POTREDUJU RADU


29.11.2009 - 08:03
(Kozoroh) MIREK087
POTREDUJU RADU
AHOJKY MAM VELKY PROBLEM MAM HOLKU JEJI 16LET A MNE 26LET A CEKAME MIMI.ALE JEJI MAMA MNE NECHCE ANI ZNAT A DALA JI ZARACHA NESMIM JI VYDET BRECIM JI DOTELEFONU A CHCI A MA MAMCA TAKY CHCE BYT SEMNOU ALE JAK JEJI MATKA BYJI ZABYLA A NESMIME JI RIC ZEJE TEHOTNA JINAK BY JI PRASTILA DO BRYCHA. PROSIM NA KOLENOU O RADU :9: :9: :9:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
29.11.2009 - 08:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ty a tvoje holka to budete muset probrat s jiným členem rodiny,třeba otcem, babičkou apod. ale říct to musíte,mimo jiné to něbylo moc zodpovědné ji přivést do jiného stavu,určitě chodí ještě do školy.
29.11.2009 - 08:57 | Filtr
(Panna) Defleppcat
Ahoj,
nejdřív byste se měli rozhodnout,zda si dítě chcete nechat.
Pokud ne,pak je třeba co nejdříve zajít na gynekologii a domluvit se zde na termínu přerušení těhotenství.
Pokud se rozhodnete pro dítě, pak máte 2 možnosti:
- uzavřít manželství,
nebo, v případě, že s erozhodnete manželství neuzavírat,
- zajít na matriku, kde vyplníte prohášení, že jsi ty otcem dítěte, které tvoje nezletilá přítelkyně čeká.
jestliže se rozhodnete pro uzavření manželství, pak bude nutno, aby tvoje přítelkyně podala návrh k soudu, aby jí bylo povoleno uzavřít manželství
/§ 13 odst. 1 zákona o rodině - ...vyjímečně může soud z důležitých důvodů povolit uzavření manželství nezletilému staršímu než 16 let ( za důležité důvody se považuje těhotenství )/.
Kdyby matka tvé přítelkyně dělala problémy, pak může tvoje přítelkyně požádat o pomoc orgán sociálně-právní ochrany dětí / na každém úřadě/.
Já osobně bych doporučovala s řešením této situace pokud možno neotálet.
29.11.2009 - 09:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To si z nás děláš srandu tedˇ?? :39: :39:
Do břicha by jí určitě nepraštila!!!
A pokud to tvé přítelkyni zakazuje asi má důvod a já jí chápu...nezlob se tak to vidím...
29.11.2009 - 09:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle mě jsi uchyl a zasloužil bys minimálně pár facek..Takhle zneužít dítě :19: :28:
29.11.2009 - 09:43 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Tvé přítelkyni je teprve 16, ale ty v tvém věku bys už mohl jednat víc než jí brečet do telefonu. Máte jasno, co budete dělat dál? Tak začni podle toho jednat.

Hodně štěstí! :27: :17:
29.11.2009 - 09:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :47:
..tak nějak to vidím taky
29.11.2009 - 10:03 | Filtr
(Blíženci) brozacek » giovana
Jen mi přijde divné,jak ten člověk píše,jak se vyjadřuje.Taky registruji to,že podobné extrémní dotazy tady zadá vždycky někdo s minimálním časem stráveným na tomto webu.Budí to tak ve mně pocit,že se jedná o provokatéra.Pokud tomu tak není a je to tak jak to je tak teda potěš pambuch... :39:
29.11.2009 - 10:04 | Filtr
(Panna) laku
V 16ti je člověk ještě "telátko", tobě je 26, Ty jsi měl být ten rozumný a nepřivodit tuto situaci. Promiň nechci být zlá,ale ty hrubky jsou hrůza.To, že přítelkyně čeká dítě, budete muset její mámě říci, protože do její plnoletosti, je za ní zodpovědná. S tím mlácením do břicha, je to myslím přehnané.
29.11.2009 - 10:54 | Filtr
(Váhy) beruška5
Ahoj
HOdně lidí tady má bohužel tak trochu pravdu. Tobě je 26 a jí teprve 16 a ty by jsi měl být ten kdo by měl mít více rozumu. Jenže už se bohužel stalo a tak mi to tak trochu připomíná příběh mého současného přítele s jeho bývalou přítelkyní.Taky ji přivedl do jiného stavu v 16-ti a v 17-ti porodila dvojčata.Její matka byla taktéž proti. Vyřešili to takhle. On se postaral o to aby měli jako rodina kde bydlet. Pronajal byt ona se k němu nastěhovala a hlavně se postaral o to aby sociálka neměla zádný důvod jim děti odebrat. Takže vše nachystal nakoupil a připravil a samozřejmě zařídil i celý byt. Sociálka sice dělala komplikace ,ale udělal vše pro to aby byli spokojení a viděli že se dokáže postarat o rodinu. Tak se taky zachovej jako chlap a začni jednat a ne jen brečet. Tímle nic nevyřešíš. A jak asi pochopíš z toho co píšu už nejsou spolu a na tohle bys měl být taky připraven. Je hodně mladá na to aby začala naplno rodinný život. Za pár let ji může trápit to že si toho mládí moc neužila tak jak její vrstevnice. Na tohle taky bacha. Můj přítel tu svou totiž nachytal u nich doma v posteli s jiným. On se snažil vydělávat peníze aby se meli dobře takže byl často mimo domov,protože to jinak nešlo a ona asi začala dohánět to co si myslela že zameškala a navíc začala brát drogy. Nechci ti brát iluze ale svět už je bohužel takový. Takže to pořádně proberte které věci jsou pro a které proti. Podlé mého by bylo lepší jít na interubci i když je to riskantní a vůči tomu malému nefér. Ale pokud se opravdu milujete měli by jste to ještě zvážit. Její matka se chová jako matka určitě měla jiné přestavy o její budoucnosti co se týče školy a tak. Určitě se ji snaží jen bránit nic víc tohle je prostě mateřská láska. Zkus se zeptat co by dělala tvá mamka kdybys ji v 16-ti řekl že se tarší ženou budeš mít dítě. Takže to ještě pořádně proberte pokud je čas a pokud už není tak začni jednat. Přeju hodně štěstí :68:
29.11.2009 - 10:58 | Filtr
(Váhy) beruška5
Jo a co se týče lidí co tady kritizují tvůj pravopis a tvé vyjadřování na to neber ohled. Nikdo není dokonalý. Každý vyniká v nečem jiném. Můj přítel taky neovládá češtinu ale za to ovládá bravůrně matiku. Ta třeba zase nikdy nešla mě a taky se za to nestydím.Nikdo není dokonalý. :1:
29.11.2009 - 18:47 | Filtr
(Býk) anavikar
Mám syna 23 a vím,že by nepřivedl dívku v 16 do jiného stavu,je to velice nezodpovědné a tobě je 26 tak nepros na kolenou a postarej se o ni a o dítě.
Mám také dceru 20 let a představa,že by tehdy v 16 letech čekala dítě a bála se mi to říci je pro mě nepředstavitelná....nechápu tě.!!!
Moc možností nemáš...já vidím asi 2.Tak se zamysli a nepros nás.Je to tvoje zodpovědnost.
A co antikoncepce...já vím,,,to tě asi nenapadlo ani jí,když jste do toho šly..Ach jo
29.11.2009 - 18:52 | Filtr
(Býk) player » funik
No,tak úchyl není,má dobrý vkus.Ale pár facek by rozhodně zasloužil.

Jinak - pokud chceš poradit - na rovinu.Dnešní šestnáctky absolutně nejsou duševně připravený bejt dobrejma matkama a ty sám na tom taky nejspíš pohoříš z toho důvodu,že ona nemá odbouřený věk za sebou.Pokud by pubertu přeskočila,za deset let se jí vrátí a poletíš přes palubu,bohužel...
29.11.2009 - 18:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak toje teda dost primitivní přivést 16 letou holku do jiného stavu máš štěstí že její matka nejsem já to bys teprve zažil :47: :47:,jak můžeš být ve 26 letech tak hloupý nechápu a už vůbec nechápu proč prosíš o radu na to už je ted pozdě :19: :19:
29.11.2009 - 19:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 9_9_74, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
začni tím že se naučíš kam patří i (vidět, zabila, břicha) hmmm možná pak někdy pochopíš že tohle co píšeš je šílený... a nevím jestli to vezmeš jako radu každopádně je to upřímné nic proti Tobě ale tohle si nezvládl a i když neuznávám potrat pak ona ať jde a Ty popřemýšlej o sobě...
přestaň brečet malej holce (ano je "malá") a nenič jí život...

PS... tohle je fakt hodně špatnej humor...
29.11.2009 - 19:30 | Filtr
(Štír) Elussa
Její mamča se to stejně dozví, že je těhotná, takže tím, že jí to neřeknete, se nic nevyřeší a ona jí do břicha určitě nepraští a i kdyby, pochybuju, že by se jí něco stalo nebo že by dokonce o mimčo přišla. Jsi střevo, ve tvým věku už bys mohl mít rozum a postarat se o ochranu, když se k tomu tvoje mlaďonká přítelkyně nemá. No jenže to už je teď stejně jedno, že jo? Domluvte se na tom, co teda s tím dál a hodně rychle, protože po třech měsících už si ledatak budete moct trhat chlupy na hnízdo. A na kolenou nepros, budeš mít špinavý kalhoty. No a nakonec se trošku mrkni do pravidel českýho pravopisu prosimtě nebo radši nikde nepiš, vždyť to je ostuda!
29.11.2009 - 20:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co, kdyby to za vás vzali do rukou rodiče? Také si nebudou rozumět? Nedivím se, že její máti je naštvaná.
Hleď koupit kytku, a jít se s ní zasnoubit. A nemaluj čerty na zeď, když už jsi to takto zvoral.

Jste vůbec přesvědčeni, že se oba dva milujete? A že se oba dva budete umět postarat, nejen o malé, ale také sami o sebe? Víš, co je to ZODPOVĚDNOST? Tak ji začni mít. :1:
29.11.2009 - 20:03 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki
co? proboha, co je to za mámu? to myslíš vážně nebo se jen domníváš? :39:
29.11.2009 - 20:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » militie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele komu tohle radíš?Tomu magorovi co zbouchl dítě,ráno si tu podivně zřídí profil,už se třeba nepřihlásí a hlavně nereaguje??
29.11.2009 - 20:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15:
29.11.2009 - 20:07 | Filtr
(Blíženci) brozacek » funik
Taky to tak vidím...už jsem o tom psal...
29.11.2009 - 20:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 9_9_74, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
lidičky už to pochopte tady si někdo dělá obrovskou :71:... a pokud neéé je to sice smutný ale tenhle člověk si stejně nedá poradit a v 26letech hmmm ať tak či tak "dobře si ustel"
29.11.2009 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Do břicha by ji nepraštila, maximálně jí dá pár facek, což jí neublíží a koneckonců jí to patří.
Pokud by toho násilí bylo víc, musela by se obrátit na policii nebo sociálku - tím tajením ale ničemu nezabrání.
Když se doma přizná, že je těhotná, pravděpodobně budou jedině rádi, že holka není na ocet.
Nicméně bude načase řešit, kde a jak budete žít.
Takže mamče poraď, ať řekne pravdu a sám začni přemýšlet, jak se o ně postaráš.
29.11.2009 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » brozacek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano tys ho odhalil první :3:
29.11.2009 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 9_9_74
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ale on poradit chtěl nebo ne :63:
29.11.2009 - 20:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » spimajim
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
budou rádi??? :39: :39: :39:no to snad néééé já bych řekla že ta její máma moc dobře ví proč nechce aby se s ním stýkala takže rádi určitě nebudou to pochybuji nedovedu si představit že by mi někdo zbouchl dceru a já bych řekla jsem ráda že nejsi na ocet :28: :28: :19: :19:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-56
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »