Záludné závislosti, pište co Vás napadne


01.01.2010 - 08:15
(Kozoroh) Mipaju
Záludné závislosti, pište co Vás napadne
a něco si třeba uvědomíme....a možná leccos pořešíme...Víme, že závislost je hrozná a zbavit se jí ještě horší. Absťák je šílená věc, kdo nekouří a nepije to zná z filmů.Jenže je to ještě záludnější. Pořád nás někdo a něco do závislostí žene. Můžeme být závislí na strachu, můžeme být závislí na myšlence, že bez super exstra práce si nevyděláme, můžeme být závislí na myšlence, že když se nerozčílíme, nic nevyřešíme, na tom, že nic nedokážeme bez někoho.... A tohle vše překonat znamená, projít si nějakým absťákem. Zkusme najít své závislosti, popřemýšlejme o nich, protože nás připravují o energii, čas, peníze i lásku. Myslím, že závislosti jsou to, co nám neprospívá a je to často v naší blízkosti, nebo nám to někdo podsouvá, abychom poslouchali...

Řazení:
01.01.2010 - 10:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petr.pf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To není o závislostech, je to o strachu. Strachy nás ubíjejí a ničí a živí tím druhou stranu. Kromě energie je nejsilnější silou ve vesmíru myšlenka. Pozitivní myšlenka. Jak myslím, tak žiju. Jak zaseju, tak sklidím. A pokud dovolíme strachu, aby ovládl naši myšlenku, tak je zle. Zničte své strachy a žijte s úsměvem na rtech a v srdcích. Pozitivní myšlenka je to co nás žene dále. :27: Petr
01.01.2010 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:43: moje závislost: Najdise :6:.... bere mi čas... prachy ani nee :25:.......a dává..... :75: legraci a přátelé :30: :30: :30: :62:
01.01.2010 - 11:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak pro mně najdisáci a další závislost je láska k někomu ale komu toť otázka :75: :6: :18: :18: :35:
01.01.2010 - 11:21 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Asi jsem šlápla vedle. Myslela jsem takové ty špatné modely, které nás ovlivňují, jako strach a je těžko se jich zbavit a někdy to může i bolet.
Můžeme být zavislí třeba i na pracím prášku, který stále vidíme v reklamě a naše ruka pak automaticky sahá po tom notoricky známém.
01.01.2010 - 11:24 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » KOZLÍK
Lásku chápu jako svobodu. Chtít někoho vlastnit už za závislost na někom.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »