Jak se žije s kozorohem?


08.12.2009 - 09:03
(Vodnář) lendin
Jak se žije s kozorohem?
Ahoj, máte doma kozoroha? Jaké to je?....Já mám doma dva, přítele a dceru. Dcera je zlatá, ale přítel je tvrdý a chladný a já se ho už pět let snažím naučit lásce....Myslíte, že to jde? :17:

Stránka: 1 2
Řazení:
08.12.2009 - 09:08 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Jako vodnář by jsi s ním vyjít mohla, horší, jestli taky on se snaží vyjít s tebou. Na co chladnýho chlapa, víš, jaký bude až zestárne? Bručoun nejapný. Řekni mu to na rovinu, co se ti nelíbí. Mám dceru kozoroha, jako malá byla super paličatá, teď už je úžasná a moc si rozumíme.
08.12.2009 - 09:13 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Učit nemusíš,lásku v sobě máme,jen ji tak nějak nedáváme moc najevo. :22: :25:Což je občas dost problém,mám ho celý život a věř,že za lidi,které miluji,bych klidně i dýchala.Tenhle pocit mívají i mé děti,jak moc se mýlí. :25: :27:
08.12.2009 - 09:17 | Filtr
(Vodnář) vimaana1
Tvrdý a chladný je v principu každý kozoroh, je to jeho základní výbava. Škodí sám sobě, protože je tvrdý i sám k sobě. Jedinou šancí je, pokud má v horoskopu dost vody, nebo mu ji doplní partner. Možná si tě našel právě proto, abys ho lásce naučila! Běh na dlouhou trať. Ale pokud vám to jinak klape, šance jsou dobré. Podobný vztah jsem nedávno řešila u klienta, je to hodně individuální.
08.12.2009 - 09:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tobě vadí když je tvrdý? :63: Ha ha..S kozorohem vYjít dá opravdu zabrat,ale že by to bylo láskou..S tou je to přece jednoduchý.Bud to tam je nebo ne-uč něco kozoroha :61:
08.12.2009 - 09:28 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » funik
Pravda,když nemá rád,sbalí saky paky a žádný kompromis... :3:
08.12.2009 - 09:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To zase neudělá muž :4:
08.12.2009 - 09:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ametysta , který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám mezi kozorohy nejlepší kamarády. Pravda je, že dokážou být hodně tvrdí, ale uvnitř mají hodně lásky. Jen ji obvykle nedokáží dát dostatečně najevo. Snad jen těm nejbližším.
Pokud je tvrdý a chladný i vůči tobě, asi v tom bude něco víc, než jen znamení. Je potřeba se podívat na všechny aspekty, taky na čísla z data narození. Pokud mu chybí citlivé čísla, je ta kozoroží tvrdost ještě umocněna.
08.12.2009 - 09:34 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Ale zase se píše, že je jeho zásadou věrnost a to se už dnes moc nenosí.Je to o tom, jak se umí jeden druhému přizpůsobit, o toleranci. Dejte jim šanci, kdo má např. žít s námi berany. :43:
08.12.2009 - 09:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Furt lepší než s námi blíženci :61: :63:
08.12.2009 - 09:42 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » funik
Svata pravda :2: :17:
08.12.2009 - 09:48 | Filtr
(Ryby) jaruli » Ilon spí s měsícem
ilon,poznala jsem kozorohy dva.Jeden byla moje zlatá babička,která už se na nás 14 let dívá z nebíčka.Moc jsem ji měla ráda.Byla to žena,která celý život tvrdě pracovala,uměla pokárat ale i krásně pohladit.Její chybou byla velká důvěřivost,protože byla čestná,myslela,že se tak zachovají i ostatní cizí lidé.
Další kozoroh,byl můj bývalý přítel,který se svou houževnatostí a inteligencí vypracoval na majitele prosperující počítačové firmy s pobočkami i v zahraničí.Měl mě moc rád,v životě mě nepodvedl,měli jsme i společné zájmy.Ale já ho zradila a podvedla.Zaplatila jsem za to v pozdějších vztazích,kde se mi to vrátilo i s úroky a dnes jsem s dětmi sama.
08.12.2009 - 09:49 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Mozna v minulosti prozil velke zklamani a na obranu do budoucna postavil kolem srdce vysokou zed. Mozna mu sama davas malo najevo svoji naklonost. Ackoli muzes mit pocit, ze to tak neni. Tedy mam brachu vodnare a vim, ze milovat umi, ale musi mit hodne slabou chvilku, aby se projevil.
08.12.2009 - 09:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hajounek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jdeš na to dobře :3: Vše má svuj důvod a je škoda něco vzdávat bez prozření a s mylnou vidinou lepšího zítřku-tedy bez nepochopeného partnera :15: Na druhou stranu je dobré přijmout konec-nějak vycítit,že s dotyčným je již splněn třeba karmický úkol...
08.12.2009 - 09:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
JJ, souhlasím, lásky mají Kozorozi dost. Jen je v některých případech pro ně těžké jí projevit. Vládne jim Saturn - je to přísný patron, oni jsou dost přísní k sobě i k partnerovi, ale láska to dokáže změkčit, ne že ne. Jen jí projevují jinak, ne růžemi, ne slovíčky - ale zabezpečením, ochráněním, tím, že tě vezmou někam, kdes ještě nebyla a toužíš po tom. Rádi plní taková přání. Protože málokdo umí jejich hluboko umístěné city vidět, nebo spíš cítit, tak se o ně o to víc bojí a ještě víc je ukrývají.
Ale on muž Panna to má nkdy také tak - a je ještě víc puntíčkářský, bych řekla. Takže v tom Kozorozi nejsou sami.
:3: :27:
08.12.2009 - 10:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zo skusenosti by som povedal,ze Vodnar moze byt skor Kozorohovi oporou v zmysle zavádzania novych vplyvov.Sice moja skusenost sa tyka priatelskeho vztahu,ale myslim ze by to mohlo fungovat i v tom partnerskom.

:1:
08.12.2009 - 10:20 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
O to jde, aby druhý dokázal cítit vnitřek. Kozoroh nechodí po povrchu a očekává to i od ostatních. Takového partnera si může vážit, který cítí jeho hloubku, a tam je lásky hodně... Nedává se moc lacino...
ale záleží určitě i na jiných prvcích horoskopu než jen slunečním znamení
08.12.2009 - 10:35 | Filtr
(Kozoroh) Merlot
Co je tvrdé,to je křehké.Kozoroha nepředěláš ani nikoho jiného,kromě sebe.Nikdo Tě přeci nenutí s ním žít.
S chlapem co nevysedává po hospodách,je věrný,praktický,spolehlivý...neskáče hned nikomu kolem ramen,neotáčí se každou sukní...Chápu,že to někomu může vadit.
Myslím,že kozoroh,to jeho zmrzlé srdce umí i roztáti.Nemůžeš ho to naučit.Musí na to přijít sám.
08.12.2009 - 10:36 | Filtr
(Vodnář) lendin » Ametysta
Neustále se o něj biji jako o skálu...Je pravda, že jsem s ním hodně vyspěla, otloukla jsem se, vůči okolí jsem se zocelila, což u mě bylo hodně potřeba.
Neustále se od něj učím vytrvalosti, když jsem s ním, tak morálně a fyzicky rostu, ale šííleně mi chybí jeho náklonnost, něha, spříznění....Mrzí mě a bolí jeho pedantství a neústupnost, většinou je nekompromisní a vše musí podléhat jeho přáním, i já...Ascendent má v býku a já ve střelci.
08.12.2009 - 10:39 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » jaruli
Jejda,já jsem jak tvoje babička,taky důvěřivá a že jsou všichni jak já a taky jsem mnohokrát na to doplatila. :27:
08.12.2009 - 10:54 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
To není pozérství, je to prostě pro kozoroha normální, že pořád nepovídá o tom, co má uvnitř. Stačí podívat se do očí a je tam všechno...
Určitě máme sklon k tomu se úplně neodkrývat nikomu - leda když na to přijde sám. Právě proto, že uvnitř jsme citliví. A je fakt, že některá znamení to mohou odkrýt asi snáž a některá ne, nebo jednoduše někteří lidé ano a někteří ne...
Nechceme tím zraňovat, jsme prostě takoví, a já osobně chci být tak přijata, taková, jaká jsem.
Někteří kozorozi jsou možná zatvrzelí, ale to mohou být i jiná znamení a o tom nemluvím.
08.12.2009 - 11:00 | Filtr
(Kozoroh) střípek
Myslím, že ženská kozoroh a chlap je rozdíl....
Můj tatík je kozoroh - za něj bych řekla, že potřebuje vedle sebe inteligentní ženu, která se o sebe stará, stará se o rodinu a je vždy na jeho straně (ostatně asi jako všichni chlapi :4:)
Myslím si, že chlap kozoroh strašně rád slyší, že ho někdo miluje a ukazuje mu své city. Jestli splňuje jeho požadavky, tak po čase i on "roztaje". Určitě nebude říkat každý den "miluji tě", ale jednou za čas to uslyšíš a o to větší váhu to bude mít - nebudou to jen pustá slova. Nesmíš se zaleknout jeho "chladu".
Musíš prostě na něj pomalu, víš? Představuji si to tak, že po dobré večeři se k němu nakloníš, vezmeš talíř a jen tak mezi prohodíš, že ho miluješ :4:. (Samozřejmě z toho nevyplývá, že mu máš dělat služku a že on si běžně neodnese talíř po jídle) - myslím prostě romantická večeře. Určitě po něčem takovém trošku roztaje a tak po očku pozoruj, jak se zachová, když to vyslovíš. Uvidíš, že malinko zčervená. Bude chtít ti říct to stejné, ale zatím to ještě nedá..... Pár takovýchto gest a uvidíš, že ho obměkčíš. Jestil si ve všem ostatním rozumíte, tak to ber jako takovou hru :1:, ve které, když budeš přemýšlet, budeš 100% vítěz. Jen žáden nátlak a vynucování...
Kurde, to jsem se rozepsala, hezký den :17:
08.12.2009 - 11:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lendin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ametysta , který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chápu tě, ani nevíš jak moc. :74:
Je skvělé, že dokážeš zhodnotit i svůj růst a vývoj, který ti soužití s ním umožňuje. Tohle není lehká otázka...Můžete mít spolu nedořešené věci z minulých životů, možná se máš ještě něčemu naučit. Zkoušela jsi s ním o tom mluvit? že tic hybí pohlazení a přitulení? Třeba by to trochu pomohlo, kdybys mu to bez výčitek a v klidu vysvětlila.
08.12.2009 - 11:03 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » lendin
Tak mu zkus říct, že tě to bolí. Na rovinu, ale bez výčitek. :17: A plň si taky svoje přání, pověz mu na konkrétní věc, že se ti nelíbí a že to tak nechceš. Ale ne obecné výčitky typu: "VŠECHNO je pořád jen podle tebe"...
kozoroh se opravdu může někdy zatvrdit, hlavně, když mu něco ublíží... a drží to v sobě a nejvíc si taky nadává sám sobě, ale pak na okolí to nepůsobí dobře, to je jasné
08.12.2009 - 11:20 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
no jo, tak to holt je, někdy do sebe dílky zapadnou, někdy ne, někdy na čas skoro jo, ale když jde do tuhého, tak úplně nedozapadnou atd. Tak to může být v jakémkoli vztahu :17: a každý si to musí rozebrat a rozhodnout sám :74: člověk je zraněn, když to sám dovolí
08.12.2009 - 11:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zdárec, musím teda s politováním potvrdit, že studení čumáci a suchaři trochu sme, ale ty emotions tam sou - pod povrchem - a ne pro každýho. Pěkně nás popisujete, pěkně, přesně ... :30: :30: :30:
Ten z nás kozáků, kterej už na sobě tak nebazíruje (jako na své autoritě a společenské pověsti) se myslím umí uvolnit dobře, je o dost otevřenější a nemá už potřebu tak ovládat, kontrolovat, není až tak puntičkář (to spíš Panny :) - zaleží jak kdo na sobě maká ...

Myslím, že až jednou poleze přítel o samotě po kolenou, poté co ho opustí Ti co měl rád a neuměl jím to říct/vyjádřit, tehdy se vzdá pýchy a tvrdosti a otevře srdce, snad ... zas to musí jít tou bolestnou cestou ... ach, jo :39: :23:

No nic, du si shánět tu vodu ...
Příspěvky: 1-25 26-43
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »