asi atavismus


04.02.2009 - 20:06
(Blíženci) hela215
asi atavismus
vážení.rozhodla jsem se s vámi o něco podělit.občas mívám takový stav,že se mi ukáže tak v hlavě nějaká situace z minulosti.naposled jsem byla přítomná rozhovoru dvou lidí v rudolfínské praze.zcela zřetelně jsem viděla prostředí,bylo to na pražském hradě,u nějaké kamenné brány,vchod někam do zahrady,zastřešené.no a jaké bylo mé překvapení,když jsem včera při čtení knihy Praha esoterická otočila stránku a tam byla vyfocená ta brána.uplně stejná jako v mé představě.jo mimochodem,vydala jsem se po stopách jednoho z mužů co byli v tom rozhovoru a našla jsem ho.vím kdo to byl.no ale jinak jsem normální :23: :43:co vy na to?

Řazení:
04.02.2009 - 20:12 | Filtr
(Panna) alassea
Ty jo :15:.To je jak detektívka,pátranie-to by ma bavilo.A robíš s tým niečo?Už si sa niekam dopracovala pomocou týchto zážitkov?a jak si to privodíš,ten stav? :4: :27:
04.02.2009 - 20:15 | Filtr
(Štír) Melody Pond
Teda takovej cvok já nejsem...je pravda, že v některých velmi starých prostorách požaduji dveře tam kde leta nejsou a v podzemí pod Prahou nalézám cestu tam, kde orientačně zdatní kamarádi bloudí...taky se mi starý schody zobrazují jako nový...a takhle já si tady úplně normálně žiju... :5:
04.02.2009 - 21:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Naposledy se mi to stalo na dovolené,zabloudili jsme a měli sebou tři malé děti,čtvrté bylo v bříšku,ušli jsme už bez mála dvacet kiláků lesem,předtím byla vichřice,nevěděli jsme to a tak se vytratilo turistické značení a najednou jsme došli na takové místo v tom lese,já jsem je všechny uklidnila a oznámila jsem jim,že to tam znám,nikdy předtím jsem tam nebyla,ani v dětství,ptala jsem se pak rodičů a řekla jsem manželovi,že teď musíme jít tímto směrem a dojdem do takové malé vesnice a tu jsem mu popsala,nevěřil mi a tak nás tam nechal sedět,byli jsme už hodně vyčerpaní a řekl,že se teda půjde podívat,asi za dvě hodiny se pro nás vrátil,koukal na mě jako na zjevení a řekl mi,že jsem mluvila pravdu a jak jsem to mohla vědět,abych pravdu řekla dodnes nevím jak je to možné. :17:
04.02.2009 - 22:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Heli a nevenujes sa nahodou nejakemu prieskumu prazskej architektury? :25: do snov sa mozu premietat aj nase myslienky ktore pramenia z knih, ktore citame alebo filmov,ktore vidime... :1:
05.02.2009 - 06:34 | Filtr
(Blíženci) hela215
ahoj všichni.tak jak se do toho dostanu.no většinou,když mám klid a jdu třeba spát.mívám občas takov zvláštní sny.jenže tohle nepatří mezi sny.prostě mě to najednou tak jako napadne.zvláštní že to můžu ovlivnit.to jako zjistit víc :32:jo a architektuře se opravdu nevěnuju a v praze jsem byla před osmi lety naposled.proč mě to napadlo vám to sem napsat?můj známý říká že třeba krávy když tráví a přežvýkají,tak mají také úžasné vize.no a napadlo mě tohle. :1:
11.02.2009 - 22:27 | Filtr
(Panna) Wolfinka » hela215
ale ale.... :6: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »