Nevím proč,ale mám pocit že k sobě patříme......


18.03.2009 - 12:01
(Býk) Marky25
Nevím proč,ale mám pocit že k sobě patříme......
Nevím proč,ale mám pocit že k sobě patříme......ahoj Lidičky,nemůžu prostě zapomenout na muže,kterého znám už od června.Viděli jsme se dohromady 5 krát a zbytek mijen telefonoval....x zchůzek odvolal prý pro mnoho práce...já už jsem se ho i ptala zda nenmá vážný vztah,nebo dokonce manželku.Že mi klidně může říct,že mě chce prostě jen občas vidět.Nemá.Jen prý nezávazný vztah na sex.Ke mě se choval tak,jako by se mnou chtěl skoro počítat do budoucna a pak se třeba 3 týdny i měsíc neozval....navrhl zchůzku která z 90% nikdy nevyšla...a když vyšla,bylo to s ním naprosto úžasné...inklinoval ke mě,zblbnul mě a pak se zase třeba neozval...za celou tu dobu jsme si dali jen dvakrát pusu na pusu a to na rozloučenou...Už jsem mu i napsala,že už se s ním nechci vidět,právě z těchto důvodů...on mi volal a "dokopal" mě do další zchůzky a jak moc mě chce vidět.Ten den se neozval.Měl vypnutý telefon.Napsala jsem mu že ho mažu.Dělá ze mě blbce,kterej na něj čeká a nakonec se stejně nedočká.Je to týden a ani se neomluvil.Já nevím co si o tom mám myslet.proč se ke mě choval tak,proč mi celý rok volal.Proč si se mnou domluvá zchůzky,které stejně neklapnou...Já na něho nemůžu zapomenout.Prostě nemůžu.I když mezi námi nic nebylo a viděla jsem ho tak málo....a to mu je 34 let.Má pod sebou 60 lidí,je chytrej a tak charizmatickej...potkala jsem ho uplnou náhodou.Měla jsem totiž pocit že ho znám,tak jsem ho i oslovila...Jen jsem se chtěla svěřit a budu ráda za vaše názory....Já se ho prostě nehodlám vzdát....dám tomu klidně i rok....nebudu mu psát,to ne...ale já si počkám....Miluju ho a ani nevím proč:-(Jo a celou tu dobu si na něho vykládám Taroty a vychází mi tam trpělivost a láska převážně....no...ale ještě tomu věřit...chtěla bych.

Řazení:
18.03.2009 - 12:46 | Filtr
(Blíženci) ajna
Ahoj, já nevím - asi Tě zklamu, ale myslím si, že to vůbec nemá smysl se na něj upínat. Podle mě je to ztráta času a energie, kterou bys mohla vkládat do něčeho nebo někoho jiného. Podle mě je to dobrý manipulátor a dělá mu dobře, když ví, že nechává ženský v nejistotě....Nevím, je to můj názor... Tak hodně štěstí... :27:
18.03.2009 - 12:48 | Filtr
(Panna) tamtama
Tý jofka Marky, mám velmi podobnou zkušenost, už jsem se Tě chtělá ptát, jestli to není jeden a ten samý, ale ten "můj" byl starší. Žádnou radu nemám, jen mě to zarazilo. Proč se někteří muži (podle mě workoholici) takhle chovají fakt nevím a rada by mi bodla. Ty Taroty Ti radí možná dobře, možná ukazují co chceš vidět...
Ale stejně, to že umíme takhle milovat je krásné, viď? :12:
18.03.2009 - 12:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím si, že ten rok bude ztracený čas :24:
Bohužel, tenhle nemá zájem se vázat, oslov kolegu Playera, řekne ti předpokládám něco podobného :19:
18.03.2009 - 13:30 | Filtr
(Býk) player
Zázraky se sice občas dějí,....ale: Přece vztah,který se rodí musí mít nějakou příchuť.Vždyť ty už trpíš teď.Zamilovala ses do masky.Sice je pravda,že platonicky ho můžeš milovat vesele i smutně dál,ale serióznost? Něco ti povím.Taky mám málo času,sloužím na směny,ještě chodím do shopu a x dalších věcí.Snad ne ani kvůli prachům,spíš to beru jako svá poslání.Ale na holku,která mě má ráda si vždycky čas udělám.A netahám za fusekli.A kdybych někdy někam nepřišel,když jsem to slíbil,no to už bych musel hodně červenat a mít pořádnej důvod.
Ale jak říkám,...zázraky se dějí.Jestli na něj chceš ve svých hezkých letech sázet-budiž. :29:
18.03.2009 - 13:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsi nějak vyměkl :43: čekala jsem cosi ostřejšího,, tohle není tvůj styl :22:
18.03.2009 - 13:37 | Filtr
(Býk) player » maty.k
Proč.Je oblblá přeludem,ale krásným.Nechť se rozhodne sama.Lásce se musí sloužit,ať je v jakékoli podobě. :17:
18.03.2009 - 13:45 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Mno...já sem spíš tvrďák, nikoho sem nenechala aby se mnou takhle cvičil. Takže zkušenost NULA. Nicméně, měla (zdůrazňuji měla ) sem kamarádku, ta takhle fungovala pár let (ona byla v situaci, kdy tahala za fusekle) a užívala si zájmu svého stádečka. A to je právě to, pánové byli STÁDEČKO. Toto mi to nápadně připomíná... :12:
18.03.2009 - 13:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
18.03.2009 - 13:48 | Filtr
(Býk) player » Hustokrutě obscénní Morti
Jako že jich ten dotyčnej má x? Že jo? Taky si myslím. Jak má chlap velké charisma,holky se na něj lepí natolik,že on to bere jako samozřejmost a vůbec k nim nemá úctu.Jenom kus za kus.
18.03.2009 - 13:49 | Filtr
(Panna) Jája13 » maty.k
Nám na tý dovolený nějak roztál,viď :3: :4:
hmm sladkej Pláya :27:
18.03.2009 - 13:51 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » player
Jasně, má jich pašák mraky...a navíc je nezvládá, proto se kolikrát neozve...možná impotent... :5: :4: :5: :4:
18.03.2009 - 13:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co slovo, to perla :30: :30:
18.03.2009 - 13:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jája13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo, cukrouš je to :21: :5: :5:
18.03.2009 - 14:52 | Filtr
(Štír) velekněžka
obávám se,že jsi vsadila na špatnou kartu,jsi krásná ženská a tohle jistě nemáš zapotřebí,zavání to harémem,který nestačí obsluhovat,některé muže baví hra na nepolapitelného a nebo šílený workoholik?ale i ten si umí najít čas na ženu pokud má opravdu zájem,takže se zkus poohlédnout jinde :17:
18.03.2009 - 15:00 | Filtr
(Býk) Marky25
Máte recht....tohle všechno si moc dobře uvědomuju...jen jsem to chtěla ještě "slyšet" od vás....Třeba má harém,třeba je impotent a nebo ho má centimetrovýho.Kdyby mě chtěl dostat jen do postele,povedlo by se mu to už dávno.Je to skoro rok co se známe a ani jsme se nelíbali....To je to,co nechápu.No nic...nechám tomu volný průběh a uvolním si mysl pro věci,který mají nějaký reálný smysl.Miluju asi iluzi....
18.03.2009 - 15:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marky25
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :30: :30:
18.03.2009 - 15:08 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Marky25
Mno...rok a ani polibek...takže možná ho má centimetrovýho a tak je plachej no...když má strach, že by se měl svlíknout, tak radši nepřijde...ať je to tak jako tak, radši pryč. A nebo svlíknout a zkontrolovat! :4:
19.03.2009 - 11:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marky25
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele palusatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
bohuzel ,me se stalo uplne to same a doufam,ze naposled!!!!!!!!!Netusila jsem ,ze muzu byt ve triceti tak hloupa a ztratit hrdost,kdyz se necham oblbovat takovym chlapem.Neblazni,on by mel po tobe touzit,behat za tebou,dobivat.Jak tady uz padlo nekolikrat,jiste ma harem.Ma penize,charisma a bohuzel ta zivocisna pritazlivost se kloubi s umenim vabit zeny a prece si nemuzem myslet,ze se spokoji jen s jednou.Beztak je to zakomplexovany chudak,ktereho odkopla zena kvuli jinemu a on se svym zpusobem msti a zveda si ego!!!! :39: Ale zatracene te pritahuje vid, :25:Musis mit silu a vzdat se ho.Nekde na tebe ceka muz,ktery si te zaslouzi.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »