Vestecke sny - Intuice?


12.06.2009 - 20:32
(Býk) Ajuse
Vestecke sny - Intuice?
Ahojky lidicky...Obcas se mi to stalo, ale nikdy jsem tomu nevenovala pozornost...Napriklad se mi zdalo,ze se sestra rozejde s pritelem a oni se opravdu rozesli par dnu na to.Nebo se mi zdal sen o kamaradovi, ktereho jsem leta nevidela a on mi pak napsal email.Asi pred tydnem se mi zdal sen o tom, jak u nas na vesnici otevreli obchod se zeleninou hned vedle reznictvi - rikala jsem si pak po probuzeni, jak by to bylo fajn - a ejhle - dnes jdu kolem reznictvi a poblikava na me napis nove otevreneho ovoce-zelinartvi na tom samem miste, jako jsem to videla ve snu :25:! Co si o tom mam myslet??

Stránka: 1 2
Řazení:
12.06.2009 - 21:15 | Filtr
(Panna) Ameliee
Ahoj Ajuš :17:

tak přijde mi z toho, jak to popisuješ, že jsi hodně vnímavá a dost čerpáš ze svého nevědomí, jsi na něj nějako "napojená", což je dobře. Já do tohohle nějako nevidím, ale přijde mi, že by jsi se tomuhle mohla aj víc věnovata tuhle schopnost rozvíjet. Snad ti někdo řekne víc. Každopádně, je to dar :3: :17: :68:
12.06.2009 - 21:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15: Sny josou varování nebo napomenutí, to je skutečná úloha snu... intuice spíše funguje v bdělém vědomí.... a v těch snech se nemluvilo, že? a nebo jen málo...? :27:
12.06.2009 - 22:33 | Filtr
(Býk) Ajuse » Ameliee
Ahoj Amalko,

dekuju moc, ja jsem tomu prave nikdy nevenovala pozornost...Ted kdyz se zpatky podivam, tak se mi stalo takovych veci vic. Treba v den, kdy mi umrela moje kobylka (mela jsem kone, tenkrat mi bylo asi 12 let) tak ze zdi spadl obrazek na kterym jsme byli spolu a sklo se rozdelilo skolo v uhlopricce na pul...Nebo si se mnou chodil do snu povidat muj strejda, aby me povzbudil v tezkych chvilich...Kolikrat jsem si rikala, nedelej to! nebo nechod tam, neco se ti stane, a ono to tak bylo. Budu se muset naucit naslouchat sve podvedomi, asi by mi to mohlo i pomoct, ale nemam ani poneti, jak s tim zacit... :43:

Preju krasny den a dekuju za tve radky!
12.06.2009 - 22:36 | Filtr
(Býk) Ajuse » Levleon
Ahojky, dekuju moc za reakci!

V prvnim snu jsem se sestrou mluvila, ona se mi sverovala, a ona se mi v nem sverovala, ze uz to nefunguje. S tim druhym snem uz presne nevim jak to bylo a s tou zeleninou jsem videla ja sama sebe...

Tak by me take zajimalo, co znamena, kdyz jsem nekolikrat videla sebe samu ve snu tehotnou...posledni sen, jak jdu k lekari na prohlidku s nafouklym brichem (memu byvalemu lekari detskemu) a on mi mezi dvermi rekl, ze jsem tehotna...

Ale chovam se zodpovedne a tehotna nejsem, tak co by to mohlo byt?? :22: :63: :4:
12.06.2009 - 22:39 | Filtr
(Panna) Ameliee » Ajuse
Ajuš, tak to teda, to určitě je úžasný, že se ti tohle děje :62:
Mrzí mě, že ti nemůžu víc nějak poradit, ale určitě se najde někdo, tady a třeba i jinde, kdo ti přijde do cesty a pomůže ti v tomhle. Ale důležitý je to, že jsi opravdu takhle vnímavá a nasloucháš tomu, co se ti děje. Přiznám se, že bych tuhle schopnost také velmi ráda měla, leč..ale mám radost, že se to daří ostatním. Hodně zdaru a sil, určitě jdi po té cestě dál :3: :17: :68:
12.06.2009 - 22:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ajuse
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No zase nevím všechno, taky to mohou být znaky nebo podobenství se skrytým významem ideální by bylo sny zkoumat intuicí a ne moc rozebírat, nevím co by to mohlo být...každý by měl skoumat svoje sny...napíšu jindy jak jsem se dozvěděl že se rozvedu, bylo to ve snu ale úplně jiný obraz... :29: :29:
12.06.2009 - 23:13 | Filtr
(Býk) Ajuse » Levleon
Tak to uz se tesim, ze se neco dozvim...Dekuju a az bude nalada, jsem jedno ucho! :29:
12.06.2009 - 23:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ajuse
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo jo nálada... dobrou :7: :7: :29: :29:
15.06.2009 - 10:35 | Filtr
(Váhy) Simply » Levleon
souhlas... mám barevné a živé sny,ve kterých dokonce cítím i dotyky, bolest...Když se mi zdá o rodičích (oba jsou po smrti),jen se na mě dívají, nemluví, vím, že tak do týdne se stane nějaká velká nepříjemnost "v rodině" apod.. Jednou mě fascinovalo toto: Na jiném diskusním foru(také duchovním), kam jsem chodila pár měsíců, jsem trochu dikutující "znala", najednou se objevily kondolence k úmrtí jedné ženy z fora, zemřela náhle, po krátké nemoci a poměrně mladá, moc jsem ji neznala a protože dost lidí za ní upřimně smutnilo, vygenerovala jsem si její příspěvky a představte si, že asi 6 měsíců před její smrtí na foru Sny, se jí zdálo, že se ocitla kdesi v mlze a najednou došla ke krásnému velikému skleněnému domu, kam přicházeli i ostatní,jí neznámí lidé, vstoupila tam s důvěrou a úlevou... Až mě zamrazilo, ukázal její sen snad její budoucí osud - smrt...?
15.06.2009 - 10:54 | Filtr
(Panna) zolotarka
Ahoj,Je zřejmé,že tvé sny se opravdu plní.Ber to jako dar.Mě se také občas sny vyplní,nebo varují a ukazují.Někdy mě to děsí. :25: :23:
15.06.2009 - 15:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Simply
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, Tak to je síla ... je to možný, že to tak bylo, to ví jen ona sama, taky se mi zdálo o kámošovi co umřel na astma, pár dní před tím jsem ho potkal.. pokecali jsme a když mi podával ruku, najednou jsem věděl, že je to naposled, za pár dní odešel a tu noc se mi oněm zdálo.. taky to věděl...bylo mu 18 let. Mám zkušenost, že když se ve snu někdo namě dívá a nic neříká, je to upozornění na něco...jde už o intuici jestli se dovíme čeho se to týká. Asi rok před rozvodem, jsem se ve snu procházel domem , bylo tam prázdno, šero, uschlé květiny, tak to bylo jasný hned. :15:
15.06.2009 - 21:59 | Filtr
(Panna) zolotarka » Levleon
No vida,tak to funguje. :39:
15.06.2009 - 22:09 | Filtr
(Štír) luthy » zolotarka
tieto varovné sny mávam aj ja. Asi taký najživší bol ten, že sa mi asi dva roky snívalo o našich gamatkách na plyn, ktoré mám v izbe. Stále ma mátal sen, že stojím pri nich a oni sa odtrhnú a ja utekám smerom z izby po chodbe von. Za dva roky na to sme náhle začali prerábať dom a gamatky sa museli všade odpojiť a potom znovu nasadiť. Robil to švagor, ktorý s tým nemal žiadne skúsenosti. Po troch dňoch som sa v jedno ráno zobudila vo ohromnej panike cítiac unikajúci plyn. Okamžite som ako v tom mojom sne vyletela z postele a bežala von niekoho nájsť, kto my pom§ôže gamatky vypnúť. Sestra mi nechcela ani veriť, až keď videla, že som celá bez seba, tak so mnou šla. Gamatky vypla, otvorila okno a mne sa odvtdy sny o gamatkách prestali snívať. Zavolali sme totiž plynára, ktorý keď tento príbeh počul, skoro ho šľak trafil, pretože sa mohlo stať tisíc vecí. Takže sen ma varoval už dva roky do predu. Ale z gamatiek mám hrôzu aj tak. A to je len jeden z xxx. Keď sa mi sníva, že ma niekto fizicky zraní, trebárs nejakým predmetom, alebo že mi od niekiaľ ečie krv viem, že príde nejaká jóbovka nečakaná.
15.06.2009 - 22:13 | Filtr
(Panna) zolotarka » luthy
Je to síla.Máš dar,tak ho opatruj. :27:
15.06.2009 - 22:18 | Filtr
(Štír) luthy » zolotarka
Snažím sa ním riadiť, len keby človek vedel z ktorej strany tie jóbovky prídu. Niekedy vytušíš, ak sú v sne nejaké osoby, albo podobnosti. Väčšinou je sen akosi pokrivený a človek musí hľadať v symbolike, ale u mňa je to ako mozajka, zloží sa, nezloží. Väčšinou sa zloží, vyberiem si zo sna obrazy, ktoré si pamätám a hľadám súvislosti, čo by ktorý symbol mohol znamenať a buď to dá zmysel alebo nie. Ak niečo hore chce, aby som ten sen pochopila, určite dostanem aj kľúč. Sny sú úžasné, už moji rodičia ich vedeli vykladať a to boli obyčajní ľudia ale oni mali aj z numerológie dané silné vizionárske schopnosti.
15.06.2009 - 22:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » luthy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15: Výborne...
15.06.2009 - 22:41 | Filtr
(Panna) zolotarka » luthy
Sny jsou užasné,ale nesmí to být horory.Jednou jsem si ze sna zlomila ruku :39:
16.06.2009 - 08:39 | Filtr
(Štír) luthy » zolotarka
tak to nehrozí, hoci raz sa mi stalo ešte keď som študovala na výške, ž sa mi snívalo niečo zlé, občas sa mi v noci trošku horšie dýcha a v panike som otvorila balkón a držala som sa zábradlia aby som sa mohla poriadne nadýchnuť. čo všetko sa mohlo stať radšej ani nehovorím. Zrazu som sa na tom balkóne prebrala, ako sa držím zábradlia a snažím sa polapiť dych. Bola mi strašná zima a nechápem, ako som prekonala takú vzdialenosť. bosá som sa postavila z postele a išla asi tri metre kbalkónu, ktorý som musela otvoriť. Bol tam hore dosť veľký schod, že som sa nepotkla a nespadla, vyšla som na balkón a hľadala zábradlie. Bolo to na dokreslenie sedem poschodí dolu. Odvtedy sa mi už nič podobné nestalo, ale pri pomyslení ma mrazí ešte teraz.
16.06.2009 - 08:49 | Filtr
(Rak) HappyLu
taky je mívám... často,ale většinou se týkají dost zásadních věcí v mém životě..

tragicky zahynul přítel-dva dny před tím jsem měla sen,že se s ním musím co nedřív rozloučit-nechápala jsem...už jsem to nestihla...

taď měním práci...před měsícem a něco jsem měla sen,stěhovala jsem se a byla někde úplně jinde..

už neberu své sny na lehkou váhu :17:
16.06.2009 - 08:53 | Filtr
(Lev) Monika 21
Ahoj taky občas mívám takové sny.Kdysi se mi zdálo o práci a olidech co v tom snu řikali. A asi za pul roku jsem změnila práci a přesně se splnilo co v tom snu říkali. Někdy se mi objeví i anděl ve snu , nebo lítám s malíma andílkama. Je to vše zajimavé :1:
17.06.2009 - 07:07 | Filtr
(Štír) luthy » Monika 21
presne tak, zaujímavé a často krát ťažko dešifrovateľné. Aale tie deja vu mám aj ja a je to dosť nepríjemné, lebo beží konverzácia a ty zrazu vieš čo ten človek povie. S touto súvislosťou čítania myšlienok, alebo tušení, som prečítala knihu Brinkley, Dannion - Spasen světlem a tento muž bol zasiahnutý bleskom, okrem iných zvláštnych schopností a zážitkov na prahu smrti vedel čítať aj myšlienky. Kto máte prístup k tejto knihe, prečítajte si, je to krátke, no podnetné.
17.06.2009 - 07:50 | Filtr
(Lev) Monika 21 » luthy
Děkuju za tip kouknu se po ní. Přeju pěkný den. :1:
17.06.2009 - 10:43 | Filtr
(Býk) Ajuse
Dekuju moc moc za tvoji odpoved.

Je pravda, ze jsem se pred casem zacala vice zajimat o ´´duchovno´´ a taky hlavne poznat sama sebe. Tak nejak od te doby prisly ty sny s tehotenstvim. Moc dekuju za tva slova, priste az pojedu na dovolenku do CR tak nakoupim nejake knizky, zatim budu cerpat na internetu...Nevedela bys odkaz na nejake stranky prosim prosim? (A k tomu detskemu lekari - je mi 22 let ale samostatna jsem uz od svych 19 let)

Dekuju a preju krasny den :27:
17.06.2009 - 10:51 | Filtr
(Býk) Ajuse » Levleon
Me se zdal asi pred ctyrmi dny sen, kde vidim sama sebe v takovem velkem starem dome - jakoby velky ustav. Byla jsem na vozicku a trochu blazen, starala se o me nejaka mlada divka, ktera me tim ustavem vezla...Projizdeli jsme pres takove stare zasle sprchy a umyvarky k zrcadlu, kde vzala barvu na vlasy a zacala me barvit. Vubec nevim, jak bych si mela tenhle sen vykladat? Docela me desi...Tu noc se mi taky zdalo, o trech mladicich, jeden z nich byl zastrelen v lese a pak jsem videla na louce kuzi ze slona...To tomu predchazelo, ale nevim, jestli se mi to zdalo dohromady nebo jako dva sny, protoze ty dva sny byly ´´odene´´ uplne jinak...
17.06.2009 - 10:52 | Filtr
(Býk) Ajuse » luthy
Bratr me kamaradky takhle v noci taky chodi k oknu a u toho spi...
Příspěvky: 1-25 26-42
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »