Špatné znamení v partnerství


25.02.2009 - 17:38
(Ryby) Rybule11
Špatné znamení v partnerství
S partnerem pořád řešíme nějaké spory. Nejde nám spolu komunikace a vždy se pohádáme kvůli malichernosti, jen že se jeden nebo druhý nějak špatně vyjádří. Podle veškerých horoskopů se k sobě nehodíme. Máme 2 děti a mám ho ráda. V důležitých věcech se shodneme. Ale hádky a špatná nálada je skoro na denním pořádku. Máte někdo podobnou zkušenost? Co byste dělali? Trpěli a byli celí život povětšinou nešťastní nebo od něj utekli?

Stránka: 1 2
Řazení:
25.02.2009 - 17:55 | Filtr
(Kozoroh) atreb
Nikam bych neutíkala, ale ani netrpěla. Snažila bych se najít schůdnou cestu pro oba a hlavně bych taky myslela na děti. Potřebují vás oba a v pohodě. :12:
25.02.2009 - 18:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lenunka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsem vdaná 34 let. Podle horoskopu jsme velmi rozdílní a ve vyšším věku můžeme spolu dobře vycházet. Máme dvě (dnes už dospělé děti), manžel je muzikant a růžové to vždycky nebylo. Někdy jsem si fakt myslela, že už to nevydržím. A dnes? Paráda! Myslím, že byste měli zkusit vydržet, stojí to za to! To kouzlo společných vzpomínek, jako bylo narození dětí, jejich vyrůstání, to prostě stojí za to. Držím palce!
25.02.2009 - 18:30 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Nevím zda právě znamení je tím háčkm.pokud vázne komunikace tak se nic nedaří.Já měla ke konci manželství úplnej útlum komunikace.Pokud ho miluješ tak je co zachranovat.já už jen čekala kdy se rozhoupu a udělám to rozhodnutí.Zda jsi neštastná musíš usoudit sama. :27:
25.02.2009 - 21:50 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Ryba - Blíženec - Váhy... voda,vzduch...partner je co?

Ale než odpovíš,tak stejně musím dodat,že horoskopy vždycky nebývají směrodatné. :3: Pokud máte dvě děti, určitě jste spolu už něco prožili, v čem jste se rozhodně nedívali na hvězdnou konstelaci.
Může jít o krizi ve vztahu spíš, nebo jen o krizi v komunikaci,jak to trvá dlouho a jak se to projevuje? Možná jste si oba uvědomili,že chcete od života něco jiného než máte, možná je to jen zastavení se na cestě životem a přemítání,kterou cestou jít dál. Zkus napsat víc,bude li se Ti chtít. :3:
25.02.2009 - 21:52 | Filtr
(Panna) Clanci
Nepřející znamení se v partnerství dá překonat,jen to chce chtít :15:
25.02.2009 - 23:00 | Filtr
(Ryby) Rybule11 » Nuna
Já jsem typická ryba, on je lev, ale narozený hned na kraji, tak jsem doufala, že je v něm trochu raka. Konflikty jsme právě měli vždycky, ale vždycky jsem se celkem snadno usmířili a "jeli" dál. Prožili jsme toho spoustu, máme se myslím pořád rádi a máme společné cíle i koníčky. Ale je čím dál těžší se usmířit po nějaké takové zbytečné hádce. Ani jeden nechce udělat první krok. Já mám pocit, že jsem to nakonec vždycky já, kdo nevydrží to dusno a jde se usmířit. A jde o to, jestli on na to milostivě přistoupí nebo potřebuje ještě další den na strávení... Což mě vždycky znovu naštve a konflikt kvůli blbosti se vleče nekonečně dlouho... A hádky jsou čím dál častější, jakobysme na sebe byli už alegičtí... Jsme spolu 11 let.
26.02.2009 - 00:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tím jestli se k sobě hodíte nebo nehodíte jste se snad možná mohli zabývat již v době,kdy jste ještě děti neměli,nyní už je čas se o ty děti postarat a pokud se dohodnete v důležitých věcech,tak nevidím problém,zkuste si sednout a s humorem si popovídat o tom jstli by nebylo možné se dohodnout i v těch nedůležitých,smysl pro humor je ve vztahu velmi pozitivní přínos. :17:
26.02.2009 - 00:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Japonci to casto delaji tak, ze jakmile odchovaji deti (neznamena zabezpeci, to at se uz postaraji samy), tj. do 18 let, rozvedou se, jedou na cestu kolem sveta, a pak si najdou novou praci a novy vztah na zbytek zivota... A ze zvlaste Japonky ve vztazich trpeji... Ale ony uz jsou k te trpelivosti tak nejak vedeny od mala...
26.02.2009 - 00:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » The Experimentalist
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale ty ženy trpí syndromem mizejícího muže po celé trvání manželství díky jeho kariéře,ti lidé se totiž díky práci úplně odcizí.Nesexují,nekomunikují,jsou jako roboti akorád v jednom baráku,smutné. :41:
26.02.2009 - 00:54 | Filtr
(Ryby) Rybule11 » bubobubo
O děti se staráme. Problém to je. Chybí právě smysl pro humor.
26.02.2009 - 01:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Rybule11
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A myslíš,že větší problém je z jeho strany nebo ze tvé starny,kdo víc prudí,kdo je méně tolerantní,soupeříte,nebo hledáte kompromis,jak často si někam vyrazíte,máte přátele,je spousta věcí,které vztah oživují,je blbost myslet si,že když budem jen zodpovědní,tak bude vše v pořádku,je třeba čas od času ulítnout,udělat něco nečekaného,překvapit. :27:
26.02.2009 - 06:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano mám, nechápala jsem, proč máme pořád ve vztahu střety, když se máme rádi. Ani když jsme se snažili, ke konfliktům stále znovu docházelo. Dva astrologové mi potvrdili, že se hádat budeme, nechtěla jsem tomu věřit - věřím na to, že člověk může spoustu změnit, že láska dokáže překonat ne příliš nadějné vyhlídky. A přesto jsme se nakonec rozešli. Vtipné je, že z vážnějšího důvodu než hádky, protože já jsem byla přesvědčená, že to zvládneme. Ale teď už se to nedovím.
Ale Rybule, myslím, že všechno se dá změnit, zlepšit... Hvězdy naznačují, ale nenutí.
Přesto klíčové okamžiky a vztahy jsou dány už při našem narození, je na obou, jak se k tomu postaví. A naděje na zlepšení je vždycky, pokud oba chtějí. Tam je napůl vyhráno. Mluvte o tom a říkejte si jak se máte rádi. Držím palečky. :1: :27: :17:
26.02.2009 - 06:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » The Experimentalist
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jsem netušila, že Japonky jsou tak odvážné. Ale myslím si, že je to dobře - proř se trápit ve vztahu do smrti. Nastane čas, až děti odrostou, kdy člověk musí taky začít žít svůj život. Já jsem pro. :15:
26.02.2009 - 09:45 | Filtr
(Blíženci) ajna
Ahoj, mám dost podobný problém, jen s tím rozdílem, že jsme oba rozvedení a tudíž nemáme spolu děti. V horoskopu máme dost velké napětí, hlavně v souboji jsou naše ega, navíc máme špatně aspekty v komunikaci. Mám někdy pocit, že mluvíme každý jinou řečí. Když se snažím něco vysvětlit nebo řešit, tak to bere jako útok na jeho osobu, přitom já to myslím úplně jinak. Je to opravdu vyčerpávající a někdy zraňující. Nicméně někde hluboko cítím, že se máme rádi. A co s tím??? Neustále se hádat nebo se rozejít.... Není to jednoduchý.... :19: :1: Tak hodně štěstí. :1:
26.02.2009 - 09:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si myslím, že na těch znameních ve vztahu něco bude :43: já už bych třeba to co jsem měla znovu neopakovala, to znamená, že Raka bych už nebrala, zkusila jsem to a fakt se ke mně nehodí :24:
26.02.2009 - 13:12 | Filtr
(Býk) player
Jste pitomí vobá dvá.Když se hádáte kvůli malichernostem a volovinám,řešte důležitější věci,jako třeba problémy honduraských odborářů,vývoj súdánského zemědělství nebo sexuální avantýry sousedů.Pak vám může bejt vaše znamení šumítko,vy...alergici. :5:
26.02.2009 - 13:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, přesně, chyběl názor brouka Pytlíka :53:
26.02.2009 - 20:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
tak toto téma mě moc oslovilo,je to snad v poslední době problém mnoha manželství..
Nic se neděje náhodou,vše má své příčiny a poznáme li je a následně s nimi něco děláme-je to výhra pro oba dva ve vztahu..
Vždy ale začni sama u sebe-druhého nepřevychováš .
Vadí li Ti něco na partnerovi-v podvědomí to nemáš vyřešené a jeho duše Ti nastavuje zrcadlo a vidíš sama sebe,pouze naše ego to nechce přijmout jako svou vlastnost a napovídá Ti,že Ty jsi "dokonalá" a partner je ten hrubý,drzí,neomalený a zlý...
Naše Duše jsou čisté od narození,ale s tělem jsme dostali zároveň i svá Ega,aby chránila naši Duši a tělo,někdo si jej vypěstoval velmi vysoké a sobecké-má otevřené první tři čakry,které jsou nejdůležitější pro život pozemský,tak aby si dokonale užil život na Zemi a s ním spojené světské radosti.
Ten,kdo má otevřenou Anahátu a hlavně 5.čakru Višuddhi se stává klidnějším a umí lépe naslouchat jiným duším,volí správná slova odpovědí,neb slova mu vycházejí ze srdce,má zpomalené a utříděné myšlenky,není roztěkaný a ví co hovoří...slova jsou někdy jak ostří meče-duchovně založený člověk to ví a je si toho vědom,proto mluví s rozvahou a nenechá se unést emocemi.
Miluje Božskou láskou-nezištně a je trpělivější...chce to jen cvik v chaosu myšlenek-zpomalit je,meditovat.
Meditace nemusí být vždy rituál se svíčkami a dostávat svou mysl do alfy,ale je to ztišení myšlenek třeba i za pomoci hudby...
Zamysli se,co Tě vše na manželovi vytáčí...sama ve svém srdci si přeber situace,zda to není v Tobě,zda nedáváš podnět k hádkám Ty-byť myšlenkou,kterou ani nevyslovíš,ale pouze se Ti v hlavě "honí"..
Myšlenky mají velikou sílu a zhmotňují se,dáváš li jim svou energii..
Hádka-vkládáš li do ní energii se stane negací a také sílí,poté z maličkosti je boj...
Zkus se někdy zasmát sama sobě i před manželem a otoč vše ve srandu-úsměv má také velkou sílu-ale pozitivní...
Půjde to pomalu,ale úspěch je zaručený..
Nejde li Ti to,stoupni si před zrcadlo a každý den se na sebe usměj a pochval se-nějak začít musíš-láskou sama k sobě.
Až pochopíš,že Láska je v Tobě-k sobě samé-,budeš ji teprve schopna dávat druhým-nezištně a bez očekávání zpětné vazby...časem se Ti vše vrátí,uvidíš...
Bůh je Světlo,a Světlo je v každém z nás...
Věřím,že to Světlo rozžehneš a budeš svítit,odpouštět,hladit a dávat lásku svým milovaným...je to krásné,krásné je takové žití na naší planetě..
Každý jsme tu sám za sebe,proto každý by měl začít sám u sebe...malichernosti řešit smíchem a problémy kompromisem nebo dohodou..od toho máme srdce a mysl zharmonizované a vyvážené...mělo by to tak být.... :17:
26.02.2009 - 20:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...máš pravdu..máš to v hlavě srovnané,moc se mi líbí Tvé názory a humarný nadhled :15:
26.02.2009 - 22:29 | Filtr
(Ryby) Rybule11 » piháček
Smích je důležitý. Vím, že když si udržím nadhled, tak jeho to dřív nebo později (spíš dřív) přejde a bude zas všechno ok. Jenže já už nějak ztrácím sílu být pořád ta silná, které nikdy nervy neujedou, pořád se usmívající a trpělivá máma... Takže občas taky něco odseknu a vyčtu a je z toho oheň na střeše. Snažím se a vím, že i on se snaží, ale přesto v danou chvíli oba reagujeme prudce. Co je opravdu divné je, že jsme oba povahově klidní, tak proč na sebe navzájem reagujeme tak prudce? Jakoby ta znamení dělala opravdu svoje a vztah s nepravým znamením v nás vzbuzuje naše horší stránky, místo ty lepší...
27.02.2009 - 11:30 | Filtr
(Býk) player » Rybule11
Tak- ona ta nervozita vyplývá i z prostředí a doby.Kdyby jste žili třeba v nějaký střediskový vísce,zas by to bylo jiný.Zajděte na ryby. :4:
27.02.2009 - 12:38 | Filtr
(Lev) růžička
AHOJ, VŠECHNO JE JEN V LIDECH :3:
27.02.2009 - 13:32 | Filtr
(Býk) player » piháček
Pozoruhodné.Tys reikařka?
27.02.2009 - 13:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...jsem,ale i bez reiky se dá takto cítit srdcem... :17:
27.02.2009 - 13:52 | Filtr
(Rak) jana@ » player
mě se to zase zdálo dost drsný... :23:
ale jinak mi tvoje názory hodně blízké jsou :3:
Příspěvky: 1-25 26-44
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »