Pritazlivost...


24.08.2009 - 12:17
(Ryby) Cagey
Pritazlivost...
Ahojda, predem chci rict, ze bych normalne tuto diskuzi nezakladala, kdyby me to netrapilo uz pres rok...a navic myslim, ze vic hlav, vic vi:)Taakze, cca pred 2lety jsem se na jednom festaku seznamila s dvema moc prima klukama...byli oba necim tak zajimavi a tak v pohode..ten vecer jsem si uzila:) Asi to zni vsedne, ale ja tenkrat zila ve vztahu, kde jsem moc stesti nezazila a tenhle jedinej vecer mi ukazal, ze se da zit i jinak, a ze se nemam smirovat s tim, co je a jit si za stestim:) Takze, abych postoupila k problemu....ten jeden klucina (Petr) si na me vzal cislo, pak jsme si psali a byli v kontaktu a nakonec jsem za nim cca za 6mesicu jela na vikend (to jsem byla porad zadana). Ale podotykam, ze jsem s nim nespala a nemela to v tu dobu ani v umyslu. Jen jsem vedela, ze v tom vztahu, ve kterem jsem, jsem nestastna a psychicky vyrizena.Ten vikend byl zase neco uzasnyho..ja od nej odjizdela a brecela celou cestu do Prahy. Citila jsem se s nim a jeho kamarady jakobych tam uz patrila, jakobych je uz znala. Bylo to jakoby Vam nekdo umrel. Silena prazdnota v srdci:( Ubehl mesic a ja tam jela znovu (mezitim jsme si porad psali a dokonce i volali).Najednou obrat o 180%. Choval se odtazite, neustale opakoval, ze takhle se kamaradi nechovaji a tak, proste me setrel a odmitl. Pred nim jsem nedala najevo,jak moc me to bolelo,ale uvnitr, to bylo hrozny. Od te doby jsem ho nevidela (tj. vice jak rok). Sem tam si napisem,ze se musime videt...ale nakonec se odmlci a uz se neozve. A pritom mi pise na narozky, na Vanoce a tak..nechapu ho. Vim, ze zajem nema a uz mit ani nebude, ze me bere jako kamosku...jen nevim, jak se zbavit toho, co me k nemu tahne. Prestat na nej myslet a prestat se koukat na jeho fotky, proste jit dal. Pro me to byl vzhledove, vekove, chovanim, zajmy, cily v zivote uplne idealni kluk...Prosim o radu, jak s timhle nalozit, jak na nej zapomenout?? Mam totiz pocit, ze me k nemu nesmyslne porad neco tahne, nedokazu to vysvetlit:( Predem diky, pac vim, ze je to nejspis trapnej problem...papa

Stránka: 1 2
Řazení:
24.08.2009 - 12:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hm to vypadá jako by měl někoho jiného a namá odvahu se přiznat a není to náhodou Rak?To bych se pak nedivila zažila jsem nedávno nebo vlastně ještě zažívám to samé týden krásné sms a pak týden ani jedna :23: :3:
24.08.2009 - 12:23 | Filtr
(Ryby) Cagey » KOZLÍK
Ahojda, noo ja myslim,ze v tu dobu,co me odpalkoval zadnou nemel. Potom si nejakou nasel, hned mi to musel napsat, jak je stastnej a tak. Ted uz spolu nejsou, byl to nejakej kratkodobej ulet ci co. Zase mi to musel hned napsat...jsem z neho jelen.
Nee, rak neni...je to lev! A tem do hlavy fakt nevidim :63:
24.08.2009 - 12:28 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Když máme příležitost "vypadnout" z reality všedních dnů,pryč od všech starostí,problémů nebo jen z okoukaných zdí svého bytu,dostaneme se někam,kde to neznáme,na jiné místo,do jiného prostředí,mezi jiné lidi,je to vždycky pěkné.
Pokud se seznámíme s někým novým,vždycky pro nás ten člověk v dané chvíli bude zajímavý,vtipný,zábavný,přitažlivý...to je normální. Důkazem jsou všechny ty letní lásky na dovolených,dětských táborech apod.kde si to prostě užíváme,jsme spokojeni a na své okolí působíme přitažlivě.
Leč všechny "letní lásky" vyprchají,nastává zase ta realita všedních dní,návrat domů a jen málokdy a málokomu se povede udržet si nově získaný vztah dál a stále. A hovořím o vztahu obecně - může to být kamarádství,přátelství,nemusí jít vyloženě o partnerství.
To by mohl být obecný důvod toho,proč to najednou vyprchalo a je to jiné. Co přesně a konkrétně jste si udělali - pokud vůbec něco - že to "neklape",to v Tvých písmenech nevidím. Dle mého soudu udržuje dotyčný s Tebou jakýsi zdvořilostní kontakt,nejspíš mu opravdu záleží na tom,aby sis hezky užila narozeniny a vánoce,což je hezké,ale Tobě to evidentně dobře nedělá.
Je velká pravda věta "Sejde z očí,sejde z mysli",takže pokud chceš,opravdu s ním přeruš všechny kontakty,žádné psaní,žádné fotky...zapomeneš snáž. Ale řešení je to jen "náhradní",protože to samé se Ti může stát za měsíc,dva,rok s někým jiným a nemyslím si,že je dobře odvracet se od všech lidí,kteří prošli naším životem jen proto,že neumíme přijmout fakt,že mají svůj život,do kterého my nepatříme. :1:
Trošku nadhled...trošku odstup a trošku síly. Držím :15:
24.08.2009 - 12:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15: :74:
24.08.2009 - 12:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedus v sebe veci a otvor sa.Hovor vsetko,co ta trapi a co ku komu cítiš.A narovinu.Aj jemu a aj tomu partnerovi s ktorym žiješ.

Ak ta pochopia a neodhodia,tak su ozajstnymi priatelmi.Ak nie,tak nestoja za to,aby si s nimi bola a preto nemusis nicoho lutovať.

:29:

24.08.2009 - 12:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No tak to si myslim že za to vůbec nestojí takže radši hledej jinde podle toho co píšeš si spíš užívá tedy aspon to tak vidím a je mu jedno co cítíš ty možná těch úletů bude z jeho strany ještě hodně ale co já vím :3:
24.08.2009 - 12:33 | Filtr
(Ryby) Cagey » Nuna
Ahojky, jojo logicky to vsechno chapu. Asi utrpelo moje ego a nedokazu se srovnat s tim, ze me nekdo, kdo se mi tak libil, odmitl :4:
Jen mi nejde do hlavy, ze na nektery jiny lidi, jsem uz davno zapomnela, ale na nej to nejak nejde :63:
Mela jsem vic letnich lasek nebo "vztahu", kt skoncili, kdyz bylo po dovolene nebo po prazdninach a vyrovnala jsem se s tim v pohode, pac jsem k tomu tak pristupovala od zacatku...ale tohle me nejak sejmulo. Noo, asi jsem si od toho slibovala vic. Asi se lekl toho, ze chci vic... :25:
24.08.2009 - 12:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KOZLÍK
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jinak pokud chceš zapomenout vymaž fotky číslo i adresu jen tak časem zapomeneš je to drsné ale je to asi nutné :17:
24.08.2009 - 12:36 | Filtr
(Ryby) Cagey » Janíčko Skútrista
Ahoj Honzo, no ja uz s tim partnerem nejsem. Rozesla jsem se s nim, mozna prave kvuli Petrovi, loni v lete. Strasne se mi ulevilo, ver mi....stalo me to veskere me sily. Bejvaly pritel byl clovek, co lidi kolem sebe jen vysava a psychicky vydira :24: Kdyz mi bylo dobre, tak se me snazil stahnout na dno a kdyz jsem na tom dne byla, tak se citil silny a potrebny...proste sileny!
24.08.2009 - 12:38 | Filtr
(Býk) player
Prohrálas na body-nebo-li jsi dostatečně nezaujala.Takže-jako kámošku tě bere v poho,ale dál má strach.U nás úplně běžné.

Mezi náma - každej z nás většinou uvnitř cítí intenzitu a možnosti nadcházejícího vztahu A je dost problém to na rovinu říct.Párkrát v životě se mi stalo,že jsem cítil jen trochu náklonnosti a protějšek už si maloval,kolik budeme mít dětí a ´pomalu tisknul svatební oznámení.

To,že se někde s někým uvolníš a je ti s ním dobře ještě vůbec neznamená jeho reciprocitu.
Je to dost složitý.Takže - jak říká Nuna,chce to odstup a nadhled.
24.08.2009 - 12:39 | Filtr
(Ryby) Cagey » Janíčko Skútrista
Jo, a jeste...tomu Petrovi jsem to prave rekla. Rekla jsem mu, jak mi s nim je, co k nemu citim a jak ho beru...a asi proto vycouval :8:
24.08.2009 - 12:41 | Filtr
(Ryby) Cagey » player
Diky za nazor, od chlapa je to poucny, pac my zeny to vidime nekdy uplne jinak:)
Asi jsem byla moc hrrrr :4: Musim se tomu smat, ptz normalne jsem to ja, kdo si nikoho nepusti k telu...ted o me maji zajem dva chlapy a ja je furt odhanim...jsem holt neduverivej clovicek, kt se jentak nikomu neotevre a kdyz uz jo, tak na to vetsinou dojede...to je paradox :14: :4:
24.08.2009 - 12:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokial je niekto taký,tak predsa nebudem s nim žiť.To da logiku.

Skus si vsimnut,ci nie je nejaka paralela medzi povahovymi vlastnostami tych,ktorych k sebe pritahujes.
24.08.2009 - 12:45 | Filtr
(Býk) player » Cagey
Přesně tak.Chybí ti uvážlivost a zlatá střední cesta.
Na druhou stranu - kolika lidem se v životě poštěstí mít toho,koho opravdu chtějí?Udělaj tady na Najdise průzkum a to nízké číslo tě ohromí a pošle do deprese.
Mě ne,já se bavím... :4:
24.08.2009 - 12:45 | Filtr
(Ryby) Cagey » Janíčko Skútrista
To jsem si taky rikala a uz jsem se nad tim i zamyslela...maji jednu spolecnou vlastnost, chteji me ovladat a menit, svazovat...izolovat od mych pratel a tak. Je jasny, ze to neni jen jejich chyba, ptz clovek si k tobe dovoli jen to, co ty mu dovolis...takze momentalne jsem uz rok sama a pracuju na sobe :3: Tj. snazim se uvedomit si zivotni priority a potreby, co me dela stastnou a jaky lidi mi stoji za pozornost...vis, jak to myslim?!:)Proste vic myslet na sebe nez se podrizovat pozadavkum ostatnich...holt empaticka rybicka jsem :61:
24.08.2009 - 12:46 | Filtr
(Ryby) Cagey » player
No joo, typickej byk...ti si nic neberou k srdci a zivotem tak nejak proplouvaji :4: To je dar...taky na tom pracuju :3:
24.08.2009 - 12:48 | Filtr
(Ryby) Cagey » player
PS: jojo, znam spoustu lidi, co jsou ve vztahu jen, aby nekoho meli...to ale neni muj pripad...to budu radsi sama :5:
Narazim na to, jak jsi psal, ze malo lidi ma nekoho, koho opravdu chce...
24.08.2009 - 12:49 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Cagey
Jo.... to je možné. :3:
Jak říká Plája - pán se zděsil toho,že bys mohla běžet tisknout svatební oznámení. :4: :3:
Přestane to bolet,určitě. Už jen tím,že tady o tom píšeš . setřeseš ze sebe všechno to napětí a to nepěkné odpadne. Uděláš si nový pohled na celou věc a pak si o tom chvilku budeš přemýšlet. Což je fajn a až dojdeš k tomu,že je to celé nesmysl,aby ses trápila - a k tomu dojdeš :3: - tak pak se Ti uleví.
Koukneš okolo sebe a uvidíš,že je na světě hroooomada mužskejch :2: :15:
24.08.2009 - 12:54 | Filtr
(Ryby) Cagey » Nuna
To ja viiim, cim vic je od sebe odhanim, tim vic se jich kolem me pohybuje :5: Ale to zna asi kazda holka:) Asi zacnes vyzarovat neco, co je pritahuje...TEN NEZAJEM :61:
Ja myslim,ze ted je muj problem v tom, ze lidem neduveruju, ze se bojim vztahu! Bojim se chlapum verit a zamilovat se se vsim vsudy...to mi nejde uz par let :8: A pritom jsem za tech par let vztahy mela...jen ted s odstupem casu zjistuju, ze jsem byla zamilovana jen jednou...do svyho prvniho kluka :4: Musim se tomu smat!!! :61:
24.08.2009 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tys to měla jako únik z reality, která ti nevyhovuje, taková berlička jak to přežít :12: a teď ti ho někdo vzal.....
Píšeš, že jsi byla zadaná :25: mohl to být pro něj úlet, nechce se vázat.....nevím jestli jsi stále ve vztahu, ale jestli ne, tak se třeba vyděsil, oni jsou to srabové :49: :19:
24.08.2009 - 13:07 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Cagey
Buď v klidu. Já měla nespočet známostí,dvě manželství a zamilovaná jsem byla za svůj život taky jenom jednou. :6: Ale věřím,že to ještě přijde. :3:
Nedůvěra...strach...jo,to bych chápala.
Zklamání nemusí mít ani takhle určitou podobu,může to být jenom pocit,který nám nedovoluje někomu se naplno oddat,věřit mu... chápu,znám. Myslím nejsem sama. Jak z toho ven? Sama nevím. Mluvila jsem tady od odstupu. Držím si ho bohužel i tady v tomhle případě. :43:
24.08.2009 - 13:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasne

Takze ta vlastne nepritahuje typ pokojneho muža,ktory je nezavislý.

Skus zistit,preco.Trebars ako sa k tebe spraval tvoj otec.
24.08.2009 - 13:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já bych řekl,že problém nebude ani tak v přitažlivosti jako v malichernosti :14: :4:
24.08.2009 - 13:32 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Cagey
A to je dobře, žes mu to řekla, teď vidíš, na čem jsi. Prostě to tak dál nechtěl, necítil se a nebo se bál, to už je jedno.
Proč se budeš trápit kvůli takovému člověku? Který o vztah s tebou nestojí?
Jak tu už zaznělo: všechno zničit, žádné památky na něj, prostě žiješ dál, jsi sama, bez toho duševního upíra, tak dělej, co máš ráda, co umíš a bude ti fajn. A ještě: jiné myšlenky!

Hodně zdaru a síly! :27:
24.08.2009 - 14:33 | Filtr
(Ryby) Cagey » Janíčko Skútrista
Ted si nejsem jista, jestli jsem te spravne pochopila :63:
Ja nemam rada, kdyz me nekdo dusi, omezuje a neustale cpe do podrizene role...z toho chytnu paniku a utikam, co mi nohy staci :61:
Zatim vsichni chlapy, se kteryma jsem chodila takovy byli...zezacatku samozrejme ne, ale casem se projevili :8:
Noo, muj tata je celkem v podrizene roli vuci me mamine. Ta je dost silna osobnost.. a kdyz to vidim, tak prave chlapa jako je on nechci...potrebuju, aby byl chlap osobnost,byl silnejsi a byl mi oporou...to jsem zatim nezazila :24:
Příspěvky: 1-25 26-42
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »