laska


04.03.2009 - 13:25
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jan-nka48, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

laska
To je teške ked ste nemocne a nokdo vaz nechce . Tak laska to je teške pro nemocne . Mam jen štitnou žlazu tak že jsom silnejši . A to je moj problem . Laska nikde .. :9:

Stránka: 1 2 3 4 5
Řazení:
04.03.2009 - 13:54 | Filtr
(Rak) janey82
Láska tu je pro každýho - slepýho, bezrukýho, malýho, velkýho, hluchýho, hubenýho i silnějšího...nejhorší je ale propadat do sebelítosti...všechno má svůj důvod, i to, že jsi zrovna sama...možná je to proto, abys nad sebou přemýšlela a zlepšila pohled na svět...a až se odprostíš od toho pocitu beznaděje, láska příjde sama...možná už obchází, jen ji přes ty tmavé brýle nevidíš...Tak jak už tu jednou bylo řečeno - hlavu vzhůru a měj naději a slunce v duši :27: :27: :27: :27: :17: :17: :17:
04.03.2009 - 14:13 | Filtr
(Rak) janey82
:17:Taky jsem to "jiné" poznala...a taky jsem už nevěřila, že to existuje, vlastně jsem to už ani neřešila...a najednou se to objevilo...a opravdu je to jiné...a taaak krásné.... :17: :17: :2:
A čeká to na každýho... :17:
04.03.2009 - 15:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidis, Kocko, a pritom prave s tim, co Ty popisujes jsou spojene problemy se stitnou zlazou, tj. mas v sobe hluboko zakotveno, ze "nikdy se nedostanes k tomu, co chces delat", a cekas "kdy uz na Te prijde rada"... A myslis si opravdu, ze neni zadny zpusob ve Tvem zivote, jak si zacit plnit prani? Co se vykaslat na veskere svazujici a stahujici emoce, a postupovat radostne pres sva stara omezeni vpred? Byt svobodna a tvorit? Mas nejake konicky, zajmy, dostanes se do spolecnosti, nebo Te ta Tva nemoc dokonale odizolovala od spolecnosti? Myslis, ze na silnejsich holkach je neco spatneho? Je plno chlapu a kluku, kteri ty vyhubliny opravdu nemuseji... Tak prestan veset hlavu, prestan se timto trapit, co bylo, bylo, ted je ted, cil uz sis zadala, tak delej vse, co Te bavi, a co Te napadne, pln si sny, a treba zrovinka v prubehu nektere z techto cinnosti potkas i toho sveho Prince... :17:
04.03.2009 - 15:16 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo
Tak chtěla bych říct svůj názor na tohleto téma, sice jsem už na podobná témata psala několikrát, ale což. Já jsem taky dloooouuuhooo sama, nepotkala jsem nikdy člověka, když jsem to nejméně čekala atd... jak tady ostatní "zadaní" píšou....Ono je to dneska těžký a myslím, že je na seznamování i špatná doba. Já jsem taky silnější a mnohokrát jsem si myslela nebo tomu dávala za vinu, že nikoho nemám, ale myslím, že to není ten hlavní důvod. Musím souhlasit s názory, které ti tady radí, aby jsi se více soustředila na to co tě baví a pozapomněla tak na tvou nemoc či na "zatím" nenalezenou lásku. Prostě se těšila s obyčejných věcí a doufejme, že se na nás štěstí také jednou usměje :3: :3: Prozatím neradím nic jiného tobě ani sobě. Každý rok si splním takové moje osobní přání, buď někam jedu na dovolenou nebo jsem si před skoro rokem pořídila pejska, předtím koupila byt atd.....prostě vždycky si vysním jednu věc a snažím se jí si splnit a mám z toho radost, i když jak musím znovu opakovat partnerskou lásku ti to nenahradí, ale což, snad to jednou přijde, uvidíme :3: :3:
04.03.2009 - 15:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím s Janey - nesmíš se podceňovat. I silnější ženy najdou svoji lásku. Ale musí v ní věřit. Esistují totiž muži, co se jim nelíbí hubený holky, právě naopak. No a dokonce jsou i nějaký srazy těchto lidí.. Určitě bych se jen tak nevzdávala, láska stojí i za počkání si na toho pravého.
:27:
04.03.2009 - 17:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..Janinko?
ještě jsi nezačala o sobě jinak smýšlet?
04.03.2009 - 20:57 | Filtr
(Panna) okatá
Janinko,kampak jsi to zabředla? Již mnoho bylo napsáno o tom,že kvalita člověka se neposuzuje pouze podle vzhledu.
Když bude z tebe samé vyzařovat láska/K čemukoliv/tak si tě také najde.
Dám ti příklad.
Můj strejda,jako velice mladý vinou úrazu byl odkázán na invalidní vozík.Manželství mu sice ztroskotalo,ale on se naučil žít dle možností a svůj elán předával zdravým i postiženým.Bylo to nakažlivé.No a nyní je už pomerně dost dlouho ženatý.
A osobně mě,když se cítím pod psa,stačí na něj pomyslet a začnu se prát s osudem.
A ten,kdo ti nedokáže stát po boku hlavně v době nemoci,si lásku nezaslouží.
04.03.2009 - 21:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » okatá
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...skvělé :30: :30: :30:
o tom je život :17:přijnout se se vším všudy,jsme tu sami za sebe a štěstí je jen v nás-pak jej můžeme dávat druhým a štěstí je ještě viditelnější :30: :30: :30:
04.03.2009 - 21:21 | Filtr
(Váhy) macinka82
Ahoj. Neboj se, po světě běhá hodně lidí a určitě jsou silnější než ty. Rozhlídni se po ulici a uvidíš, že i tlusté holky mají kluky a třeba i hubené kluky. Láska přeci není o tloušťce. Je to sice škodolibé, ale až uvidíš nějakou silnější holku s klukem, tak si třeba řekni, že když ona je silná a má kluka tak já ho jednou budu mít taky. Tloušťka přeci není lepra nebo nějaká zlá nemoc. Hlavně se na hledání moc neupínej, protože z vlastní zkušenosti vím, že když člověk jo chce a zoufá si tak je to ještě horší. Chlapi to na holce poznají. Když je ženská v pohodě tak to zní vyzařuje a to chlap vidí a o to je o něj ženská přitažlivější.
05.03.2009 - 09:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele palusatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja si myslim,ze muzi maji radi sebevedome silne zeny.Kdyz budes chodit se sklopenou hlavou,tezko si te nejaky vsimne.Ver,ze ja mam take komplex a nekdy me to tak trapi,ze jsem na prvni pohled hodne nestastna.A to mas videt,kdyz se hezky oblecu a namaluji a obrnim se veselou a sebevedomou naladou,hned se citis jinak a i na lidi kolem pusobis jinak.Pritahujes jejich pohledy vice a je uplne jedno jestli mas 50kg nebo 100kg, vsude se najde nekdo,kdo si te vsimne pro tvou osobnost a nezajima ho jen povrchni vzhled.Hlavu vzhuru,laska ceka,jen otevri oci a divej se.A hlavne si uvedom,ze ceka i na tebe.Ja jsem dlouho sama take a asi jeste nejakou dobu zustanu,ale ta prava laska se neda hledat nasilim,ta prijde sama vis.Drzim palecky :1:
05.03.2009 - 09:46 | Filtr
(Rak) Světluška 77
Ahojky...souhlasím s Jeney.Nezáleží na tom,jestli jsi nemocná,tlustá nebo hubená.Je hodně důležité,jaká jsi tam uvnitř.Jak chceš,aby tě někdo miloval,když ty sama sebe nemáš ráda.Přijmi se a přijmi svoji nemoc,přijmi své tělo,takové,jaké je.Začni se mít ráda a uvidíš ten obrovský obrat.Potkáš lásku až to budeš nejmín čekat.Začni se věnovat sama sobě,dělej to,co máš ráda ty.Snaž se být veselá a uvidíš,že se i pro tebe najde láska po které toužíš. :27:
Nečetla jsem to tady úplně všechno a zjistila jsem,že se opakuji.Alespon je vidět,že to tak asi bude.Začni u sebe :3:
05.03.2009 - 09:56 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo
Proboha :8: co to je tady za kecy, omlouvám se,ale to snad už ani není možný!!!! vždyť jsou to z většiny úplný blbosti. Můžete sem prosím někdo, kdo je sám!!!!!! nebo byl dlouho sám!!!! napsat svůůůj názor!!!! Já jsem sedmým rokem sama...jaxeříká v nejlepších letech a nic z toho, žádnej sex, žádný city prostě nic, nikdo mě nehladí nikdo mě nemiluje(myslím partnera) prostě nic....furt jedno velký nic....Má tady někdo taky nějaký takový zkušenosti, a opravdu ať nepíší ti, kteří jsou zadaní!!!! páč ti si to pořád představují strašně jednodušše!!!!! i kdybych čekala 20 let, asi by se to vyplatilo, kdyby přišel ten "pravý", ale co když ne??? Nemám mít děti? Nemám s nikým spát??? Co všechno mám hodit za hlavu, protože to jednou přijde!!!! a ještě k tomu "možná přijde", taky vůbec nemusí!!!!
05.03.2009 - 10:13 | Filtr
(Rak) Světluška 77 » mbplacebo
Myslíš si,že když je člověk s někým nebo je vdaný,tak že se má?Já jsem vdaná...ano,ale můj život je úplně jiný než si dokážeš představit.Nemyslím si,že jsou to tady samé keci.Vždy je důležitý začít u SEBE !Jsem sice vdaná,ale žijeme roky odděleně.Taky jsem bez sexu,bez pohlazení,bez citů.Já hodlám udělat radikální řez v tomto roce.Protože líp mi bude samotné,než žít s mužem pod jednou střechou a jen ho potkávat.
A já měla chut napsat je to otevřená diskuze.
Proč si kladeš tyhle otázky?Naše myšlenky nás ovládají.A co si do té své mysli vložíš,to se i bude dít.Takže,když se k tomu stavíš pasivně,tak se i pasivně děje.Přehodnot své myšlení a přehodnotí se i tvůj život. :17:
05.03.2009 - 10:21 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » Světluška 77
Promiň, ale vůbec to tak nefunguje, teď se tady možná čílím, ale jinak jsem dost veselej člověk, nepomáhá nic co je tady řečené atd....prostě u mě neeee!!!! ať jsem na to tisíckrát přestala myslet at myslím pozitivně atd.... prostě NIC NIC NIC se neděje, říkám to tak jak to je!!! Možná, že to zní negativně, ale ono na tom také nic pozitivního není!!! Možná proto!!!! Máš děti?
05.03.2009 - 10:29 | Filtr
(Rak) janey82 » mbplacebo
To jak to píšeš znamená, že s tím smířená nejsi, strašně tě to užírá a tím z tebe i vyzařuje a to je to, o čem tu mluvíme. Protože chlapi to asi poznaj, to že je strašně chceš, že je potřebuješ...Já vím o čem mluvím, byla jsem tak dlouho sama, že když jsem pak náhodou potkala budoucího manžela, myslela jsem že musím být ráda za to, co mám a že nikoho dalšího už stejně nenajdu...kdybych měla dostatek sebeúcty a víry v sebe sama a neupínala se na to, že jedině s chlapem bude mít můj život smysl, tak bych se teď nerozváděla... :17: :17:
A asi to mělo všechno svůj smysl, protože že teď jsem si to konečně uvědomila...a taky jsem teď potkala pravou lásku... :3: :2:
Uznávám, je to fakt těžký nemít nikoho, o koho by ses mohla opřít a kdo by tě objal, ale než mít někoho nepravýho, to radši nemít nikoho... :27:
05.03.2009 - 10:32 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » janey82
JJ radši jsem sama než-li s nějakým, který mi za to nestojí, no jasně, že mi to chybí??? Komu by to nechybělo??? A rok od roku je to horší a čas tak rychle plyne, já se třeba nudit neumím, ale když se nad tím pokaždé zamyslím, tak mi ten chlap prostě chybí a bude chybět pořád!!!! s tím se sice smířit můžeš, prostě si na to zvykneš, že jsi sama, ale nevěřím, že najednou ho vlastně přestaneš chtít, tedy já určitě nééé!!!! Chybí mi pořád!!!! Jak dlouho jsi byla sama????
05.03.2009 - 10:40 | Filtr
(Rak) Světluška 77 » mbplacebo
Ano mám dvě dcery a mám je v mém profilu.Ale další už mít nemůžu,chtěla jsem,ale zemřeli mi-dvojčátka a je to ještě čerstvé.Ale to jsem odbočila.
Zlatíčko,u tebe to ještě není ono.Promin mi,že ti to tak píšu,píšu jen to ,co cítím.Neřid se tím,co se tady říká.Řid se sama sebou.Nejsi od toho negativa (to,že jsi sama)odpoutaná,to by jsi nenapsala to,co jsi napsala.Je důležitý se dívat do toho svého nitra.Vím,že si myslíš,že je to pro mě snadný takhle psát.Vůbec né.Jsem tady nová,ale zaujalo mi to natolik,že jsem tady ráda.
NEFUNGUJE TO TAK,PROTOŽE TO TY SAMA NEDOVOLÍŠ.I když říkáš,že ano.Někde je chyba...už jsi navštívila kyneziologii?Napadla ta mě taková věc.Jestli by nestálo za to ji navštívit.Jestli nemáš nějaký blok z dětství,nebo prenatárního stádia...a dost možná z minulého života?Mé první myšlenky a intuice mi neklamou.
Každopádně je moc dobře,že jsi pozitivní človíček a že se ráda směješ.Smích přeci léčí. :27:
05.03.2009 - 10:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele moonula, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
áhojky.Já jsem měla taky nemocnou štítnou žlázu.Musela jsem jít na operaci,měla jsem ošklivý zdravotní problémy včetně kolísavé váhy.Našla jsem si kliniku,kde tyto operace dělají běžně a uspěšně.Byli i v televizi.Jmenuje se to Mostiště u Ždaru nad sázavou.Specializují se právě tady na tuto nemoc.Shoila jsem po operaci přez 20 kilo.Možná by ti to taky pomohlo.A láska ta přijde taky jen co se dostaneš pořádně mezi lidi.Ale s nějakou dobrou kámoškou. :27:
05.03.2009 - 10:42 | Filtr
(Rak) Světluška 77 » janey82
Souhlasím s tebou! :17:
05.03.2009 - 10:46 | Filtr
(Rak) Světluška 77 » mbplacebo
A proč si nevážíš toho,co je ted a tady?Píšeš,že se neumíš nudit.Takže v tom případě jsi štastný člověk.Mohla by jsi mít chlapů,kolik by jsi jen chtěla.Jenže ty chceš chlapa vlastnit a to je ta chyba.Oni to ti chlapi cítí...Cítí to z tebe.A dnešní doba je jiná...
05.03.2009 - 10:54 | Filtr
(Rak) janey82 » mbplacebo
Můj první chlap byl manžel...takže až do svých 20ti let...a pak jsem sice měla chlapa, ale jakobych byla sama...až teprve teď nejsem sama :17: :17: :17:
05.03.2009 - 10:55 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » Světluška 77
Nevím jestli toužím po tom někoho vlastnit to jsem si nikdy takhle neříkala, nevím proč si to myslíš...Já jen vím, že to člověku chybí a moc, takovejch diskuzí a rad jsem si již pročetla atd.... ale prostě, když se nad tím zamyslím, tak to nefunguje, prostě nééé, ať si říká kdo chce co chce....já to takhle mám a věřím, že ostatní, když na to přestali myslet hned je potkala láska, ale mě nééé prostě nééé, to je všechno co tu chci psát, jak to je, jak to mám já, mám další dvě kamarádky (hezký holky) každá jsme úplně jiná a obě dvě jsou také samy a jedna ještě déle než-li já!!! Myslím, že někdo je hold vyvolený a jiný nééé, je pravdou, že takových lidí jako jsme my je hrozně málo, nesetkávám se s tím často....
05.03.2009 - 11:01 | Filtr
(Rak) janey82 » mbplacebo
Ale stejně, jsi tak pěkná holka....to není možný...ty je asi odháníš pohledem :4: :4:
Ne..no prostě je fakt, že nikdo ti v tomhle nepomůže, jen ti napíše nebo řekne svůj pohled na věc, svůj názor...život si holt musí každý odžít sám...a věřím tomu, že i ty toho pravýho a jedinýho najdeš a vdáš se a budeš mít děti...a tak.... :17: :17: :17:...
05.03.2009 - 11:03 | Filtr
(Rak) Světluška 77 » mbplacebo
Když ono to vyplývá z toho,jak píšeš.Proč si skrátka do té své mysli nevryješ,že to funguje?!JE TO TÍM,ŽE NA TO STÁLE MYSLÍŠ,PROBÍRÁŠ SE TÍM.Je ti to líto,cítím to z tebe.A plně tě chápu.
05.03.2009 - 11:13 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » Světluška 77
jj teď asi ano, soustředím se na to víc než obvykle, jenže i když jsem se na to milionkrát nesoustředila a byla v pohodě, nikdy nikdo nepřišel, já mluvím ze zkušenosti, poslední delší vztah jsem ukončila před 6,5 rokem, je to dost dlouhá doba, tenkrát jsem měla víc času a nepřemýšlela nad tím, když jsem byla třeba dva roky sama, bylo to v pohodě....ale když pořád nic tak ti to začne být divný a ať chceš nebo ne, prostě ty myšlenky tam jsou a né a né se jich zbavit, chtěla bych mít děti, nechci bejt do smrti sama, hlavně jsem dost společenskej člověk, potřebuji lidi kolem sebe a samota mě užírá!!! prostě biologický hodiny se blíží a nic se nemění, možná proto to ze mě tak vyzařuje!!! Ale s tím nic moc nenadělám!!!
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-108
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »