Bolest


09.07.2009 - 10:00
(Střelec) sagit
Bolest
Ahoj,ještě nikdy jsem takhle nikam nepsala, ale už nevím jak dál. třeba mi pomůže to napsat a trochu to ze sebe dostat.Před více jak rokem jsem se seznámila s klukem, který mi přišel úžasný. Začali jsme spolu chodit a všechno vypadalo krásně. Sem tam jsme se na něčem neshodli, ale nikdy nedošlo na nějakou velkou hádku. Všichni nás brali jako ideální pár. Pořád přicházeli otázky "kdy se vezmete?", "kdy budete mít děti?".... Pak ale na mě padla nějaká krize a já najednou nevěděla co se sebou. Měla jsem pocit, že mě odsouvá na druhou kolej. Začala jsem tedy ještě víc snažit abych byla lepší, pro něj. Jednoho dne jsem to už nevydržela a řekla co mi vadí, všechno jsme probrali a dali si čas na přemýšlení. Jak jsem přemýšlela, zjistila jsem, že ho miluji víc než jsem si kdy dovedla představit, že je to člověk, se kterým chci strávit zbytek života.Znovu jsme se sešli a řekli si co chceme změnit, aby ten vztah byl lepší. Najednou jako by mi narostli křídla, neměla jsem už v sobě to užírání, všechno bylo venku a vyřešené. Bylo to super, i na něm bylo vidět, že se mu ulevilo.... Všechno vypadalo super, v pohodě... A najednou přišel, že už nemůže dál, že končí. Byl to pro mě neuvěřitelný šok, po tom všem co jsme si řekli.Je to už měsíc a já se z toho pořád nemůžu vzpamatovat, moc to bolí. Mám pocit jakoby můj život skončil, nevím jak dál.

Stránka: 1 2
Řazení:
09.07.2009 - 10:05 | Filtr
(Lev) růžička
Bud´má jen strach a nebo jen pochopil, že se nemůže změnit a hodně by Ti tím i ublížil.
Né každý miluje celýn srdcem druhého.Citům a lásce se nedá poroučet :17:
09.07.2009 - 10:08 | Filtr
(Ryby) Rybka33
Ahoj, vím, že je to pro Tebe hodně težký, ale to tomu rozchodu nic nepředcházelo, žádný náznak? Nijak jsi třeba neutlačovala? Vím, že jsou to asi otázky, které ti nedělají moc dobře, ale mohlo by to vézt k tomu, proč se s Tebou rozešel a dalo by se s tím něco dělat. Vím, že to hodně bolí, ale musíš žít dál. :17:
09.07.2009 - 10:51 | Filtr
(Střelec) sagit » Rybka33
Máš pravdu, není pro mě lehké na to odpovídat, ale uvítám každý názor, protože netuším co se stalo a o to je to asi horší. Vůbec žádný náznak, jeden den bylo všechno v pořádku a druhý konec... S tím utlačováním jsem nad tím hodně přemýšlela, ale dávala jsem mu volnost jak jen to šlo. Každý jsme měli své zájmy a neomezovali se.
09.07.2009 - 10:56 | Filtr
(Střelec) sagit » růžička
Je mi jasné, že každý miluje jinak. Už kdysi jsem si přečetla citát, který je hodně pravdivý. "To, že tě někdo nemiluje tak jak bys ty chtěl, neznamená, že tě nemiluje jak nejvíc umí."
Já ale cítila že mě má rád a řekl mi to...
09.07.2009 - 10:58 | Filtr
(Ryby) Rybka33 » sagit
A už jsi se pokusila se s ním spojit, aby ste si o tom promluvily.
Říct mu, že jsi přemýšlela, co bylo vlastně důvodem vašeho rozchodu a že by jsi to chtěla vědět. Co jsi třeba udělala špatně.
Jen si v klidu promluvit.
09.07.2009 - 11:09 | Filtr
(Střelec) sagit » Rybka33
Sešla jsem se s ním den nato. Potřebovala jsem odpovědi, ale nevím nic. Spolkla jsem i veškerou svoji hrdost, protože jsem ho nechtěla ztratit a poprosila ho aby si to ještě rozmyslel. Měl se mi ozvat po týdnu abysme si ještě promluvili, ale neozval se.
Viděli jsme se pak ještě na pohřbu jednoho kamaráda a bylo to jako by před sebe postavil zeď. Málem jsem to nezvládla, bylo to pro mě hodně těžký.
09.07.2009 - 11:15 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Zvláštní.
Všechno je vlastně ideální a najednou konec. Proč to onen mladý muž takhle utnul můžeme jen spekulovat. Má strach - ze závazků,z něčeho,co si myslí,že by nezvládl,nebo se mu nechce do vážného vztahu ještě,našel někoho jiného...důvodů může být mnoho a nejspíš si je neumí pojmenovat,nebo o nich ví moc dobře a myslí si,že by Ti ublížil,kdyby Ti je řekl. Buď,nebo se bojí,že bys ho přesvědčovala,že jeho důvody nejsou tak strašlivé a že to zvládnete.... :43:
Je konec. Přijmi to,za čas to přestane bolet. Chlapů je na světě mraky. :3:
09.07.2009 - 11:17 | Filtr
(Ryby) Rybka33 » sagit
Pak ti bohužel musím říct, aby jsi se snažila na něj zapomenout. Očividně nechce nic dávat dohromady. Buď se vzpamatuje a časem mu to dojde, nebo ne. Ale pokud není schopný ti to ani pořádně vysvětlit, tak ho nech, nestojí ti za to trápení. Určitě se z toho časem vzpamatuješ a přestane to bolet. Chce to jen čas :17:
09.07.2009 - 11:23 | Filtr
(Rak) Jirka_H
určitě to bolí, zkus se na ten konec podívat z kladné stránky

byl to pěkný vztah, rozešli jste se zřejmě také v klidu, což je dobře ... přát mu ať se mu daří, sama si upřesnit jakého partnera chceš (tedy zřejmě jen odstranit ty věci co tě vadili), bolest bude ustupovat a pak se najednou objeví "ten" a pak ta bolest přestane úplně :17: a bude už jen lépe i když zůstanou pěkné vzpomínky na předchozího partnera ...

PS: čím víc chce žena muže získat, víc se snaží (víc se přetvařuje, tedy přesně není sama sebou), dává žena víc ... tak tím vším toho muže víc a víc odrazuje :3:
09.07.2009 - 11:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele černoch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nezačel s tebou náhodou pociťovat trošíčku nudu a stereotip? a asi si včes uvědomil,že by se to jenom prohlubovalo ? Věř,že nuda přebije lásku. bohužel,ale pokud tomu tak trošíčku je,tak před ním smekám.Později by ta bolest pro tebe byla daleko větší. nehledě na to,že by mohli přijít děti a pak je to opravdu zlé. teď to bolí. vím,ale potom by to bolelo mnohem víc. :17:
09.07.2009 - 11:26 | Filtr
(Rak) Jirka_H » Nuna
nuno trochu ti to upřesním tu závěrečnou větu jo :2: Chlapů je na světě mraky, ale těch správných a opravdových chlapů je sakra málo :49: ...

a obráceně

Ženských potvor je poměrně málo, zato těch správných ženských je jak ... tedy hodně :17:
09.07.2009 - 11:34 | Filtr
(Kozoroh) vinamuska
ahoj Sagit, vim co prozivas a presne vim jak to boli... zivot je takovy, obcas si neceho nevazime a nekdy az prilis..
Ja se hledam do dnes a ver ci ne... rikam si, ze je to asi proto,ze to tak ma byt...
Prozila jsem neco podobneho jako ty, trvalo to dlouho nez jsem se z toho dostala, ale pak jsem jednoho rana vstala a rekla si.. stoji mi to vubec zato? proc se mam utapet v tech zlych myslenkach, kdyz muzu zit uplne jinak?
zamerila jsem se vice na sebe.. uz zadne otazky, zadne proc a kdyby a ver, je mi dnes lepe. Tak zatni zuby a pesti a pojd dal... cekaji te bajecne chvile, pokud sama sebe najdes.....
Preji ti hodne stesti zlaticko!!!!
09.07.2009 - 11:39 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Jirka_H
..ale no tak..
..vždyť už je to klišé " správnej a opravdovej chlap"..
..kapku únavné už.. :3:

..a slečna je mladá... ta si ještě o pár mužských bude myslet,že jsou to ti nejsprávnější a nejopravdovější..ta ještě může.. :2:
09.07.2009 - 13:10 | Filtr
(Váhy) Simply
Sagit, muži jsou většinou pohodlní něco jen tak zčistajasna měnit. Já si myslím, že za tím bude jiná, sorry... Koukla jsem, kolik je Ti let, 28, takže on jistě nebyl Tvoje první láska a nebude ani poslední...Vem to tak, že musel odejít, aby mohl přijít ten druhý...
Hlavu vzhůru, děvče... :15:
09.07.2009 - 13:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky mám pocit že asi přišla jiná-zajímavější..s tím člověk nic nenadělá.Pokud to ovšem nebylo ten rok tak výborné jen pro tebe.Víš,muži rok úplně stačí s jednou ženou,pokud v ní nevidí životní lásku :17:
09.07.2009 - 14:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele linsy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
rekla jsi mu co ti na nem vadi a to jsi udelala chybu,protoze si myslel,ze ho beres takoveho jaky dopravdy je,nesnaz se nikdy nikoho menit,to je zacatek konce a on zase byl s tebou rad proto,zes ho brala takoveho jaky byl,i kdyby se zmenil,tak na chvili,nebyl by tim kym doodravdy je,tim by se trapil i on,
09.07.2009 - 14:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Pak ale na mě padla nějaká krize a já najednou nevěděla co se sebou. Měla jsem pocit, že mě odsouvá na druhou kolej. Začala jsem tedy ještě víc snažit abych byla lepší, pro něj."
.......
Když se vztah nevyvíjí podle Tvých představ a Ty najednou nevíš kudy kam, je třeba se ptát, jestli je partner ten, který mi opravdu "sedne". Někdy si opravdu na začátku můžeme perfektně rozumět, protože zamilovanost nám nasadí klapky na oči a nevidíme, co bychom vidět měli. Po půl roce začínáme vidět a srovnáváme svůj ideál s reálem. Když se liší, snažíme se přizpůsobit buď my a nebo jeho... A to je špatné. Když zjistím, že to není to pravé ořechové, přestože jsem ještě zamilovaná, jak to bude vypadat třeba za 5 let? To asi není moc hezká představa.
Jedno Ti můžu říct - když se kluk rozhodně lepit vztah, je to většinou kvůli té holce, aby jí neublížil. Přistoupí na její podmínky a snaží se. Ale nevydrží to dlouho, za pár měsíců to vzdá a rozejdete se znovu. Prostě nemá cenu někoho předělávat, je lepší se rozejít, aby se mohl objevit někdo, kdo bude právě pro Tebe vhodnější, protože se nebude muset snažit - bude to mít od "přirození"...
Ale to už tu padlo.
Takže hodně štěstí :-)
09.07.2009 - 15:00 | Filtr
(Lev) růžička » funik
waaaaaaau , to je ale hustý ..fakT?
09.07.2009 - 15:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » růžička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Musíme dát možnost dalším :3:
09.07.2009 - 15:08 | Filtr
(Lev) růžička » funik
:4: :4: :4: :4: :4:
09.07.2009 - 15:09 | Filtr
(Lev) růžička » funik
tak proto já se Vás raději straním :3: :4: :4:
09.07.2009 - 15:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » růžička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ale dlouho to vydržet nejde co :4:
09.07.2009 - 15:16 | Filtr
(Lev) růžička » funik
:63:, no :3:néé :6:
09.07.2009 - 15:26 | Filtr
(Býk) player
Jen to opravdu zvláštní,ale ne úplně nepochopitelné.
Vysvětlení je tohle: zabouchnout se není problém.To trvá chvilku.Pak se začnou střádat body-zní to blbě , ale je to tak.Nechceš druhého předělávat ani zraňovat ´jen jedeš na vlnách a sčítáš.
U chlapa je nejvíc bodů sex a pak dialog.Absence společných zájmů je taky trochu problém.Zkrátka,formuje se v tobě podoba té lásky a perspektiva.Pak se to celé sečte a podtrhne a je na světě výsledek,kterej zní buď:jedeme dál nebo šmytec.Zkrátka si nenasbírala dostatečný počet bodů pro hlubší perspektivu.Může poblíž taky vidět něco zajímavého jiného,konfrontuje.Zkrátka-zamilovanost má u lidí mnoho různých levelů.
09.07.2009 - 15:35 | Filtr
(Lev) růžička » player
Je těžké najít spřízněnou duši a rozumět si s ní a né jenom v jedné oblasti ,i když hodně patří k životu.
Láska umí rozechvět touhou , ale také umí pohltit bolestí ..
Bez lásky,vzájemného porozumění a sem tak kompromisů to prostě nefunguje.
Je pro lidskou dušičku velmi příjemné :62: :35:--, ale opět to nejde bez vzájemné náklonosti a lásky :17:
Slova mám Tě rád , to umí říci každý , ale miluji tě, vážím si tě, málo kdo upřimně
Příspěvky: 1-25 26-44
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »