proč už neexistují osoby,které by byli jiné


07.04.2009 - 21:38
(Rak) baraSKA
proč už neexistují osoby,které by byli jiné
Někdy se tak zamejšlím,jestli mohu vlastně někoho mít,když jsem ve svým nitru uplně jiná než ostatní.A jestli vlastně existují osoby,které by se taky lišili.Docela bych takové ráda znala,ale nejde to.Bud nejsou nebo na ně nemám štěstí :9:

Řazení:
07.04.2009 - 21:43 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Každý člověk je něčím jiný.A pokud se cítíš jiná tak k sobě tu spřízněnou duši najdeš.Štěstí budeš mít až to budeš co nejmín čekat.Já také doufám že potkám muže který bude aspon trochu podobný tomu poslednímu který odešel z mého života.Neboj to štěstí najdeme :15: :15: :27:
07.04.2009 - 23:10 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Šmankote! Račice s měsícem v Rybách - to je uzlíček emocí. V 18ti letech,to musí bejt peklo! :23: :1:
Ale bude líp. :3:
Pocit "jinakosti" tu nejspíš má drtivá většina lidí a na světě několik milionů.
Ale věř,že se ptám na to samé i ve svém věku. :3:
08.04.2009 - 00:42 | Filtr
(Váhy) Jospau
Holka nešťastná... Ani netušíš o čem to mluvíš! Vem si že by byl někdo jiný, ale jinak než si přeješ ty... Asi by si si ho "narovnala do normálu", zjistila by si třeba, že to vlastně nechceš, nebo že chceš někoho v normě s tím že jiná si ty... (ale ono je to asi docela fuk kdo v páru je jiný - asi jde o ten rozdíl).
08.04.2009 - 07:28 | Filtr
(Rak) janey82
každej sme tak trochu jinej...někteří jsou rovnou mimozemšťani... :4:...ne, fakt...nejsi jediná, co se cítí, že jí nikdo nerozumí, taky jsem si tím v tvým věku prošla, pěkně to se mnou mávalo...a teď mě to taky často ještě přepadá, ale už s tím docela umím pracovat...někdy :4: :2: a někdy taky ne, ale to se nedá n ic dělat, myslím, že to je úděl Raků, řešit neřešitelné, plácat se v depresích a citových nerovnováhách... :17: :17: :17:
08.04.2009 - 07:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Každý se nějak odlišujeme a každý nějak jinak,tak si z toho nic nedělej,určitě existuje člověk,který má podobné smýšlení jako ty a budete si rozumět,chce to jen trpělivost a on se objeví. :27:
08.04.2009 - 08:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nebo je nevidíš
08.04.2009 - 08:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkus se zbavit vnitrniho postoje "Jsem natolik jina/zvlastni, ze se mi jen tezko nekdo vyrovna, natoz aby si mne nekdo nasel..." Takova domyslivost je vcelku zbytecny handicap... Zacni zit normalni zivot... I Ty se den co den, hodinu co hodinu menis... Ted jsi jina, nez pred chvili, a stejne tak se promenuji vsichni ve Tvem okoli... Bud jina, ale nezavirej si kvuli tomu a temto Tvym pocitum a myslenkam vratka... Otevri je pekne dokoran, uvedom si svou skutecnou hodnotu, bud hrda na to, ze jsi takova skvela a jedinecna, a za chvili muzes cekat navstevu... :17:
08.04.2009 - 13:55 | Filtr
(Rak) baraSKA
no tak to já bych se toho docela ráda zbavila...Toho pocitu,že mě nikdo nechápe,jenže zatím se to nedaří.Zvláště po hodně špatnejch zkušenostech s ostatními...
08.04.2009 - 21:40 | Filtr
(Panna) okatá » The Experimentalist
To je velice pěkně napsáno
08.04.2009 - 22:17 | Filtr
(Panna) Wolfinka
Ahoj Barasko...

tím, že jsi uzavřená (sama píšeš, že jsi v nitru jiná než ostatní - tudíž existuje nějaké skryté oddělené nitro, které moc neodhaluješ?) máš maličké šance najít také uzavřenou osůbku Tobě podobnou. Když trošku pootevřeš pomyslná vrátka, možná tam za nimi potkáš oči a duši, která k tobě patří... jen hledat... či nehledat ale dívat se a naslouchat, chytat jemné odlesky...

Najdeš! Určitě najdeš!

Jsou! :27:
12.04.2009 - 12:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neřekla jsi čím se lišíš od ostatních.
Lidé tu nejsou od toho, aby byli jako kloni, každý stejný, např. jako ty.

Také se liším, sousedka se také liší, kámoška také, a kolektiv lidí kolem mě, je zcela jiný.
Tady si počti, a zjistíš, co imaginární osoba, to jsou jiné názory, jiné myšlenky.

On se ten stejný, jako ty určitě najde. Ale nevíme vlastně, čím se lišíš, tak ti nikdo s určitostí neřekne, jestli toho pravého ty, zcela se odlišující, najdeš.

Pěkný den :1:
12.04.2009 - 12:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » baraSKA
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teraz ti pripada tvoja odlisnost ako pritaz a ked budes starsia pochopis, aku mas v tej svojej odlisnosti vyhodu a ze prave ta odlisnost ta robi zaujimavou a takou, aka si... :3:
13.04.2009 - 17:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele myvalek18, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nebuj, taky jsem jiná, taky jsem dlouho hledala a neěmla štěstí. nakonec jsem ho ale našla.
13.04.2009 - 19:15 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Ještě k tomu úvaha: Uvědomění si vlastní identity, vlastního já, je něco,co se nám stane mnohokrát za život. Poprvé v batolecím věku a pak postupně během let mockrát a mockrát. Každá nová zkušenost, každý životní úsek,každý¨á životní změna nás posouvá dál a dál a činí nás někoho "nového" a tím pádem mnohokrát za život máme tyhle pocity, že jsme "jiní",než ostatní. Je to logické, protože ne všichni v životě prožívají to,co my,ne všichni mají naše zkušenosti a zase se plácají v něčem jiném,co my neznáme. Je to přirozené a je to vývoj společnosti. Myslím,že by to ani nemohlo být reálné,aby všichni lidi byli stejní. :3:
13.04.2009 - 21:27 | Filtr
(Panna) Paňáca
Lidi jiní jsou nejlepší pro pokrok a zamyšlení a je jich po málu a v důsledku je těžké hledání i partnerů... není to lehké někoho takového najít ale já též věřím, že někoho jiného najdu stejně jako ty :) proto věřím že někdo takový existuje :)
14.04.2009 - 20:34 | Filtr
(Panna) dajunka
ale nebud smtná všichni jsme jiný a takový zustanem...všichni se líším a každej tak trochu stejně...takový věci nejsou o štěstí ale o lidech :34:
14.04.2009 - 21:52 | Filtr
(Rak) baraSKA
samozřejmě,že kdybychom byli absolutně stejní,tak by to nešlo...Jen tady už jde o takový pocit,že bych tady ani bejt neměla,že se trmácím ze dne na den.Křičím do dáli,ale je mi to málo platný.Jakoby neexistoval člověk,který by slyšel,že žádám o pomoc
18.04.2009 - 11:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele FallenAngel, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nechci aby to znělo hrubě ale tvůj problém bude mít asi příčinu v tom že si příliš zahleděna do sebe...ve stručnosti KAŽDÝ je jiný a logicky i ty si jiná :3:...musíš se přestat nimrat v sobě a snažit se poznat tu jinakost i v druhých...chápu ale že v některých obdobích se člověk cítí jako mimozemštan a je jedno co mu kdo tvrdí....ale to se spraví :15: hodně štěstí přeju :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »