achjo....


15.04.2009 - 00:29
(Hadoken) ži.va
achjo....
opakuju se...už jednou jsem to tu dávala, ale pro ty, kteří to nepostřehli...je to paráda, je to krásný a úplně mě mrazí když to poslouchám :24: :17: :17:http://www.youtube.com/watch/… need a vision,A straight line back to you.Just give me a reasonTo do what lovers do.I need to know you.Don´t say you ever did.And if I could hold you.It´s time to set me free,It´s time to set me free,It´s time to set me free.I can´t breathe my love.I´m swimming in the dark nearside you.Can´t get you find a friend.But you´ve got me lost again.I can´t breathe my love.We´re following the path behind you.But somehow I´m lost again.Is this the bitter end? For us.You could have been some light.To my reflected moon.A warmer december.It keep me cold in june.We should have get flying.Rise an distant sky.But we´re winter landed.Where feelings come to die,Where feelings come to die.I can´t breathe my love.I´m swimming in the dark nearside you.Can´t get you find a friend.But you got me lost again.I can´t breathe my love.We´re following the path behind you.But somehow I´m lost again.Is this the bitter end? For us.I can´t breathe,I can´t breathe,I can´t breathe... love.I can´t breathe!I can´t breathe!I can´t breathe... looove!I can´t breathe my love.We´re following the path behind you.But somehow I´m lost again.Is this the bitter end? For us.
YouTube

Řazení:
15.04.2009 - 00:51 | Filtr
(Váhy) LemmOny
ten text je hodně depresivní, ale nádherný :17:

popisuje lásku k muži kterého miluje a u kterého zase propadla "pokušení a horkosti, zamilovánosti a nadšení". Chce ale vidět náznak toho, jestli to není jen snění, a i když se děje všechno naopak, než se má vyvíjet, tak se opět nedokáže ubránit a zase podlehne. Prostě opravdová láska ..ale v téhle písničce, těsně vedle :24: :24:
15.04.2009 - 00:53 | Filtr
(Hadoken) ži.va » LemmOny
a to je život... :24: :24:
15.04.2009 - 01:03 | Filtr
(Váhy) LemmOny » ži.va
ale no tak, život je vždycky takovej jakej si ho uděláš :17: z několika procent se o to opravdu vedomě postaráš a z těch zbylých to prostě vedomě neovlivníš, ale to neznamená, že je to jenom smutné :3:

..láska je solí života, tak jak to bylo v tý pohádce. Já bych dodal ještě jednu paralelu. Pokud přesolíš, budeš se pořád trápit tím, že je moc osolený život a když nedosolíš, tak se z tebe stane necita, jelikož "neochuťušíš = neucítíš".

Život je nářez a můžeš si to uvedomit každou sekundu, neni ani spravedlivej, ani věčně báječnej a ani jenom smutnej a depresivní, je takovej a bude už pořád, jakej si ho uděláš jaký ho budeš chtít a když budeš chtít, pak zjistíš, že teprve milovat budeš a že nemá cenu se trápit. :17:
15.04.2009 - 01:31 | Filtr
(Hadoken) ži.va » LemmOny
ale dyť já to vím sakra chlape.... :24: :3: :4:
jen...prostě občas...však ty víš, nedělej, že nééé...
a díky za připomenutí, proto jsem to sem asi hodila, aby mi to někdo napsal a já si to mohla přečíst a znovu uvědomit :3:
díky Máro :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »