HALLO HALLO MUZ RYBA - ZENA RAK - tak nikdo nema zkusenost ?


02.01.2010 - 00:16
(Rak) marqouise
HALLO HALLO MUZ RYBA - ZENA RAK - tak nikdo nema zkusenost ?
jake mate zkusenosti ? na co si muze clovek dat pozor ... ja jsem zena rak a chodim muzem ve znameni ryb pres rok... francouzsko ceske spojeni ... a je az paradox, ze jsem nasla nekoho pro me tak "fatalniho" mimo CR. Oba jsme snivy ..mame neuveritelne vciteni se do druheho.. dokazeme mluvit beze slov ale jen pokud je vse OK ... jakmile neni ryba se uzavira a ja v te chvili nevim co delat ... a trva ji dlouho nez pripluje zpet ..ale vzdy pripluje... a je jasne ze my raci jsme citlivy a obcas nas to rani.. tak se ptam na Vase zkusenosti, rady, zazitky Vas ci pratel. Diky a hezky novy rok !

Stránka: 1 2 3
Řazení:
05.01.2010 - 11:17 | Filtr
(Váhy) Evika87
Nejsem žena rak ale váha, ale muže ve znemení ryb jsem měla dva. A jsou to vždycky extrémy- Ono asi všechna tahle znamení složené ze dvou osob co se v sobě perou (ryby, blíženci) nejsou pro mě ideální, protože mám ascendent v raku, takže mě příliš zraňují. Ale pokud ty jsi spokojená, tak buď šťastná a nepřemýšlej na co kdyby...
Asi ti těžko někdo poradí víc, protože co ryba, to jiný extrém. Pro mě jsou tato znamení nejzáhadnější z celého zvěrokruhu
05.01.2010 - 11:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jsem žena rak a také by mne zajímalo, jaké by to bylo s citlivýma rybama,ale mám pocit že jsou to proutníci.
05.01.2010 - 12:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » josefinka1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já myslím že žena rak a muž ryba by mělo být jedno z nejlepších spojení oba jsou citliví a umí dát city najevo a oba jsou sniví myslím že tohle spojení je dobré žena rak je většinou domácký typ milující rodinné zázemí která se stará o rodinu a věnje jí většinu času,muž ryba taky sní o rodinné pohodě ale narozdíl od raka si myslím že na rodině až tak nelpí nepotřebuje ji za každou cenu mít muž ryba je snílek většina věcí se odehrává v jeho hlavě ale realita bývá jiná miluje zábavu je to v podstatě bohém který se snaží získat srdce každé ženy dělá mu dobře když se může předvést a je pravda že se dá svést kdekoliv kýmkoliv ale nedoví se to nikdo vychutná si vítězství sám a dokáže to ocenit ale umí být i věrný to záleží na partnerce pokud je na ní silně vázán a miluje jí tak bych řekla že s ní tráví většinu času a nepodrazí ji a bude jí věrný ale tu samou věrnost bude vyžadovat i od ní :15: :2: :2: :6:
05.01.2010 - 12:19 | Filtr
(Rak) Toulavej
Ahoj,
nelze jednoznačně odpovědět. Na co si dát pozor? To lze tak na auto na přechodě, ale ne na člověka. Každý je originál a lze se na Vás podívat dle postavení planet, ale ani to nic nezaručí.. Ale radu pro Tebe či Vás mám.

Milovat, ale nesvazovat. Nechej ho letět jak jen chce vysoko a vyžaduj to samé. Pokud nepotřebuješ volnost, nevadí. Udržte si vzájemnou úctu jeden k druhému. Pokoru v jednání a nikoho si nepustte do Vašeho kruhu, aby Vám tak dělal paseku. Pomáhat jeden druhému bez toho, aby si řekl je ve vztahu přirozené.. Na tohle si djte pozor a nic Vás nerozdělí..

Konec konců, RAK a RYBA.. znáš lepší spojení??? Já ne... (bráno obecně)

Aloha Toulavej :27:
05.01.2010 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
moje osobní dlouhodobá zušenost s mužem rybou : věrný oddaný přítel se sklonem pečovat o partnerku starostlivý domácký typ který trávil většinu času se mnou což možná ve finále byla chyba která se odrazila na tom že postupem času to začlo lézt na nervy a do vztahu vešla těžká nuda která způsobila zbytečné hádky a nakonec rozchod který on nikdy nechtěl a snažil se napravovat ale marně,jinak ryba muž aspon ten co znám já je galantní velice o sebe pečuje naprostý don chuan který obdivuje ženy i v blízkosti partnerky nikdy neřekl jediné sprosté slovo před ženou ani neměl nikdy žádné narážky ohledně sexu jako mají ostatní muži nevysedává v hospodě miluje přírodu a procházky v ní,no prostě jedno z nejoddanějších znamení zvěrokruhu
05.01.2010 - 12:51 | Filtr
(Rak) karamel
jsem rak a můj manžel je ryba..jsme spolu 28let a 4 roky jsme spolu chodili, takže už 32let..

mám někdy pocit, že mluvíme duo, někdy nás rozčiluje, že řekneme právě to co ten druhý měl tzv. na jazyku..

05.01.2010 - 13:39 | Filtr
(Rak) aliens
také mám zkušenost, můj manžel je ryba.Už přes rok spolu nežijem, každý máme svého partnera a stále čekáme, kdy nás soud rozvede.....nicméně tím, že nám to neklapalo v manželství se z nás stali dobří přátelé. Snad to nezakřiknu, když napíšu, že si teď rozumíme víc.... :17:
07.01.2010 - 13:24 | Filtr
(Ryby) mirkarmina
Ahoj, som žena RYBA a ja by som veru spojenie s mužom RYBOU alebo s mužom RAKOM brala..
Rak a Ryba sú vodné znamenia a o ich spojení sa píše veľmi veľa pozitívneho (aj na internete).
Ale nie je rak ako rak a nie je ryba ako ryba. To by sa potom všetci ľudia na Zemi mohli rozdeliť do 12 skupín a pochybujem, že by ktorýkoľvek Rak bol rovnako šťastný s akoukoľvek Rybou.. Veľkú úlohu zohráva rodina, výchova, prostredie v akom človek vyrastá, k akým hodnotám je vedený a kto bol jeho vzorom..
Neviem aké dátumy narodenia sa vo vašom prípade stretávajú, neviem teda povedať nič viac.
Ale aj tak si myslím, že Váš vzťah má veľkú šancu na úspech.. :27:
07.01.2010 - 14:07 | Filtr
(Rak) ardente
ahoj,
mala som 2ryby,a obaja boli až moc precitlivelí a okrem mojkania úplne o ničom spojenie..aspoň pre mňa :41: je pravda že sa uzatvárajú,sú ponorené do svojho sveta a človek sa v nich len ťažko vyzná.
A vo vzťahu ryba rak,ostáva na rakovi aby určoval smer,a to tiež nieje zábava na dlho.
07.01.2010 - 14:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KOZLÍK
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já četla o rybách mužích, že věrnost vyžadují,ale sami věrní nejsou,takže i kdyby byl celý ze zlata,věrnost je pro mne asi nejduležitější ve vztahu.
07.01.2010 - 14:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Toulavej
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano takhle- Milovat, ale nesvazovat. Nechej ho letět jak jen chce vysoko a vyžaduj to samé. Pokud nepotřebuješ volnost, nevadí. Udržte si vzájemnou úctu jeden k druhému. Pokoru v jednání a nikoho si nepustte do Vašeho kruhu, aby Vám tak dělal paseku. Pomáhat jeden druhému bez toho, aby si řekl je ve vztahu přirozené.. Na tohle si djte pozor a nic Vás nerozdělí..

Konec konců, RAK a RYBA.. znáš lepší spojení??? Já ne... (bráno obecně)
11.01.2010 - 13:56 | Filtr
(Rak) marqouise » KOZLÍK
ten bohém krásně sedí ;) a co se týče domácnosti o vše se chce dělit a zastává přístup 50 na 50 - co se týče mě a věrnosti - tak mi nevadí jakýkoliv úlet ... mám dojem, že jsme na to příliš mladí než abychom se tak omezovali .. resp. dávám zde tu možnost, která nemusí být ani využita....

děkuji za názor ! :17:
11.01.2010 - 13:57 | Filtr
(Rak) marqouise » Toulavej
děkuju ... velmi pěkně napsáno ;)
11.01.2010 - 13:59 | Filtr
(Rak) marqouise » mirkarmina
tak s tou otázkou se počítá tak, že každý jsme individualita ;)

já jsem narozena 1.7.1983 a partner 2.3.1981

- nevím zda se z toho dá vyčíst víc...
jediné čeho se lekám - jak píšu, že občas se uzavře a na dlouho ..

děkuji za podporu. :27:
01.02.2010 - 23:02 | Filtr
(Rak) misuk
Ahojky,přispěju vlastní zkušeností.Já-rak,manžel-ryba.Jsme manželé skoro teprve 3 roky a přemýšlím nad rozvodem.Je strašně pohodlný,nehne doma prstem,o dceru se nestará,s ničím nepomůže.co víkend,tak pije alkohol.každý volný den.do hospody nechodí,pije doma.řešila jsem to s ním mockrát,ale on nepřestane.když jsem se zmínila o rozvodu,ukázala se jeho citlivost a celý další den probrečel.ale žádná změna,pije stále,chová se stejně.u něj vím,že by mi nikdy nevěrný nebyl,protože mu naprosto vyhovuji,starám se o domácnost o dítě a vše mu toleruji,protože už nevím jak dál.Ze začátku to byl naprosto ideální vztah,ale po narození dcery se vše změnilo.Kdyby nebylo alkoholu,který mají v rodině,byl by to fajn vztah......
01.02.2010 - 23:30 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Já jsem žena Rak a můj letitý velmi zvláštní přátelsko-kamarádsko...nedefinovatelný vztah-nevztah s mužem Rybou... Muž Ryba je hodně uzavřený, což v mém případě je jeden z největších problémů - mám velkou potřebu sdílení a komunikace - což je v patrnerství myslím dost důležitá záležitost. A muž Rybka hodně nerad změny, má svoje hluboko vyjetý koleje a z nich moc nechce vybočovat. Jinak je to hodně obětavý člověk, ale má svoje velké strachy a své kostlivce ve skříni na světlo Boží vytahovat nemá v úmyslu. Přesto mezi těmito dvěma znameními je velká až magická přitažlivost (né sexuální, ale něco zvláštního nepopsatelného mezi nebem a zemí) Nikdy mi nedalo v životě tolik práce se od nějakého člověka odpoutat, jako od muže Ryby, pouto je jako ocelové lano, přestože to došlo tak daleko, že nás to vzájemně hodně ničí a mě už i fyzicky, ale to nám někdy trvá roky, než jsme schopný si vůbec připustit, že se to děje právě nám - o takovém vztahu bych mohla psát román - často je to opravdu proces vzájemného zničení se. Ale jak tu vidím, jde to i jinak a lépěji, prostě všechno je to i individuální záležitost. Nic se neděje náhodou a všechno kolem je učební materiál pro náš posun vpřed a to jde hlavně přes bolest.. Já pochopila, že nejdůležitější je být k sobě i protějšku upřímný a položit si otázku - dokážu tohoto člověka opravdu milovat takový jaký je aniž bych ho jakkoliv chtěla měnit? Odpověď je často šokující. Přeju hodně světla do tvé dušičky. :1:
01.02.2010 - 23:41 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » misuk
No teda holka zlatá,když čtu tvoje písmenka, chce se brečet, tohle ti opravdu nezávidím - alkohol je prostě ve vztahu a zvlášť v rodině s dětma pohroma jedna z největších - nohy na ramena, dítko do batohu a utekla bych snad i do jeskyně (a to myslím nejsem srab)
Moje zkušenosti s alkoholem jsou příšerný, v rodině máme z obou stran takový hrůzy včetně alkoholu spojených s tragédiema (včetně mých vlastních) že bych už neváhala ani minutu a zdrhala za hory a doly. :39:
Vím, že to zní jako "dobrá rada nad zlato".
Přeju ti hodně síly,lásky a podpory blízkých dobrých duší, budeš ji potřebovat. :17: Bůh s tebou.
02.02.2010 - 21:41 | Filtr
(Rak) misuk
Tak na otázku,zda tohoto člověka dokážu milovat takového jaký je,je jasná odpověď NE!Zkrátka jsem si tak jednou sedla,zamyslela se a řekla si:chci být s tímto člověkem celý život.Odpověď jsem věděla okamžitě.Nechi.Takový život nechci.On se nikdy nezmění.Alkoholu se nevzdá,vždy má nějakou výmluvu,proč pije-nejčastěni je to:že prý je to jediný způsob jak si o víkendu odpočinout od práce!S komunikací mezi námi je také obrovský problém.On mluví,já MUSÍM poslouchat.Já mluvím,on čte noviny,kouká na televizi nebo poslouchá rádio.Já už k němu ani necítím žádnou lásku.Ale jen z toho důvodu,že už ji asi rok necítím od něj.A já jsem člověk,který OPRAVDU POTŘEBUJE cítit lásku!!!Problém veliký v tomto vztahu je,že já se prostě bojím mu ublížit.on se nezdá ale citlivý je a vím,že mu to STRAŠNĚ ublíží!!!Nemám odvahu!!Ale přemýšlela jsem,že by mi možná dalo sílu k rozvodu znovu se zamilovat do někoho jiného.Ne být nevěrná,to já ne,ale zamilovat se!!Jsem asi blázen:-ú
02.02.2010 - 21:59 | Filtr
(Rak) Baděnka
No ja jsem s jednou rybkou chvili chodila, byl moc fajn a hodnej, dost snivej, pohodlnej, ja bych nejradsi nekde litala, on by lezel doma a odpocival, ukoncila jsem to tak nejak, ze jsem odcestovala pryc, nevim jak by to dopadlo dal, asi by mi byl verny, existovala jsem pro nej jen ja, ale zrejme by tam casem zavladla nuda..
02.02.2010 - 22:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bohatou ... :61: :61: :61: :75:
02.02.2010 - 22:05 | Filtr
(Rak) misuk » Baděnka
Já jen nechápu jedno a to,jak se všude píše,že ryba a rak je naprosto ideální spojení.Navíc manžel mi absolutně na rybu nesedí.Snad je je pravda co se píše,že některé rybičky tíhnou k alkoholu nebo drogám:-) a že někdy lžou ani neví proč,jinak na něj nesedí nic!!!Není to snílek,není vůbec,ale vůbec romantický!!!
02.02.2010 - 22:09 | Filtr
(Rak) misuk » misuk
Noooo a ta pohodlnost,to bych nikomu nepřála.Obědvá zásadně u televize,že je třeba po obýváku rýže ho nezajímá,ona to nějaká kráva(já)uklidí.Dnes jsem se svoji roční dcerou dvě hodiny venku lítala s lopatou a odhazovala zapadené auto.A on?Seděl u televize,nohy na stole,pak se sbalil a šel si do obchodu pro svačinku do práce,vykoupal se,oblékl a šel do práce.On totiž zastává názor,že on zkrátka chodí do práce a nic víc.Čert to vem,ať neuklízí,ale že ho vlastní dítě nezajímá.....:-(
02.02.2010 - 22:22 | Filtr
(Rak) Baděnka » misuk
On ti sam rekl, ze pit neprestane? ani kdyz te to tak stve? mozna by prestal az by slo do tuhyho a ty podala zadost o rozvod.. no nevim, mel by se snazit.. no nekde to je, ze idealni je rak a ryby, nekde zase ze rak a byk, je to vsude ruzny, tak nevim, ja porad hledam toho pro me idealniho, ale vim, ze to nebude lehky :)
02.02.2010 - 22:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » josefinka1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vis ,to neznamena ,ze kdyz mas neco napsaneho v ruznych horoskopech ,ze to musi byt zakonite pravda :4:.
Kazdy clovek v jakemkoliv znameni je jedna jedina individualita,zalezi hodne na vychove ,rodine,urcitem vzoru ktery Te v mladi vede,ale taky o samostatnosti,vernosti a pratelstvi .
Je spousty vlastnosti a zkusenosti ktery clovek za svuj zivot posbira,nekolikrat se zmeni a posune se prave tou realitou a myslenim nekam vys ve svem vnimani okoli .

Kazde znameni ....vekem zraje a je to jako kdyz dozrava treba vino,i clovek se meni nekolikrat za zivot a poznava vlastne sam sebe ,v zavislosti na okoli :4:

Sice jsem ryba ,a vim ,ze jsem se nekolikrat za zivot zmenil.....zazil jsem manzelstvi s rakem 7 let,pritelkyne rak,a tak bych mohl pokracovat . :15: :27:vzdycky jsem odesel ja ....a vzdycky jsem to citil spravne :61: :75:
02.02.2010 - 22:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
marqouise

Nikdo Ti nikdy objektivne neporadi ve vztahu ,vzdycky si musite poradit a vlastne opravdu chtit ,jenom sami dva mezi sebou aby to fungovalo ,dokazat pochopit jeden druheho ...a v takovem pripade je to hoooodne obtizne :15: :27: :3:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-52
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »