Poradíte mi?


19.02.2009 - 15:45
(Lev) aaknelka
Poradíte mi?
Ahoj, už 4roky žiji s přítelem máme spolu 10měsíčního clapečka.Problém začal už v tehotenstvi kolem 5měsíce semnou přestal přítel spát.Myslela jsem ze se jen boji aby se malemu neco nestalo a že po porodu se vše zmeni ale ono do ted nic dozvedela jsem se ze je to ma chyba ze jsem ho odmitla atd.a kdyz jsem pro to zacala neco delat aby citil mou naklonost a ze ho miluji a ze mi chybi tak je stale cladný už si nevím rady,sama bych se pro nej rozkrajela a on me jen odsekáva...Poradte.!!!! :42: :25:

Řazení:
19.02.2009 - 16:29 | Filtr
(Býk) player
Zapeklitá věc.To není dobré. A jestli nepomáhá ani dialog a odsekává,tak to máš problém.Jde o to proč.To ti musí říct.Pokud ho už nevzrušuješ...nebo má jinou...Smutné. :8:
19.02.2009 - 16:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky. Jako spravny chlap by mel pochopit, ze vsechno ma svuj cas. A ze v pokrocilych fazich tehotenstvi i po porodu proste zensky chut na sex nemivaji - at uz jsou v tom hormony, nebo fyzicka zatez, nebo strach o mimco (ikdyz jsou vyjimky). Jestli to nechape, tak at se zepta jakehokoli odbornika na danou problematiku, aby Ti uveril. A jestli je v tom to, ze uz halt nebudes takova jako pred otehotnenim, ze se Ti jednoduse mirne zmenily proporce, nebo ze mas ted starosti nad hlavu a na zadny postelovy hratky neni ani chut ani nalada, tak je to s prominutim mamlas. Asi bych si s nim nekdy v klidu promluvil, a rekl mu, jak se citis, a jak jsi na tom psychicky a fyzicky, a i presto, ze jej porad milujes, musi na Tebe trosku pomalejc. Hlavne se nestresuj a nevysiluj. Jestli kojis, davala bys mimcu zbytecnou zatez jak pres mliko, tak pres emoce a psychu... Jestli jste porad jeste spolu, nech tomu volny prubeh. Treba ho naved na nejaky web (www.babyweb.cz) nebo publikace, ktere se tykaji teto problematiky, at si precte, co je a co neni fyziologicke, anebo s nim zajdi za Vasi doktorkou; nebo mu rekni, at se zepta vlastni matky, jake to bylo pred a po porodu s intimnostmi... Drzim palce!
19.02.2009 - 17:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Grasshopper, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když se narodí někdo další, tak by chlap neměl mít pocit, že je to náhrada za něho. (to je pak ámen) Ten další patří k té skupině , co už existuje. Jako vzali jsme do party dalšího.
Pokud jsi tohle (abych ti neukřivdil)nezvládla, zvrtala, podcenila, zkus tudy.
Mohl by na to slyšet. Teď si budeme hrát na vojáky ve třech.
19.02.2009 - 17:33 | Filtr
(Panna) 1terezie
moje zkušenost? Byla jsem na tom skoro stejně. Ten můj sám přestal se mnou spát v těhotenství, malý byl vymodlený po 10ti letech. jenže ani po porodu se nevrátil. Zkoušela jsem to dalších 6 let. Stejně měl jinou a mne nechtěl. Ztracené roky. Už bych nečekala a pryč hned. Zničíš si nervy, ztratíš roky a v momentu, kdy dítě začne chápat bude ho využívat proti tobě.
To je z mého života. nepřeji ti zažít to stejně.
19.02.2009 - 18:07 | Filtr
(Ryby) Joey
Jojo, souhlasim !! Nemusi byt problem v zene, ale v tom muzi . ..a nemusi to byt zrovna problem . ..mozna ma jenom starosti v praci a nechce tim svou drahou polovicku zatezovat, aby se trapila ..jenze vysledny efekt je tak i tak stejny. on se nemuze uvolnit a prijit na jine myslenky a zena ma pak bujne fantasie ze se neco deje ...no ...ale zaklad a chyba je vzdy v komunikaci .. :8: drzim palecky !!
19.02.2009 - 18:30 | Filtr
(Lev) růžička
AHOJ,KDYŽ SE KE MNE CHOVAL TAKHLE MŮJ MANŽEL A JEŠTĚ KDYŽ BYL NA MNE I HODNĚ ZLÝ .Znamenalo to jen jediné
Tvé podvědomí moc dobře ví co to pro Tebe znamená.Jen se to bojíš vyslovit ..My ženy máme šestý smysl a ten se nemýlí!!
Kdyby to byla jen chvilka řekla bych ,že jde o žárlivost vůči malému .Ale takhle ..

Netrap se a jdi dál ,i když to bolí v žádném případě nepodlézej víc se mu zprotivíš .Muži to nemají rádi a nikdy nemůžeš bohužel skočit 2x do stejné řeky.Bohužel láska bolí,né vždy je opětovaná :9: :9: :17: :17: Já o tom vím také své.
Děvče drž se a netrap se pro takového , který za to nestojí!Když miluješ miluješ celým srdcem na to nezapomeń a on se staví k Tobě přece chladně . Doufám že Ti přidává na domácnost i na prcka.Jes-li né udělej s tím něco.
Drž se :1: :17:
19.02.2009 - 19:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lada_rei, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vnímáš nesoulad v partnerském vztahu, dokonce takový, jakoby vymizela láska. Pokud chceš do vztahu navrátit harmonii, vkládej do něho aspekty své rovnováhy, pochopení, porozumění, přijetí, lásku, úctu i pokoru. Chápu tě, že jsi z partnerova odstupu rozladěná a je to pro tebe nepřijatelné. Nepřijetí je však aspektem tvé nerovnováhy. Ráda bys změnila partnerovo chování, leč to můžeš uskutečnit jenom změnou sebe sama. Mohla bys třeba začít svojí láskou ve svém srdci - mohu tě tam doprovodit. Můžeme o řešení situace popovídat třeba na SKYPE
lada_rei
20.02.2009 - 11:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nerada ti to píšu,ale to už je dost dlouhá doba a je taková jedna důležitá věc ve vztahu a to jsou dotyky,nemusí být vždycky sexuálního charakteru,ale je důležité,aby byly,pokud jeden z partnerů začne toho druhého odmítat,může se jednat o dotykovou averzi a ta je obvykle nezvratná,je důležité,aby jste si promluvili.Hodně štěstí. :17:
20.02.2009 - 17:57 | Filtr
(Lev) bruno
ahojik
jsem v podobny situaci, teda ne, ze by se mnou nechtel spat kvuli tomu, ze jsem ho v tehu odmitala, to ne, ale proste si odvykl na sex - vaha jedna vahava.. to chce se nad to povznest a on se priplazi sam az mu budou vejce praskat ve svech a na ruce bude mit sval, ze by mu ho mohl zavidet i Stalone :4: :4: :4: :4: :29: a pevny nervy
21.02.2009 - 00:08 | Filtr
(Lev) aaknelka
Diky vam moc vsem jste uzasni moc dekuji za rady nekterych se budu drzet, ale ted novinka uz je to za mnou 19.vecer kdyz prijel z prace tak jsme si hodne povidali a zavrsili jsme to krasnym milovanim tak snad se mi hvezdicky konecne naklonili a bude ted vse ok!Chce to vice komunikace a starostlivosti a vzdavat to rozhodne nechci vzdyt spolu mame krasneho a zdraveho 10mesicniho synka a to je pro me ten tazny retez aby jsme byli stastna RODINKA!!! :18: :4: :30: :15: Jeste jednou diky vam moc a pre ji vam hodne stesti jako vy me.....HAPPY END
21.02.2009 - 00:11 | Filtr
(Lev) bruno » aaknelka
happyendy jsou supr, preju hodne stesi, pohody a lasky.. :17:
21.02.2009 - 00:59 | Filtr
(Štír) atraM » aaknelka
:30: :30: :30: :30: :30: :30: :30:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »