Strašení ve Strašicích


31.10.2009 - 20:21
(Vodnář) Robert Isfaháni
Strašení ve Strašicích
Tento případ je zajímavý hlavě tím, že se nejedná o projevy zbloudilého ducha ze hřbitova, což je mnohem obvyklejší, ale objevují se tu božské bytosti zvané Podstatáž, z legend a pohádek známé též jako ohniví skřítkové. Ti mají schopnost díky soutřeďování volnýcch elekronů v prostoru vytvářet vysoké energetické pole, jenž ovlivňuje hlavně energetické přístroje a dokáže také manipulovat s hmotnými věcmi. V podstatě jim tak vyrobili z domu obří mikrovlnku. Proto dochází k jiskření a hoření i bez proudu, a proto praskají věci. Souvisí to s nedávným případem ve Ždáru nad Sázavou, kde se samovolně spouštěly elekropřístroje a pračka se vznesla do vzduchu a samovolně z ní vylétaly jednotlivé součástky. Ty samé bytosti ovliňují místa, kde jezdí do kopce auta i plastové láhve.Protože bohové mají smysl pro humor, nechali ať si majitelé domu myslí že odpojením domu od elektřiny a vodárny vše ustane, což byl omyl. Jejich záměrem je aby získali pozornost což se může dít i tak že si jako vždycky všichni vědečtí odborníci vylámou zuby s teoriema o původu těchto jevů, od solární elektrárny až po vojenské zařízení. Abychom jejich přítomnost akceptovali je možné, že klidně postupně rozeberou dům na součástky, budou-li to považovat za potřebné.Nemají totiž rádi, když přijde zástupce spolku Sysifos a řekne, že tam nic není, že to je blamáž a halucinace, stejně jako většina lidí má jejich existenci sklon zatloukat a popírat.

Řazení:
01.11.2009 - 23:18 | Filtr
(Ryby) The Phantom
To je zajímavé,u nás doma asi taky straší,zatím je to jenom že se mi zjevují duchové v pokoji a v koupelně.Od dětství jsem spala s mamkou v ložnici v manželské posteli a tak když se mamka pomlela tak se síla pohybu mamčiny matračky odrazila i o mojí,tak mi jednou někdy v tomto roce začalo cosi jako skákat po posteli,a já furt říkala mamce at nechá toho vrtění a ona se divila co se děje,že prý jsem ji vzbudila,že spala a že nic neví,tak jsem jí řekla at se opravdu zkusí chvíli nehýbat,co to udělá a cítila jsem to furt hlavně u nohou(začalo mi to v době kdy umřel zpěvák Michael Jackson tak si mamka dělala legraci že to je on,že on taky furt skákal.Tak to trvalo každé noci,cítila jsem i jako by mi něco vlezlo do lýtka a pak brnění a šimrání a škubání,tak jsem o prázdninách v létě v nocích moc nespala,tak jsem se jednou naštvala a šla spát do svého pokoje na svůj gauč,tak chvíli nic ale za pár dní mi zase začala jakoby sama pérovat postel,tak říkám JéžišMaria a jakoby jsem to odehnala tak byl klid ale další noci pořád takové vibrování v nohou a posteli i když já jsem se nehýbala,jednou pak nevím jestli mě to vzbudilo ze spánku nebo jsem usínala a najednou jsem měla pocit jakoby se se mnou postel otáčela a pak jakoby tu postel měl někdo v rukou a chtěl mě z ní setřepat,tak nevím jestli to byl další výstřelek toho ducha co mi nedal spát nebo že by se mi podařilo astrální cestování aniž bych to trénovala,dlouho jsem a.c.trénovala ale marně a tak mě napadlo že by to bylo tím že by na to už byla duše připravená a lezu ven z těla aniž bych se do toho nutila,prostě usínám a cítím jak mám venku ruce,nohy a někdy i kus hlavy a mávám s nimi volně ve vzduchu a jakobych roztávala,že bych měnila astrální tvar těla???Na většinu svých otázek najdu odpověd sama ale tohle si nejsem moc jistá,hlavně s tou třesoucí se postelí a imaginárním škubání v nohou :25:
20.11.2009 - 07:58 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Takže záhada je vysvětlena.A celkem jednoduše,bez duchů a ohnivých skřítků. :4:
Prý vznikající energie(jak mikrovlny v mikrovlnce)
vznikající mezi dvěma starými vodovodními potrubími.
Ale i to je pro mne záhada. :4:
20.11.2009 - 08:01 | Filtr
(Rak) jana@
to je zajímavý :1:
20.11.2009 - 09:46 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
U nás taky straší, hlavně večer, když vylezu v pyžamu, nejvíc se bojí manžel a zdrhá! :25:
20.11.2009 - 09:48 | Filtr
(Rak) jana@ » miluška medvídková
ale nakonec ho chytneš,že jo?...a to se pak světe div :75: :30:
20.11.2009 - 09:59 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » jana@
no, ale když hezky prosí, tak ho někdy pustím.
20.11.2009 - 10:02 | Filtr
(Rak) jana@ » miluška medvídková
ale něco za něco,viď?..to známe :61:
20.11.2009 - 10:09 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » jana@
jak pak to, že to taky znáš, jsi taky taková potvůrka? Jen ať se snažej chlapi.
20.11.2009 - 10:12 | Filtr
(Rak) jana@ » miluška medvídková
to ne,ale už znám Tebe :3: :17: :15:
20.11.2009 - 10:25 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » jana@
já, taková stará, slušná... :27:
20.11.2009 - 10:26 | Filtr
(Rak) jana@ » miluška medvídková
zkušenáá... :4:
20.11.2009 - 10:27 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » jana@
:75:
20.11.2009 - 10:32 | Filtr
(Býk) ave
I já myslím,že jsou to síly,které není radno pokoušet.Nelze se jim vzpříčit,ať tomu někdo věří,nebo ne.Zasáhlo se něčím dále než se mělo a tyto síly se vzbudily. Také si myslím,že na toto vědecký výzkum nestačí. :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »