Černá magie, jak proti ní pomoci?


11.12.2009 - 22:49
(Blíženci) Kačenka777
Černá magie, jak proti ní pomoci?
Setkal se tu někdo s černou magií? Konkrétně bych potřebovala poradit jak se proti ní bránit, sundat jí, odblokovat apod. nebo dát na někoho kontakt, opravdu někoho kdo to umí...Někdo s ní jistému člověku ničí život, aniž by o tom věděl, vymývá mu mozek..Nejedná se o mě,jak mu pomoci bez něj??

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
11.12.2009 - 23:39 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Bez něj to asi nepůjde. Ten dotyčný si to musí sám uvědomit, že mu někdo vymývá mozek.
Myslím, že jednat bez něj by bylo jako jít proti němu. Třeba právě pro něj to má být nějaké poučení a zkouška, jak se zachová.
11.12.2009 - 23:44 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » Mipaju
Ono když ho někdo ovládá jako loutku tak on sám na to nepřijde a nikdy si to neuvědomí, on sám neví proč se tak chová a že by se měl chovat jinak, navíc těmto věcem nevěří, řekne že jsem blázen:) on není jak ti co sem chodí:)mám aspoň fotku...
11.12.2009 - 23:56 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » Kačenka777
To je opravdu těžké. Sama se můžeš dostat do komfliktu. Je to jako s alkoholikem, který pokud je pod vlivem nepřizná, že ubližuje druhým a že by s tím měl něco dělat a nevyléčí se, pokud sám nechce. Jedině, ale zase podle mě (třeba se ozve jiný opravdový odborník) poslat do toho vztahu Reiki, alespoň dvojku, pokud máš fotku. Já osobně, když jsem byla na pokraji nějakého komfliktu, udělala jsem to tak. Rozhodně zase vybírat pozitivní cesty, požádat, poprosit, aby se dostavila nějaká odpověď, jak konkrétní osobě pomoci. Každé rozčilování by tě oslabilo a mohlo by to "přeskočit i na Tebe". Nevím, jak je Ti osoba blízká, zkus se s ní spojit mentálně... chvíli pomeditovat. :74:
11.12.2009 - 23:59 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » Kačenka777
Co je za znamení?
12.12.2009 - 00:03 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Ještě jsem si to jednou přečetla. Neuvažuj jak proti ní bojovat. Ty chceš pomoci a ne bojovat.
12.12.2009 - 00:13 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » Mipaju
Je to přítel, teď asi už bývalý, on je býk, ona nevím, je to problém který mu blokuje být se mnou..Nechci bojovat, chci jí odstranit, sundat z něho..
12.12.2009 - 00:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jedine opetovat Cernou nebo Bilou magii........ale je to makacka to zmenit :2:
12.12.2009 - 06:57 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » VlastaB
Neopětovat černou...to už s tím člověk začíná pracovat. Nevím, já nemám ráda slovo černá magie. Řekla bych pozitivní a nepozitivní energie, ale to je jedno. Zůstaňme u té černé. S čím zacházím.. tím také scházím, tak se kloním k dalšímu přísloví ty po mě kamenem, já chlebem. Je důležité vědět, zda človek postižený za to stojí. Pokud ne, vyhla bych se jakýmkoliv experimentům. Býci mají rádi pěkné věci, půjdou za nimi a budou tvrdohlaví. hned tak něco nepustí. Považují to za svůj majetek. :17:
12.12.2009 - 07:19 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » Kačenka777
K Blížencům se dostává stále spoustu informací. Mohou někdy rozhodit a někdy je těžké se v nich orientovat. Zkus popřemýšlet, jestli to tak nemá být. Není lepší poznat člověka, který má podobné smýšlení.. v něčem se zhodnete a můžete si třeba povídat o věcech mezi nebem a zemí? Nebyla by jeho přítomnost stále boj mezi tím v co věříš ty a on? V první řadě mysli na sebe. Zorientuj se ve všem a bude to přínosem tobě pro celý další život. Aby jsi nestrácela čas řešením něčeho, co Tě může uvrhnout právě k nějakým těm negativním myšlenkám.
12.12.2009 - 12:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kačenka777
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
na zaciatok by pomohol kamen ako talisman: odporucam KRYSTAL, CIERNY JADEIT, TYRKYS, FLUORIT, SKORYL (turmalin). mozno by nebolo zle vykonat nejaky ocistny ritual v pritomnosti tvojho priatela...ale kedze hovoris, ze on sam neveri, ze je v moci ciernej magie..pravdepodobne ocistny ritual asi nezaberie...mozes ho ale vykonat trebars modlitbou alebo prosbou o pomoc...mozno by som mu nenapadne nad dvere pribytku zavesila konsku podkovu ale otvorenymi koncami nahor... :3:
12.12.2009 - 12:21 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » Mipaju
Jde právě o to, že jsem karmicky spojeni a já mu mám zachránit život, jinak nebudeme šťastni ani jeden!!:(( Tu jeho bývalou neznám a nevím co na něj použila nebo používá..jen mi ten člověk řekl že věci jako budeš celý život sám, nešťastný, zlý na partnerky, my šťastní byly, než se to dozvěděla a pak to jelo..mstí se mu a nenávidí ho, je to zlá mrcha!!
12.12.2009 - 12:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kačenka777
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a kto ti povedal, ze ste karmicky spojeni a mas mu zachranit zivot? :25:
12.12.2009 - 12:28 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » Iza23
Kdo? Ten kdo zjistil tento problém a těmito věcmi se zabývá, ne náhodou to trvá tak dlouho a nejde se od toho odpoutat a jít dál..Nechci aby tu někdo rozebíral mě, vždy se takto diskuze otočí..pokud někdo ví jak tomu pomoci a má na někoho kontakt budu ráda, ale nechci aby se tato diskuze svezla úplně jinam, díky!:)
12.12.2009 - 12:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kačenka777
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a vies aj aku techniku pouzil ten clovek? :25: myslim, zaklinadlo, woodoo babika, alebo o co vlastne ide? prepac, nechcela som to otocit na teba...chapem, o co ti ide...nemusis hovorit o tebe...ale myslim, ze kym nezistis, ako ho niekto ovlada, tak zrejme to tak lahko nepojde zmiernit alebo odstranit :17:
12.12.2009 - 12:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mipaju
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky nemam rad slovo cerna magie a vetsinou funguje smat se a smat se a smat se .....ono se to potom vraci jako pozitivni energie :75: :75: :75:
12.12.2009 - 12:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » VlastaB
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :3: :4: vyborna technika
12.12.2009 - 12:42 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » VlastaB
jj, ale řekni někomu kdo je zlej, někdo ho ovládá, má vymytej mozek a nepřemýšlí normálně, ničemu nevěří aby se smál, nadlidský výkon:((
12.12.2009 - 17:28 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Dobře, nebudeme rozebírat. Souhlasím s ostatními, že vyléčí smích, je zadarmo a ono jim to začne vrtat hlavou, že se směješ a vypadáš šťastně a možná se někdo zeptá proč?
Můj strejda mi jednou řekl, že když se směju, nikdo mě nezhypnotizuje.
Samozřejmě by se daly klást otázky zachránit život. Ale před čím? Před smrtí?
Bejvalky a bejvaláci už hold takoví někdy bývají. Horší, když to odnáší děti. Karma? Jde zmírnit, ale rozhodně ne kouzly. A odborník? Když pozná karmu, musí poznat jak ji zmírnit. Ne jen vyřknout ortel.
12.12.2009 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Drahá Kačenko,
vnější svět jen odráží nás samotné. Pokud vidíš venku nepřítele, tak jej máš jen sama v sobě. Vím, psala jsi, že nechceš, aby se diskuze převrátila na téma, týkající se Tvé vlastní osobnosti. Ale o nikoho jiného tady drahé děvče nejde. I kdyby nakrásně šlo opravdu o "černou magii" namířenou proti Tvému bývalému příteli, tak Ty nemáš žádné právo do toho zasahovat, pokud nejsi požádána. Nechej vztah mezi Tvým bývalým přítelem a jeho bývalou přítelkyní na nich. Spíš se postarej o svou připoutanost k němu, postarej se o svou zlobu vůči jeho bývalé, postarej se o svou sebeúctu. Každou svou myšlenkou v podstatě Ty sama provádíš magii. A tak svými představami, že jen s Tebou může být šťastný, že jeho bývalá je mrcha, ..... ubližuješ jim i sama sobě. Jediné, co můžeš udělat je: nechat druhé žít jejich vlastní život i s jejich chybami, milovat je a odpouštět. Nemáš právo k sobě někoho připoutat, i kdyby to opravdu z vnějšího pohledu bylo pro něj lepší. Pamatuj, že láska nerovná se vlastnit.
Procházíš úžasnou zkouškou a jestli ji zvládneš, přiblížíš se více k tomu, co je to Láska, dnes to ještě nevíš. Moc Ti držím palečky. :62:
12.12.2009 - 19:59 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » Pat
Co je láska vím už dost dlouho a dost kvůli ní trpím a oni žádný vztah nemají, pokud já jsem ta která ho má zachránit a tím pádem jsem o to jistým způsobem žádána, nebudu se dívat na to jak někdo jako ona se mu mstí a ničí život jak jemu tak mě. Já žádnou magii neprovádím a zlobu vůči ní necítím, pokud někdo k sobě někoho poutá nejsem to já! Ano, je to zkouška a já jí podstupuji a zvládnu!
12.12.2009 - 20:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kačenka777
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zamilovanost, připoutanost je podle Tebe Láska?
Vztah může být přátelský, milostný, pracovní ...., tudíž vztah mezi Tvým bývalým a jeho bývalou je vztah.
Každá bytost je svobodná a může se také svobodně rozhodnout pro to, jak chce žít, včetně toho, že chce trpět.
Povolána zachránit jeho život? Sebevražední atentátníci jsou prý také Bohem vyvoleni.
Nazývat někoho zlá mrcha, to není ze zloby, to je z lásky?
No každopádně svobodná bytost jsi i Ty. Sama si volíš cestu, sama si volíš i následky. :62:
12.12.2009 - 20:36 | Filtr
(Blíženci) Kačenka777 » Pat
Těžko se člověk ovládaný zlem může svobodně rozhodovat pokud sám nevidí že je něco špatně a vymývá mu mozek. On člověk, který druhého nenávidí, používá na něho černou magii aby se mu pomstil asi nebude zlá mrcha,to fakt ne???:)))Navíc to není moje oslovení, pouze cituji. ŽE BYCH HO TEDY Z LÁSKY NECHALA TRPĚT? A POKUD JÁ JSEM TA CO MU MÁ POMOCI, PROMIŇTE, ALE NE, JEN SE BUDU DÍVAT? STEJNĚ TAK NEVIDÍM DŮVOD SE TU RÝPAT VE MĚ A VE VZTAZÍCH, KTERÉ ANI NEJSOU A KOMENTOVAT NĚČÍ RZHODNUTÍ! TAHLE DISKUZE JE PROTO NAJÍT NĚKOHO KDO POMŮŽE PROTI ČERNÉ MAGII A DÍKY LIDEM JAKO VY SE STÁČÍ ÚPLNĚ JINÝM SMĚREM!
12.12.2009 - 22:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kačenka777
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: vela sil a vela lasky ti prajem... :62:
12.12.2009 - 22:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pat
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
podla mna nie je na nas nikoho sudit...kacenka sem dala prosbu o pomoc..nemame pravo ani ju ani nikoho ineho sudit...ak vieme ako jej pomoct, mozme jej pomoct, ak nie..rozhodne by sme ju ani jej pocity sudit nemali :17:
12.12.2009 - 22:54 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Kačenko, tak trochu jsem pomohla jedné paní. Sama za mnou přišla, sama si mě našla, protože moc chtěla. Byla to hračka a jsme přítelkyně. Tady se to jmény, ani odkazy nehemží. Nikdo přez moc druhému pomoci nemůže.
BLÍŽENCI UMÍ BÝT KRÁSNÍ, ZÁBAVNÍ, CHYTŘÍ I VESELÍ. Buď taková, ať z tebe ta láska pryští, ať s tebou vychází Slunce a strhne okolí. Býci jsou poživačníci a mají to rádi. Myslím takové ty zářící osoby. Máte-li k sobě blízko, zachytí signál a to bude možná ta pomoc. Nikdo na Tebe nemůže házet úkol nějakého spasitele. Na to jsi slabá. Tak tu svojí lásku využij i s tím smíchem. Nebuď uplakaná, nešťastná. Uprav se a buď šťastná.
To bude ta tvoje nejlepší pomoc.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-98
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »