Co jsou to egregory?


06.06.2009 - 12:16
(Štír) atraM
Co jsou to egregory?
Co jsou to egregory - jsou to myšlenkové formy?

Řazení:
06.06.2009 - 13:13 | Filtr
(Váhy) LemmOny
Jsou to astrální reprezentace hromadných "hnutí mysli", ať už jsou to všeobecné lidské pudové tendence a afektivní stavy, nebo uctíváním, či hromadnou činností vůbec vytvořené astrální bytostí.
Je to úzce spjaté s myšlenkou nebo s určitým pochopením a následným výkladem astrologie. Já osobně astrologii nevnímám jako nějakou astrální nadpozemskou věc či jiný nadpřirozený děj. Pro mne má hluboké vědecké fyzikální opodstatnění a nejen to, měla by to být přírodní věda, stejně jako matika, fyzika nebo chemie, jelikož astrologie popisuje něco, co ať chceme nebo nechceme, tak je a my jsme toho součástí, stejně jako jsme součástí sluneční soustavy a celého vesmíru.

...Egregory jsou dle mého názoru a toho všeho tak jak to já cítím jen pohou doměnkou, či smyšlenou představou, prostě jen určitou formou výkladu astrální bitosti a jejího smíšlení. Jsou to jen myšlenkové formy, ale nikoliv astrálu, ale Homo sapiens :17:
06.06.2009 - 13:16 | Filtr
(Býk) Ase » LemmOny
Co neni myslenkovou formou?
06.06.2009 - 13:58 | Filtr
(Váhy) LemmOny » Ase
dobrá otázka :15: můj názor tedy myšlenka je to, že je to jen to, co cítíš ve spontánní předmyšlenkovém citu. Ale je to jen myšlenka(můj názor) takže to co cítím si nejsem vůbec jistý, jestli není také jen myšlenkou :3:
06.06.2009 - 14:13 | Filtr
(Býk) UreaNayal
jsou to tzv "zásobárny"myšlenkových,emocionálních,pudových...atd formací-cokoliv co z člověka vyjde a má jistý stupen energetického náboje "putuje"do příslušného egregoru...tuším,že Kefer to pupisuje v Syntetické magii... :29:
06.06.2009 - 14:22 | Filtr
(Štír) atraM » UreaNayal
Tu jeho Syntetickou magii mám hodně ráda.
Jenom tohle šílený slovo pořád jaksi ne a ne adoptovat... :4: :63:
Normálně se mi nikam nevleze.
06.06.2009 - 14:32 | Filtr
(Býk) UreaNayal » atraM
co si to představit vizualně?Pak je to mnohem stravitelnější :3:-každý egregor jako obří nádrž,která se plní určitým druhem energie a každou nádrž spravuje a krmí se z ní skupinka jejich "správců"...bledounce modrá pro anděle,červená pro :21:,zelená pro :32:.. :4: :4:nebo tak nějak..."velín"obtížně škatulkuje to,co ho i z lehka přesahuje :3:.. :29:
06.06.2009 - 17:56 | Filtr
(Štír) atraM » UreaNayal
Jó, jasně, jeden obrovskej rezervoár na laskavé myšlenky tady v okrese,
jeden pro změnu třeba na zlobu, jinej na pomoc ostatním, jeden s křivdama, se strachem, lítostí... a k nim vedou různobarevný obousměrný "hadičky" od lidí... :4:
Tak nějak si to většinou představuju, ale egregory...
To mi prostě k tomu nepasuje. :43:
Už jsem to slyšela nevímkolikrát a vsadím se, že zítra budu na tohle divný slovo zase koukat jako krtek
:63: :61:
09.06.2009 - 17:32 | Filtr
(Beran) majalesy
Egregory jsou záporné energie,opak andělských.Příkladně,vykládáš karty a ptáš se na budoucnost,ukážou ti ji,ale za to musíš zaplatit svojí kladnou energii,to samé kyvadlo.Poznáš to podle vyčerpáníkdyž si pak nedobiješ energii,onemocníš.....Proto se doporučuje pracovat v relaxacích s vyššími,čistými energiemi,kdy vlastně se ještě při tom dobíjíš.Jeto velmi rozsáhlé téma a učení.Ale žádná forma.Duše je něco co nemá hranic.Jsou to zástupci,dalo by se říci černé magie.pa
09.06.2009 - 18:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Posobenie egregorov nespocíva vo viditelnosti,ale v ucinnosti svojho vplyvu na silovu podstatu diania sveta.Z tohto vplyvu sa rodí podstata svetonazoru ludí,obecne platny system reality vecsinovej masy ludstva,i tendencie.V tom ma Lemmy pravdu.

Platí univerzalna zasada,ze ten kto sa svojim vnutornym uclenenim dostane vysoko nad svoju vrodenu individualitu,ziskava velku zodpovednosť a stava sa Duchovnym Egregorom.Z toho dovodu ma pravo zasahovat du struktury siloveho usporiadania ludskej spolocnosti ako jeden z jeho dominantnych modelujucich vplyvov.Vsetko je totiž kolektívne.Aj my nadvezujeme na tieto egregory,to vsetko tu je a rezonuje.Tiez Kvetoslavov Minarikov vplyv je cítit ako fyzikalny ťah prírody smerom k inemu rozpolozeniu nez sa nachadzalo doposial.Myslenie,citenie a jednanie ludí je mierne odklonene od svojho povodneho smeru smerom k pozitívnym hodnotam a aj ked si to neuvedomujeme,tento tah respektujeme.V priestore zavladli nove tendencie a myslienka slobody je v srdciach ludí omnoho živsia.Ich motivacie su mierne zmenené a vplyv ktoreho je mozne sa chytit,stale este je.

:1:
09.06.2009 - 22:35 | Filtr
(Štír) atraM » majalesy
Aha... :44: To je hezky vysvětleno :15:
09.06.2009 - 22:40 | Filtr
(Štír) atraM » Janíčko Skútrista
Áá, tady se trochu zaplítám a teď mám vlastně i trochu zmatek -
z toho snad vyplývá, že egregory jsou tedy rezervoáry jakýchkoli typů energií...? :63:
04.07.2009 - 18:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » LemmOny
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele trezalka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vytváraním hrubých nánosov, nesprávnych skutkov, zbožňovaním temného ľudského prejavu, odovzdávaním svojej energie rôznym firmám, odovzdávaním energií zblúdilému školstvu, bankám, vojsku....stotožňovaním sa s nimi, sa v energetických úrovniach okolo Zeme vytvárajú egregory, ktoré pôsobia ako hustá clona, čierne obrovské mraky, ktoré nemôžu prepustiť svetlo plynúce na našu milovanú nádhernú planétu. Je to energia podporovaná ľudmi a preto len my môžeme túto energiu (egregorov) rozpustiť svojimy čistými myšlienkami, čistým svetlom a prejavmi lásky za pomoci našich nebeských bratov, našich duchovných učiteľov. Tým sa dostaneme na cestu, ktorá nám bola daná pri našom stvorení, cestu lásky a radosti z tvorenia čistých foriem. Tým sa na Zemi a okolo nej utvorí sieť jemnej energie – energie lásky. Zem a celý vesmír bude žiariť tak ako to bolo v prvotnom zámere stvoriteľa. Temno stratí nad človekom svoju moc!
Ešte dám slová z jednej pesničky a už vás nechám :)

...chyťme sa za ruky a poďme svietiť niekam tam, kde sa dnes neumiera
, spolu sa vznietiť, roztopiť ľadom a vzájomne sa podopierať
, odhodiť obleky, piť z jednej rieky z tej čo z každého z nás vyviera
, vymyslieť lieky, dokopať práz-dnotu a nech si v kúte odumiera! lalalalalalaaalala... :27:
04.07.2009 - 19:35 | Filtr
(Býk) Jyotis
Já bych řekla, že je dobré si z toho vzít /a potvrzují to zkušenosti/, že co člověk prožívá, čemu věnuje hodně myšlenkové energie a emocí, to nikam nemizí. Plyne z toho zodpovědnost. Čím víc lidí na něco myslí, na nějaký symbol, tím získává větší sílu.
Z toho plyne odstupňovaná realita. Náboženské symboly mají velkou sílu už jen proto, že na ni lidé dlouho myslí, věří jim..
Plyne z toho i zodpovědnost za to, čím si plníme hlavu např. zíráním na podivnosti v televizi apod.
Trochu trnu, že v současné době je mnoho lidí právě díky takovým manipulacím indoktrizováno strachem. :63:
05.07.2009 - 12:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » majalesy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele trezalka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano, egregory su záporné energie...odkial mas info??? :27:
05.07.2009 - 13:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » atraM
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zalezi od toho,ake tendencie do priestoru vnasas.Tendencie ludstva neurcuju vsetky energie,ale len tie najsilnejsie a najdominantnejsie.Preto ak by napr.pracovalo v oblasti prícin viacero duchovne vyspelych ludí zamerne,tak by to urcite malo vplyv na "zlepsenie ovzdusia" vo svete.

Kedze vplyvy energii bitujucich v priestore su zvecsa negatívne,tak to strhuje ostatnych ludí,pretoze sa neovladaju.Tí nasledne potom len posiluju tieto vplyvy tym,ze im dodavaju dalsiu energiu.Nevytvaraju v sebe tendencie opacneho charakteru a preto su poddajní vplyvu okolia a ani o tom nevedia....len tvrdia,ze nemaju dobru naladu,ze je premenlivá,ale nedomyslia ze je to tym ze sa sami nedokazu ovladnuť.Duchovne napredovanie je priamo zavisle na schopnosti vnutorne vzdorovat tomu,co sa nam snazi okolie vnucovat vo forme uz spominanych negativnych napetí.Vzdorovat naladami chtenymi,na okolí nezavislymi.

:1:
05.07.2009 - 23:17 | Filtr
(Štír) atraM » Janíčko Skútrista
Když to tak popisuješ, vybaví se mi třeba ten fenomén okolo Hitlera - jak při svých projevech strhával lidi, kteří byli jinak úplně jiní...
Je to ono?
06.07.2009 - 14:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » atraM
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano diktatori su vlastne poslovia temnoty,tak isto ako guruovia su poslami Svetla.Pracuju na tom istom princípe.Hitler bol zanieteny pre svoj ciel,bol huzevnaty a mal silnu vôlu (kvality znamenia Barana).Takze dokazal posobit silnymi myslienkami,ktorym vtiskol charakter dominancie.Ibaze myslenie takych ludí byva obycajne nízke,bez vyssieho stupna inteligencie.A kedze najviac posobia myslienky najsilnejsie,tak strhovali do ich kvality ostatnych ludí,ktorí im tým energiu este pridavali.Nejde ani tak o to,ze ci sme povahovo iní,ale o to ze sa nedokazeme ovladať,takze sme poddajní vplyvom okolia,ktore predstavuje priestor presýtený vseliakymi energiami.Tym sa spusta "padaci most" k ovplyvnovaniu tymito energiami tým,ze sa z niecim dusevne spojujeme.Cloveku sa odrazu zmení nalada a on ani nevie preco...iba je bud kludnejsí,alebo podraždenejší.

:1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »