Karty lžou :(


04.02.2009 - 18:13
(Blíženci) Nuna
Karty lžou :(
Přidám trochu smutnou zkušenost.Je to pár týdnů co se mi naplnilo zlověstné proroctví z karet. Potýkám se s problémy,které mi při výkladech opakovaně vyšly - detaily vynechám. Volala jsem to kamarádce,která mi tehdy ty karty vykládala a svorně jsme si tak nad tím klábosily,jak je to možný,že to vždycky vyjde.Jí v kartách vycházela láska,svatba,samé štěstí,opakovaně, stále. V té době žila s novým přítelem,půl roku krásné lásky,plánovali budoucnost, všechno super,štastná. Dneska mi přišla smska "Karty lžou. Fiore/ přítel je ital/mi dneska ráno zemřel."Strávila jsem s ní hodinu povídáním aspoň po telefonu, ve kterém jsem vlastně nemohla mnoho říct,jen jí poslouchat / a brečet :9:/Myslím,že už nikdy kartám nebude věřit.V tuhle chvíli mi to tak přijde i lepší.

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
04.02.2009 - 18:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nefňukej,veverko!!!Někdy je lepší nevědět a jen být šťastná,že člověka čeká něco krásného.Kdyby věděla,co ji čeká,nemohla by prožít tu lásku,kterou prožívala.Celou dobu by se jen trápila.Takhle prožila překrásné období svého života.
Smrt k životu bohužel patří a nikdo a nic ji nezastaví.
Karty nelžou,jen jsou moudré a dobře vědí,že někdy je lépe neříct...
Vyplač se,zase bude líp.Jsem u Tebe a nadálku Tě objímám a hladím Tvoji bolavou dučičku. :17:
04.02.2009 - 18:26 | Filtr
(Rak) Marci12
:24:Je hodně smutné,co píšeš.Přesto Ti budu muset oponovat.Vykládám karty skoro 20 let a za tu dobu nemohu říct(podle zpětné reflexe těch,kterým jsem karty vykládala),že by karty lhaly.Není vyloučené,že by Tvá přítelkyně skutečnost o smrti svého přítele nebyla schopna přijmout-pokud si karty navíc sama vykládala-proto karty o této skutečnosti mohly milosrdně mlčet... :17:
04.02.2009 - 18:30 | Filtr
(Lev) růžička » Marci12
Ahoj, musím s Tebou souhlasit. Moje maminka mi také vykládá karty a byla bych i někdy raději kdyby neměla pravdu
04.02.2009 - 18:33 | Filtr
(Beran) Catwoman1
Možno karty chceli povedat, ze ich laska bude vecna...:-(
04.02.2009 - 18:34 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Marci12
ku kartam mozem pridat moju skusenost. Karty vzdy ukazuju tu situaciu, comu je nebeska obloha naklonena. A naozaj v jeden den mozes klast obdobne otazky na rovnaku vec a vzdy ukazu to iste. Ovsem druhy den uz mozu ukazat uplne ine. Ja preto kartam nekladiem hlbsi vyznam, ani nemam osobne doveru k ich vykladu.
Nuni a tvojej priatelky je mi luto, ale nikdy sa nic nestava len tak, vzdy a kazda udalost v nasom zivote nam otvara brany do pochopenia zivota a bytia ako takeho. Je to smutne, ze jej odisiel blizky clovek, ovsem jemu je uz super, skor ona je ta, ktora sa bude musiet este s mnohymi zivotnymi skuskami popasovat.
04.02.2009 - 18:50 | Filtr
(Štír) Melody Pond
Mně karty většinou hlásej jen samá pozitiva a sociální jistoty...a skutek utek...asi je utluču svým třeskutým optimismem...je fakt, že když mi jistá znamení spucla vztah hned na začátku, ten stín mně po celou dobu strašil...a dopadlo to...jak jinak než blbě... :8: Některý věci je asi líp nevědět...Pomůžu ti plakat, jó :42:
04.02.2009 - 19:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fousinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasila bych s tím, že kdo to s nimi umí tomu karty ledascos poví......ale k čemu vědět věc, kterou nezměním i kdyby v těch kartách byla ? Trápila bych se dopředu. Když už, tak si přeju vědět to co mám možnost nějak ovlivnit a taky to udělám, beru to spíš jako prostředek k určitému nasměrování. Pokud mám někde ale něco smutného napsané a má to tak být tak pro mě lepší nevědět a žít ve štěstí dokud to jde...ten tvůj příběh je moc smutný...a dneska seš bohužel už druhá u koho při smutném příbehu slzím :9:
04.02.2009 - 19:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Catwoman1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fousinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky mě to napadlo :17:
04.02.2009 - 19:08 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Je mi moc líto...

Nevím, proč to karty neukázaly - mohu se jen domnívat, že možná, když sama sobě vykládala, zkreslila si to, nebo to neměla vědět, aby si alespoň užila přítele až do konce...

Tady teď ale nejde o karty, jde o ni. Přála bych jí, aby se s ním rozloučila a za nějaký čas ho nechala jít a žila zase život dál... :17:
04.02.2009 - 19:51 | Filtr
(Panna) alassea
Je to smutné,ale asi by nebola šťastná,keby to popredu vedela,trápila by sa,a možno by tomu ani nezabránila.Tak je dobre,že mohla byť až do konca šťastná.
04.02.2009 - 19:55 | Filtr
(Váhy) čajori
karty nelžou záleží na tom jak je vyložíme :24:
04.02.2009 - 20:38 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Děkuji všem za podporu. :17:
Tahle situace mi ještě víc umocnila moji depku,proto na všechno koukám jaksi pesimističtěji. Ono to přejde.
Já si uvědomuju,že její vztah i to co se stalo má nějaký hlubší význam,vím,co jí tenhle člověk svou půlroční přítomností měl ukázat a naučit.
Vím,že s těmi kartami je to "všelijaké"ať už to bylo tak,že to ve svém vlastním výkladu nemohla/nechtěla / vidět ( I když to spíš ne,protože můj výklad pro ni byl totožný),možná to opravdu bylo tak,že karty jí tohle ukázat nemohly. :8: Potom mi to ale přijde "nefér" a logicky jim nemohu věřit ani já ani ona. I přesto,že máte pravdu v tom,že by se trápila obavami.Taky jsem se jimi trápila až do doby,kdy se ta předpověd naplnila.
Proč mě nelhaly a jí ano ? Chtěly mě připravit na to, co přijde abych to čekala? Ji chtěly ušetřit toho co přijde,aby netrpěla?
Vím,že tu nejde o karty.
Snad poprvé v životě jsem měla v ústech větu "Pomodlím se za Tebe i za něj" Já! Bezvěrec! :39: :8: :1:
04.02.2009 - 20:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všichni lidé mají právo na štěstí a na lásku.Karty věděly,co dělat.Jenom chtěly,aby prožila své štěstí naplno a do poslední kapky.
A jemu budiž země lehká. :17:
04.02.2009 - 22:28 | Filtr
(Býk) ave » Nuna
Ahoj Nuno.
Je mi velice líto Tvé kamarádky.Buď s ní pokud to půjde.Je to nejvíc co pro ni můžeš udělat.Bude dlouho trvat,než přejde její žal.
Ale jednou sama uvěří tomu,že karty a Energie nám nelžou.Opravdu se přikláním k názoru Marci a Ladislavy.Vždyť k čemu by bylo kdyby jí odhalily pravdu a zničily tak smutkem záři jejich lásky.Její přítel neodejde z jejího života,jen forma bude jiná,ale na toto je brzy.Nyní je čas na slzy a vnitřní rozloučení. :17:
05.02.2009 - 01:31 | Filtr
(Váhy) myriam
Karty neklamu...všetko tam bolo..len ona to nechcela vidieť....je mi to tak strašne ľúto...videla len lásku....a tá jej ostala v srdci....a nikdy sa nestratí....
05.02.2009 - 08:27 | Filtr
(Váhy) Jospau
Taky myslím, že karty nelžou, jen někdy huhlaj a není jim moc rozumět, nebo se snažíme slyšet jen to co nám přijde pěkné a nechceme slyšet to co by se nám nepáčilo...
Promiň nesnažím se ti oponovat. A pokud někdo řekne že kartám nevěří je to v pořádku právě tak, jako když věří a vůbec není nutné člověka "obracet", nebo přesvědčovat že to nějak je, nebo není. Proč si o tom nepovídat, ale určitě není potřeba se skrz to vztekat, brečet nebo prát. Ale to by asi mělo být u každé debaty. Jenže oni ne vždy všichni debatující, jsou vždy silně "angažovaní" v tom o čem se debatuje a pak se stane, že někdo řekne něco co vypadá jako chladný kalkul, nebo něco jinak hrozného, či ošklivého a on je to třeba jen nezaujatý pohled (nebo lhostejný)... Už mlčím než se do toho zamotám!
05.02.2009 - 08:40 | Filtr
(Váhy) myriam » Jospau
:27: :27: :27: :15:
05.02.2009 - 09:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Krásné ránko Nunynko :27:
také je mi moc líto lidských osudů a trápení,chce to vyplakat,jak říká Ave.Vnitřní rozloučení se zemřelým...
Tragicky se mi zabil kamarád ze průmyslovky-40let..několik hodin jsem stála u okna a plakala a před očima mi probíhal film plný situací smíchu s ním.Je to velmi smutné,bolest je veliká,ale již dokáži vyslovit jeho jméno beze slz...
Karty nelžou,jen nám Vyšší moc někdy neukazuje vše,nejsme li na to připraveni...
Používám jak tarot,tak i cikánské karty a vždy mi řekly danou situaci-z karet si beru pouze nadhled na věc-lidé sami rozhodnou,jak budou věci postupovat..
Nezavrhuj je,ale vždy měj svou intuici a srdce s rozumem vyvážené. Karty i kyvadlo nikdy nepoužívám jako věc ke konečnému rozhodnutí.
05.02.2009 - 10:16 | Filtr
(Rak) Marci12
:17:Nuno,buď teď ,prosím, pro svou přítelkyni uchem, které naslouchá a rukou,která hladí.Potřebuje to,aby se mohla postupem času vzpamatovat.. :17: :29:
05.02.2009 - 10:53 | Filtr
(Býk) player
Nechápu,jak někdo může být tak pošetilý a nechat si vykládat budoucnost.To je přece zoufalý čin,ne?Ať už lžou nebo nelžou... :43:
05.02.2009 - 11:04 | Filtr
(Váhy) Jospau » player
Je někdo pošetilec jen proto, že věří v něco v co by si nevěil...?
05.02.2009 - 11:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Věřím kartám,nechávám si karty vyložit,vykládám si karty.Je to moje volba a karty vědí,co mi můžou a co nemůžou říct.A rozhodně to necítím jako pošetilost,ale ani Ti nic nebudu vyvracet,když mě jako pošetilce budeš chtít vidět.
Každý vídí jen to,co vidí nebo chce vidět. :17:
05.02.2009 - 11:51 | Filtr
(Váhy) čajori » Ladislava*eL
ahoj :3:ty máš hodné karty .ty mé se semnou moc nepářou.na vykládání není :1: nic špatného,naopak :29:
05.02.2009 - 11:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » čajori
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:3:Ba ne,v tom to není,Kačíí!Ty moje jenom vědí,že nejsem tak silná jak se dělám proto na to berou ohled. :27:
Ty Tvé vědí,že silná jsi,tak proto Ti to tak připadá. :17:
05.02.2009 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Až budeš totálně v pr... budeš hledat pomoc kdekoliv , i u karet :43:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-83
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »