Navstivil me andel strazny


13.08.2009 - 09:04
(Ryby) Cagey
Navstivil me andel strazny
TAk jeste jeden prispevek a pak uz mizim :61:Chodim pravidelne na jogu,uz asi rok a teprve nedavno se mi stalo neco "divnyho". Nevim,cim to bylo,jestli tim,ze uz jsem pokrocila a nebo proste nahoda.Zrovna jsme meditovali a lezeli se zavrenyma ocima na zemi a najednou jsem mela pocit,ze mi nekdo stoji u nohou.Vubec jsem se nebala,spis naopak.Citila jsem vsezaplavujici lasku a neskutecnou radost a v tu chvili jsem vedela,ze se mi nic nemuze stat,ze mi pomaha a stoji pri me. Bylo to neco neuveritelnyho!Pak se mi neco podobneho stalo na esoterickem vikendu,kdyz jsem byla na sezeni u jednoho kluciny. On vyzaroval takovou pozitivni energii,ze jsem mela pocit,ze mluvim s bohem...vsechno,co mi rikal,bylo tak jasny a ja v ten okamzik pochopila vsechno.Podstatu,proc tu jsem a jaky to ma cele vyznam..potom,kdyz jsem od nej odchazela jsem mela zase ten pocit lasky a radosti...Stalo se Vam nekomu neco podobneho? :29:

Řazení:
13.08.2009 - 09:11 | Filtr
(Štír) Monili
Tak ještě jednou Anetko,plně věřím tomu,co jsi prožila,věřím totiž na andílky stážné.Mně se něco podobného stalo,ale ve snu a rověž jsem se cítila neskutečně šťastná.Věřím,že při té meditaci ses nějak uvolnila,možná napojila na jejich svět,dimenzi.Nevím,jak to pojmenovat.Tolik do toho ještě nevidím.páček :1:
13.08.2009 - 09:14 | Filtr
(Ryby) Cagey » Monili
Asi jo,snad se mi to zase povede,ptz to bylo krasny:)
13.08.2009 - 10:23 | Filtr
(Vodnář) Putes
Ano, stalo se mi to, ale jestli to byl anděl strážný, to věru nevím. Taky jsem byla na esoterickým víkendu a k večeru tam měl přednášku se simultánním překladem nějaký angličan. Bylo to velmi příjemné posezení a tak jsem mu na závěr chtěla podat, jako poděkování, ruku a on rozpřáhl ruce a dlouho mě objímal. Bylo to velmi příjemné. :27: :17:
13.08.2009 - 10:36 | Filtr
(Štír) tronco
Komunikuj s ním a prožívej s jakékoliv chvíle.Děkuj mu za pomoc,ale též se s ním raduj i ve šťastných okamžicích.Též bude mít radost,že nemusí na nebeský pracák.Už tak jich je tam dost od lidí,kteří věří,že jen materiální zázemí a dobré životní pojištění nás drží při životě.Občas si jich pár vupůjčuji,nenudí se se mnou,stejně tak jako já se nenudím se svým životem. :17: Děkuji za ně!
13.08.2009 - 11:07 | Filtr
(Beran) Prometteur
Mám taky svého,anděla.Ochraňuje mně .A když se vyhnu něčemu nepříjemnému tak mu nahlas poděkuji,a podívám se k neby ,aby věděl,že oněm vím.Mamka se mi nejdřív posmívala ,protože nevěřila.Jeli jsme spolu v noci.Dostala jsem znamení a zpomalila.Mamka se divila proč jedu 30km/h (před benzinkou u Třebecovic pod Or.)na křižovatce byli v sobě dvě auta neosvětlený.Nedali ani výstražné trojůhelníky.Jet rychle tak jsme v nich.
13.08.2009 - 14:56 | Filtr
(Ryby) Cagey » Prometteur
Ahojky, tak to je sila. Me se tohle jeste nestalo,ze by me vylozene varoval, a pak jsem zjistila, ze kdybych tam sla, tak se mi neco stane, jako tomu bylo u tebe. Ale je fakt, ze nekdy mivam neprijemnej pocit a jdu domu nebo do prace uplne jinou cestou nebo jinym autobusem, ptz tusim neco spatnyho, neco jako intuice nebo sestej smysl :4: Tohle bylo ale tak osobni setkani, ze jsem nepochybovala, ze ho mam...Ja se totiz uz od 14let skoro denne modlim a dekuju za to dobry, co se mi stalo... :1:
14.08.2009 - 22:26 | Filtr
(Ryby) duckling
pekny pribeh, ale pozor na ocakavania. ked sa zacnes pri meditacii prilis sustredovat na dalsie mozne stretnutie, jej ucinok nebude taky, aky by mal byt. a potom je dost mozne, ze ani dalsie stretnutie nebude. jednoducho len bud a uzivaj si to tak, ako doteraz :-)
vela stasticka prajem
16.08.2009 - 09:58 | Filtr
(Blíženci) Trok
Nevím zda se to dá srovnávat ale čas od času když mám tu nejhorší náladu najednou jako dyž ta nálada utne. Všechno je fajn a problémy mi přidou titěrné ve srovnání krásy celého světa. Proč a jak se to děje nevím. Ale jsem rád že to tak je. Ale je pravdou že mi to už párkrát zachránilo život. :1:
17.08.2009 - 13:50 | Filtr
(Ryby) Cagey » Trok
Jojo, takovej nevysvetlitelnej pocit stesti a lasky, ktery se neda vysvetlit...nemyslis na nic jinyho...jen stesti a usmev na tvari...nadhera! :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »