Máte zkušenosti s výkladem z karet, ve smyslu, že jste si nechali karty vyložit?


29.07.2009 - 12:57
(Beran) soonik
Máte zkušenosti s výkladem z karet, ve smyslu, že jste si nechali karty vyložit?
:32: Prosím, napište své zkušenosti. Ať vím, co mě čeká, tedy kromě malého větříku v peněžence. :1:Já už se objednala. Myslím si osobně, že někteří lidé mají dar poodhrnout závoj, poodhalit, někam nasměrovat. :25:Díky. Jsem připravena na všechno, realisti mě rozcupují na kousky. :2:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
29.07.2009 - 13:26 | Filtr
(Blíženci) Nuna
:1:
Tady Tě i realisté nechají na pokoji.
Původně to byl ezoterický web,ještě nějaké pozůstatky tu jsou. :4: :3:

Když všechno půjde dobře,tak Tě čeká překvapení. :3:
29.07.2009 - 18:00 | Filtr
(Štír) bajca6
Ahoj..ano nechala jsem si vylozit..vykladala ze vsech karet..a byl to vyklad na rok..nejprve vylozila cast karet..a podle toho co me povedela jsem si jeste mohla prikladat..tam kde me to zajimalo..a pak nakouknout i do oblasti ktere me zajimaly ale ve vykladu nebyly...verim tomu..nebo jsem spis uverila..protoze u stejne kartarky byla sestra..a vse co ji vylozila se ji splnilo..takze jsem zvedava jak to bude u me.. :1: :3: jinak jsou i taci co na tom jenom vydelavaji..ale pokud do toho clovek nejde tak nevi.. :43: :63: preju hodne stesti..a pekny vyklad :27: :29:
29.07.2009 - 20:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dobruša, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moja setra bola skoro pred 19 rokmi, veštica ju varovala pred určitým dátumom - nemala sadať za volant, bola ako spolujazdec a nabúrali, ohlásila stratu blízkeho človeka-zomrel otec,mali sme čakať prírastok do rodiny-sestre sa narodil syn. Splnilo sa skoro všetko. Mne kartárka veštila nedávno, zatiaľ čakám, lebo podľa nej sa to čo som sa pýtala začne vyjasňovať koncom leta a na jeseň by to malo byť jasné. No veď uvidím, Tebe prajem len samé dobré veštby. :17:
29.07.2009 - 20:30 | Filtr
(Štír) celebrita
No že prý mi někdo(žena) pomůže nějakým darem (penězi) a ono jo, jsem dojatá :42:
A že se moje situace zlepší tak za dva měsíce, cítím to také tak, asi to bude pravda :3: doufám...ne, věřím! :17:
29.07.2009 - 21:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vis,neco Ti poradim ....hlavne se nerid vykladem z karet ,ale svoji intuici a rozumem :4: :4: :15: :15:je to pravda ,ver tomu :3:
29.07.2009 - 22:03 | Filtr
(Rak) HappyLu
záleží komu svůj osud svěříš do rukou.. :25:

já svou kartářku mám,chodím k ní tak jednou do roka,už 5 let,zatím se nikdy nesekla :3: :15:
29.07.2009 - 22:23 | Filtr
(Štír) katkaštír
Určitě mám, již s několika. Karty tě mají vést, ukázat ti možnosti, jak se bude budoucnost odvíjet, napovědět. Vždycky máš tu možnost jít cestou, kterou chceš, i když nebude dle karet ta ideální...
Osobně mám sama problém spíš s tím, že výklady dvou kartářek se v určitém bodě naprosto vylučují. A opravdu by nebylo reálné, aby se vyplnily obě předpovědi.
Přesto si myslím, že to můžou být obě časově nezávislé odpovědi a ve vzdálenosti, která je bude lišit jim nebude nic bránit být odlišné...

Za zkoušku to určitě stojí!!!Pak dej vědět!
29.07.2009 - 23:30 | Filtr
(Štír) luthy » katkaštír
Ahojte,
výklady z kariet sú odpovede nášho podvedomia na danú situáciu. V podstate ten, kto karty vykladá cez simboly vidí určité možnosti, kade by sa človek mohol pustiť. Je na tom konkrétnom človeku, ktorú cestu si vyberie. Už zajtra môže byť dnešný výklad neplatný, ak sme v nejakom bode zmenili svoj osud, preto nie všetko vo výkladoch sedí. A v podstate nejde o to, či sedí sto percent alebo len 95. Karty poskytujú človeku určitý návod od podvedomia pretavený do vedomia, aby sme pochopili líniu životnej cesty. Takže ak sa ma niekto pýta, kedy už vyhrá ten milión, je to hlúpa otázka a karty odpoveď neukážu. Kto vykladá karty vie, že majú vlastnú vôľu a podľa naliehavosti situácie vyjavia obraz do vedomia. Niekedy sú symboly zámerne nejasné, pretože má človek oveľa viac alternatív, o ktorých ani nevie, takže môžu byť dva rôzne výklady a oba môžu byť v danom momente správne.
29.07.2009 - 23:52 | Filtr
(Vodnář) EVOTY
Tiež som to pár krát skúsila.Po prvý raz u jednej milej kartárky vo FM a tá mi predpovedala také veci,ktoré nastanú u nás v rodine,že to už som dopredu vylúčila a zamietla,ale po rokoch to predsa prišlo,len už som na ňu stratila kontakt-škoda.Druhá mi akurát zopakovala to čo som v sebe mala a podvedomé tušila,ale aj niečo na prilepšenie a to tiež sedelo,ale vždy zdoraznila,že je to momentálny stav a stále máme možnosť voľby a všetko sa može zmeniť.Tretia z rádia mi na jar predpovedala niečo na podzim a hoci ešte nie je,tak viem,že sa to neuskutoční,lebo to bolo vtedajší momentálny stav vecí a a každou chvíľou sa všetko mení.A poslednú,keď mi kamarátka dala do ruky telefon a pýtaj sa,tak to sa nechám prekvapiť po novom roku či sa to aj vyplní. :1: :27:
30.07.2009 - 01:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » VlastaB
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak tak a penězenku to ani nebude bolet.... :15: :15:
30.07.2009 - 01:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hyacintka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:39: :39:Řeknu to asi tak:na kartách ulítávám :25:.Strašně moc si přeji znát svou budoucnost.Nemám dítě :42: :42: :9:, chci mít dítě a tím pádem si to snažím zřejmě nějak usnadnit.A tak zkouším kartářky :25:.¨Zatím mi to u žádné navyšlo :24:.Tedˇ naposledy co mi jedna předpověděla, tak to nějak vychází.Prý to vyčte jen na tři měsíce.Uvidím,ale prej to hodně lidem od ní vyšlo :63: :63:.Ale jestli se toho mimča dočkám,nevím,protože za čtvrt roku se ještě žádný mimčo nenarodilo :22: :22: :39:.Moje mamka kdysi u kartářky byla,prej jen kvůli kámošce,ona na to nikdy nevěřila.Ale do puntíku jí všechno vyšlo :24: :24:.Jenže tá kartářka už bude jistě na pravdě Boží. :39: :39: :29: :29: :29:
30.07.2009 - 05:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hyacintka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdysi moje kamaradka v Pardubicich nemohla mit deti a tak jsme se sebrali s jednou znamou a jeli jsme s ni k jednomu leciteli do Policky.
Rekl ji spousty veci co ji doktori nerekli za 3 roky a taktez pricinu,proc nemuze mit deti.
Namichal ji bylinky a do roka otehotnela ,sice byla po 3 mesicich v nemocnici az do porodu,protoze doktori tomu neverili ,ale narodila se ji krasna holcicka.
Duvod byl ,spatne tvarovane vejcovody a taky psychika.
Vetsina dobrych kartaru a kartarek,ty karty ani nepotrebuje a pouzivaji je jako doplnek k tomu aby opravdu rekli cloveku co se stane.
Ale to je vedlejsi. :15:
30.07.2009 - 07:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zlatíčko365, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vyklad karet je fajn :3:,ale ridit se tim co ti nekdo nalajnuje..uz ne :3:
Ver hlavne sobe..a tomu co chces :15:,pak dokazes vsechno na svete :3:
A jak psal Tomino,penezenku pak muzes nechat klidne doma.... :4: :29:
30.07.2009 - 07:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » VlastaB
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zlatíčko365, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:27: :27:hezkyyy :15: :3:
30.07.2009 - 07:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
podle mě si lidi ty "výklady" napasují na svoje prožitky, prostě na sebe a kývají že to vychází...jde to vykládat tak široce obecně, ža tam narveš všecko...

ale možná je pár lidí, kteří to dělají i jinak, ty výklady...
30.07.2009 - 09:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj...karty mám ,také je používám.Jsou mi dobré na nadhled -mám li problém a nebo pro mne neřešitelnou situaci...ukáží mi bez emocí postavení lidí v ději...
Pochopitelně rozhodnutí a následné řešení je na mě-jak se zachovám a co unesu...
Výklad mi dělá kamarádka,ke které mám důvěru a není zasvěcená do daného problému..
Mám zrcadlové karty,které si vykládám sama,tyto karty jsou určené pro samovykládání(zrcadla lidí,jež nám nastavují..)
Jinak je fakt,nelíbí li se ti kartářka-urychleně odejdi....a věř,že osud máš v rukou sama a nehledej dalekou budoucnost a štěstí v kartách...
Je to jen pomůcka a berlička..
Máš li člověka,kterému dáš svou důvěru(kamarádka,spolupracovník,vedoucí...) a svěříš li se se svými pocity a rozeberete to,umíli být psychologem a dobrou vrbou...je to větší pomoc než cokoliv jiného..

a peněženka zůstane plná...jak pravil Vlasta :15:

:3: :6:
30.07.2009 - 12:38 | Filtr
(Štír) luthy » piháček
Ahojky,
nie je dobré karty vykladať sama sebe, pretože karty ukážu len to, čo si myslíš, ale skutočná realita to určite nie je. Je to o energiách, ktorú vysielaš ty, vysielajú karty a vysiela pýtajúci sa, ktorému vykladáš. Ak sa tieto energie bijú je to z dôvodu toho, že ty a karty ste ako súhra ak vykladáme niekomu inému, nie sebe. Preto si od istého času karty nevykladám. Jeden pán, už nie je medzi nami mi to takto krásne vysvetlil a je v tom kus hlbokej pravdy.alebo by si chcela, aby sa stalo. Ae
30.07.2009 - 12:42 | Filtr
(Štír) luthy » haf
A práve to nieje správne. Kto vykladá karty a vykladá ich dobre vie, že sa pri výkladoch nesmie špekulovať a kombinovať. Takže ušiť niekomu výklad na mieru rovnása vyhodené peniaze. Už som to písala. Tarot je ochotný svoju múdrosť odovzdať len tomu, kto ho dokáže počúvať. Takže vyložíš pre pýtajúceho sa karty a dívaš sa na jednotlivé symboly. Karty sú pomôcka, pretože mne sa dané symboly prepoja s určitými situáciami a ja viem ak je to naliehavé, čo tomu človeku mám povedať a nie je to špekulatívnosť. Ak niekto nevie čo s peniazmi a príde s tým, kedy už budem mať to rozprávkové bohatstvo, to sú hlúposti, na ktoré karty odpoveď nedajú. Tarot sa bohužiaľ až príliš skomercionalizoval a skutočná múdrosť tak uniká preč. Tarot neodpovedá áno či nie, tarot nám dáva návod akým spôsobom sa dá ísť po danej ceste.
30.07.2009 - 12:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » luthy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano...tak to je..proto mi na určité životní situace vykládá kamarádka a naopak.
Zrcadlové karty nám ukazují zrcadla,jaké nám lidé nastavují..proto jsou tyto karty vyjímkou a můžeš si je vyložit sama.Zpravidla je to jen jedna karta,kterou si vytáhneš a je to jen o tobě samé-co nemáš zpracováno...
Tyto karty jsme již také v nějaké diskuzi probírali a mohu říci,že jsou skvělé...
Nejsou na budoucnost,ale na přítomnost tvého uvědomnění si.. :45:
30.07.2009 - 13:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » luthy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a jak se pozná dobrá kartářka, nebo kartář?
:4:
mimo to, že má nějakou pověst,,,
30.07.2009 - 19:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zlatíčko365
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4: :4:Karty uz jsem nemel v ruce ,ani nepamatuju ...vetsinou vim dopredu co se stane :4: :4: :4:
30.07.2009 - 20:08 | Filtr
(Beran) soonik » VlastaB
:63: A jak můžeš vědět dopředu, co se ti stane? Jo, jseš ve znamení ryb, máš tak silně vyvinutou intuici? :32:
30.07.2009 - 20:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » soonik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
asi jo :4: :15:
30.07.2009 - 20:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a co když ti kartářka navykládá blbiny a ty tomu budeš věřiti?
30.07.2009 - 23:06 | Filtr
(Štír) luthy » haf
Ako sa pozná? napríklad by som si zistila, či má daná kartárka patričné vzdelanie. Teraz sa smejú asi mnohí, ale tarot sa dá vyštudovať a ak to človek študuje kontinuálne, veľa sa naučí. Minimálne sa vyradí plevel od skutočných ľudí, lebo vkladať tarot je nie je ľahké. Takže by som si overila vzdelanie, popýtala sa na skúsenosti, prax. To, či je dobrá nemá napísané na čele. Mnohí ľudia to robia automaticky a vedia to, lebo majú vedenie intuície a spájanie obrazcov z hora. Treba dávať pozor. Ktosi to tu už písal a použijem slová danej pisateľky. Dobrá kartárka používa karty ako doplnok, nie ako prostriedok.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-56
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »