Vodnář s Vodnářem


03.08.2009 - 21:10
(Vodnář) Krovka
Vodnář s Vodnářem
Tak nejdřív ahooooj :29: :29: :29:Jsem nováček, ale to jen pro zajímavost :3: :4:.Můj přítel je taky vodnář :12:. Ale popravdě, nejsem z těch vlivů všeho možného vůbec chytrá :48: Když jsem si to zadala do partnerského horoskopu, tak se mi toho ukázalo tolik, že vlastně z toho nic nevím :25:.Tak prosím,jestli se tady najde někdo, kdo se v tom trošku orientuje a napsal mi jak se vlastně vodnář s vodnářem k sobě hodí :15: :19:?A budu ráda i za vaše osobní zkušenosti, ať už jste na tom jako já nebo jiná stejná znamení :3: :29:

Řazení:
03.08.2009 - 21:44 | Filtr
(Vodnář) EVOTY
V celku sa k sebe aj hodia ako ostatné vzdušné znamenia,ale skor záleží na ich individualitách či sú schopní akceptovať toho druhého a prijať dobré i to horšie čo prináša život a nevzdávať sa pri prvých prekážkach,ale to myslím platí aj tak vo všetkých vzťahoch.Ako Vodnárka som sa v tom smere stretla s 2 Vodnármi a myslím,že je to skor o priateľstve,ale nevylúčuje to ani lásku.Poznám aj také prípady!Takže zase nie si o nič chytrejšia! Tak najlepšie bude až si to vyskúšaš na vlastnej koži. :3: :6:
03.08.2009 - 23:26 | Filtr
(Váhy) LemmOny
Ahoj,
když pominu ostatní věci, jako že jsme lidi individuální a ne jen dle horoskopu, tak jsem četl, že vodnář s vodnářem je opravdu síla pokud se tedy vůbec za celý život "zaregistrují a doopravdy poznají" :4: Je to jediné vzdušné znamení co spolu je defakto v ideální kombinaci obdobně jako Rak s Rakem, což je taky dokonalost sama, ale taky jak kdy ..já tu jednu dokonalost, ale mám už 30 let před očima :15::17: Mluvím o rodičích. Cítil jsem to z nich celý život a cítím to i teď, ale je to jen názor nejedné knížky a snad i samotné Lindy Goodman, že to není jen o vztazích dvou slunečních znamení, ale hlavně všech okolních aspektech(asc. desc, IC, MC, planetární postavení, obsažení domů, k tomu celkový tvar horoskopu a jeho rozložení, potom jednotlivé aspekty jako planety na asc, a postavení v domě a apod.)kdyby se to mělo vzít do detailu jen ve Sluneční soustavě, tak by to byla nakonec beztak strašná spousta jiných poznatků, přirovnání a nejmožnějších vlivů. Proto ti už tak dost zjednodušený partnerský horoskop vychrlil tolik info, které jako uplnýmu začátečníkovi nic neříká.
Přečti nějakou literaturu a nebo si přečti alespoň to co je tu na serveru a nebo na netu jako takovým. Rozhodně samotný sluneční znamení do partnerského vztahu je jen malý pán :17:

Píšu se s tím příspěvkem jen proto, protože jste oba Vodnáři a těm to nedá a opravdu to ze zvědavosti nastudují, pokud budou doopravdy chtít :3: Tak hodně štěstí :29:
04.08.2009 - 13:07 | Filtr
(Vodnář) Krovka » EVOTY
Náš vztah je právě založený na velkém přátelství. A i když nás od toho mnozí odrazovali, zjistili jsme, že je mezi námi něco víc.
Na vlastní kůži to neustále zkouším :3:. Jsme spolu defakto od mých 16 let (s roční pauzou :3:)....no a po tom odloučení jsme se pak dali dohromady a hned jsme jsme spolu začli žít...prostě to bude klapat nebo ne. A zatím (ťuk ťuk ťuk :1:) to klape a máme krásnou 14. měsíční holčičku, ale zatím nejsme svoji. V mém okolí moji známí poslední dobou neustále řeší vliv znamení na vztahy a tak mi to nedalo a začla jsem se o to zajímat. Ale musím se do toho ponořit víc, fakt tomu vysvětlení tady na webu moc nerozumím :24:. Teď jsem zapálená do významů a vlivů znamení a ještě před měsícem jsem nadšeně studovala tarotové karty :1:...no jo, to jsem celá já :63:.
A ještě dodatek: teď si uvědomuju, že opravdu si vyhledávám jako kamarády opačného pohlaví spíše Vodnáře....dobře si s něma rozumím a jsou naladěni na stejnou vlnu a hlavně máme stejný styl humoru :4:
Moc děkuju za odpověď. Mně, laikovi, to pomohlo a jsem zase o kousek dál :1: :29:
04.08.2009 - 13:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Krovka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Náš vztah je právě založený na velkém přátelství....
--------

A je potrebne k tomu nieco viac ?

...nie si snad stastná ?

:29:

04.08.2009 - 13:57 | Filtr
(Vodnář) Krovka » LemmOny
Tak jsi mě odhadl úplně přesně. Dokážu se opravdu pro něco nadchnout a chrlit do sebe o danné věci veškeré informace, ale taky druhá stránka mého nadšení je, že když zjistím, co jsem chtěla, tak pak můj zájem automaticky opadá.....no a to taky není zrovna dobrý postoj, ale prostě jsem už taková.
Tak jako jsem před dvěma měcíci studovala kyvadlo a musela jsem ho mít a nadšeně jsem si o tom četla a kývala a kývala, tak jsem před měsícem prostě musela :4: mít tarotové karty. Ráno jsem si řekla, že si je prostě koupím a tak jsem šla a koupila je (a možná by mě nic nezastavilo :21: :4:). Mé nadšení trvalo přesně 14 dní (večer co večer jsem ležela v knížkách a vyzkoušela nespočet druhů výkladu). A kde jsou dneska?...leží ve skříni a čekají až si na ně zase s nadšení po čase vzpomenu :63:
No a teď přišly na řadu horoskopy (teď když to tak čtu, tak se normálně stydím jak jsem nestálá :6:). A tak jsem se do toho vrhla se vší vervou...do té doby, než se toho nabažím :3:. Ale zatím je to v té fázi plné očekávání, tak to vídím tak, že do noci budu brouzdat po netu a zjišťovat, co mi vlastně ten partnerský horoskop chce říct :4:. Píšeš, že je už tak zjednodušený :39: :4: ...ty jo, tak to mám co dělat :63:Máš pravdu vysvětlení všech těch vedlejších aspektů mi toho, jako začátečníkovi, moc nedá :63:.
Ale co je pozitivné je, že ta nestálost u mě neplatí ve vztazích....jsem tak věrná, až se někdy sama divím :4: :4:.
Je moc pěkné, že rodiče mají tak pěkný vztah :30: :17:. A je dobře, že si toho všímáš a že to z nich vyzařuje....máš pěkný příklad do života :17: :1:
Děkuju za vyčerpávající odpověď. Jde vidět, že se v tom vyznáš (minimálně o hodně víc než já :3: :4:) :29: :4:.
04.08.2009 - 14:04 | Filtr
(Vodnář) Krovka » Janíčko Skútrista
Ale ano jsem moc spokojená :17:. Ale hodně se o vlivu znamení na vztah v mém okolí mluví, tak jsem se chtěla o tom dovědět víc :3:. Není to tak, že kdyby jsem se dočetla, že se se k sobě nehodíme, že bych to ukončila...to nééé :1:. Jen jsem byla zvědavá, jak daleko se to podobá té naší realitě :3:
04.08.2009 - 14:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Krovka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Potom je to OK.Mna tiez zaujimaju tie vplyvy.Ono slnecne znamenie poukazuje na nase prave Ja.To je,aky sme.ASC ukazuje na to,ako sa spravame navonok,t.j.nasu "masku".Spravanie u muzov viac ovplyvnuje ASC a u zien Luna.

..tak len v skratke.

:29:
04.08.2009 - 14:34 | Filtr
(Vodnář) Krovka » Janíčko Skútrista
No sice ve zkratce, ale zase jsem o něco chytřejší :15: :1:. Tohle jsem třeba vůbec nevěděla. Mám ještě toho hodně na přečtení :63:. Je to tady někde vysvětlené?
04.08.2009 - 14:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Krovka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Su to poniektorí,ktorí sa astrologiou zaoberaju hodne dlho ako trebars Urea Nayal (dufam ze som spravne napisal tvoj nick :1:).

A su v nej dost dobrí.

inak je pekny blog o Vodnaroch :

http://vodnarsky.blog.cz

:29:
04.08.2009 - 14:53 | Filtr
(Vodnář) Krovka » Janíčko Skútrista
Díky :17: Tak já si to tady prozkoumám :3:
A taky díky za stránky...už vím, co budu číst večer :4: :29:
05.08.2009 - 08:07 | Filtr
(Kozoroh) babulec
mněli by si rozumnět poněvadž stejné znamení má být železobeton jeden druhému nemá ubližovat poněvadž ví jak by se cítil na partnerově místě.ale z vlastní zkušenosti vím že to tak není vždycky já mněla milého kozoroha jako já a po delší době jsme se rozešli bez důvodu zahral to do autu odejel do ciziny- kvůli práci údajně nevím zda ve skutečnosti opustil republiku nepátrala jsem po tom mám svou hrdost nevnucuji se.napsal jen neměj o mně strach asi tady zůstanu na stálo .práce se mi líbí přeji ti hodně štěstí.já proplakala celý den.kdyby věděl jak mně bude asi by to neudělal tedy já určitě né takže nevěř ničemu jsou i výjimky které potvrzují pravidla :27:
06.08.2009 - 10:44 | Filtr
(Vodnář) aquamarine
Ahoj,mě celý život vodnáři velmi nudili,byli pro mě málo chlapský,moc volný,necítila jsem je..jakoby nula od nuly pojde..ale pak jsem poznala jednoho kamaráda,se kterým mi bylo báječně,byl pohodový,pořád jsme se smáli,laškovali a byl to chlap.V jednu noc jsme se přiblížili více a nevěřím že mě někdo někdy ještě dokáže tak rotzechvět do poslední buňky,měl obrovskou vcítivost do mých potřeb a zároveň nechal věci plynout,rozpustily se všechny mé zábrany jako nic..souznění a nádherné plynutí až do rána,elektrické výboje při každičkém doteku..pohoda a veselo při denních činnostech..to je má zkušenost.Msylím že je tam plus v tom,že jeden rozumí druhému a nechávají se dýchat a zároveň se nemusí jeden druhého obávat,může být porozumění a pohoda.Ve vážném vztahu ale žádnou zkušenost nemám.Hodně štěstí :27: :62: :12:
06.08.2009 - 21:57 | Filtr
(Štír) Monili
Když to vezmeš jen z globálu jako Vodnář versus Vodnář,tak si myslím,že to k sobě vůbec nejde.Chtělo by to data narození obou.
07.08.2009 - 11:18 | Filtr
(Vodnář) Krovka » aquamarine
Tak nudit se rozhodně nenudím :4:. Tak asi jsem právě narazila na výjímku, která potvrzuje pravidlo :12:.
Jen škoda, v tvém případě, že z něčeho tak úžasného se nezrodilo něco víc :18: :63:

Díky :17:
07.08.2009 - 11:21 | Filtr
(Vodnář) Krovka » Monili
Tak Martin je 17.2.1983 .....no a já 12.2.1984 :3: ....teda, jestli jsem dobře pochopila, že to mám napsat :63: :61: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »