Minulé životy


06.05.2009 - 14:47
(Štír) katkaštír
Minulé životy
Ahojky lidičky. Prvně bych vás všechny chtěla moc pozdravit, chodím jsem už dost dlouho a teprve ted jsem se donutila přihlásit. Takže ahoj! :29:Dovolte mi otevřít znova téma minulých životů, který načala před několika dny ajvy. Zrovna jsem totiž ve stavu „rozcházení“s člověkem, který je mi vnitřně velmi blízký. Naprosto si spolu rozumíme, ve společnosti vyhledáváme blízkost toho druhého a dokážeme si spolu sami povídat hodiny a hodiny o ničem. Kromě toho, že jsme silně duševně napojení, je mezi námi totální milostná přitažlivost (to jsou ty dráty vysokého napětí :3:). Nic sexuálního neproběhlo, i když by člověk tak strašně moc chtěl. Nechápala jsem co se děje(jsem vdaná,dost mě to bralo od rodiny), proto jsem navštívila kartářku, abychom to nějak rozlouskly. První karta byla karta „minulé životy“ a potom jen neštěstí a neštěstí. Napřed nám opravdu bylo fajn. Ale ty následky. Nechápu. Když jsme spolu, tak to je samé, „ano chci tě vidět, sejdeme se“ a pak se neozve, neodpovídá na sms. Pak se sejdeme při nějaké akci a oba do toho zase spadnem. A pak znova zklamání… Říkám si budu silná, ale je tady opět to setkání … Snažím se to ukončit aspoň sama se sebou, protože společně nám to prostě nejde.Pročetla jsem důkladně vaši minulou diskuzi a věci typu: šeď všedních dnů (Player) a praní špinavejch ponožek (bubobubo), všechno chápu.Řekněte mi, může tak silné pouto být opravdu jen minulou záležitostí. To se nikdy nedá naplnit v současném životě? (Ještě z toho prostě nejsem venku…) Jsou tady tito lidé jen proto, aby vyzkoušeli naše současné vztahy a pak nás tady nechali, s těmi krásnými, ale nenaplněnými vzpomínkami? (Dost to s mým manželstvím zahýbalo…)Může vůbec zůstat mezi takovými lidmi pouhé přátelství? Cítím, že bych ho potřebovala ve svém životě i jen jako přítele,ale jde to vůbec?

Řazení:
06.05.2009 - 15:08 | Filtr
(Panna) Ameliee
Ahoj, už jsem odpovídala v ajvyně diskuzi...
pokud to cítíš jako něco, co tě stahuje k zemi...a nemá to konce...a máš sílu, ukonči to v sobě...a dej sobě i jemu vnitnřní svobodu.......vím, každý to prožíváme jinak...ale, u mě to bylo tak nějak...jen ta příčina byly velmi intenzivní nedorozumění, které vedly až k nenávisti...moc mě to mrzelo, ale je tak dobře, že to bylo...snazší konec...a já věřím, že už definitivní v tom smyslu, že už vím, kde je moje a jeho místo...
víš, pokud cítíš, že ho potřebuješ i jako přítele, není to tak trochu spíš závislost na někom..než "přátelství"?..nevím, to fakt je na tvém posouzení...
hodně sil, abys došla tam, kam si přeješ :17:
06.05.2009 - 15:11 | Filtr
(Panna) Ameliee » Ameliee
Jen ty sama si zhodnotíš, zda tě tento vztah, který jak popisuješ, tě hodně ničí, resp, ti hodně zasáhl do života...stojí za to, abys jej i nadále udržovala... :17:
06.05.2009 - 16:33 | Filtr
(Býk) player
Moc na to nevěřím. Spíš tady platí ten paradox,že ten pravej přijde v životě v té chvíli,kdy se to nejmíň hodí.Cítím s tebou,máš to těžký. Dobrodruh by zabalil kufry,domácnější podržel rodinu,slaboch by to hrál na obě strany.Těžko poraditi.
06.05.2009 - 16:57 | Filtr
(Blíženci) hela215
katko.já tohle nějak podobně nějak taky řeším,ale jinak.se svým manželem prostě máme neshody a vůbec je to na :53:v podstatě jsme dvě ufa,každé z jiné galaxie,ale musíme být spolu,jinak to asi nebude.také je to údajně nějaké prý zamotané.no ale k tvému problému.není to prostě jen ta chemie?doufám,že takových věcí budu ušetřena,ale i jinak z jiných vztahů vím,že jak jsem z něčeho nešťastná není to dobré.pro nikoho. :17:
06.05.2009 - 16:58 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
existuje vůbec ideální partner? když ne tady a teď tak kdy jindy? minulý rok? za měsíc? za rok? nauč se žít teď, v tomto okamžiku a karma se rozplyne jako pára nad hrncem :)

je to láska? není to pouhá závislost? očekávání citů, které ty sama postrádáš?
06.05.2009 - 18:10 | Filtr
(Ryby) amzonka
ahoj,i když jsem proti tobě tak mladá tak už jsem si toho dost prožila.A taky jsem jednou byla u kartářky, když jsem ještě chodila se svým bývalým přítelem a ta mi řekla že jsem si sním něco nedořešila v minulém životě, ale ten vztah bylo jedno velké peklo.Skončilo to,ale až zasáhl sám usud.Také mám přítelkyni(o 40 let strší) s kterou pocituji to samé jako popisuješ ty a jsem si jistá,že jme se znali i v minulých životech ,určitě. Podle mého každý člověk, s kterým se v životě setkáš má pro tebe nějaký smysl.A když ti kartářka řekla, že tě s ním nečeká nic dobrýho tak by ses měla asi od něho odprostit,čím déle to budeš protahovat tím víc to bude bolet.Možná je to nějaká životní zkouška,co ti sám připravil osud......Držím palečky,at se ti vše vydaří!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1:
06.05.2009 - 18:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takový vztah je určitě karmický. Ničit současný vztah pro nový mi nepřijde rozumné, protože si myslím, že do vztahu máme vstupovat s vyřešeným předešlým vztahem. Tak jak to popisuješ, myslím nějaké přátelství asi neustojíte.
06.05.2009 - 22:28 | Filtr
(Štír) katkaštír
Ahojky lidičky.
Děkuju vám všem! V podstatě se shodujete, že jít do něčeho, z čeho člověk sám cítí, že to není úplně to pravé, není dobrý… Ale proto jsem se vás ptala na objektivní názor, protože když je v tom člověk namočenej, moc mu ta objektivita nejde. Když vidím před sebou názor nezaujatých, není o čem diskutovat.

To Amelie: Ano, mám z toho takový pocit, že kdybychom se s ním pustili do něčeho většího, nikdo by předem nevěděl, jak to skončí. Tu nenávist nemůžu vyloučit. Ale jak píšeš,asi potom snadnější konec… Ono jde spíš o to, jestli u něj člověk nečekal tak trochu naplnění toho, co se mu v době krize v manželství nedostává…
To Player: Věř mi, že jsem chvílema chtěla být slaboch. Tahle budu ta domácí puťka, ale jde o to, jestli šťastná…
To Hela: Teda to koukám. To musí být náročné s takovým člověkem žít. To byla ta jediná pochybnost – a to jak by to klapalo, když to pojede z kopce do kopce…
To Joek: Obávám se, že máš naprostou pravdu:“očekávání citů, které sama postrádám“. Je docela možné, že ty jsi mi otevřel oči ze všeho nejvíc…
To amazonka: Neřeš věk, to jak se projevujem je nejpodstatnější, a co všechno jsme si prožili. To můžem prožít ve dvaceti a stejně tak nikdy v životě.Taky bych raději,aby u mě zasáhl osud...
To Pat:Taky cítím, že ničit vztah kvůli „nejistotě“ je nerozumné. Problém je, že i mé manželství prochází krizí. Tak proto ta nejistota všeobecně…

Lidičky, ta moje ORV čísla 7, 7 let manželství, přítel v devítileté vibraci 7. To se půjdu zahrabat a vylejzám až příští rok!!!!
Ještě jednou díky všem. Čas ukáže…
10.05.2009 - 16:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zodiac, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To nelze dokázat, jste pro sebe stvořeni at už z minulého života neboz tohoto.Existují jen dvě cesty a ty se musíš rozhodnout , kterou se chceš dát.
10.05.2009 - 23:14 | Filtr
(Štír) Tasha11
To na co sa pytas sa odpovedat neda.
Pretoze mas svoju vlastnu karmu, sucastou ktorej je aj Tvoja volba.
Tvoje rozhodnutie a zhodnotenie vsetkych pre a proti Ti odpovie, Tvoja dusa Ti tiez napovie .

Neboj sa hladat odpovede sama v sebe, mas ich tam.
Ktokolvek by Ta ovplyvnil, stal by sa sucastou Vasej karmy a riesil zas nieco obdobne sam v sebe. Je to teda len a len na Tebe, nezatahuj do toho inych, skodis tak zas len a len SEBE. Nakolko tuto skusenost rozhodnutia musis zdolat sama a pokial Ti do Tvojho rozhodnutia ktokolvek zasiahne, nezdolas tuto vopred zvolenu skusku sama,teda pride opat a mozno este v tazsej forme, predostrena uloha sa ROZHODNUT.
Takze drzim palce ! :27:

:17:
28.08.2009 - 10:32 | Filtr
(Rak) karamel
Jak vidět v zrcadle minulé životy
---------------------------------

MINULÉ ŽIVOTY :64:

Stoupněte si večer v potemnělé místnosti před zrcadlo a zapalte po jeho stranách svíčky. Upřeně se na sebe dívejte, aniž byste hýbali očima. Po určité chvíli se obraz v zrcadle začne měnit a vy uvidíte své minulé životy. Prý...

Lidé, co tuto praktiku zkoušeli, potvrzují, že v zrcadle skutečně viděli podivné věci - od své zpitvořené podoby až po obrazy cizích lidí, snad i v oblečení z dřívějších dob. Nikdo ale nemůže potvrdit, že jde skutečně o výjevy z minulých životů.

Psychologové připouštějí, že při dlouhém zírání do zrcadlové plochy za mdlého světla může dojít ke změnám vědomí, podobným těm, které přicházejí po užití drog. Jestli ale tyto změny čerpají inspiraci v dávných prožitcích duše před naším narozením, nebo jen v lidské fantazii a změti vzpomínek, nikdo asi nezjistí. Selský rozum by se zřejmě klonil spíše k druhé variantě. Ale kdo ví?

Na stejném principu zřejmě funguje i věštění z křišťálové koule. Ta je svým materiálem zrcadlu podobná a k věštění se také doporučuje tmavá místnost se svíčkami. Podle mnohých svědectví je možné po určité době tréningu v kouli vidět zajímavé věci. O obrazy z budoucnosti ale zřejmě nepůjde. Spíš se zdá, že by koule i zrcadlo mohly lidem sloužit jako zdraví neškodná droga. Jedincům, kteří si nejsou jisti svou psychickou stabilitou, se takové experimenty ovšem doporučit nedají.


28.08.2009 - 10:33 | Filtr
(Rak) karamel
Test jestli jste už žili minulý život

Žila už kdysi vaše duše v jiném těle?

BERLÍN/PRAHA - Zhruba 70 procent lidí věří na převtělování, na minulé životy. Patříte mezi ně i vy? A chtěli byste vědět, zda už máte nějaký život za sebou, zda už jste někdy žili? Následující test vám dá odpověď! Odpovídejte jen »ano«, nebo »ne«. Test vychází ze studie známé německé psycholožky prof. Dr. Helen Wambach, která v hypnóze vyzpovídala už na čtyři tisíce pacientů.

1. Sníte často o těch samých událostech?
2. Jste každým rokem ve stejnou dobu bezdůvodně smutní a pociťujete beznaděj?
3. Reagujete občas úplně jinak, než je vaším zvykem?
4. Cítíte, nebo myslíte někdy tak, jako byste měli jiné pohlaví?
5. Myslíte si, že váš život najednou nabral překvapivý směr?
6. Myslíte, že byste měli někoho přivést na správnou cestu?
7. Měli jste v dětství »neviditelného přítele«, se kterým jste často mluvili?
8. Máte nějakou chronickou nemoc, která se nelepší, i když se lékaři i vy snažíte?
9. Máte mateřská znamínka, nebo nápadné jaterní skvrny?
10. Máte často studená chodidla nebo ruce, ačkoliv je teplo?
11. Straníte se určitých míst bez viditelného důvodu?
12. Bojíte se hluboké vody nebo propastí?
13. Bojíte se nějakých zvířat - např. koní, psů, pavouků, atd.?
14. Trpíte bezdůvodně silným strachem, že vás někdo opustí?
15. Dorazíte na jedno místo a hned víte: Tady už jsem někdy byl/a?
16. Vzpomínáte si na věci, které nemohou být z vašeho života?
17. Zdají se vám někteří neznámí lidé neuvěřitelně důvěryhodní?
18. Víte o nějakém období dějin daleko více (např. o oblečení) než o jiném?
19. Máte pocit, že v jiném období dějin byste byl/a šťastnější?
20. Přitahuje vás až magicky nějaká země?
21. Myslíte si, že jste se narodili ve špatné zemi?
22. Měli byste raději nějaké jiné zaměstnání, než máte nyní?
23. Je až nápadné, jak snadno se učíte cizím řečem?
24. Dokážete hrát na nějaký hudební nástroj, aniž byste se to učili?
25. Zdá se vám, že s některými řemeslnými schopnostmi jste se už narodil/a (např. hrnčířství)?
26. Posloucháte rádi muziku z nějakého určitého období, nebo jiné kultury?
27. Opovrhujete určitými jídly, nápoji nebo vůněmi, aniž byste tušili proč?
28. Reagujete na některá jména bez příčiny pozitivně, nebo naopak negativně?
29. Máte názory (na morálku, politiku atd.), nad kterými ostatní jen kroutí hlavou?
30. Přešli jste k jiné církvi, nebo o tom přemýšlíte?

Teď si spočítejte odpovědi »ano«. Kolik vám jich vyšlo?

0 - 6: Je velmi nepravděpodobné, že byste už někdy na světě byli. Žijete svůj první život.
7 - 17: Je to velmi pravděpodobné! Nechte se uvést do hypnózy, to vám může prozradit více.
18 - 30: Ano, váš pocit vás nezklamal! Už žijete svůj další život. Možná už několikátý...


Počet komentářů: 24
Můj minulý život
4. prosince 2007 v 18:16 Tia Reinvey

V minulém životě jste se narodil jako muž kolem roku 1875 v Irsku.


Vaše zaměstnání v minulém životě bylo :
umělec, kouzelník, věštec .


Člověk božského nadání, záhadný, obdařený genialitou, schopný vyznat se ve starodávných knihách o psychologii. Mohli jste mít schopnosti kouzelníka, sluhy temných sil.


... a ještě něco o Vašem součásném životě:
Snažíte se řešit problémy znečistění životního prostředí a využití odpadu také pomocí psychologických metod.


Tak tohle jsem se o sobě dozvěděla na www.shaana.cz.

Musím říct jediné - čumím. Je to náhoda, nebo je to tak dobrá stránka? Nevím...

Ale pro porovnání

Občas se mi zdají sny že jsem muž
Někdy jako bych viděla tu dávnou architekturu a styl oblečení 1800

Co mě baví teď? Kreslím, maluju, kouzlím, věštím.
A o mojem současném životě? To je taky pravda...


Nevím co na to říkáte... Podívajte se na tu stránku sami.



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »