jak koukáte na nevěru?


20.06.2009 - 20:59
(Lev) WinkyskaTer
jak koukáte na nevěru?
Četla jsem si probíhající diskuzi o nevěře manžela a zajímalo by mě, jak se na nevěru dívate?? Já bych u svého partnera nesnesla, kdyby mě podvedl, a tím podvedl myslím i líbat jinou holku/ženu než mě... A na druhou stranu si kolikrát v hlavě představím, jaké by to bylo mít něco s někým jiným, než s mým partnerem.. Jsme spolu 4,5 roku a náš vztah je super, časem bychom se rádi vzali, momentálně sháníme bydleníčko.. Takže by mě zajímalo, co si vy myslíte o nevěře partnera a jak je to s vámi, jestli taky máte myšlenky na jiné, i když by jste potom v důsledku toho svojeho nikdy nepodvedli. Díky Terka :27:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
20.06.2009 - 21:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na nevěru se moc pozitivně nedívám.Nevěrná bych nebyla už jen protože vím že kdyby mě podvedl partner tak by mě to zlomilo.Takže bych nedělala tohle někomu koho miluji.Ale celkově.Nevěra u mě nepřipadá v úvahu.Nemůžu se milovat s někým koho nemiluji a s kým nechodím a neměla bych už vůbec žaludek táhnout to na dvě strany.Dokážu pochopit že lidi jsou jen lidi a třeba jednou se něco takového stát může.Ale třeba mi přijdou někteří chlapi jako vyložená hovada,že mají fajn manželku a podvádí ji, stěžují si před milenkou na svou ženu a přitom by od své manželky neodešli,protože chtějí mít i manželku i milenku.Dneska jsme to probírali s kamarádem.On má přítelkyni se kterou je již několik let a pak má kamarádku se kterou mají intimnosti.S přítelkyní je protože ona je jeho jistota a ta kamarádka by s ním vztah nejspíš nechtěla.Přijde mi to vyčůrané.Načež on řekl,že tohle stejný by své partnerce netrpěl.
20.06.2009 - 21:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud by se stalo,že bych se zamilovala do jiného muže.Tak bych se rozešla se stávajícím abych ho neponižovala tím,že bych mu nasazovala parohy.Přijde mi to fér.A totéž žádám i od partnera.Pokud by se mnou nechtěl být, ať mi to řekne narovinu a nepodvádí mě.Tohle je ponížení.Upřímnost je stokrát lepší.
20.06.2009 - 21:17 | Filtr
(Lev) WinkyskaTer » Muse
děkuju za názor muse :) v kapelce ve které zpívám je tohle řešeno ve stylu "co oči nevidí, srdce nebolí.." ale myslím, že je to hloupost... alespon toho člověka, který podvede toho svého partnera to musí děsně hlodat a trápit... pokud není vyložený necita... já tedy nemám potřebu podvádět svého partnera, jelikož jsem opravdu moc spokojená ... a v minulosti mě podvedl bývalý, kterému jsem to pak ze zlosti a lítosti vrátila a bylo to něco strašného... bylo mi špatně samotné ze sebe a nemohla jsem pak dlouho strávit, že jsem to fakt udělala... s bývalým to pak ztroskotalo hlavně na tomhle....
20.06.2009 - 21:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » WinkyskaTer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Obdivuji Tě,žes to zvládla.Kdyby mě podvedl partner,tak nevím nevím.No vrátit.On na to žaludek měl, ale ty evidentně na nevěru ne.Jsi určitě fajn holka a touhle pomstou sis spíše uškodila.Podle mě když Tě někdo podvede jednou a Ty mu to odpustíš,tak to udělá znova.Zpíváš v kapelce? Tak to je fajn.Víš co si myslím? Že i podváděný pozná že se něco děje.Nejhorší je,když pak z Tebe ten druhý dělá blázna a Ty se jako poslední dovíš že jsi tušila správně že Ti zahýbá.Jinak smekám před Tebou.Vážím si lidí,kteří mají v dnešní době ještě vůbec nějaké hodnoty... :37:
20.06.2009 - 21:24 | Filtr
(Lev) Mrtvý
Mno, asi budu zanášet dříví do lvího lesa, ale taky bych nevěru neprovedl, rozhodně ne v pravém slova smyslu, ale dokážu ji odpustit.

Ale je fakt, že odpouštět nevěru je nesmyslný čin, protože ten, kdo tu nevěru provedl, tomu na partnerovi nezáleží a zaslouží si tak leda krátký průlet po kopanci do zadnice :47: :47: :47:

Btw, představy ještě nikoho nevěrným neudělaly, ale je to varovný signál, že něco není OK!
20.06.2009 - 21:25 | Filtr
(Hadoken) ži.va
mám takovou svoji definici na základě vlastní zkušenosti:
"ne-věra je ne-víra v Lásku jako takovou, ve stávající vztah se stávajícím partnerem a v sama/u sebe." :17:

Záleží, jak moc je nabourána, stačí jedno z toho co jsem napsala a je to v háji...
20.06.2009 - 21:31 | Filtr
(Štír) luthy » ži.va
Nevera, zažila som. A je to jeden z najhorších pocitov zdrady a bolesti, ktoré človek môže prežiť. Ja by som sa v živote k takému niečomu neodhodlala. Pre mňa nevera proste je tabu, neexistuje, niesom toho schopná. Ten, kto mi neverný bol však pri mojom odchode dostal kliatbu, aby si už nikoho ďalšieho nenašiel, pretože mi po piatich rokoch vzťahu hrozne ublížil. Bolo to vyslovené v hneve a bolesti a ako viete, takéto kliatby sú veľmi účinné. Podnes nemá ten chlap poriadne vzťahy, len také na pár mesiacov. Ja som mu už dokázala aj odpustiť, predsalen prešiel nejaký čas, ale či bola zrušená aj kliatba ťažko povedať. Možno sa mi niekto z vás zasmeje, ale sila slova pamätajte, tá má ohromnú moc.
20.06.2009 - 21:32 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » ži.va
Jo,koukla jsem kolik máš let a tak to chápu.
Já myslím,že nevěra u mužů je o úplně něčem jiném,
než o nevíře v lásku.
Znáš ten vtip, jak mužským mozkem, krouží mozková buňka a nikde nikdo.Najednou kolem proběhne druhá a křičí:"Co tady ještě děláš?Všichni už jsou dole!" :3:
20.06.2009 - 21:34 | Filtr
(Lev) Mrtvý » luthy
Má, ale na zlomení téhle kletby bude asi trochu potřeba, aby jste se setkali a tys mu řekla, že odpouštíš, neboť je dost možné, že už ji neživí tvá vnítřní síla, ale paradoxně si ji živí on sám a nebo a to je taky dost možné, nehledá už nic na stálo?
20.06.2009 - 21:35 | Filtr
(Lev) WinkyskaTer » Muse
děkuju moc moc.... :17: no s tou jeho nevěrou to bylo přesně tak, on mě podvedl, já mu odpustila a on se, když měl příležitost, spouštěl vesele dál... pak jsem to už nezvládla a vrátila mu to... největší chyba, fakt že jo... se současným přítelem jsme si hned na začátku vztahu řekli, že nevěru neberem a znamenala by pro nás konec vztahu... už bychom si nevěřili... a na rovinu jsem mu řekla, že až se mnou nebude chtít být, ať mi to řekne, ale hlavně ať mě nepodvádí a pak zvesela "tak ahoj, já už tě nemám rád, už jsem rok s jinou"... No, zatím jen tak lehce, jsme teprve na začátku, ale tak snad to půjde, za měsíc hrajeme jako předkapela Turbu, tak uvidíme :4: a co ty?? koukala jsem na tvůj profil a celkově mě zaujal tvůj názor a hlavně mi příjde, že jsi super a férová holka :1:
20.06.2009 - 21:37 | Filtr
(Lev) Mrtvý » Ilon spí s měsícem
Dobrý :4: ten si zkusím zapamatovat a položím ho do protikladu k tomuhle:

"Ženy mají dvě mozkové buňky. Jednu na řízení menstruace a druhou na migrény."

Doufám, že se žádná dáma zde neurazí :20:
20.06.2009 - 21:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Slyšela jsem od zralejších žen jednu věc.Že kdysi v mládí byly taktéž razantně proti nevěře.Že by se ihned s partnerem rozešly.A nyní když jsou starší a zkušenější mají názor ten,že by kvůli jednomu úletu nečily dejme tomu dlouholeté manželství.Mě akorát zaráží,že nevěra chlapů je ve většině povědomí něco normálního.Nevěra ženské je podle mínění většiny trestuhodná.Proč? Nemyslím si,že by se chlapi neovládli a museli se odvolávat na polygamii,kterou mají zakódovanou.Jsou i muži,kteří věrní jsou,takže je to o tom jestli partner svou partnerku miluje,tak nemá důvod ji podvádět.I ženám se občas zblázní hormony,ale přece si kvůli toho nejdou ... s někým jiným.Výmluvy jsou snadné,ale kdyby se ostatní snažili tomu předejít a ne říkat, nojo já jsem prostě takovej.Nemůžu za to.My muži to máme předem daný.Tak by to určitě bylo jiný.
20.06.2009 - 21:39 | Filtr
(Lev) WinkyskaTer » luthy
tak tohle bych i v největší návalu bolesti neudělala... :14: je to hodně hodně složité se potom z tohohle dostat a nejen slova, ale i myšlenky mají obrovskou moc,kterou si hodně lidiček nedovede představit....
20.06.2009 - 21:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » WinkyskaTer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemáš zač :17: :17: :17: Přeju Ti,ať Vám to ve vztahu klape.A Ty zpíváš v kapele,anebo na co hraješ? Věnuješ se hudbě dlouho?

Jinak díky.Občas ostatní štvu svými radikálními názory a ač se snažím neodsuzovat tak nevěra je pro mě něco strašného. :3:
20.06.2009 - 21:41 | Filtr
(Lev) WinkyskaTer » Muse
a taky jejich oblíbené "no jo, byl jsem opilý a nevím, co se dělo" ... :23:
20.06.2009 - 21:42 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Ilon spí s měsícem
možná...já to nemůžu hodnotit jinak než z mého subjektivního pohledu... takto jsem to zažila, a co znám okolí a případy mých kamarádek, je to to samé...ale už mi tak před půl rokem docvaklo, že u mužů to bude asi jiné :3:
20.06.2009 - 21:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » luthy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Luthy,pamatuji se na Tebe z diskuze o tom co se děje s dušemi lidí,kteří zemřou násilnou smrtí,nebo při nehodě.Sama jsi mi říkala,že by se mělo odpustit a nemít zášť vůči lidem,kteří vzali život někomu nám blízkému.Překvapuje mě tedy Tvá reakce.Kletba je to nejhorší co může být.A táhne se s člověkem několik generací.A vrátí se Ti to zpět jako bumerang to mi věř.Může se stát,že Tě prokleje ten člověk nazpátek a co pak budeš dělat?
20.06.2009 - 21:44 | Filtr
(Ryby) doldi
já myslím, že i myšlenka na nevěru naznačuje nějaký nepořádek ve vztahu -ovšem pokud si člověk nebere vědomě chronického sukničkáře (normálně bych spíš řekla kure*níka) :5:
20.06.2009 - 21:45 | Filtr
(Lev) WinkyskaTer » Muse
:5: jako bych viděla sebe... taky mám svoje názory a spousta lidí je bohužel nedokáže pochopit, nebo ani nechce... a to je pak hoodně těžko, jim něco vysvětlovat... ze začátku mě to mrzelo, že tu pravdu nevidí, ale po čase se člověk naučí, s kým se bavit o těhle věcech a s kým raději vůbec :1: jj zpívám, zatím se to líbí, tak snad to půjde i dál :2: kdysi jsem hrála na flétnu a klavír, ale ted už jen percuse (tamburína apod.) :1:
20.06.2009 - 21:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » WinkyskaTer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, já mám zase oblíbené motto.Když neumíš chlastat a nevíš co v opilosti děláš, tak nepij! To bych řekla všem lidem,kteří v alkoholu dělají blbosti,anebo jsou agresivní a ohrožují ostatní.A pak se vymlouvají že měli okno.
20.06.2009 - 21:46 | Filtr
(Lev) Mrtvý » Muse
Říká se, že muž, když je nevěrný, tak je to věc sexu, ale žena bývá nevěrná se vším všady a to i přes city. Proto žena když je nevěrná, tak se partnerství automaticky sesype, zato muže je snadné vtáhnout zpátky. Ale osobně si stejně myslím pořád, že ať chlap, nebo žena, pořád to je podvod proti partnerství a tolerovat by se to nemělo.
20.06.2009 - 21:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » WinkyskaTer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jééé.Taky jsem spoustu let trávila za klavírem a zpívala.Teď mám pauzu,ale chci se k tomu vrátt....Ano lidi chtějí,abys chápala jejich názory,ale když vyslovíš svůj tak Tě za to málem ukamenují.Říkám si,že takoví lidi mají problém.Stejně jako když mě něco vytáčí na lidech.Je to něco co si musím zpracovat.Lidi nesnesou pravdu.Pokud je to něco co jim vadí, nechtějí si to připustit a já jim to řeknu narovinu,tak jsem ta nejhorší.Zatímco já musím poslouchat jejich soustavné kritizování a ještě bych jim za to měla poděkovat :4: Co nesnáším tak to je jedna věc.Když o mě řekně někdo něco co je pravda,tak je mi to fuk ačkoliv by to bylo něco za co bych se mohla stydět.Ale pokud tvrdí něco co pravda není a nemůžu jim to vyvrátit,čímž mě někteří lidé rozčilují,tak bych za to opravdu :47:
20.06.2009 - 21:51 | Filtr
(Lev) WinkyskaTer » Mrtvý
někde jsem četla, že když je nevěrná žena, tak hledá lásku, něhu, objetí, milé slovíčka... prostě to, co jí v tom vztahu chybí... a když je nevěrný chlap, tak ho k tomu vede potřeba samotného sexu... čímž vlastně souhlasím s tebou... ale nemusí to být pravidlo..
20.06.2009 - 21:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mrtvý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, to se říká.Věc sexu? No nevím.Podle mě to je dokazování si něčeho a forma nejvyšší neúcty k ženě,když je to opakovaně.Jsou ženy,které myslí svým pohlavím slušně řečeno a city do toho netahají.Stejně tak jsou i muži,kteří nevěru své ženě odpustí a jsou ochotní s ní být.Ale to jsou výjimky.Převládá to,že ženská je ta,která pečuje o rodinný krb a chlap lovec.Hmm.Jen škoda,že už nejsme v pravěku.Tedy pro muže je to škoda.
20.06.2009 - 21:56 | Filtr
(Lev) WinkyskaTer » Muse
a odkama to jsi?? můžeš se stavit a pozpívat s náma :1: přesně tak, spousta lidiček si myslí, že pravda je to, co jim servíruje tv, radio, noviny (i bulvár bohužel), to, co se naučili ve škole, to co jim v dětství tvrdili dospělí... atd... bohužel málokdo už hledá tu pravou pravdu... a upřímně, mě k tomuhle všemu dovedla moje milovaná mamuška a jsem jí za to opravdu moc a moc vděčná, protože nebýt jí, nejsem taková jaká jsem :1: a myslím si, že ono to, co nám vadí na ostatních, je hlavně chyba v nás... tudíž jakmile zjistím, že mě někdo nebetyčně rozčiluje třeba nějak svým chováním nebo tak, tak začnu přemýšlet, jak jsem na tom vlastně já a ono fakt mnohdy je to přesně to, co člověk dělá sám.... :43:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-55
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »