Ken Follet


02.09.2009 - 09:44
(Kozoroh) Dáša71
Ken Follet
Četli jste někdo Pilíře země? A jak se vám to líbilo? Já byla nadšená,zkousla jsem to za 5dnů(cca 900stran :46:)Chystám se na jeho druhou hystorickou knihu Na věky věků,tak jsem zvědavá.A co jeho předcházející romány?Četl jste někdo něco?Doporučte :1:

Řazení:
02.09.2009 - 10:55 | Filtr
(Býk) player
Folle tmá dobrý všechno.Zajímavej autor.
08.10.2009 - 09:46 | Filtr
(Rak) Amazonka27
Ahojky,

teď jsem před 2 dny dočetla Na věky věků ( byla jsem nemocná, tak jsem jí přečetla za 5 dní :1:) - Pilíře Země byly úžasný, tahle je vidět,že jí psal kratší dobu :4:, ale taky se mi moc líbila. Jen si říkám, že jsem šťastná, že žiju v týhle době...při představě, že bych měla tak málo možností se obhajovat...ufff

moc si jí užij
14.12.2009 - 12:36 | Filtr
(Býk) lendik » Amazonka27
Také jsem byla nadšená knihou Pilíře země a moc jsem se těšila na její pokračování, které mě také nezklamalo. V souvislosti s tím, jsem se začala zajímat i o další jeho knihy, takže jsem již přečetla: Muž s podivnou minulostí (velice napínavé a rozhodně stojí za přečtení), Oko jehly (jeho první román - špionážní, odehrává se za druhé sv. války, jedná se ale o chycení německého špiona v Anglii, které se stále více komplikuje a stojí na tom výsledek celé války - také napínavé a dobře se mi to četlo, ačkoliv nečtu válečné romány) a teď nedávno Sněžná slepota - zatím se mi líbilo nejmíň, ale rozhodně to neznamená, že bych nebyla napnutá až do konce. Vzpomínám si i na jeho další historický román, který jsem kdysi četla: Propustka na svobodu, ten mě ale moc nezaujal, hlavně konec byl až moc happy.
Jinak ale Folleta jako autora vřele doporučuji. :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »