Věříte na osud? Myslíte, že to co se má stát, tak že se časem stane?


30.03.2009 - 15:12
(Blíženci) kostte
Věříte na osud? Myslíte, že to co se má stát, tak že se časem stane?
Já mám takovou milou příhodu ze života. Jako dítě jsem s bratrem jezdívala k babičce na prázdniny. K té naší babičce se chodili hrát k bratrovi další dva kluci. Jak člověk stárne, tak se mu mění své priority... no a znáte to, prostě zapomínáme ( i když bychom vůbec neměli)- na své známé a přátele... No a to se stalo i mne. Asi po deseti letech jsem toho jednoho kamaráda potkala na internetovém chatu a zprvu jsem ho vůbec nepoznala, lidé se rychle mění :-).

Řazení:
30.03.2009 - 15:21 | Filtr
(Býk) player
Dneska musím na noční a zítra taky.Nuže-staniž se,co se má státi. :9:
30.03.2009 - 15:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, jj co se má stát se časem stane. Protože jako je spousta cest do středu města a ty můžeš jít jakou si sama vybereš, stejně tam dojdeš. Úplně stejně dojdeš k tomu, co se má stát - jen třeba delší cestou a nebo tím, že dlouho stojíš na jednom místě. Ale ať chceš nebo ne, každý jednou dojde tam, kam má.
:27:
30.03.2009 - 19:30 | Filtr
(Lev) zofinkaIv
:27:věřím,že když něco nevyjde,jak to mám zrovna v plánu-tak to má vždycky nějaký důvod,a tak to beru.Že to se mnou mí duchovní ochránci myslí vždy tak,aby to pro mě mělo význam (když se třeba někam opozdím,vyhnu se nějakému neštěstí). A můžu říct,že se mi takhle fajn žije :27: a hlavně nezuřím :44: (teda většinou :4:)
30.03.2009 - 19:38 | Filtr
(Lev) zofinkaIv
Co se má stát se stane,i když se tomu bráníme-najde si to k nám cestičku jinudy :27:.Já tomu věřím.... už se mi to mnohokrát potvrdilo,prostě náhody neexistují,všechno je dáno-proto ať se zdá "náhoda" skvělá,nebo špatná,je dost dobré nad tím popřemýšlet :27: :27: "co vlastně tím chtěl básník říct" :25: :44: :17: :17:
30.03.2009 - 19:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zofinkaIv
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj - máš pravdu, kdykoli se něco pozdrží či má jiný průběh, než jsi původně přepokládala, pak to má svůj účel a může tě to zachránit před něčím - čímkoli, byť by to byla jen srážka s blbcem, která by ti zkazila část dne...
:3:
30.03.2009 - 19:58 | Filtr
(Beran) bizonecka
I já si myslím,že každý máme te svůj osud předem určený a že to,co se má stát se také stane...
30.03.2009 - 20:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi na to věřím,ale nijak zvlášť jsem o tom nikdy nepřemýšlela,spíš než na osud asi na náhody. :27:
04.04.2009 - 11:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj
Věřím na osud,akorát si každý tu svou cestu určujeme sami-tím,že ledacos nepochopíme,tak nám do cesty přicházejí opakované zkoušky a někdy i facky od života a pak již -snad-pochopíme :4:
Věřím ,že každý máme nějaký svůj osobní úkol a hledáme jej...někdo to to rozpozná dříve,někdo až později...s lidmi se potkáváme,protože nám něco mají předat a jsou pro nás důležití.
:6: :34:
04.04.2009 - 12:12 | Filtr
(Ryby) bojka-new
V životě nic není náhoda vše je tak jak si to vytvoříme.Ano vše je osud proto v životě potkáváš lidi a někdy nevíš proč odešli z tvého života.Ale je to tak prostě ti něco předali a šli dál.Ano já věřím na osud.Je fakt že si někdy řeknu proč zrovna tenhle člověk odešel z mého života ale je to tak.Lidé přicházejí a odcházejí z tvého života.Ano co se má stát tak se stane.Každý tu na světě jsme pro něco co předáváme dál. :17: :27:
04.04.2009 - 12:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Napriklad v laske verim na osud...podla mna nie je nahoda, do koho sa zamilujeme a kto je pre nas v zivote dolezity...je to skratka OSUD :3:
04.04.2009 - 12:31 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Já sem snad ani nikdy nepochybovala o tom, že je to jinak.... :6:
05.04.2009 - 00:05 | Filtr
(Štír) tronco
Osud je dán,jen vždy můžeš uhýbnout mu jakým chceš směrem,ale zas se jen obklikou vrátíš.Před časem jsem měl dilema,jestli je to co vidím dopředu dáno osudem,či si to vytvářím myšlenkami.To: Jak nahoře,tak dole.Dusud si nejsem jist,ale vidím to,že se to z obou stran spojuje v jedno....jestli mi někdo rozumí...
05.04.2009 - 09:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..vnímám to také tak jak říkáš...
myslím si,že ta cesta toho poznání nebo osudu je nám daná každému,ale my sami svými chybami nebo nepochopením situace se dostáváme oklikami k cíly. Když tu danou zkoušku nepochopíme-přijde jiný člověk,ještě "tvrdší" a nebo jiná situace,kdy nám to docvakne a uvědomíme si "poučku",ten kdo nerozpozná co se mu děje a proč,tak zůstává v jednom kruhu a má opakované situace,ze ktrých nedokáže vystoupit-potom jsou "ty těžké životy",jak je mnozí nazýváme...aspoň tak to vnímám. :6:
13.04.2009 - 14:00 | Filtr
(Střelec) khaki7
Vím určitě že spousta věcí se neděje jen tak náhodou,ale protože se měli stát...Jak se říká osud si vás najde ve všech směrech.At už se jednou osudu vyhnete,najde si vás jindy.V jinej čas.Co je předurčený se stane.Cest je mnoho,ale v káždé životní cestě se pomalu přibližujete ke svému osudu.Nemyslite??? :27:
13.04.2009 - 14:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pokud budu věřit na osud, tak pak co se má se stane, tak chápu význam osudu já

ale jestli na něj mám věřit, nevím...není to ani v důsledku důležitý...

snažit se musíme stále, bez ohledu na okolnosti
:3:
04.05.2009 - 09:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Trélie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
rozumím...taky jsem měla takové dilema :1:
04.05.2009 - 09:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele černoch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasně. Osud a boží mlýny neočůráš
04.05.2009 - 09:36 | Filtr
(Beran) Catwoman1
No nie je to len o tom, že človek niekoho po rokoch stretne, ale aj o významnejších veciach...verím, že všetko je predurčené aj keď si nahovárame, že máme slobodnú vôľu - každý následok našich rozhodnutí už bol predurčený. Verím aj na minulé životy a že v tom súčasnom máme splniť nejakú úlohu, alebo sa máme niečomu naučiť, zmeniť svoje zmýšľanie, priority... dospieť k nejakému konečnému bodu. A tam sa dostaneme až za cenu (dobrých aj zlých) životných skúseností.
06.07.2009 - 23:15 | Filtr
(Lev) Nikoletka
Já věřím ,že svůj osud už máme každý napsaný a přicházíme s ním už na svět: Domnívám se , že ve svém životě můžeme jen velmi málo věcí ovlivnit..Ale můžeme na sobě pracovat a posunovat se dopředu....Mě se nedávno opět potvrdilo,že pokud je mi něco dáno, nebo nedáno osudem..nemám šanci to změnit...Ale vše se děje z nějakého důvodu a ten důvod pochopíme většinou až později, možná v době kdy jsme schopni a připraveni to příjmout... :1:
12.05.2016 - 09:59 | Filtr
(Štír) tronco » piháček
Pisi s Adminem? Vi Buh.... no jo.... presne.... tezke zivoty...... a tak padam porad do stejnych sracek,abych pochopil to,ze se nebudu muset omlouvat sobe za Ty chyby a vycitky svedomi a deprese a tak.... nemusel bych si to odpoustet,kdybych se naucil odpustit si to,co je pricinou vzniklych situaci.... chytrej na to jsem dost,ale :49: :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »