Duchovia a duchovní sprievodcovia


26.10.2009 - 18:04
(Rak) Saly
Duchovia a duchovní sprievodcovia
Máte niekto skúsenosť s komunikáciou s duchovnými sprievodcami alebo s duchmi???Počuli ste o niekom, kto má s tým skúsenosti alebo ste o tom čítali?

Řazení:
27.10.2009 - 12:22 | Filtr
(Váhy) Simply
Duchovní průvodce jsi ty sama sobě, lépe řečeno je to Tvé svědomí bytosti, která vyrostla v určité době, určité krajině a určité kultuře.....
Hlavně nehledej nějakého guru ze všelijakých sekt. Přikládám svědectví jedné ženy, která pořád cosi duchovního hledala, nějak byla nespokojená se svým životem, ale možná si se ptala na něco jiného...
http://www.dingir.cz/dingir/1998_2/…
27.10.2009 - 13:08 | Filtr
(Rak) Saly » Simply
:27:
Ja viem svoje, nemusíš si o mňa robiť starosti,ale ďakujem :74:

Duchovný sprievodcovia(nemyslím ty samu seba), ale duchov, ktorí nemajú už hmotné telo, niektorí ho mali, iní nie no pomáhajú nám vo veciach, ktoré my,so svojim vnímaním nedokážeme, pomáhajú napr. smútiacim pozostalým. Sú média, ktorých poslaním je práve tá komunikácia. Samozrejme že sa nájdu aj šarlatáni,ale to nájdeš úplne v každom povolaní takých, čo robia prácu, ktorú robiť nevedia. Duchovný svet je niečo úplne prirodzené, báť sa ho niet prečo :44:
Ja s tým problém nemám,ale chápem aj ľudí či sa tejto sféry boja ako "čert kríža". Bojíme sa však len toho, čo nepoznáme. Keď to bližšie spoznáme,strach tam potom nemá miesto, zmizne, rozplynie sa. :16:


prečítaj si napr. niečo od Gordona Smitha, aleo si to pozri na nete

http://www.youtube.com/watch/…

27.10.2009 - 14:51 | Filtr
(Váhy) Simply » Saly
Od Smitha knížku mám... Jestli se chceš dozvědět něco více o duchovním světě , jak vznikají duše, jejich vývoj,průvodci a učitelé duší, proč jdou do určitého těla atd... jsou dobré knihy od PhDr.Michaela Newtona Odudy duší, Cesty duší... Newton je renomovaný lékař a psychiatr, umí se spojit v hypnose pacientů rovnou s dušemi....
27.10.2009 - 14:56 | Filtr
(Rak) Saly » Simply
Ďakujem, všetky knihy od Michaela Newtona mám a ešte veľa iných, od psychiatrov a psychológov ... som v obraze, len hľadám niekoho, kto má osobné skúsenosti s komunikáciou s duchmi-duchovnými sprievodcami alebo vie niečo zaujímavé, čo som ešte nikde nečítala :3: :74:
28.10.2009 - 19:05 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » Saly
Mnoho lidí nadaných mediálními schopnostmi s nimi vědomě nebo i nevědomě komunikuje, problém je v tom že jejich odpovědi a návody nejsou přesné neboť jejich rady jsou ovlivněny lidskými zkušenostmi. Často mají sklon se maskovat za anděle, pannu Marii nebo Ježíše Krista aby tak oklamali příjemce a zvýšili svoji důvěryhodnost.
28.10.2009 - 19:08 | Filtr
(Rak) Saly » Robert Isfaháni
Verím, že sú aj takí, čo zavádzajú, ale viem, že sú aj inakí a práve tí ma zaujímajú.
28.10.2009 - 20:10 | Filtr
(Lev) kvitek
mám zkušenost s duchy můžu říct nic příjemného :17:
28.10.2009 - 22:02 | Filtr
(Ryby) The Phantom
duchy vidívám u mně v pokoji anebo v koupelně-v koupelně se mi zjevuje černá duše,v pokoji se mi zjevují bílé duše ale někdy i šedé,ale vím že je kolem mně spousta andělů,komunikuji s nimi citově,třeba já se jich zeptám jestli je dobře co jsem udělala-když ano tak cítím vřelé a zároven mrazivé přejetí po zádech a pocit lásky a naděje,když jsem udělalla špatně tak necítím nic a zalije mně tak trochu smutek a dumání co bylo špatně a proč :16: :16: :16:
29.10.2009 - 08:43 | Filtr
(Váhy) Simply » Saly
Osobně žádného "česko-slovenského Gordona Smitha" neznám, ale kdysi v Babinetu.cz,duchovní forum, psal dost erudovaně pod nickem Salvátor, viz příspěvek k tématu Setkání s anděly 23.8.2008, 19.01 hod a další....
http://fora.babinet.cz/viewtopic.ph…
Salvátor je zřejmě mág a atrolog Ján Kaleta, nevím, nějak jsem na to přišla ani nevím jak...Myslím, že Kaleta uznává dost Blavatskou
Zajímavé stránky o andělích, světelných bytostech a lidských "rasách" jsou:
http://ekoland.klub.sweb.cz/cinnost…
Ale možná, že tyto stránky nebo poznatky znáš také.... :1:
29.10.2009 - 08:47 | Filtr
(Rak) Saly » Simply
Nie nepoznám a ďakujem za tip :74:
29.10.2009 - 08:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..nie,nemám skúsenosti s duchmi a ani nechcem mať :39:

bojim-bojim :43:
30.10.2009 - 14:21 | Filtr
(Štír) luthy
V lete mi zomrel kamarát, ten si za jednu zo svojich úloh vzal sprevádzať ma a chrániť do konca môjho života. Dokonca sa môžem s ním i spojiť prostredníctvom jednej mojej známej. REaguje na hudbu harfy. Ak si ju pustím, priateľka doma sa s ním spojí a ak má pre mňa odkaz odkáže mi ho. Posledné týždne som sa cítila veľmi zle, po rozchode a tak môj duchovný sprievodca zorganizoval svojich duchovných priateľov a čistil okolie okolo mňa. Vedela som kedy to robí, mala som pocit, ako by mi z tela padala všetka ťarcha. Najlepšie to fungovalo v spojitosti s harfovou hudbou. Možno si niektorí z vás povedali, čo to tu rozprávam, ale môžem to i odprisahať. ja s ním hovoriť nemôžem, iba cítim jeho prítomnosť. No moja priateľka má túto schopnosť.
31.10.2009 - 21:31 | Filtr
(Kozoroh) hledající
Duchovních průvodců má člověk více.Jednak je to anděl strážný k ochraně po celý život (nebo více životů) a pak jsou duchovní učitelé a léčitelé a ti nám pomáhají většinou na naši duch.cestě. Jsou to nanebevzatí mistři a spojit se s nimi je možné v meditaci,kdy k člověku mohou přijít a může s nimi hovořit.O několika lidech vím, že se jim to podařilo.Pomáhají i když je nevidíme a my jim za to děkujeme.
01.11.2009 - 22:51 | Filtr
(Ryby) The Phantom » The Phantom
proč mi nikdo neodpovídá?! :47: :8: :9:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »