Předsudky kvůli slunečnímu znamení...?


14.10.2009 - 22:40
(Váhy) Lynette
Předsudky kvůli slunečnímu znamení...?
Už se vám někdy stalo, že jste se bavili s člověkem, se kterým jste si perfektně rozuměli až do chvíle, než přišla řeč na astrologii a optání se na vaše sluneční znamení, kdy po vaší odpovědi ten druhý najednou přetočil, vypoulil vyděšeně oči, udělal obličej a rychle se od vás klidil jako kdyby jste mu oznámili, že jste masový vrah? Přijde mi docela taková reakce více než podivná, protože hodnotit charakter člověka a dělat si o něm nespravedlivé a předčasné závěry na základě jeho slunečního znamení je zkrátka tak trochu na bedýnku... :63: :25: :32:

Stránka: 1 2
Řazení:
14.10.2009 - 22:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To se mi nestalo, ale pravda je, že někteří lidé vliv slunečního znamenaí přeceňují - a většinou jen ti, co mají ke skutečné astrologii daleko.
Ono je i tady v astro diskuzi vidět, jak si na tom někteří lidé "ujíždí".
Mě se spíše stalo, že sem tam někdo když zjistí, že jsem Panna mi to neustále předhazuje, že proto si něco myslím, že proto nějak reaguju - prostě mě začne škatulkovat jak kdybych byla nějaké software.
Je to otravné a jsem přesvědčená, že kdybych řekla, že jsem třeba Střelec, najde na mě mraky typických "střeleckých" projevů také.
14.10.2009 - 22:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele rybka123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to se ti stalo? :41:
14.10.2009 - 22:58 | Filtr
(Váhy) Lynette » spimajim
Přesně tak, souhlasím s Tebou. Mě bylo zamala neustále vyčítáno, že si se vším dávám moc na čas, že jsem nerozhodná, klidná, pomalá, občas líná.. Prostě typická Váha. Nyní, když jsem naopak zbrklá, výbušná a někdy až moc rychlá mi je to vyčítáno též a zase mi o obličej opleskávají, že je to mou Lunou v Beranu a berou to zase jako zápor a že se mám nad sebou zamyslet a něco s tím dělat.. Myslím si, že sluneční znamení nás ovlivňujou hodně, ale ovlivňujou nás i jiná znamení, takže každý jsme takový mišmaš.

Reakci výše zmíněnou na moje sluneční znamení jsem zažila před 2 lety, když jsem byla hospitalizována v nemocnici a bylo to od vzdělaného člověka, od kterého bych očekávala nějakou inteligenci a popravdě řečeno, nemyslela jsme si až do té doby, že je něco takového vůbec možné...
14.10.2009 - 23:04 | Filtr
(Váhy) Lynette » rybka123
Nu, normálně se s dotyčným nejmenovaným člověkem bavím o všem možném (hlavně o esoterice, duchovnu, věci mezi nebem a zemí..), pak skrz náměsíčnost jsme se dostali i na téma v jakém znamení jsme se narodili a když jsem to řekla, tak ten dotyčný se zatvářil jako kdyby měl šok (jako kdyby se právě dozvěděl, že mu zbývají poslední minuty života..), vyvalil oči, zrudl, rychle ukončil konverzaci a vyběhl z pokoje, jako kdyby mu hrozilo nějaké nebezpečí, či co... A už si mě ani nevšimnul.

Nu, já abych pravdu řekla měla z toho taky v první vteřině šok, neb jsem netušila, že někdo dokáže udělat pro nic za nic něco takového, ale lidé jsou různí. :5:
15.10.2009 - 06:29 | Filtr
(Býk) Milan Kouba » Lynette
Jsi velmi fluidní osobnost. Mám z Tebe strach. Nevím proč, jednala bych stejně. Mám silně vyvinutou empatii a něco mi říká, že jsi smutná. Dokážu díky těmto vlastnostem vidět budoucnost a nevím - neznám okolnosti - ale všeobecně váhám všechno příliš dlouho trvá. Hold než se rozhodnou, tak .... Buď sama sebou, hledej v sobě mnoho duchovna, ubírej se k nějakému ideálu, který je pro tvůj život smysluplný nebo duchaplný a uvidíš. Neposlouchej ostatní. Já byla holka úplně stejná a doplatila jsem na to. :44:Spoléhej se na intuici a především sama na sebe. Pracuj na sobě a nebuď hrdá, když ti někdo řekne, že jsi silná osobnost. Žij skromně, s láskou a uvidíš.
15.10.2009 - 06:44 | Filtr
(Rak) Saly
Nie, nestalo sa mi to. Je smutné ak niekto pristupuje k ľuďom s predsudkami a miesto toho, aby človeka lepšie spoznal ho odpíše len kvôli tomu, že sa narodil v určitom slnečnom znamení, ktoré mu "nevonia."
15.10.2009 - 07:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tohle jsem vskutku nepoznala, to existuje i?
:4:
15.10.2009 - 09:13 | Filtr
(Štír) celebrita
No když se mi líbí nějaký muž a řekne mi, že je blíženec, tak to udělám i já :6: Vím, že bych neměla, ale oni ti mužští blíženci jsou vážně strašně stejní :6: :3:
15.10.2009 - 10:04 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Jestli to nebude tím, že u tak krásné dívky myslí kluci na ledacos a když zjistí, že jsi váha, tak se leknou, že budeš váhat a nepůjde to tak rychle. :27:
15.10.2009 - 11:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lynette
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ak by bol aspon trocha znalcom ludí a znamení,nemohlo by ho nieco sokovať.Mna nikto este neprekvapil a to ani vtedy,ak som sa potom dozvedel niekoho znamenie.Obycajne mi to vzdy v urcitych tych takych zakladnych črtach sedelo.Viac inklinujem prevažne k vzdušným znameniam (hlavne váhy) a najmenej k zemným (hlavne býk) a vodným (hlavne rak,skorpion).Ale vecsinou vzdy pritiahnem tých vzdušných i ked este neviem,ze su vzdušní,ale si proste "sadneme" a vtedy uz viem,ze dotycný je urcite jedným z nich.Rozumiem si aj zo zemnymi a vodnými,ale ide viac menej o tých,ktorí sa uz nachadzajú vo vyšších polohach horoskopu (kozoroh,ryby)

Viem,ze napr.dobry astrolog dokaze z pohladu a komunikacie sam zistit,v akom znameni je kto narodený.Ale musí to byt fakt skuseny clovek.

:1:
15.10.2009 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele angua, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hm, to je divný. Nestalo se souběžně ještě něco jiného? Neviděl něco jiného?
15.10.2009 - 12:42 | Filtr
(Rak) Loen
Že by měl někdo předsudky zrovna vůči váhám? :63:

Mě takto zatím nikdo nezaškatulkoval(a jako rak jsem pomalá, zpátečnická, nerozhodná... :6: a kdyby mi to někdo vmetl do tváře tak řeknu, že má pravdu, ale každý má něco :4:)

Sluneční znamení je jen zlomek osobnosti, ale abych pravdu řekla už mám taky udělanou škatuli, konkrétně na muže vodnáře(především ve věkové hranici 28 a níže...)Snad je to jejich nevyzrálostí(těch co znám), ale jejich arogance, egoismus, povyšování se nad ostatní a přesvědčení o vlastní genialitě nezná hranic. To na mě, jakožto škatulka - hypersenzitivní rak působí dost negativně.
15.10.2009 - 15:54 | Filtr
(Blíženci) skarabeus
Jsem přesvědčena o tom, že datum narození a tím i znamení má na povahové rysy člověka buď větší nebo menší vliv /záleží na postavení planet/. Toho by měl každý člověk orientčně využívat ve vztahu s ostatními, ale i pro poznání sebe :75:. Nic však neplatí stoprocentně a už vůbec ne, aby lidé již při vyřčení znamení od sebe utíkali. Nechť si řádně prostudují tyto výtečné stránky a pak pochopí oč kráčí. :12:
15.10.2009 - 16:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele strakina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
v rámci možností ať,jsme sami sebou....ale máte pravdu je to" mišuge"... :1:
15.10.2009 - 16:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » angua
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tiež ma napadlo...
,,Nevybehol Ti náhodou soplík z nosa?" :20:
15.10.2009 - 16:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lubatko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ked´sa z niekym rozprávam,nikdy neriešim aké je znamenie....Bud´si rozumieme,alebo nie.....
Mám kamarátky a každá je narodená v inom znamení....
Som váha vo váhach a nerozhodná teda nie som....Sama vychovávam dve deti a poslúchajú ma na slovo,viac ako otca kozoroha :3:
15.10.2009 - 17:22 | Filtr
(Štír) katkaštír
Moje máti například tvrdí, že štíři jsou nejhorší znamení zvěrokruhu. Takže to škatulkování, jak už tady někdo pronesl...

Jako astrolog laik jsem pochopila, že sluneční znamení je střípek veškerého astrologického rozboru, takže už mu téměř nepřikládám váhu...
15.10.2009 - 17:26 | Filtr
(Štír) katkaštír » Janíčko Skútrista
Taky mi jedna paní říkala, že lidi odhadne - ale že na nich odhadne spíše ascendent než Slunce - no ono to není až tak těžký, když podle znamení na asc. člověk "vypadá"(takže asc. býka - mohutná šíje a tak...)
15.10.2009 - 18:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak já se taky musím přiznat že někdy vemu roha a to v případě že potkám chlapa Berana nevím proč ale jako partner mi Beran nesedí ale co se týče normálních kamarádských vztahů tak ok tam to neřeším :66:
15.10.2009 - 18:04 | Filtr
(Štír) celebrita » KOZLÍK
Nejsem jediná já utíkám před blíženci. Fakt jsem ještě nepotkala vyjímku :6: :20:
15.10.2009 - 18:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele angua, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to nesmysl. Třeba měl s nějakou Váhou hodně špatnou zkušenost, ale i tak!?!
Sluneční znamení je hodně důležité, ale to je i znamení, kde je Luna, kde je ascendent a kde je vládce ascendentu. Někde mohou být významná stelia. Osobní planety, jejich umístění a aspekty. Každopádně bez celkového pohledu na radix nejde vůbec nic posoudit, a i pak jen s rezervou.
Třeba ten den čet někde v novinách horoskop, že ho ten den zamorduje nějaká Váha. :4:
15.10.2009 - 18:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » celebrita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já jo! Kdyby to nebyl kamarád, tak jsem si ho klíďo vzala - skvělej člověk :15:
15.10.2009 - 18:08 | Filtr
(Štír) celebrita » musiúa
Možná jako sama blíženec to vidíš jinak.. já jako štír ... :25:
15.10.2009 - 18:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » celebrita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím... ale myslím, že tím to nebude. :3:

Ovšem sama mám zkušenost takovouto: štír a blíženec potřebují delší čas na to aby se poznali a sladili, jsme na vás asi moc hrrrrrrr a samej vtípek - ale pak je to fajn, kyž vydržíš :15:
15.10.2009 - 18:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » celebrita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no někdo se prostě nesnese neříkám že nejsou vyjímky ale myslím že Beran je Beran a dříve či později dojde ke konfliktu vlevo rohatec vpravo rohatec :39: :4:
Příspěvky: 1-25 26-39
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »