Vrátit se či ne....


22.05.2009 - 21:48
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Vrátit se či ne....
Hezký páteční večer všem :1:,mám problémek,kt.mi nedá klid.S přítelem jsme se rozešli po 2letech i společném bydlení.Důvodem byly časté a nepříjemné hádky,neuměli jsme se na ničem dohodnout a komunikovat.On chce navázat cestu zpět.já mám už v sobě velkou nedůvěru, ptž. rozchod byl hoodně komplikovaný a přítel se choval jako velké dítě,kt. mu sebrali hračku a není nic po něm.Nechal mě totál ve štychu,ptž.koukal jen na sebe a své pocity.Přesto všechno k němu nějaké pouto mám a vím o jeho pozitivech.Jenže ted chce všechno rychle a hned.Řekla jsem mu že mi chybí důvěra a že to ted prostě nejde.Jenže on mi stále vyhledává.Je mi s ním dobře když spolu občas trávíme čas na bruslích, na výlete, jenže cítím obrovský nátlak. Nevím jak se zachovat, nechci ublížit, je v jiné pozici a taky je to pro něj těžké to zvládat jen v kamarádsském stylu......Díky

Řazení:
22.05.2009 - 21:52 | Filtr
(Býk) player
Statistika nuda je,má však cenné údaje-znělo na srazu.

Co jednou krachlo,může stát na pevnějších nohou až tehdy,když se lidi časem změní,formou evoluce a takového toho životního seškrtávání.Zkrátka,procházíme vývojem.
Zda by se to vylepšilo hned?Těžko říct.Spíš asi ne.Ale nějaká procentíčka tam jsou. :43:
22.05.2009 - 21:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jak se k tomu postavit?sem poděs, nevím co chci, nevěřím, a tak se v tom plácám
:25:
22.05.2009 - 22:04 | Filtr
(Býk) player » Rezulka
Tak-hlavně,že to o sobě víš.Berani to mají ve vztazích složitý takřka vždy,co naděláš. :18:
22.05.2009 - 22:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nj, ale jak reagovat na takovéto citové vydíráníčko, jako např.nechci abyses mi tím obědem revanšovala jen proto že sem ti spravil lux , chci abys to aspon trosku chtela ty..... :24:
22.05.2009 - 22:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Rezulka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nebo když okamžitě neodepíšu tak - promin vidim, že asi obtezuji, tak uz nebudu rusit....
22.05.2009 - 23:25 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Rezulka
ááá - to znám, tohle nikam nevede, i když bych zase tak skeptická nebyla, ale když to nezkusíš, nebudeš to vědět :21:. Můžeš si dát takovou prognózu a uvidíš, jak to dopadne. Prostě si o tom musíte promluvit jen vy dva. Třeba jak by to vypadalo teď a nebo, že se na to ještě necítíš. Je to stejně na tobě :43: :63:...

Hlavu vzhůru a hodně štěstí! :17:
23.05.2009 - 07:50 | Filtr
(Blíženci) Nuna
No jo.Pán je dítě,které je na Tobě závislé. To není láska. Já bych utekla - vem to tak,že se znáte"jen"dva roky,děti evidentně nemáte a tak to ještě jde. Za 10 let s dvěmi potomky už by to šlo těžce. :1:
23.05.2009 - 09:14 | Filtr
(Lev) růžička
CO NAVŠTÍVIT NĚJAKOU PORADNU, PŘEDMANŽELSKOU?
SAMA TONEVYŘEŠÍŠ.
BUDEŠ SE DO TOHO VÍC A VÍCE ZAPLÉTAT :17:
23.05.2009 - 11:56 | Filtr
(Panna) Ameliee
ahoj, souhlasím s Nunou, pokud takové reakce, jako když se neozveš hned apod, to není o lásce, ale závislosti, jak jsi psala, že ti při rozchodu se choval, jakoby mu vzali hračky. Ty nejsi hračka, měli byste si být rovnocennými partnery a to vy teda nejste.
Rozhodně se podle sebe, ne proto, že on chce. Pokud cítíš nedůvěru a tlak, nedej se a jdi za tím, co ctíš, páč to je to správné.
23.05.2009 - 12:41 | Filtr
(Býk) player » Rezulka
Řekni mu,že je cáklej. :4:
23.05.2009 - 12:46 | Filtr
(Panna) Jája13
Nedůvěra..to samo o sobě je pro vztah velmi špatné a cítíš nátlak,nyní na novém počátku :41: tak to už je přímo katastrofa.. :39:

Pokud ještě něco zkusit chceš,pak už by to mělo jít,aspoň trochu po tvém..pomalu pracovat na důvěře a odstranit pocit nátlaku..jestliže tohle tvůj partner,přestože tě chce znovu získat,neumí a nechce ti dát,pak se do ničeho raděj nepouštěj..spíš se mi zdá,že lpíš na pár pěkných vzpomínkách,ale ty horší situace,proč jste se rozešli dřív,ty jste neodstranili, nevyřešili,možná nepochopili..

Nemusíte vztah začínat v kamarádském stylu (nakonec už máte za sebou víc než kamarádství),ale zkusit rovnocenné partnerství..bez nedůvěry a nátlaku..držím :15: :17:
23.05.2009 - 20:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Záleží na důvodu vašich hádek. To víš jen ty sama.
Rozešli jste se ne? Ale pouto je? V tvém popsání je dost protikladů.

Poslední je to, že nechceš ublížit, a také nevíme co myslíš, že je "v jiné pozici" asi než ty.

A pokud ty to vše umíš zvládat v kamarádském stylu, tak to zase tak hrozná situace není, ty ho nemiluješ.

Takže to nechej jak to je, on to zvládne, a ty také.

:1:
23.05.2009 - 23:43 | Filtr
(Panna) elaviel » militie
Presne tak, s tim se neda nez souhlasit :15: :1:
23.05.2009 - 23:50 | Filtr
(Ryby) Joey
..Ahoj ..hlavne mu nedavej plane nadeje. Nejdrive si sama srovnej v hlave a srdci co opravdu chces. ..pokud jej milujes , pak na nem nehledej chyby a nezazlivej mu neco z minulosti porad dokola...a hlavne mu nerikej ´´CHCE TO CAS ´´ :o) ..pokud milujes, pak miluj se vsimvsudy..hned a porad. ..pokud ne , nechej ho byt a uz se mu nikdy neozivej ..hlevne nedelejte veci napul..to boli nejvice ..i chlapi maji srdce a citi bolest ..
30.05.2009 - 07:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Rezulka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele jjou, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, myslím si, že je to relevantní přání, pokud ti opravil lux, zašij mu nějaké hadry a jste vyrovnáni. muž chápe společné jídlo asi trošku jinak než-li ty
30.05.2009 - 07:58 | Filtr
(Štír) celebrita
Řeším něco podobného, nejhorší je, že stejně se musíš ropzhodnout ty sama. Stejně jako já. U mě osobně si myslím, že jsem se už odprostila natolik, že budu raději bez něj...ale nevím, co by bylo kdybychom se sešli.

A s nátlakem, to bych mohla vyprávět, to je ale na ji nou diskuzi :61:

Přeji at tvé rozhodnutí je to nejsprávnější :17:
30.05.2009 - 07:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Joey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15:....a miluju-li - a to ano... znamená to, že chci pro dotyčnou jen to nej a nekoukám na sebe, láska není slepá..., tak proč jsou vlastně lidi spolu??? :17: :29:
30.05.2009 - 08:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele jjou, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš nějaké své pocity a opravdu si v nich musíš udělat jasno. zda jde o nedůvěru či jen o tvůj strach, zda jde o nátlak či jen si uvědomil, že udělal chybu v tom a v tom a je schopen s tím to pracovat. pokud si to uvědomuje, je to cesta dalšího vývoje. copak maturitu jsi schopna udělat po dvou měsících v prváku. pokud k němu něco cítíš a je to natolik silné, že o tom tu píšeš, běž jednoznačně do toho a udělej vše proto, aby jsi si to objasnila. stejně by se ti to vracelo a někdy, třebas by jsi byla i v jiném vztahu by tě to mohlo vrátit zpět a zamotala by jsi se v tom nakonec. každý až o něco přijde si uvědomí, co to pro něj znamenala. a jestli jsi dokonalá, hoď po mne kamenem. důležitý je dialog, popovídat si, určit nějaká pravidla a ty pak dodržovat. pokud je vůle, jsou i činy.
30.05.2009 - 08:52 | Filtr
(Vodnář) dotěra
Zdravim
osobně si myslim, že je to o přehodnocení vztahu. Napiš si na kousek papíru co ti vztah dával a co ti bral - pokud je více těch záporných - podstatných - neni co řešit. Ukaž mu to pak a on se začne vymlouvat přesvědčovat, že si to nemyslí. Pokud se choval zvláštně, většinou to bývá, že chce vztah udržet a snaží si tě přitahovat jak to jenom jde. Pokud se dva rozcházejí po delší době, a neni to kůli jiné lásce, většinou to chtějí utnout ženy. Muž, když by už nemiloval, hledá lásku jinde a když najde opustí. /možná, neni to podložený/
řekně te si narovinu co se vám nelíbilo a proberteto. Pokud budeš chtít vztah vrátit zpátky, stačí si říct" ty za to prostě nemůžeš" řekni mu to a snaž se tomu sama uvěřit. On bude klidný a vrátíti ještě více lásky a ty tomu pak také uvěříš. Když se však do měsíce objevý znova ty naprosto stejné problémy, které byly důvod rozchodu, je to jasné znamení. Snažte se hledat chybu v sobě a né v druhém. Až Vám bude připadat, že jste neudělali ani jednu a pořád tu chyby jsou, je to špatné.
Hodně zdaru. Když se ho nebudeš moci zbavit, popros kamaráda ať předstírá tvého nového přítele. On opustí bojiště a do týdne se sklidní, zapomene - jestli neni bačkora. :5:
rady všeho druhu posílá Neználek :37:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »