Dcerky duch...


09.12.2009 - 22:13
(Lev) vltavínka
Dcerky duch...
Ahoj! :1:Moje dcerka 11 let se mi svěřila, že vídává "pána v klobouku" - rozumějte -ducha...Já tu schopnost nemám a tak nevím, jak ji pomoci...Šli jsme spolu třeba venčit psy a ona se ho najednou hrozně lekla, já ho samozřejmě neviděla..Tak se mi svěřila, že to není poprvé, co ho vidí..Občas ho prý viděla i doma, jak se k ní blíží k posteli a divně se směje, prý měl jednou v ruce nůž...Nechci to zlehčovat,jakože to má vyfantazírované z televize, jen proto, že to sama nevidím..Naprosto chápu, že to takové dítě děsí..Ona je myslím docela senzitivní..Když třeba projíždíme na kole pod el. vedením, tak ona vnímá, jak jí dává el. rány - já nic necítím..Co myslíte?

Stránka: 1 2
Řazení:
09.12.2009 - 22:19 | Filtr
(Býk) sama
...že to bohužel nebude mít v životě jednoduché..pokud je jí ten duch nepříjemný,určitě bych to řešila s někým..kdo tomu"rozumí"není to tak dávno,kdy se řešilo něco podobného na jiných stránkách
09.12.2009 - 22:23 | Filtr
(Lev) vltavínka » sama
Děkuji...A kde ,prosím, hledat někoho, kdo "tomu" rozumí - abychom nenapáchali víc škody než užitku...
09.12.2009 - 22:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak často ho vídá??A jak ho vnímá ona sama?
09.12.2009 - 22:28 | Filtr
(Býk) sama » vltavínka
..možná i tady by někdo věděl..zkusím najít ten pokec,kde se to tehdy probíralo,ta paní měla kontakt na někoho kdo se tím zabývá..její syn měl problém s duchem,budu se snažit najít a poslat Vám odkaz..
09.12.2009 - 22:30 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Věřím, že se ozve nějaký odborník na odvádění duší. Zatím ho zkuste požádat, ať jde za světlem, poproste anděly o pomoc a pánovi vysvětlete, že už tu "není doma", poproste, aby našel cestu a byl šťastný. Měl by být vděčný. Je zmatený..bloudí..
Jaké je dcerka znamení?
09.12.2009 - 22:36 | Filtr
(Býk) sama
...ten problém měla paní"chicitka79".....šlo by ji jistě z aukra kontaktovat...vůbec to vlákno..či pokec je velmi zajímavé..alespoň pro mně
09.12.2009 - 22:36 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Jak pomoci nevím,ale můj syn,když měl dva roky,taky něco viděl.Vždycky ukazoval do rohu pokoje a říkal,...bubák. :39:Věřím,že tam bylo něco,co viděl jen on. :22:
09.12.2009 - 22:37 | Filtr
(Lev) vltavínka » giovana
Já myslím, že zase tak často ne...Myslela jsem, že to může mít souvislost s naším domem, že se pohybuje jen v okolí...Ale jednou ho viděla i ve škole, jak se k ní blíží po chodbě..Ptala jsem se jí, jak vypadal v obličeji, jestli z něj měla strach..Říkala, že do tváře mu nikdy neviděla, hrůzu ji snad nikdy nenaháněl - jen tehdy s tím nožem..
Snažila jsem se to pojmout pozitivně - jakože ji třeba ochraňuje, že to nemusí nutně znamenat zlo..Od té doby se nezmínila, že by ho zase viděla..Teď už ji budit nebudu, ale zítra to ještě probereme a doplním podrobnosti.. :6:
09.12.2009 - 22:38 | Filtr
(Lev) vltavínka » Mipaju
Barča je Panna...
09.12.2009 - 22:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky se setkávám s duchy a taky se bojím..teda ted už nee-mám to pod kontrolou,ale ještě kolem třiceti roků jsem se bál třeba i ducha své matky...Dcera je moc vnímavá a jde samozřejmě o dotváření si fantazií těchto vjemů..např.tím nožem.Ale pujde možná o těžší oříšek (ducha komplikovanější osoby třeba s karmicky nedořešeným vztahem) a chce to jí udržovat v klidu a naučit se s tím žít.Pokud ji nedokážeš pomoci tak bude muset pomoci dobrý psycholog,ale to pak může dopadnout všelijak.. :17:
09.12.2009 - 22:44 | Filtr
(Lev) vltavínka » sama
Děkuji moc,zítra to pečlivě pročtu...teď už musím do pelechu, nebo ráno nevstanu :1:
Budík blázní 4.30... :39:
09.12.2009 - 22:47 | Filtr
(Býk) sama » vltavínka
rádo se stalo,hlavně když Vám to pomůže..dobrou noc :1:
09.12.2009 - 23:00 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » vltavínka
Pokud je Panna, nemusíte se bát. Ona si v tom pořádek udělá. Tomu pánovi prosím pomozte. Děkuji
10.12.2009 - 07:52 | Filtr
(Lev) vltavínka » Mipaju
Děkuji...Pokusíme se...
10.12.2009 - 09:30 | Filtr
(Ryby) jaruli
Ahojky.Mojí dceři Katce je také 11 let a je je také ve znamení Panny.Několikrát se jí přihodily divné věci,které si nedokázala vysvětlit.Ducha už také viděla a na některých místech při zavřených oknech cítila nepříjemný chlad.Podle numerologie jí vychází rovina vize.Já osobně mám zkušenosti také s tím nepříjemným chladem a pocitem,že nejsem někde sama.Ale ještě jsem se nesvěřila někomu povolanému,kdo by nám s tím pomohl.
10.12.2009 - 09:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ked sa ho boji, nech ho posle prec...ak sa ho az tak neboji, nech sa ho opyta, co tam robi a co od nej chce...ak bude velmi vydesena, vysvetli jej, ze duch jej nemoze ublizit, pretoze je to len duch...nech si skusi pred spanim v duchu predstavit okolo seba take vajicko vytvorene bielou energiou a nech si povie v duchu, ze v tomto vajicku sa jej nic nemoze stat a ze jej nemozu ublizit ziadne pozitivne ani negativne energie, ktore by sa jej snazili ublizit...v sne sme totiz najzranitelnejsi :17: ja by som ti odporucila kupit dcerke nejaky amulet proti zlym energiam...ja kazdemu odporucam krystal, ten dodava nositelovi silu a ochranu proti zlym mocnostiam. je mozne, ze tvoja dcerka vidi ducha, ze ma tieto schopnosti...je dolezite im rozumiet a vediet sa chranit...mozno by bolo dobre najst niekoho, kto ma skusenost s vzhananim duchov, mozno farara...alebo si zozen svatenu vodu a vysvatte priestor doma v rohoch miestnosti s prianim, aby duch odisiel z vasho pribytku a aby nasiel cestu na druhy svet :17:
10.12.2009 - 09:45 | Filtr
(Štír) celebrita » Ilon spí s měsícem
Tohle má moje dcera taky asi rok :25:
10.12.2009 - 10:15 | Filtr
(Lev) vltavínka » Iza23
Děkuji za rady...Také věřím na sílu kamenů..Mám doma z křišťálu záhnědy kyvadélko..Myslíš, že by také splnilo účel? Nebo je potřeba opravdu čistý křišťál ? A na tvaru též záleží? :6:
10.12.2009 - 10:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iza23
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
este by som ti odporucila dalsie sposoby ocisty domu- napriklad si zaves nad vchodove dvere konsku podkovu, ale pozor, otvorenymi koncami nahor...takto vsetka negativna energia vojde jednym koncom a vyjde druhym :3: ak by si mala po ruke tie kamienky, tak sa odporuca dat do kazdeho rohu krystal...alebo v miestnosti, kde sa dcerka najviac zdrziava a kde spava, umiestnit vacsi krystal, ruzenin a turmalin-skoryl, tieto tri kamienky cistia priestor a zarucuju neruseny spanok :3:
10.12.2009 - 10:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vltavínka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
so zahnedovym kyvadlom zatial nemam skusenosti...uvidis, skusit mozes vsetko...co sa tyka kamienkov, vzdy sa odporucaju v co najcistejsej podobe-krystalovej, bez zabrusov ci zaobleni :3: ja myslim, ze dcerke pomoze, ked bude vediet, ze ju cosi chrani a ze sa nemusi bat...cokolvek, co by jej pomohlo najst rovnovahu a sebaistotu je pre nu dobre :17: ona casom pochopi aj sama... :17:
10.12.2009 - 11:30 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
může to být její přivtělená bytost, bylo by dobré požádat Pannu Marii, aby ho odvedla do světla.
10.12.2009 - 13:48 | Filtr
(Lev) vltavínka » Iza23
Ještě jednou děkuji :16:
10.12.2009 - 13:52 | Filtr
(Lev) vltavínka » miluška medvídková
Opět něco nového...Přivtělená bytost? :42:
10.12.2009 - 14:59 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » vltavínka
Přivtělené duchovní bytosti
Každý člověk, který zemře, dostane v okamžiku své smrti šanci jako duchovní bytost projít světelným tunelem a dostat se tak do míst, kde bude poučen a osvícen. Tam má příležitost zhodnotit své konání v uplynulém životě a setrvat tam až do okamžiku své další inkarnace-tedy opětovného narození.
Někteří lidé ale okamžik, kdy se pro ně otevře světelný tunel, propásnou. Stává se tak z mnoha důvodů: závislost na jiné bytosti, závislost na majetku, potřeba cosi dokončit, strach, nedůvěra v posmrtný život, zmatenost z nastalé situace ap. Tyto bytosti pak zůstávají mezi námi bez hmotného těla, bez možnosti komunikace s námi a bez šance dále se duchovně vyvíjet.

Pro tuto svou existenci ovšem potřebují čerpat energii a jedinou jejich šancí je, brát tuto energii tak, že se přivtělí na auru živých lidí.

Živému člověku to může způsobovat mnoho potíží. Především úbytek energie, ale také neschopnost svobodného rozhodování a vývoje, protože přivtělené duchovní bytosti mohou značně ovlivňovat myšlení a chování člověka. Často dělá nebo říká věci, které by normálně nedělal. Přivtělená duchovní bytost může být dokonce někdy příčinou alkoholismu, schizofrenie, přejídání, averze vůči druhému člověku, ale také příčinou sklonu k sebevraždě.

Vždy je pro přivtělenou duchovní bytost i pro jeho hostitele dobré, když je tato duchovní bytost odeslána do míst, kam patří. I v případě, když zde zůstává pro to, aby ochraňovala pozůstalého. Protože pokud odejde kam patří, může se svobodně rozhodnout, zda se opět vrátí jako ochránce, ale tentokrát už nebude ubírat svému blízkému energii.
Příspěvky: 1-25 26-35
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »