Kdy se duše "vtělí"?


14.01.2009 - 23:35
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Kdy se duše "vtělí"?
Kdy si myslíte, že se duše vtělí? Okamžitě po splynutí vajíčka a spermie - tedy hned do zygoty, nebo do zárodku-embria, nebo až později do plodu, nebo dokonce třeba až před narozením?Osobně na to nemám jednoznačný názor, ale myslím si, že v období plodu už v tom tělíčku duše je, protože plod už určitým způsobem komunikuje a "vyjadřuje se". Dokonce by tu mohla být i jedna paralela s lékařstvím - že potraty jsou dovolené provádět do určitého týdne těhotenství - jako by to do té doby ještě nebyl "plnohodnotný" člověk a pak už ano...Také třeba od toho pátého měsíce těhotenství (nebo nevím přesně, maminky jistě upřesní) se už dá zjišťovat pohlaví - v tom bych také viděla paralelu - jako že už tam ta duše je a tak se začne formovat konečné pohlaví. I když jsou známé případy, že si dlouho myslí (doktoři a všichni), že to bude to a to pohlaví a nakonec je to druhé. Nebo samozřejmě ještě zamotanější, že se někdo cítí jako muž v ženském těle nebo naopak a pak se nechají přeoperovávat...Také jsem četla, že duše se vtěluje taková, která si hlavně vybírá kam, podle toho, co vyzařuje matka (také, jak se tady bavíme, co vlastně vyzařují oba rodiče - že si vybírá, kam se vtělí podle rodičů a prostředí apod.) - to by také nabádalo k tomu, že se nejdříve trochu "rozmýšlí", takže se nevtělí okamžitě po oplodnění atd...Co si o tom myslíte vy?

Stránka: 1 2 3
Řazení:
14.01.2009 - 23:45 | Filtr
(Panna) Namchan
Duše se inkarnuje do tělička přibližně v polovině těhotenstvi.Tehdy take dochazi k prvnim pohybum ditěte a ke změnam citu matky,ktera vycituje noveho ducha v sobě.

14.01.2009 - 23:56 | Filtr
(Panna) Namchan » Namchan
Po oplodněni se určity čas v astralni urovni formuje astralni tělo a zaroven duše určena k inkarnaci se pohybuje v blizkosti nastavajici matky.Duše ma na sobě tělo z jemne hrubohmotnost.Astralni tělo je středni hrubohmotnost a až je hotovo,tak dovoli duši se inkarnovat.Všechny přechody musi byt dodrženy.
Proto třeba duše po smrti,ktere jsou hodně poutany na pozemske věci a zustavaji v astralu blizko země se nemohou inkarnovat a promarnuji čas.
Protože k inkarnaci se musi vytvořit nove tělo v astralni urovni.
Proto je potřeba,aby duše,ktera se chce inkarnovat,opustila astral,aby mohla přijimout nove astralni tělo.
15.01.2009 - 06:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řekla bych,že se dvě duše spojí v jednu po splynutí spermie s vajíčkem... :17:
15.01.2009 - 07:01 | Filtr
(Blíženci) hela215
ahoj.pohlaví dítěte je určeno tři dny po oplodnění.v současnosti zle prý zjistit už od třetího měsíce těhotenství.to vím z učebnice.jinak to co bych ti teď psala bych opisovala z knížky a tobě jsem na to dávala odkaz.je to hezky popsané v knížce theosofie rosikruciánů(jeden z názorů,protože jak víme v těhle věcech nevíme nic jistě) :17:
15.01.2009 - 10:06 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Namchan
Pěkné a obsáhlé vysvětlení. :17:
15.01.2009 - 10:10 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » hela215
Jo, jo, díky. Mě zajímá jaký na to mají názor zde přítomní. :3: :17:
Pohlaví je určeno tři dny po oplodnění? Já zas slyšela, že nejdřív jsou všechny děti v bříšku holčičky a až někdy později u některých dojde k vytvoření mužských pohlavních orgánů, sestoupí varlata apod. a některé zůstanou holčičky. Tři dny po oplodnění se mi zdá dost brzy, ale určitě to máš z nějaké učené knížky, takže nic proti. :3:
15.01.2009 - 10:11 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » bubobubo
Zajímavý názor.
15.01.2009 - 10:46 | Filtr
(Blíženci) hela215 » Tyna_Tynka
no my to měli v rostlinné genetice.teda jako okrajově.jedná se o splynutí chromozómů xx a xy a opravdu ta základní dědičná informace je jasná už tři dny po oplodnění.samozdřejmě že orgány nevypadají jako orgány,tělo má spíš tvar maliny,ale už je jasné co to bude.snad mě nějaký lékař doplní :3:
15.01.2009 - 10:50 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » hela215
Jasně, to máš vlastně pravdu, že je to takhle logické, podle těch chromozómů hned od začátku. :15:
Stejně je zajímavé, že je to docela složité. Nevím, jestli je to pravda, ale taky jsem slyšela, že když třeba žena otěhotní, i když bere antikoncepci a neví to a bere ji dál, tak jak to působí na hormony, tak to může způsobit, že i když to měla být holčička, tak je to nakonec kluk - prostě to tam může udělat nějakou paseku atd..
15.01.2009 - 11:17 | Filtr
(Lev) bruno
Ahojik :27:
ja si zas myslim neco uplne jinyho.. uz pri pohlavnim aktu, pri kterem ma dojit k oplodneni jsou potencionalni duse a jedna z nich se nasledne vteli do toho novyho mimca.. sice ne hned, neco tomu jeste predchazi, ale to svy telo si ta dusicka musi nejakym zpusobem hlidat, protoze podle me na jedno telo je dalsich "zajemcu" mnoho.. Pritel to tu krasne popsal, tak nevim, mozna to co pisu je blbost
Smejte se :29:
15.01.2009 - 11:28 | Filtr
(Panna) Namchan » bruno
Ano da se řict,že si duše "hlida" sve budouci tělo.
Při inkarnaci je nejduležitějši přitažlivost stejnorodeho.
Proto by měly nastavajici maminky dbat na to do jake společnosti chodi,s kym se stykaji.A samy v jakem jsou rozpoloženi.Třeba intenzivni sledovani hororu v TV neni nejlepši.
Taky při samotnem plozeni hraje vliv jaka duše se inkarnuje.
Jestliže došlo k oplodněni při ukajeni vašni,tak to asi nepřitahne ušlechtilou duši.
Ale naopak miluji-li se z lasky,muže přijit podobna duše.
15.01.2009 - 11:41 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » bruno
Pěkný názor. :27:
15.01.2009 - 11:48 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Namchan
Také bych řekla, že v tomhle určitě něco bude. :15:
Ale zase, když to vezmu kolem a kolem, někdy se člověk může setkat s tím, že třeba rodiče mají dítě "jak z jiného světa", než je ten jejich. Někdy to úplně bije do očí, skoro bych řekla, jako kdyby to byly protiklady. Takže také jde asi o to, co má duše za úkol. Třeba zrovna rodiče přivést "někam jinam", nebo naopak některé vyzrálé ženě se může narodit "pěkný pacholek" :4:, když to tak řeknu a má se od ní třeba něco naučit nebo tak... Nebo ne?
Ale určitě by měla být žena v těhotenství v klidu a pracovat na sobě. :15: :27:
15.01.2009 - 12:00 | Filtr
(Panna) Namchan » Tyna_Tynka
Tam je každy připad sam pro sebe a musel by se posoudit samostatně.
Jsou obecne zakonitosti,ktere se při inkarnaci uplatnuji.
Za prve stejnorodost. Je třeba si uvědomit,že nezaleži jen na matce i když ona ma největši vliv.
Dejme tomu,že ona je světla,ale v jeji blizkost-třeba v praci se setkava často se zlymi lidmi,nebo i v rodině muže byt jedna osoba zla-a tito lide mohou vyvinout přitažlivost pro horši duši.Proto jsem řikal,že ženy v těhotenstvi by měly dbat na to s kym se stykaji. Hodně pomaha vnitřni citova modlidba o ochranu.
Pak je zakon karmy. Ktery muže přebit i zakon přitažlivosti stejnorodeho. Pokud si duše něco dluži,tak se muže inkarnovat duše s odlišnymi vlastnostmi-nebo charakterem.
Jednou jsem viděl duši,ktera se narodila do postiženeho těla a to ditě zemřelo asi v jednom roce.
Snažil jsem se to rodičum vysvětlit,ale byli moc materialističti a nechtěli to chapat. Ta duše je oba moc milovala,znali se po mnoho životu. A ona dobrovolně přijala tuto inkarnaci s vědomim,že asi brzy zemře. Mělo tam jit o pomoc rodičum,aby těžkym proživanim došlo k probuzeni jejich duši.
15.01.2009 - 12:17 | Filtr
(Lev) bruno » Namchan
Evidentne o tom vis hodne. Sama jsem nedavno porodila holcicku :27: moje tehotenstvi probihalo tak, ze me ten muj blazen casto vytacel az do nepricetnosti, kdyz jsem mu rikala, ze potrebuju klidek a pohodu.. tak mam strach, aby se to na ni nejak neprojevilo, co myslis?? Jinac jsem byla s mymi dobrymi prateli, takze jsem se i dost nasmala. Svyho chlapa miluju, on me taky, ale v tehotenstvi jsem mu davala dost zabrat, ty moje nalady a tak :28: Nyni je vse v pohode, maly uz je mesic a kousek, tak se ustalilo i jeji spinkani. Promin za ten slovni prujem, ale mam na srdci tolik otazek, na ktery si sama nedokazu odpovedet..
15.01.2009 - 12:18 | Filtr
(Lev) bruno » Tyna_Tynka
Spis takova teze :4: :4: :11:
15.01.2009 - 12:32 | Filtr
(Panna) Namchan » bruno
Takto na dalku nepoznam kdo se inkarnoval a kdo tam vyvinul největši přitažlivost.
Ale muže pomoci-když si vzpomeneš jake jsi měla pocity,když se duše inkarnovala.
Bylo to pravě v polovině těhotenstvi,když se ditě prvně pohlo. V te době by jsi měla vycitovat novou duši.A podle citu jake jsi měla, se da poznat jaka ta duše asi je.
Je třeba si uvědomit,že pravě špatne vlastnosti vyvijeji největši přitažlivost.
Malokdo je stale klidny a vyrovnany,bez zavislosti a vašni.
Takže ruzne slabosti,ktere člověk proživa-většinou je silně prociti a tim vyvine přitažlivost.
15.01.2009 - 12:42 | Filtr
(Lev) bruno » Namchan
Skoda, ze te nemuzu poznat osobne.. :24:
No moje pocity byly takovy, ze jsem malem vyskocila z kuze radosti, kdyz se prcek poprvy hnul, skoro jsem z toho nespala.. Byl to mazec, ale nic nepredci tu radost, kdyz jsem ji poprvy uvidela, celou noc, i kdyz jsem byla vycerpana po celkem dlouhym porodu a tech vsech procedurach jsem na ni civela jak na svatej obrazek a ted to delam taky dost casto :4:
15.01.2009 - 12:50 | Filtr
(Štír) Elenor » bubobubo
To by jsme,ale v sobě měli duší nespočet,kdyby se brala spermie jako jedna duše a vajíčko duše druhá. :23:To asi né. :3:
15.01.2009 - 12:56 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Namchan
Ano, takto to chápu i já (svým citem). :30:
15.01.2009 - 13:21 | Filtr
(Býk) UreaNayal
...Už v okamžiku,kdy se narodí holčička,má v sobě zakódováno-pohlaví svého min.prvorozeného budoucího dětátka-proč to tak je netuším,ale předpokládám,že v tom bude karma hrát podstatnou roli...Už nějakou dobu před otěhotněním,se duše poměrně často, zdržuje v okolí matky a "dbá"na to,aby k otěhotnění došlo s tím"správným"otcem-/vtělená duše potřebuje specifické podmínky,pro naplnění života,který by měla odžít a morfologické pole toho "správného" otce je velmi důležité a to i v případě,že se následně jejich cesty rozejdou/..První 3-4 měsíce ,se duše u matky zdržuje často,ale né trvale-předně matku"chrání",aby nedošlo k "nehodě"-okolo 4-5 měsíce duše začíná "spolupracovat s novým tělíčkem a postupně se "sladují a zžívají"-od cca 7-8 měsíce je v tělíčku přítomna téměř trvale a opouští ho zcela vyjmečně... :4: :4:a prosím neukamenovat :39: :4:
15.01.2009 - 13:34 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » UreaNayal
Moc moc zajímavé. :1:
A hlavně, že když se narodí holčička, tak v sobě má hned zakódované pohlaví svého prvorozeného budoucího miminka. A co myslíš s těmi dalšími (druhorozené atd.), co se ženě narodí, když ty tam od začátku zakódované nejsou?
15.01.2009 - 13:51 | Filtr
(Blíženci) hela215
ještě ti chci popsat vlastní zážitek.mám děti dvě.u obou jsem věděla,že se něco děje a ještě jsem nebyla těhotná.potom u holky,to bylo takové zvláštní.doktor mi tvrdil,že těhotná nejsem,já věděla že jsem,potom mě chtěl poslat na čištění dělohy,nikde nic neviděl,v nemocnici byli naštěstí normální a nechali mě týden poležet.potom tam přišel tem samý na konzultaci a druhý mu říkal kolego to je zárodek měsíční normální velikosti,je divné že jste si toho nevšiml :23:a vlastně během těhotenství jsem neprožívala nic zvláštního jen jsem věděla,že to tak má být.podruhé jsem to taky věděla hned,to žádné problémy nebyly.každé z těch dětí je jiné,takže i pocity a vše kolem je jiné.je to vše prostě souhra náhod co náhody nejsou :3:
15.01.2009 - 14:30 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » hela215
Díky za tvoje vlastní zážitky.
Pokud jsou maminky citlivé a "všímají si", tak pak docela často popisují, že věděly, že jsou těhotné, hned od začátku (snad od prvního dne). :15:
A ty které se umí pozastavit a věci prociťovat nejspíš ví, že se něco děje, ještě před tím, než otěhotní, jako ty. :1:
Je to všechno takový malý (velký) zázrak. :27: Vlastně úplně všechno, co se děje, ale to otěhotnění a zrození je fakt něco velkého. :17:
15.01.2009 - 19:41 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
ahoj :)

zastávám názor, že "duše" si vybírá svoje rodiče a vybírá si to jak "prožije" tento život - karma, osud...

duše vstupuje do těla matky při oplození vajíčka spermií - teda spíš současně - od té doby už "duše" vnímá co se děje kolem ní - a "zapisuje" si to do "pamněti" - proto není doporučován pohlavní styk v těhotenství - dítěti a jeho psych. stavu to moc nepomáhá

na svoji karmu, osud , na to jak si vybíráme své rodiče si můžeme "vzpomenou" při meditaci, kdy se dostaneme na "druhou stranu"

tak to vidím já - k této myšlence mě přivedlo 10 vhledů celestínské proroctví a i tajemství :) - všem doporučuji přečíst :)



Příspěvky: 1-25 26-50 51-67
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »