Existuje vyššia ineteligencia, ktorá vidí do budúcnosti


14.06.2009 - 09:56
(Rak) Saly
Existuje vyššia ineteligencia, ktorá vidí do budúcnosti
"Väčšina myšlienok, ktoré máme, sú naše vlastné, ale nie všetky. Pred asi dvadsiatimi rokmi letel orchester Gustáva Broma hrať do Mníchova. Jeden člen dostal na letisku nutkavý intuitívny pocit, že nesmú letieť. Samozrejme, že na to nikto nebral ohľad. Tento človek preto vyzbieral od všetkých letenky, pod zámienkou, že je to potrebné kvôli pasovej kontrole, a za rohom ich spálil. Len si to predstavte, letenky pre celý orchester, koľko peňazí to asi stálo? Lenže to lietadlo naozaj spadlo! Keď sa zamyslíte nad takýmito udalosťami, nevyhnete sa záveru, že tu jestvuje nejaká inteligencia, ktorá vidí aj do budúcnosti." :16:Rozmýšľala som, že prečo niekto začuje takéto výstrahy formou nutkavého pocitu a iný zas nie. Čím to je, je to snáď už súčasť nášho samotného,vopred naplánovaného, osudu, že niekto sa musí zachrániť a iný musí zomrieť, alebo je v tom niečo iné??? :25: :32: :16:

Stránka: 1 2
Řazení:
14.06.2009 - 10:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já mám občas nutkavé...ale nic z toho :5:

ale jo, povídá se o těchto výstrahách nebo předtuchách....suď bůh ale
14.06.2009 - 10:42 | Filtr
(Váhy) čajori
to je zporné,na to snad ani není odpověd.to snad nemůže nikdo vědět .co se za tím zkrývá?si myslím,že nám to bude dlouho utajeno.já jen vím,že svůj osud můžeš každou minutou změnit.takže co je dáno se dá změnit.Jednou jsem četla,že snad takové předtuchy by měl mít zkoro každý,né jen někdo .prý je háček v tom ,že někdo proste neumí ty zkryté "předtuchy"použít,neumí si otevřít vyšší vědomí.prý se to může trénovat.
když děláš např. výklad karet,jak to ,že ukazují budoucnost?jak je to možné?určitě něco být musí,něco mezi nebem a zemí. :1:
14.06.2009 - 10:49 | Filtr
(Býk) player
Ano.Něco podobného jsem cítil letos před dovolenou.Tíseň.Dopadla katastrofálně.
14.06.2009 - 11:01 | Filtr
(Rak) Saly » player
Ako katastrofálne, čo sa vtedy stalo, môžeš to trochu bližšie popísať?? :25:
14.06.2009 - 11:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že výstrahy přicházejí ke všem, žel jsme učeni tyto pocity ignorovat... komu maminka, nebo učitel v dětství řekl: Máš z toho špatnej pocit, nechce se ti? Vidíš, to je intuice, tvůj vnitřní hlas, když se naučíš ho poslouchat nezklame tě...?

Protože mě celé dětství učili tento hlas ignorovat dostalo se mi ve dvaceti parádní lekce - ignorovala jsem úplně všechna znamení a svůj vnitřní hlas a dopadlo to špatně... vlastně ne, od té doby už to nedělám. Následuju vnitřní hlas, či srdce, i když se to logicky zdá úplně špatne, i když všichni kroutí hlavou a říkají - zešílelas? A vždy je to dobře!

Jen to chce odvahu - spálit ty letenky :3:
14.06.2009 - 11:29 | Filtr
(Rak) Saly » musiúa
Tak to ti gratulujem,že sa ti darí počúvať svoju intuíciu :30: :17:

Ja mávam niekedy zmiešané pocity v tej istej záležitosti - jeden hlas mi vraví ÁNO a druhý NIE. Ťažko sa rozhodujem :41: :1:
14.06.2009 - 11:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No zadara to není - ne vždy je člověk v takové pohodě aby tomu hned rozuměl, na to, když už nevíš, jestli to náhodou nevzešlo z hlavy je nejlepší to pustit. Přestat se tím jakkoli zabývat... a úplně nejlepší je soustředit se na to co cítíš ráno po probuzení, ten první pocit, to první vědomí toho řešení, i když to může být přesně to, které se ti zdálo míň správné - tak to je ono :3:
Prostě o tom hlavně nepřemýšlet...ne všechny hlasy v tvé hlavě jsou tvoje, pokud jich je víc tak je to jisté, že ne. Vykašli se na hlavu a soustřeď se na pocit co z toho máš :27:
14.06.2009 - 11:42 | Filtr
(Rak) Saly » musiúa
Ďakujem. Kiež by to bolo ľahšie :1: :32:
U mňa sú aj tie pocity často rôzne. Niekedy cítim, že niečo je správne urobiť tak a inokedy cítim, že to nemá zmysel, že si to len nahováram. Ale snáď to nakoniec dopadne všetko dobre, teda tak ako ma :27: :16: :17:
14.06.2009 - 11:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hmmmm.... já vím!

Hele, když se ti něco nechce, ale opravdu NECHCE udělat tak je to nejspíš ten hlas. Když se konečně rozhodneš to neudělat - i přes komplikace co z toho plynou - ucítíš obrovskou úlevu a klid. To je ono, to znamená, že je to tak správně.

Snažila jsem se to zjednodušit, ale vlastně takhle to je. Pozoruj se ale nepřemýšlej. Pozoruj pocity - z něčeho se ti dělá nedobře, i když to vypadá, že je to to řešení a obráceně.. jé rozumíš mi? :43:

Přeju hodně, čeho? Čistých vhledů a hlavně sebedůvěry :15: :17:
14.06.2009 - 12:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kalamajka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mne sa istou dobou stávalo, že sa mi pri zaspávaní, zobrazili nejaké tváre ľudí známych aj neznámych a o tých známych som sa v krátkom čase dozvedela, že zomreli " :8:

nabehli mi zimomriavky, či som to neprivolala !
14.06.2009 - 12:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak tak, dříve než se něco stane, už to má i před projevením určitou formu, a ta se dá zachytit, taky jsem věděl, že autobus do kterého jsem kdysi nastoupil ...havaruje, nedalo se tomu, ale zabránit, protože sled událostí se už několik dní k tomu vyvíjel, je to dost obsáhlý a rozepisovat to sem ...to bych tu byl do rána...jde o to mít schopnost tyto věci zachytit, stačí nenuceně pozorovat a snažit se čistě myslet :15: :15: :15: :27:
14.06.2009 - 12:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kalamajka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neprivol :17:ala, boli to len varovania, buď v pohode..
14.06.2009 - 12:52 | Filtr
(Rak) Saly » kalamajka
Pri takom niečom človeku napadne aj to, či môžeme vôbec ovplyvniť svoju budúcnosť tak,ako sa zvykne hovoriť - slobodná vôľa a pod. Veď keď sa dá vidieť čo sa stane, je budúcnosť asi predurčená a je otázne čo vlastne môžeme na nej zmeniť a čo nie.
Hmmm...kiež by nám to niekto "kto naozaj vie" vysvetlil :25:
14.06.2009 - 12:54 | Filtr
(Rak) janey82
Takovej ten nutkavej pocit mívám často...a většinou to neberu na zřetel, a je fakt, že skoro vždy pak zjistím, že to mělo opodstatnění, a pak si říkám, proč nikdy nevěnuju pozornost intuici...vždycky šlo o maličkosti, ale co když jednou půjde o život? :17: :17: :17:
14.06.2009 - 13:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ok vysvetím , ak teda naozaj toto potrebuješ vedieť... budúcnosť nie je predurčená, len my našimi rozhodnutiami a činmi a najviac chybami vytvárame formy pre budúcnosť, takže ovplyniť možeme všetko, večer tu budem, tak sa ozvi do vzkazu ak chceš, ale može to byť aj verejné je to vlastne jedno... :27:
14.06.2009 - 13:12 | Filtr
(Rak) Saly » Levleon
Aj tak sa mi to zdá zvláštne, to všetko s budúcnosťou a našou slobodnou vôľou ju ovplyvniť :32:
Ako je potom možné, že niekto vidí budúcnosť?? To by znamenalo, že dopredu vie, ako sa my "slobodne rozhodneme", či nie? :25: :1:
14.06.2009 - 13:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nie , dá sa vidieť len to čo sa už má stať a nie ako sa rozhodujeme, slobodu rozhodovania máme my sami. Preto niektoré veci nemusia vychádzať na 100% lebo vždy je možnosť ovplyvniť minimálne okolie a zabrániť zlým veciam, ale ak naozaj len chceme :15:
14.06.2009 - 13:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Levleon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:

Proto je dobré si uvědomit skutečnou podstatu svobody, každým okamžikem činíme rozhodnutí a je jen na nás jaká a kam nás tímpádem dovedou. Proto si skutečně svobodný člověk nikdy nestěžuje, nemá na co, tam kde je, je na základě svých rozhodnutí... pokud se dostane do "špatné" situace ví, že opět záleží jen na jeho rozhodnutí... :3:
14.06.2009 - 14:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...opět dodám jen jedno, :17: vím že víš a jsem tomu moc rád... :17: :17: Tak...záleží jen na nás, my určujeme další náš osud, niko jiný, záleží na tom JAK cítíme, myslíme a konáme, na ničem jiném a podle toho se bude k nám chovat i okolí a okolonosti nás podpoří a nebo dostaneme lekci, kterou třeba... :15: :15: :15: :17: :17: :17:
14.06.2009 - 14:23 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Saly
Já to vnímám tak, že pokud někdo vidí budoucnost, je to vlastně budoucnost, ke které to v ten daný okamžik, kdy to vidí, směřuje. Ovšem pokud někdo změní své myšlení, konání a všechno, tak podle mě si tu budoucnost opravdu změní a opravdu je to na svobodné vůli.
Jednou jsem to tady vysvětovala v otázce karet, jak to asi vidím já. Dala jsem asi takový příklad: Kdyby byl třeba zloděj a byl by jasně rozhodnut, že zítra něco ukradne a zeptal by se karet, jestli ho chytí. Karty by odpověděly např., že s nějakou pravděpodobností ho spíše chytí. On by si to na základě toho rozmyslel a ten další den by nic neukradl - tím by ho neměla za co policie chytit. Tedy změnil budoucnost. Neznamená to, že karty lhaly - v daný okamžik ukázaly k jaké budoucnosti to směřuje. Když to on změnil, změnil svou budoucnost. (Je to samozřejmě velmi paradoxní příklad, to jen na ukázku, jak to myslím.)
Ovšem některé záležitosti jsou možná až tak promotané zpětným působením pro více (nebo i velmi mnoho lidí), že se jim možná už těžko dá zabránit. Je to určitě složité v některých případech.
14.06.2009 - 17:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tyna_Tynka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: :15: :15: :15:
14.06.2009 - 17:33 | Filtr
(Váhy) Georgius » Tyna_Tynka
Ano, tak by to mohlo být...

Také nevěřím na to, že je nám úplně vše předurčeno a svůj osud nezměníme - to by potom neměl náš život smysl.

Svůj osud si vytváříme.
14.06.2009 - 18:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dazing, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky. Pocit, kdy odcházíš z domu a něco Ti řekne "vem si deštník", podíváš se na oblohu, je slunečno a tak rozum odpoví "blbost, pršet nebude", Ty nakonec zmokneš, takový a jiné znám. Je to intuice a má ji asi každý člověk, jen věkem a domestikací společnosti se vše v člověku od narození většinou potlačí, či ztratí. Záleží na tom, zda člověk má schopnosti a vyvíjí se duchovně. Pokud Tě cokoliv napadne jako první, je to intuice. Já to měla dřív jako "blik" nápad. To, čím si to potom vždy zdůvodňuješ, nebo hledáš zdůvodnění proč ano, či ne, to je už myšlení, které je oproti intuici dost zrádné. :3:
Podle mě, osud je předurčen. Karmou dřívějších životů, silou ducha, který má dospívat... Proto třeba pocity deja-vue, kdy jsi v situaci, kterou zažíváš poprvé a přece jsi ji už zažila a víš jak dopadne. V tu chvíli můžeš výsledek změnit. Stejně jako vždy máš před určitým rozhodnutím více možností řešení a záleží na Tobě jak zvolíš. Podle mne, vždy se od té předurčené cesty můžeš vydat různými cestičkami okolo, ale na té hlavní dřív či později skončíš. Takže to základní asi nezměníš, ale můžeš hodně pozměnit. Nikomu ale podle mne není nabídnuta možnost života, na který by neměl sílu. :3:
15.06.2009 - 10:18 | Filtr
(Váhy) Simply » Georgius
No já si spíš ten "osud" představuju jako řeku, která má různé zákruty, slepá ramena, ale stejně dojde k danému cíli... Ten "osud" beru spíše jako povahu, temperament, nadání k něčemu, genetické předpoklady, vlohy apod...pro které se chováme a vybíráme si to , co si vybíráme.... Možná přijde náhoda, která nás z naší "cesty" na čas vykolejí, ale naše daná nátura nás stejně nasměruje k danému cíli...
15.06.2009 - 20:55 | Filtr
(Beran) majalesy
četla jsem od Svijaše,zrovna takový případ,kde byl jeho kamarád kapitán lodi.Viděl,že převážná část posádky byla karmicky zatížena a tak hrozilo ztroskotání.Odložil vyplutí a příště vybral jinou posádku a dobré.vše asi záleží na naplnění karmy,podle toho přijdeš na řadu.Hodně o tom píše Svijaš v Karma 1,2,3.Dnes spousty lidí jen se bezhlavě ženou za penězi,láska je nezajímá a zdržuje,nechtějí děti,závidějí vše a všem,proto umírají předčasně a svými vibracemi způsobují katastrofy,živelné pohromy.Jsme tu abychom šlechtili svoji duši radosti a láskou ke všemu a když né....
Příspěvky: 1-25 26-31
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »