Sny a karmický vztah


06.08.2009 - 10:23
(Panna) Ameliee
Sny a karmický vztah
Vážení,obracím se na vás s prosbou, třeba mi to pomůže pochopit to, co mi říkají sny.Mám blízký vztah s člověkem, je to karmický vztah, kdy jsme se v minulých životech oddělovali, nebo byli rozděleni. V současném vztahu je mezi námi velké pouto, a naším úkolem je vyrovnat věci z minula. Je to vzájemná cesta průvodce a provázeného, podpory, ale zároveň je v tom hodně pnutí (vliv Urana), které se ale začíná pomalu odbourávat, když víc přicházíme na to, proč jsme teď spolu na cestě. Už dvakrát jsem měla sen, ve kterém jsem byla společně s tím dotyčným člověkem. Vše probíhalo v pohodě a harmonii (nebyl to specifikovaný milostný vztah, spíš sourozenecký, či jak to nazvat). Ale vždy do toho snu vstoupila nějaká žena, po každé jiná. Vždy byla navázána na toho dotyčného, on ji prezentoval jako svou milenku, či co. V prvním snu byl ten dotyčný nad ní dominantní, v druhém to bylo opačně. Vždy jsem však cítila, že je něco mezi nimi v nepořádku, hodně negativní tlak jsem cítila. Já tam pak figurovala jako pozorovatel. Nevím, jak to uchopit. Říkám si, že tím úskalím bude nejspíš nějaká žena, která se snad podílela na našem rozdělení, nebo snad, že velmi nějak ublížila tomu dotyčnému...?Moc ráda bych věděla, co by tohle mohlo znamenat.Díky. :68:

Stránka: 1 2
Řazení:
07.08.2009 - 11:25 | Filtr
(Ryby) Anyzeta
Možná se jen podvědomě bojíš, že Vás dva zase někdo rozdělí. Mluvili jste s tím dotyčným o tom, že víš, že je to karmický vztah? Třeba by to tvou mysl v nějakém směru uklidnilo.
07.08.2009 - 17:19 | Filtr
(Štír) luthy
Myslím, že tá žena, ktorú si videla vo sne si ty sama, videla si sama seba možno z pozície v akých si figurovala v minulosti. Ak on bol raz nadradený a raz podriadený, mohlo by to znamenať, že aj teraz aj v minulosti sú medzi vami veci, ktoré treba vyriešiť. Napätie, ktoré si vo sne cítila by mohlo zodpovedať súčasnosti. Niečo v tom terajšom vzťahu by sa malo zmeniť. Sen, aby som to uzavrela ti ukazuje zrkadlo aká si a aká by si mohla byť.
07.08.2009 - 17:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jak se na tyhle věci se dojde?
a ty tomu stoprocentně věříš?
07.08.2009 - 22:21 | Filtr
(Panna) Ameliee » Anyzeta
Díky :17:
Nebojím se, že nás něco rozdělíš, ale jak píšeš, tak hluboko do podvědomí nedosáhnu, ale ve vědomí tenhle strach nemám, jelikož vím, že čas ani prostor dvě duše rozdělit nemůže.
Ano, mluvili jsme spolu o tom, že to je v podstastě karmou zatížený vztah, neumíme si to prostě ani jinak vysvětlit. Co jsem teď otevřela více své podvědomí a nabrala si jej do vědomí, jsem daleko klidnější, jelikož tak nějak cítím, proč to tak mezi námi v současnosti je a jsem za to ráda. A myslím, že i on.
07.08.2009 - 22:24 | Filtr
(Panna) Ameliee » luthy
Díky i tobě :17:
Ano, oba víme, že tu jsme jeden pro druhého a že oba si vzájemně potřebujeme dodat a nyní už i víme tak nějak "co".
Necítím se být tou druhou ženou. Jak jsem psala, když se ve snech obejvila, začala jsem se cítít jako pozorovatel.
Nebráním se tomu, že bych to mohla být já, ale nějak to tak prostě necítím. V těch snech cítím propojení s ním, ale s ní rozhodně ne. :25: :17:
07.08.2009 - 22:26 | Filtr
(Panna) Ameliee » haf
Na minulou karmu, karmický vztah, poukazuje astrologie a výklad horoskopů, mimo jiné.
Tady nejde o víru, tady jde o cítění, a tomu věřím. Tohle není rozumová záležitost. Taky se s tím učím sžívat. Nikdy jsem tohle nezažila.
07.08.2009 - 22:34 | Filtr
(Panna) Ameliee » luthy
Ale to napětí, jak jsem psala a tys na to reagovala, mezi námi bylo hodně, ale je čím dál míň. Určitě to souvisí s větší mírou otevřenosti, hlavně z mé strany a celkově, důvěry a respektu. Jde hlavně o projev citovosti, který by nás měl spojovat a díky tomu, vyrovnat to, co se událo kdysi. Nevím, možná jsme si my dva nějak ublížili také, proto to pnutí, nevím, každopádně aspektace Urana je v našem vztahu zásadní.
07.08.2009 - 22:40 | Filtr
(Štír) Tasha11
Amelie, nechaj celu zalezitost uzriet, teraz to neries, uvidis a vyvnimas neskor o co slo a budes moct z informacii zo sna vytazit .Myslim, ze pride chvila, kedy sa ti tato spomienka bude hodit :1:
07.08.2009 - 22:42 | Filtr
(Panna) Ameliee » Tasha11
Já vím, že co má být poznané, bude a že taky vše uzrává. :17: :24:
Jen jsem chtěla trošku víc otevřít duši, vnímavost, ohledně těch snů, jelikož s tím nemám vůbec zkušenost, resp. nikdy jsem si tolik asi své podvědomí neuvědomovala...
děkuju, Tashi :17:
07.08.2009 - 22:44 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Tasha11
ani ja som si donedavna neuvedomovala , ze je mimomateria realnejsia a omnoho zavaznejsia, nez materia...to bol pre mna sok....
07.08.2009 - 22:47 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Tasha11
respektive, nedostavala som donedavna mimomaterialne preplesky, ktore mali dopad na toto bytie v tomto svete, skor som predtym vnimala mimomateriu, ale ako suvislost vedla materie
07.08.2009 - 22:57 | Filtr
(Panna) Ameliee » Tasha11
tak, přesně tak...vím, co tím myslíš..přišlo to, v souvislosti s otevřením mě samé...mému nevědomí.
08.08.2009 - 06:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ameliee
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no promiň, ale jenom tohle lidem plete hlavu...co ti dává vůbec?
08.08.2009 - 08:24 | Filtr
(Panna) Clanci » haf
Z dovolením se musím připojit.Proč jsi na Najdise?Tady jsou hlavně lidé,kteří věří na karmu,astrál,duchovno a spoustu dalšího.Ty tady vystupuješ skepticky,proto se ptám,proč jsi tady.Vždyt serverů s drbárnama je všude spousta.Nám tu nech naše duchovno prosím. :17:
08.08.2009 - 08:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Clanci
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co je to za postoj?
ty se mně zdáš, člobrdo...

jak můžeš určovat jací lidi kde jsou a mají být?

plácat se po ramenou k něčemu je?
pluralita názorů je nejlepší k nějakýmu růstu ne?
08.08.2009 - 16:28 | Filtr
(Panna) Clanci » haf
Já spíš myslel,že tady se baví lidé se zaměřením na duchovno,tak proč jim tyto věci rozmlouvat?Chápu,že střelec je zaměřením hlavně materialista a na věci jako je karma není naladěn.Upřímě jsem měl na mysli,že je zde spousta jiných diskuzí o běžných věcech i o "ničem",takže se dá poklábosit i jinde.Já taky nepíšu do kuchařského koutku,do rubriky láska a vztahy a neodrazuji tam lidi od jejich způsobu řešení.Takže shrnuto:Když nevěříš na karmu,proč píšeš do této diskuze? PS.(není to kritika,ani nic podobného.Jen by mne zajímalo,co lidi vede k tomu,že vyvrací ostatním něco,co pro ně neexistuje,ale přitom je skutečné a reálné?) :1: :17:
08.08.2009 - 19:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Clanci
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co víš? třebas chci poučit...
ne já tebe ale ty mě...

od toho si lidi povídají ne?

některé otázky dají se brát jako provokativní a spíš směřují k nějaké debatě....

štřelec materialista, já sa picnu...že ty máš rád škatulky?a zjednodušování?

:46: :46:

08.08.2009 - 22:21 | Filtr
(Panna) Clanci » haf
Pár střelců prošlo a dál prochází mím životem a ten materialismus tam všude je.Jistota zajištění,trochu kariéry,počítání,je to jak vystřižené z horoskopu :3: :4:
08.08.2009 - 22:46 | Filtr
(Býk) Ase
karmycky vztah mas s kymkoliv, s kym prijdes do styku. Cele Tve okoli je vysledkem Tve karmy, i kdyby to v horoskopu napsano nebylo, takze to neber neco jako vyjimecneho.
Sny Ti nepomohou, jsou to symboly, situace se muze rychle menit. Nedavej jim takovou dulezitost.
Tva mysl, nalada a predstava urcuje budoucnost. Takze dobrou naladu, a viru v dobry prubeh budoucnosti, tim zabranis vlastni vuli tomu nejhorsimu.

Presne jak rika Tasha, stav cloveka, myslenky, pocity, to zasahuje do zivota, do hmotneho sveta vic, nez je na prvni pohled zjevne.
:29:
09.08.2009 - 00:13 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Ase
nieeeee.... :1: to si nepochopil moje slova :3: :1:, ja som pisala o niecom, co ti uniklo , niecom podstatnejsom a viac realnom, nez si 90% ludi je schopne uvedomit :44:
09.08.2009 - 07:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Clanci
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
húú ty máš teda daleko k tomu duchovnu chlapče ještě
:1:
09.08.2009 - 09:10 | Filtr
(Blíženci) Nuna » haf
Milá...fakt.. Clanci má pravdu. :6:
Tenhle Améliin příspěvěk je po dlouhé době zase něco,co čtu opravdu se zájmem a je to něco,co sem patří. Pro myšlenky tohoto typy byl původně tenhle web udělán a zapla´tbůh,že se tu uchovalo aspoň pár takhle tématických diskuzí. Zlehčování toho,co Amy napsala a podrývání naší víry se sem nehodí. :8: :1: :17: Nezlob se. :27:
09.08.2009 - 09:17 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Neporadím,nevím,co to znamená,neorientuju se,věřila bych Tashe,která říká,že to máš nechat plynout a nepřemýšlet o tom. Taky tady zaznělo,že v tom může být ten strach z rozděleni,to mi přijde jako dobré vysvětlení,koneckonců i sama jsi to zmínila,takže nějakej takovej pocit tam bude.
Intuitivně cítím,že můj vztah s Chosem je podobného ladění,my dva spolu musíme a nemůžeme být,ať se děje co se děje. :39: :4: :1: Sny ovšem nemívám,takže to "nepitvám" dál,faktem je,že se navzájem potřebujeme. Jak a proč - toť otázka. :3:
09.08.2009 - 09:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co se hodí a nehodí bychom měli nechat na každém ne?
není nad toleranci
09.08.2009 - 09:43 | Filtr
(Blíženci) Nuna » haf
Tak mě napadá... sleduješ tím něco?
Máš pocit,že tím něco získáš? :43:
Příspěvky: 1-25 26-33
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »