Energetická ochrana


03.03.2009 - 11:12
(Beran) lenyška
Energetická ochrana
spustit si energetickou ochranu může každý a je to otázka okamžiku.Když pomáháme někomu čistit jeho myšlenky a emoce,uvolňuje se z něj jeho negativní energie,která prostupuje všemi,jež jsou na blízku,včetně vás.Platí to pro všechny a je jedno,komu pomáháte(nebo jen vyslechnete jeho problémy),zda je to klient,člen rodiny,nebo přítel a taky není důležité,kolik času spolu strávíte.Zda pár minut a nebo několik dní.Zapojení energetické ochrany je jednoduché,stačí si představit,že vás od pomáhané osoby dělí VRSTVA SVĚTLA a POZITIVNÍ ENERGIE.Můžete si tuto ochranu spustit kdykoli,třeba i během rozhovoru,když jste na ni zapoměli.Světlo je andělskou substancí,je to živoucí,milující entita,obdařená inteligencí,která vás obejme a ochrání,pokud ji zavoláte.Temné síly nemají k tomuto světlu přístup.K ochraně můžete použít různé barvy a můžete použít i více barev současně.Takto můžete ochránit i své blízké,svůj domov,své auto,dopravní prostředek kterým právě jedete,své město,zemi a nebo celý svět.Postup zapojení je stejný,jen si místo sebe představíte osobu či věc,kterou chcete léčivým světlem zahalit.BÍLÉ SVĚTLO-přivolává anděly,kteří vás obklopí a bdí nad vámi.Skrze jejich ochranu k vám nemůže nic špatného proniknout.RUŽOVÉ SVĚTLO-zavolejte vždy,když jste s negativním člověk,který je posedlý svými problémy.Toto světlo šíří vibraci lásky vůči všem,s nimiž mluvíte a současně naplňuje touto milující energií i vaše nitro.Ochranným štítem růžového světla nepronikne nic,jen pozitivní myšlenky a láskyplná energie.FIALOVO-ČERVENÉ SVĚTLO-při představě tohoto světla se zvyšuje duchovní vibrace duše.Pomůže vám nejen se pozvednout nad problémy,které vás tíží,ale i navázat spojení s božským vedením ve vaší duši.Světlo této barvy odráží všechny negativní energie,odpuzuje nízké bytosti a duše s astrálního světa.DUHOVÉ SVĚTLO-představte si,že máte na sobě plášť z pruhů duhy.Tato představa posílí vaši schopnost uzdravovat sebe,ale i druhé. :27: :27: :27:

Stránka: 1 2
Řazení:
03.03.2009 - 16:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pravda, energetickou ochranu si může spustit každý kdykoli a kdekoli - ale funguje jen do první vlastní negativní myšlenky. Pak se zruší a člověk si ochranu musí vytvořit znovu. Zvenčí ji nic nezruší. Reikisti se to také učí. A díky tomu si člověk začne hlídat myšlenky, učí se myslet pozitivně a mění se celý styl jeho myšlení, aby se mu žilo lépe a pak už má kolem sebe takový energetický rej, že se špatným a negativním energiím a bytostem dělá špatně už jen při podívání se vaším směrem...
:27:
03.03.2009 - 16:24 | Filtr
(Kozoroh) atreb
Je možné, že takovou ochranu někdo má i bez vědomého požádání o ní. Tak nějak automaticky?
Zrovna jsem se na to téma bavila s kamarádkou. Moc o tom nevím a nějak mi to nebylo jasné.
03.03.2009 - 16:25 | Filtr
(Kozoroh) atreb » Sem.miš
Máš novou a krásnou ikonku. Sluší ti to. :30: :30:
03.03.2009 - 19:54 | Filtr
(Panna) Clanci
Ochrana je super,ale když někomu pomáháš,tak ho zároven čistíš,tudíž musíš umět negativní energii odstranit přez sebe pryč,nejlépe do země,kde je"zpracována"a vyčištěna :1: :3:
03.03.2009 - 22:02 | Filtr
(Panna) Charis
vďaka za radu, vyskúšam to :29:
03.03.2009 - 23:10 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Clanci
Jednou jsem četla příběh nějaké paní, co uměla harmonizovat čakry a "odebrat" z lidí negativní energii a pouštěla ji takto do země, ale buď to neuměla řádně nebo nevím, ale za nějakou dobu prý byl její manžel pořád nemocný a pak zjistili, že ta negativní energie pořád byla "pod nimi v zemi", ale manžel se neuměl bránit a ona na něj skákala. Pak se prý naučila tu energii mentálním příkazem zničit a bylo to dobré. Taky psala, že zjistila, že když dotyčným úplně zharmonizuje čakry, tak jim v konečném důsledku spíš "uškodí". Popisovala to tak, že když je něco dobře, má být taky něco trochu špatně, aby se to vyrovnávalo a lidé měli ještě na čem pracovat. Že když je kompletně "vyčistila" a úplně zharmonizovala, paradoxně se nakonec celkově necítili moc dobře, protože je to možná příliš "nárazově změnilo". Já o tom moc nevím, jen že jsem tento příběh jednou někde četla, že člověk se s těmito schopnostmi taky musí určitým způsobem naučit pracovat a není to tak lehké.
03.03.2009 - 23:28 | Filtr
(Panna) Clanci » Tyna_Tynka
Vyčištění a harmonizace čaker je celkem jednoduchá věc.Odstranění negativní energie je již složitější,no a moc dobrého škodí,vše má být v rovnováze.
04.03.2009 - 00:32 | Filtr
(Býk) ave » atreb
Ano je to možné.Stalo se mi to několikrát.
Třeba nás jedna paní seznámila s osobou,která v sobě měla mnoho negativní energie.Dělala černou magii,vyvolávala duchy.Při rozhovoru na mne vyslala mnoho temna.Náhle jsem viděla mezi námi hořící pochodeň.Její záře udělala stěnu mezi námi a ta paní začala ustupovat do sebe. Světlo jak vzniklo,tak se ztratilo.A to se mi stává v podobných případech bez požádání.Vždy za tuto ochranu poděkuji.
Mám pocit,že je to Archanděl Gabriel.
04.03.2009 - 08:07 | Filtr
(Rak) Toulavej » Tyna_Tynka
Ahoj Tyni,
je to jak píšeš. Mě jde mráz po zádech, když slyším jak kde kdo odstranuje bloky, otevírá čakry, čistí karmu atd atd.. Zrovna nedávno jsem dával dohromady človíčka co se na něm jeden "umělec" vyřádil. Můžu ti směle říct, že se Bytosti které mě pomáhají řádně zapotili. Za pár minut lze na člověu napáchat více škod než kdo dokáže uvědomit.

Jinak k té energii. Můj táta doplatil na nedostatečné čištění. Vím přesně, o čm je řeč a dávám si na to pozor. Je nanejvýš dobré to nepodcenit ani malinko. Pokud za pomoci Bytostí Světla (záměrně to říkám, protože bez nich neumím nic) človíčka léčíme, tak neg energ. vždy odhazuji a pálím "ohněm". Je dobré nechat neustále "pršet déšt", který nás při práci očištuje. V místnosti kde pracujeme. Ještě jednou opozorním, že bez pomoci Vyšších Bytostí, které jsou přítomny, můžeme leda napáchat škody a ani plamen nebude mít sílu. Chomáče neg. energ. se pak povalují po podlaze a kdokoliv je na sebe nabalí. A to bez legrace..

PS: mluvím všeobecně, hlavně v druhé části. Aby jsi Tyni nebrala můj výklad jako poučování :39: to bych si nedovolil :27: :3: :27: :27: :27:
04.03.2009 - 13:23 | Filtr
(Kozoroh) atreb » ave
Moc děkuji za zkušenost a radu.
Nevím, zda nešlo o něco trochu jiného. Říkal mi, že na ni se negativní energie druhých nějak nepřenáší. Jako by se od ní nějakým způsobem odrážely a přitom nepoužívá žádnou ochranu.
Připadlo mi pak na mysl, zda není uzavřená natolik, že nepřijímá žádnou energii. Je to možné? Neškodí si pak nějak?
04.03.2009 - 14:54 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Toulavej
:30: Jo, jo, určitě věřím, že to tak je. Já se o to nějak hlouběji nezajímám, jen jsem se chtěla podělit o ten příběh, na který jsem si vzpomněla. Něco jako, že možná všeho moc škodí a taky to není asi zas tak jednoduché, jak se může zdát...
Ovšem zas dotyčný "léčitel" asi musí někde nasbírat zkušenosti (zní to teda hrozně :43:, ale tomu se člověk neubrání nejspíš v žádné činnosti. Horší je, pokud se to nevyvede nějak výrazněji a klientovi se uškodí. A pak se to musí hodně pracně napravovat, jak jsi popsal.)
Tak ať je to naše čištění a ochrana přiměřená a ulevující, nikoli naopak. :27: :3: :27:
04.03.2009 - 15:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A chce se mi říct: A za všechno můžou trpajzlíci !"
Přečetla jsem si toto:
..."Taky psala, že zjistila, že když dotyčným úplně zharmonizuje čakry, tak jim v konečném důsledku spíš "uškodí"...
To není pravda - co se týká čaker, zde neplatí žádný JIN JANG a podobné věci. Představ si čakry jako dokonalé soukolí ozubených kol - když se jedno kolo zpomalí, brzdí pak všechny ostatní. Takže když se všechny zharmonizujou, je to jako když to soukolí dobře promažeš a jede všechno jako po másle. Co by na tom mohlo být špatně?

Ovšem nemá to nic společného s čištěním od negativních energií. Jestli se tohle té paní nedařilo na 100%, pak ať své neúspěchy nesvádí na čakry. To je naprosto jiná věc.
:3:
04.03.2009 - 15:22 | Filtr
(Blíženci) Nuna
.. v těhle dnech bych ochranu opravdu potřebovala :8:..
..může pomoct i volba správné barvy oblečení pro daný okamžik?..
..když zavřu oči,vidím leccos,ale bílou barvu fakt ne..
..no dost možná to chce jen jiné prostředí a více soustředění.. :43:
04.03.2009 - 16:52 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Sem.miš
Ano, je to možné. Taky jsem to mohla už popsat nedokonale, četla jsem to již před nějakým časem. Prostě si z toho pamatuju, že tam říkala něco jako když je úplně zharmonizovala a zbavila všech bloků, přicházeli někteří zpátky s tím, že se cítí "divně", určitým způsobem nedobře psychicky. Mně to přišlo jakože je zbavila všeho špatného a bylo to třeba příliš nárazové. Takže bylo to spíš asi myšleno celkově, ne přímo o čakrách, to máš pravdu, že na tom by nemělo být nic špatného.
Ale přesto si pamatuju, že tam i psala, že třeba když byl člověk nějak hodně zablokovaný - více čaker zablokovaných - odblokovala je jen tak "na půl" nebo podobně - prostě ne všechny najednou zcela, protože s tím měla tu zkušenost, že to byl pro dotyčné moc šok (takto jsem to z jejích slov tenkrát já pochopila).
Ono totiž já osobně si myslím, že člověk by na tom měl spíš sám pracovat, životosprávou, myšlením, občasným zklidněním se apod. a ne být celý zavřený a myslet si, že přijdu k někomu takovému, ten mi všechno spraví a jupí je mi super. Určitě to může pomoci, ale mně osobně pořád přichází na mysl to s mírou, nebo pomaleji postupně a tak. :27:
Takže ještě jednou přiznávám, že jak jsem to popsala to může být v něčem nepřesné, ale to hlavní, co jsem chtěla zmínit, tam je.
04.03.2009 - 18:43 | Filtr
(Býk) ave » atreb
Taková ochrana je možná.Dotyčný člověk ji vnímá a také věří,že je chráněn /aniž by tu ochranu nějak vyvolával/ vše je tak přirozené,že se tím není třeba zabývat víc.Tato ochrana by se narušila pouze tím,kdyby člověk vyslal nějaké zlo sám
Není ji možné zhroutit"zvenčí"
Ale týká se skutečně jen ochrany.Jiné energie proudí normálně.
04.03.2009 - 20:30 | Filtr
(Blíženci) Kammi
zajímavé... :3: :1:prosím jestli můžeš hod sem odkaz na stránky odkud článek pochází díky :17: :27:
04.03.2009 - 20:32 | Filtr
(Kozoroh) atreb » ave
:15: :29: :29: :17: :27:
05.03.2009 - 10:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tyna_Tynka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tynko, člověk má většinou zablokováno víc čaker najednou, protože ony spolu souvisejí. Ale může mít i jednu. Zablokovanou = rozuměj zpomalenou, protože jsou to energetické víry před naším tělem, které nás právě zásobují energiemi pro určité oblasti těla. Takže když má člověk zpomalenou třeba základní čakru, tak je moc materialistický a sexuchtivý, duše mu nic neříká. Ale od toho se odvíjí i mírné zpomalení všech ostatních čaker, takže se může stát, že takový člověk nemá rád sám sebe, ačkoli to nepřizná na veřejnosti, ale zároveň s tímto pocitem méněcennosti přicházejí i díky zpomalení solární čakry problémy s žaludkem, žlučníkem, ledvinami, protože není dost energie na jejich práci. Moc energie si bere mozek, aby vymyslel, jak oblafnout lidi, aby si o něm mysleli to nejlepší a jak získat peníze, aby to vypadalo, že na to má….
Takže tím, že se zharmonizujou všechny čakry úplně a naráz se v člověku něco srovná a jemu je nějakou dobu fajn. Ale jestli nezmění svůj styl žití, začne se to vše znovu blokovat a on se cítí špatně, po tom, co mu bylo fajn. To je logické. Nejde tedy o šok z harmonizace, ale je to spíš šok z toho, že v tom fajn-stavu nelze zůstat. A to fakt nelze, pokud člověk se sebou nezačne něco dělat pokud si neuvědomí, že ty čakry mu něco zpomaluje a že to je způsob myšlení. Lidé neradi berou zodpovědnost za sebe sama do svých rukou. Ale léčitelé a Reikisté jim můžou pomoci jen na chvíli, opakovaně třeba, ale jen na chvíli. Než to myšlení ty škody napáchá znova.
A o tom to je.
05.03.2009 - 10:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ave
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, jo, přesně tak.
:27:
05.03.2009 - 17:33 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Sem.miš
Já tomu také takto rozumím. :1:
Ale žádnou praxi s tím nemám, takže tohle byl pouze příběh jedné paní, která se tím zabývala a takto to popisovala, jak někdy klienti reagovali. Možná to neměla zvládlé, nebo to bylo jinak, nevím, jen mi toto téma dalo vzpomenout si na to, tak jsem to zmínila.
Jinak vím, že lidé mívají zablokováno více čaker atd., jak jsi popsala, ale praktickou zkušenost, že by někdo z mého okolí prováděl jejich harmonizaci, nebo si je nechal zharmonizovat, nemám. Takže tohle bylo pouze zprostředkování něčeho, co jsem četla.

Jinak to osobně vnímám stejně jako ty. :1: Ale jak říkáš, lidé se pak musí také změnit, nejen čekat, že je někdo spasí, ale sami se snažit, to si myslím já. :3: Samozřejmě, že toto vše může pomoci, ale také pokud ti lidé dělají svou práci kvalitně a asi už taky mají nějaké zkušenosti, např. právě v tom, že by asi měli klientovi sdělit, že hlavní kus práce je na něm atd. :3: :27: To platí samozřejmě pro každou profesi, co si budeme povídat.
07.03.2009 - 15:49 | Filtr
(Beran) lenyška » atreb
o automatické ochraně moc nevím,zatím jsem se k tomu nedostala(učením,nebo rady od druhých),ale zatím vím,že tuto ochranu mají lidé,kteří mají tady nějaký důležitý úkol.Když mi traktorista zrušil auto před domem(já s ním jezdila i když mi má učitelka řekla že ho mám používat co nejmíň,že je tam něco špatného-narušeného)řekla mi má učitelka,že si mě ti nahoře chrání,že mám nějaký úkol.A když jsem přišla ke kartářce,tak mi řekla,že se mnou přišlo moc energie,že mám dobré ochránce...Jak se dozvím něco víc,dám ti vědět :27:
07.03.2009 - 16:37 | Filtr
(Beran) lenyška » Nuna
Nuni,já si tě představuju,zavřeš oči a vidíš :12: :18: :35:... :2: :29:a jinak je to,když něco chceš,musíš na sobě pracovat,držím palečky
07.03.2009 - 16:41 | Filtr
(Beran) lenyška » Kammi
stránky nevím,ale moje poznatky jsou z kurzů,osobních léčení SRT a nebo z knížek,které mi doporučila moje intuice...ochrana je z knížky Pozemští andělé od Doreen Virtue :27:
07.03.2009 - 17:01 | Filtr
(Beran) lenyška » Tyna_Tynka
Práci s čakrami se dost užívá při 2reiki,ale jsou důležité věci,které má dodržovat jak léčitel,ale i pacient.Léčitel se má před i po léčení očistit-umýt ruce pod tekoucí studenou vodou.Nemá léčit,pokud je nervozní.Léčitel i pacient nesmí mít při léčení překřížené ruce,ani nohy a oba musí mít sundány hodinky a prsteny.Je třeba upozornit pacienta,že mu může být po první léčbě nevolno,nebo může léčení vyvolat bolest.Pacient po léčení,by se neměl min.3hodiny sprchovat.
Reiki může dělat skutečné zázraky,ale jen v případě že léčíme s vírou a pacient věří v léčbu a sílu Reiki. :27:
07.03.2009 - 17:19 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » lenyška
Tak to určitě.
Já mám reiki I., ale zatím ho používám pouze na sebe, někdy na kytičky. :1:
Zajímavé je to třeba s těmi náramky apod., na to jsou různé názory. Někteří tvrdí, že to nevadí a že ten, kdo používá reiki by se měl spíš řídit vlastním citem, než nějakým zákazem.
Dokonce i s tím překřížením jsem četla zajímavý názor, že tak se dá nějak vypolarizovat energie v těle.
Prostě v těhle "disciplínách" se dá těžko určit, co je dobře a co špatně.
Pokud ale člověk působí na ostatní (samozřejmě i když na sebe), měl by to určitě dělat s láskou a vírou, jak říkáš. :27:
Příspěvky: 1-25 26-27
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »