Co když...


28.04.2009 - 14:36
(Hadoken) ži.va
Co když...
jsou dva lidé, muž a žena, mezi kterými je nadpřirozeně milostné pouto (z min. životů), znají se dlouho, ale nikdy "shodou okolností" neměli šanci být spolu jako pár. Stalo se mezi nimi hodně událostí, zvratů, plných bolesti, hotová telenovela... A teď mají možnost to spolu konečně zkusit. Ale jeden z nich intuitivně cítí, že by to nebylo správné, protože navzdory silnému vnitřnímu poutu, jsou to bytosti povahově dosti rozdílné, mají jiné hodnoty, životní postoje a názory... takže není splněn takzvaný "Plájův troúhelník"...Takže protože se jeden z nich brání, do vztahu nevstoupí, i když oba vědí, že mezi nimi navždy bude něco nepopsatelného.Nechci vědět, co byste jim poradili, abyste to nějak pitvali, ale ráda bych, abyste se podělili o své zkušenosti. Ti, kdož jste milovali/milujete někoho, s kým prostě nemůžete být (a ta láska je vzájemná). A víte, že tomu člověku nemůžete být ani nablízku coby přátelé, protože vás přitahuje, a nemůžete ho ani vymazat ze života, protože jste to zkoušeli x-krát a vaše lidská síla na to pouto nestačí...

Stránka: 1 2
Řazení:
28.04.2009 - 14:43 | Filtr
(Býk) Ajuse
Rekla bych, ze tohle je neco podobneho jako potkat spravnou osobu v nespravny cas...Oni vedi, ze k sobe navzajem neco citi, ale jeden z nich na vztah proste neni pripraven a potrebuje cas k tomu dozrat...
Ajvy, doufam, ze se netrapis...preju hodne sily :17: :17: :17: :27:
28.04.2009 - 14:46 | Filtr
(Býk) player
Šeď všedních dnů.
Všímáte si?
Kolik dnů je vlastně nečím výjimečným ve vašich životech?
Kdo řekne,že každý den je výjimečný,zeptejte se ho,co dělal před týdnem v tuto dobu.

Láska ztrácí na své eleganci a noblese šedí všedních dnů.ona je jako rez,pokrývající ušlechtilý kov.


ALE:zlato nerezaví.Někdo prostě má to štěstí,že chytil tu ryzí.Kdo vnímá šeď všedních dnů a její pozvolnou zákeřnost,cítí uvnitř,že než milovanou bytost zraňovat,dá přednost jiné,byť těžší volbě.

Jeden zkušený člověk mi řekl-láska na celej život - to je výsada červených knihoven a kinematografie.Jelikoš tam se právě ta šeď může vypreparovat-dát pryč a dvacet let přeskočit jednou stránkou nebo jedním titulkem.

Někdy si říkám,co vlastně hájím? Asi lidskost a toleranci.Ale růžový brejličky,mi drahá Ajvy, spadly za otoman-a já je tam nechám.Nosím šedivé.Nějak lépe zapadají do tohoto kosmu.Ale není to neradostné.Jen upřímné. :15:



28.04.2009 - 14:51 | Filtr
(Hadoken) ži.va » player
nějak jsem tě teď nepobrala Plájo, můžeš mi to říct prosím, trochu jinak??? ať to milé ajvy docvakne??
28.04.2009 - 14:54 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Ajuse
všechno se děje správně a ve správný čas...a z nějakého důvodu... :3:
28.04.2009 - 15:01 | Filtr
(Býk) player » ži.va
On viděl za horizont.Uměl si dát dohromady ,že 2+2 jsou 4 a zvolil tak jak zvolil.Láska je slepá,když jsem mladej a zabouchnutej,nevidím,neslyším,nepřemýšlím.Ale jak přicházejí další a další poznání-láska zůstává,ale už neoslepuje.Jen příjemně hřeje.A ty prozřeš a víš nebo cítíš-za jak dlouho by tvůj život upadl do šedi všedních dnů.
Už pochopila?
28.04.2009 - 15:02 | Filtr
(Hadoken) ži.va » tulačka
sestřičko tulačko, to bude dlouhá čtvrteční noc :3:
28.04.2009 - 15:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ono lidské srdce nebo spíš lidský mozek může milovat i několik jedinců opačného nebo i stejného pohlaví najednou,ale jelikož je bigamie trestným činem,tak nezbývá než volit jednoho a na ty ostatní mít ty hezké zamilované vzpomínky,oni totiž vzpomínky neprdí,nesmrdí jim nohy,nepereme jim ponožky,nesrkají a tak jsou prostě užasné. :27:
28.04.2009 - 15:13 | Filtr
(Hadoken) ži.va » player
pochopila, děkuji.... :17:
28.04.2009 - 15:20 | Filtr
(Býk) Ajuse » bubobubo
Tak ted jsi to vystihla uplne presne!! :30: :30: :44:
28.04.2009 - 15:51 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Ahoj Ajvy. Napíšu příběh, zatím krátký, mojí kamarádky. Je moje jediná kamarádka duchovní, od které čerpám. Nedavno jí někdo řekl o muži, asi o dva roky starším než je ona sama, že dělá regresní terapii, na kterou sama chtěla jít. Takže se vydala na cestu do Děčína. Podstupovala postupně vstupy do minulých životů a zjistila, že byli sourozenci, měli se moc rádi. Samozřejmě mezi nimi vznikl vztah a ona je ráda za takového člověka, ale má jeden problém. Z její strany v tom vztahu není vášeň. Samozřejmě, že se ptá jestli to má cenu. Myslím, že určitě, protože jejich vztah se může prohlubovat a teď je otázka jestli může mít pro oba přínos, když by ona zůstala bez vášně...
28.04.2009 - 16:14 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Nechceš elaborát?
Tak fajn. :1:
Tohodle člověka mám.
Vždycky ho budu milovat i když už dneska moje láska k němu není bolestná.
Už jsem smířena s tím,že spolu nemůžeme být,proč spolu nemůžeme být a už si umím užívat "pouhého" přátelství s ním. :1: :30:
28.04.2009 - 16:20 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Nuna
od tebe bych si ten elaborát aji dala... :3:
otázky:
- jak dlouho to trvalo, než jste oba dospěli do takového stadia
- a co v případě fyzické přitažlivosti? jak tu jste překonali? :63:


myslím, že si tě v Holicích na pár chvil odtáhnu stranou a proberem to...gratuluju, že jste to tak zvládli :30: :17:
28.04.2009 - 16:33 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ži.va
1) několik měsíců.
U mě to trvalo o kapku déle,přiznávám,protože jsem jenom ženská a někdy taky úplně obyčejná slepice,takže se dovedu trápit a tejrat a fňukat,kdežto pán je realista.
Ale zase na druhou stranu musím přiznat,že dneska já už to mám vyřešeno a pán se pomalinku vrací do toho stejného stavu jako tehdy. Z čehož mi ovšem dobře zrovna není. :8:
2) fyzická přitažlivost funguje pořád. Odoláváme,držíme se zuby nehty. On má přítelkyni a já mám Chosého. Když jsme ale spolu, je to napětí jak pod drátama s elektrikou,to teda jo! :6: Ale nikdy jsme spolu nic sexuálního neměli a tak se logicky oba bojíme to jenom zkoušet. :1:

Odtáhnout ? Mě? To já mám v plánu s Tebou taky! :30: :2: :5:
28.04.2009 - 19:38 | Filtr
(Váhy) LemmOny
Ty se ale umíš trefit ...někdy mi to přijde skoro jako cílený rozhovor a ne diskuze na volné téma, ale nejspíš je to jen mé vlastní přílišné zaujetí nebo taky ne.

V každým případě tohle je někdy i bolestivé okecávat, takže jen stručně. Ano zažil jsem to když jsem se vrátil z anglie před půl rokem částečně i k vůli jedné dívčině, která byla přesně to, co jsi popsala, myslím jako názorný příklad toho vzájemného všeho a ničeho zároveň. Do teď jsem to tak nějak nepochopil co to tenkrát vlastně bylo a myslím že jí to tolik neranilo jako mě jestli vůbec jí to něco ...., ale už to nebolí tolik jako před tím, dalo by se říct že je mi to už docela putna, bylo to pro mě zatím nejhorší citové peklo z nešťastné lásky. Moc se nerozdávám a ani nenabízím, protože si ani toho moc neberu a mé city dusím celý život, tak nějak už skoro podvědomě a docela jsem si na to už zvykl, stejně jako na to, že nemůžu vědět všechno :17: Takže se stalo a od tý doby jsem jí radši neviděl, protože nevím co by to se mnou udělalo. Postupem času to vyprchává, dá se říct že už téměř vyprchalo uplně do ztracena, jelikož se mi stále nabízí to, že to vlastně byla jen má utkvělá představa a nejeden člověk mě tak nějak usvědčil, že to tak ani být nemělo a s ní jsem neměl nic společného ...jenže někdy a už opravdu dost vzácně tam někde v hloubce nejhlubšího citu, někde v srdci bo v hlavě bo kde přesně, někde tam pořád je :24: ale to je to, co tě tak nějak otupuje a dělá odolnější k tomu dalšímu pokračování někde uplně jinde. Pamatuj si, že tak jak miluješ je aktuální a to jak hodně to pustíš neúmyslně, myslím do jaké hloubky a jako silou, ti tak nějak posouvá citové hranice, ale zároveň tě dělá odolnější vůči intenzivním náhodným pocitům a falešným představám, zkrátka a dobře stáváš se otupělejší a už nikdy nejsi tolik zamilovaná jako poprvé :17: Láska a cit vytvořený nebo spíš získaný z pocitových prožitků je nejvzácnější jedna strana mince bytí a nemělo by se s ní plýtvat a zároveň se s ní nesmí šetřit pro vlastní dobro ...a pak se v tom má někdo vyznat viď :17: .njn se nedá nic dělat víme jak na to, ale pak když to přijde neumíme se ubránit a přemýšlet, jelikož cit je v tu chvíli silnější než rozum.
28.04.2009 - 22:42 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Nuna
děkuju Nunýsku za tvoji upřímnost a otevřenost... :35:

ju, tak to se těším :3: :17:
28.04.2009 - 22:52 | Filtr
(Hadoken) ži.va » LemmOny
děkuju Lemmy...za tvůj příběh a otevřenost, ještě že vás tu s Nunou mám...a ještě tulačkou...
docela mě dorazila věta:"Takže se stalo a od tý doby jsem jí radši neviděl, protože nevím co by to se mnou udělalo."...to je právě ten kámen úrazu...myslet si můžeš cokoli, jak jsi z toho venku, ale pak přijde setkání a...je to víš kde.... :24:
Vůbec mě nenanapadlo zlato, že bys mohl mít podobný problém jako popisuju...a nevím, co na to říci, snad jen...buď svůj...přeji ti, ať jsi z toho brzy venku úplně, pokud je to i tvé přání... :17:
a Děkuji za úvahu a za názor zase z trochu jiné strany kopce, i když tolik podobné té mojí... :17:
28.04.2009 - 23:10 | Filtr
(Panna) Ameliee
Ajvy...zajémavé téma, přemýšlela jsem, zda jsem takového někoho potkala. Ano, potkala, naše osobní setkání trvalo od počátku 3,5 roku, do té doby jen psaný a tel. kontakt...sešli jsme se jen na pár chvil. Žádná intimita v podstatě, ale cítila jsem lásku a on taky. Ale je to pryč (i když pouto stále oba cítíme), páč jsme poznali, že bysme partnerský vztah nedokázali, "zabilo" by nás to, jak popisuje Plája, právě z důvodu toho nesouladu v běžné šedi, to myslím, že bylo nad naše síly a taky v pohledu na život. Už i tak je to jiné, ale vím, že to oba cítíme osudově..ale netuším, zda je tohle zkušenost z předchozích životů, neumím to "poznat". :25: :17:
28.04.2009 - 23:13 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Ameliee
"zabilo by nás to"....chápu, rozumím, soucítím....to nevadí že to neumíš poznat...
28.04.2009 - 23:20 | Filtr
(Panna) Ameliee » ži.va
asi víš, no :17:
ajvy...jak se to dá poznat? :24:..já ti nevím, ale setkání s tímhle člověkem je v mém životě jedno z těch nejzvláštnějších, no.
29.04.2009 - 00:40 | Filtr
(Beran) Pernicek
jo jo i když jsem mladý a nezkušenýho, něco, asi né tak intezivního, jsem zažil a víceméně ještě zažívám a doznívá to
29.04.2009 - 01:13 | Filtr
(Hadoken) ži.va
perníček a eau: chápu, taky se mi o tom nechce mluvit takhle veřejně, a jsem ráda za ty, kteří jsou zde otevření, ale i za vás, je dobré vědět, že v tom člověk není sám :3: :17:
29.04.2009 - 10:33 | Filtr
(Panna) Ameliee » ži.va
Ajvy, drahá :17:...mně to "otevření se" tady spíš pomohlo k tomu, pojmenovat si to, co se to mezi námi vlastně stalo a děje. Víš, já to třeba takhle potřebovala a jsem za to ráda a tobě patří můj dík, páč čas od času mi myšlenka tohoto druhu uvízne v hlavě a já nevím, co s ní. Teď už se toho tolik neobávám a otevřela se mi další brána k poznání a pochopení proč. :17: :17: :17:
Ale chápu, že tohle opravdu není na přílišné ventilování se, hodně intimní, bolostné a těžko uchopitelné... :62:
06.05.2009 - 13:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zodiac, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hlavní je nezbláznit se.Zapomenout, postupně na osobu mého srdce,je takřka nemožné.Čekání na nic a zase nic, to je nejhorší co se může stát.Jednoznačně nic netrvá věčně, ani láska .Řikat si je to dáno osudem,něco starého končí, aby dalo prostor novému.
06.05.2009 - 13:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řekl bych že by toto spojení asi bylo zajímavé,leč dobrý vztah potřebuje hlavně vytvoření pouta "za běhu" než nějaké pomyslné předem,na kterém není co stavět :3:
06.05.2009 - 13:10 | Filtr
(Panna) Artep » LemmOny
hoj citrónku , myslím, že neděláš dobře :8: právě to, že to děvče nepotkáváš tak se s tím tak brzy nevyrovnáš a budeš to mít pořád vzadu v hlavě a bude ti to neustále dělat mlhu v myšlenkách a pocitech!! Ono to přebolí,protože to je tím odstupem dnů a týdnů u tebe i měsíců, ale není to ta nejlepší cesta!! :17:
Příspěvky: 1-25 26-34
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »