Nevím, co si myslet...


11.01.2009 - 19:37
(Ryby) lostris1
Nevím, co si myslet...
Ahojky všem! V listopadu jsem se sešla s klukem, který mi odepsal na inzerát. Dlouho jsme si psali a o spoustě i intimních věcech, takže jsem měla pocit, že se známe už dlouho. Scházíme se pořád, ale buď je proti nám celý vesmír, nebo je něco špatně. Nevím, jak to popsat, ale zatím mám pocit, že je to víc o sexu, než o čemkoliv jiným. Pravdou je, že já byla dlouho nemocná (on za mnou přijel, i když věděl, že nejsem doma sama, tak nemohlo jít jen o sex), pak byl nemocný on, přesto za mnou přijel. Teď o víkendu jsme měli být spolu, on přijel v sobotu dopoledne, pak si jel něco vyřídit, ale chtěl jít pak do kina. Nakonec to celý zrušil (důvod uvedl a celkem pochopitelný) a prý je mu to líto a vše mi vynahradí. Není to poprvé, co to udělal, proto mám pocit, že jde jen o sex, ale zase si říkám, proč by se mi svěřoval se vším, s čím se mi svěřil?? To by byl přece sám proti sobě? Když mi nedávno psal a já mu neodpověděla, tak za hodinu volal a v hlase měl nejistotu, co se děje...Když jsem to chtěla asi před třemi týdny ukončit, tak mi to vymluvil...Tak může mi někdo vysvětlit myšlení chlapa?? Nejhorší je, že mu nevěřím, podezřívám ho, že mi lže. Jenže to by musel všechno plánovat tak dopředu a promyšleně, že to nejspíš není pravda. Já jen po svých zkušennostech z předchozích vztahů možná hledám chyby, kde nejsou. Když mi včera zrušil to kino, už jsem mu neodpověděla. Až dnes jsem mu napsala a on nic. Zítra i mi určitě přijde smska s nějakou omluvou :24: Tak co myslíte??

Stránka: 1 2
Řazení:
11.01.2009 - 20:40 | Filtr
(Býk) player
Přesně. Hledáš něco tam,kde nic není.Zkusím trochu svých zkušeností.Pravda je taková,že když někdo druhému řekne :miluji tě a chce mít pravdu,tak to lze tak po roce,pokud spolu tráví zatraceně hodně času. Jinak je to přeloženo do Češtiny-vzrušuješ mě a mě se to líbí,víš.
Uvolni se.pokud by chtěl jen tvé tělo-i pak je to hodnotza,minimálně ta,že se mu líbíš.Ale milovat tě bude,až pozná tvé silné i slabé stránky-pokud je to vůbec možné.Nezoufej,užívej si,čas ukáže.
Jedna rada.Jen jeden,dva ze sta maj takovou cenu
že kvůli ním má cenu jít úplně nadoraz a třeba se vzdát i kusu sebe sama. Dej mu šanci a čas :3:
11.01.2009 - 20:59 | Filtr
(Ryby) Joey
Ahoj ..neves hlavu ...treba ti to sam vysvetli az bude chtit . Ja tim chci akorat rici to , ze i muzi maji nekdy problemy, o kterych proste svym drahym polovickam nechteji rici, aby je netrapili svymi problemy ..vime vsuchni jake umi zeny byt a veci si prikraslovat a uz fantasie pracuje a nejaka malickost muze razem prerust v konflik , hadku , problemy a nestesti . Z vlastni zkusenosti toto znam . Kdyz jsem pritelkyni nerikal pracovni problemy a ostatni , tak byla klidnejsi . ale na druhou stranu to taky vzdy poznala na mem chovani ze mam starosti a ze neni neco v poradku. ale i to bylo spatne . cle to je proste o komunikaci ...poslys ..muzi neradi mluvi o svych problemech ...a to je cele . Problem je ve vsem vetsinou v komunikaci ...to je cele ..takze spolu mluvit, mluvit, mluvit ..vim , je tezke potlacit eego a jesitnost ...na obou stranach .. ..hlavne spolu mluvit.. nejhorsi je kdyz si clovek v hlave sam vytvari katastroficke scenare ....ale jinak preji hodne stesti , at to dobre dopadne ..protoze kazdy potrebuje nekoho s kym je mu dobre .. :1:
11.01.2009 - 21:08 | Filtr
(Ryby) lostris1 » player
Děkuji za hezký slova. Opravdu. Dalo mi to jakousi šanci, že všechno nemusí být jen černý. :1:
11.01.2009 - 21:11 | Filtr
(Štír) Tasha11
Kedy si ho spoznala? daj jeho datum nar. , lebo ty ides do zleho roku, kedy vsetky vztahy budu pre teba zatazove a problemove.Teraz sa mas sustredit viac na pracu, nez na vztahy. :17:
11.01.2009 - 21:12 | Filtr
(Ryby) lostris1 » Joey
I Tobě moc děkuji. Vím, že je třeba mluvit a my mluvíme. On mi právě o svých problémech říká hodně a prý jsem teď jiný člověk, který ví všechno. Tak snad je to jen dnešním úplňkem a mýma katastrofickýma scénářema. Ale víš jak to je...špatným věcem se věří líp... :25:
11.01.2009 - 21:13 | Filtr
(Ryby) lostris1 » Tasha11
On je 31.8.1979 Já vím, že tento rok je pro mě zátěžový. Loňský rok byl přípravný pro tento a já ho prý zvládla docela dobře, takže tento rok bych snad měla projít se ctí.
11.01.2009 - 21:29 | Filtr
(Štír) Tasha11 » lostris1
Lostris,tento vztah nie je dobry podla cisiel..Budu pretrvavat problemy, on je totiz v presne tej negativnej vibracii, ktoru ty zacinas. Nech je to akokolvek, vztahy zacinajuce v 4 su vzdy problemove, nie z citu vzniknute.Obaja ste , alebo zacinate 4...
Ani nijake karmicke prepojenie tam nie je, pokial budem ratat tvoju este sucasnu 3 rocnu vibraciu a jeho isto istu 4, spolu ste sa stretli kvoli citovym problemom na oboch stranach.Dokonca sa neviete porozpravat, vase slovne prejavy su vzajomne nepochopene...
11.01.2009 - 21:33 | Filtr
(Ryby) lostris1 » Tasha11
Nezmění to ani to, že jsme se poznali loni?
11.01.2009 - 21:36 | Filtr
(Štír) Tasha11 » lostris1
ani nie, hmm...jedine u teba, alee..daj mesiac a rok.Pozri, hlavne moje slova neber ako pismo svate! je to tvoj osud, len si chcela poradit a som sa na vas vztah pozrela cez numero. Kazdy rozumny clovek radu vypocuje, ale zariadi sa podla vlastneho uvazenia, pocitov :1:
Numero moze pomoct, ale nie je pravidlom :3:
11.01.2009 - 21:43 | Filtr
(Ryby) lostris1 » Tasha11
Ale to já samozřejmě vím, že člověk si svůj osud utváří svýma myšlenkama. Určitě to neberu jako holý fakt. Jen mě zajímá, jestli to podle čísel jde, nebo ne. První kontakt s ním byl 12.10.08. To on napsal mě. A poprvé jsme se osobně viděli 29.11.08. :1:
11.01.2009 - 21:46 | Filtr
(Štír) Tasha11 » lostris1
ano, tak som to vycitila uplne spravne, tento termin cca som si myslela :3:, plati to ako som ti napisala vyssie
Azda ma napadlo, pokial by ste sa stretli este v tvojej 2, co by bolo v januari 08, ale nie je...
11.01.2009 - 21:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ve Tvém příběhu poznávám vlastní, ani nevím jestli napsat jak skončil, pro mě špatně, jednou přišla smska, že mu nemám už ani psát ani volat, bez udání důvodu, zašla jsem za astroložkou a ta mi potvrdila, že by to nemělo cenu, ale i přesto mě to sebralo. Nepřeji Ti totéž, ale vzhledem k tomu co říkají čísla, raději počítej s tou horší variantou, když se nepotvrdí, bude to příjemné překvapení a to by bylo super ne?? :37:
11.01.2009 - 22:00 | Filtr
(Ryby) lostris1 » maty.k
Tak tenhle způsob už znám taky. To už mám v minulosti za sebou. Ne od něj, ale od jiného :1: Jsem už docela dlouho sama a moc chci být s někým. Samota je bolestivá. Moc bych chtěla věřit, že tohle může být jinak. Vždyť on si našel mě!! Snad se na mě usměje štěstí. Podle tarotu jsem se už vyrovnala s tím, s čím jsem bojovala předloni a jsem připravená na "ten" krok a v každém výkladu jsem měla chlapa. Podle popisu by to mohl být i on (to jsem ho ještě neznala). Chtěla bych moc věřit na svou šťastnou hvězdu, že teď už mi začne svítit na cestu. Jdu už dost dlouho po tmě :24:
11.01.2009 - 22:25 | Filtr
(Štír) Tasha11 » lostris1
dolezite je pozitivne mysleniem ver a praj si vsetko krasne a bude to tak :27:
11.01.2009 - 22:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lostris1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc bych Ti to přála, vím jaké to je být dlouho sama, to se pak i stébla chytáš, že jo? :24: Aspoň já jo, a stejně je to k ničemu, kartářka mi řekla, že jsem silná osobnost a to chlapi nemají rádi, tak občas když mám depku přemýšlím, jestli není lepší zůstat sama, než zažívat další zklamání, já jim už totiž ani moc nevěřím :25:
12.01.2009 - 14:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gnom, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Joey i player to vystihl naprosto přesně :30: :15:
Jen bych ještě dodal a to tu čtu dost často nezatěžujte se minulostí a nevhazujte všechny do jednoho pytle a kolik podílu na tom máte svou neustálou vymyšlenou a nereálnou domněnkou?
Jak mně bylo jednou řečeno: Někdy je dobré nemyslet. A fakt to zabírá, hlavně když si začnete vymýšlet ptákoviny.
Ještě jedna věc, proč si vlastně předem nalháváš,že to není on, podle čísel?
A co to aspoň zkusit?
Vlastně to ukonči, protože jsi ho už odepsala :21:
12.01.2009 - 14:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele poupátko30, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že my, ženy nikdy chlapům nemůžeme porozumět úplně. Opravdu mají jiné myšlení než my a ať se snažíme sebevíc,nikdy nepronikneme dostatečně hluboko. Možná je to dobře.Můj přítel mi říká,že všechno moc pitvám,rozebírám a přesvědčuji sama sebe o něčem,co není.Přitom já to vidím tak jasně! Takže jak už ti spousta lidí radila....nech to plynout,povznes se nad tím,nakonec,třeba ho to přiměje k údivu nad tím, co že se to děje,že netrojčíš,neděláš "scény" a jsi stále milá,usměvavá,laskavá a s otevřenou náručí. :17:
12.01.2009 - 19:29 | Filtr
(Ryby) lostris1 » Gnom
Já ho rozhodně neodepsala. Já se nerada vzdávám a snažím se vidět v lidech i to dobrý. Jen je to někdy trochu težší :39: Dneska ráno mi napsal, že se omlouvá a že řeší nějaký rodinný trable. Tak jsem mu podala pomocnou ruku a napsala, že tu jsem, kdyby potřeboval. Já se snažím zbytečně nepanikařit, ale jsou dny, kdy mi to fakt nejde :32:
12.01.2009 - 19:37 | Filtr
(Ryby) lostris1 » poupátko30
Taky hodně pitvám a hledám důvody pro a pro ono a sama vím, že to není dobré. Vím, že když budu negativní a něčeho se moc bát, tak to přivolám. Moc snažím to brát jak je a moc se v tom nehrabat a vždycky, když mi podá vysvětlení (aniž bych se ho ptala), tak je tak prostý a jasný, že si hned říkám, že jsem zase vyšilovala zbytečně. Naštěsní se vymýšlením katastrof bavím o samotě a neventiluju to jemu :4: A tak se budu snažit být pořád ta chápavá s otevřenou náručí :17:
13.01.2009 - 08:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím,že ženy mají v těchto věcech vyvinutý ten tzv. šestý smysl a cítí,že není něco v pořádku,tak o tom zkus zapřemýšlet,jestli ti náhodou tvé srdce nenaznačuje,že toto není tak úplně ta správná volba. :27:
13.01.2009 - 15:01 | Filtr
(Býk) player
Lostris,ty jsi nevyvážená dívka.Z toho,co tu čtu. A přitom hezká. Je fakt,že mé zjištění je kruté a sice že více jak polovina ženských je s tebou na jedný lodi.V momentě,že upneš pohled na chlapa jako na šanci na budoucnost - notabene na inzerát-musíš to brát jako zápas v pinčesu.Prohraju,vyhraju...vem to čert,hlavně že hraju. Já bych to viděl tak: bavíš se dobře?baví se on dobře? Pokud ty jo a on ne,máš jedinou šanci-jít k němu blíž.Pokud oba špatně,vzdejte to,pokud on jo a ty ne,vzdej to.Pokud lavíruješ,že vlastně nevíš,nedělej nic,dokud se to nevyjasní. Ale hlavně-vztah má budoucnost jen tehdy,je-li radostný. (a ani to asi není navěky). :37:
13.01.2009 - 15:05 | Filtr
(Býk) player
Jinak Bubobubo má pravdu.Instikt máte od Boha daný,ten vás zřídkakdy zklame. :28:
13.01.2009 - 20:07 | Filtr
(Štír) dáda13
Vím jistě,že jakmile se objeví ve vztazích nedůvěra.Není to pro vztah dobré,každý z partnerů čeká kdy se co nehezkého objeví nebo dozví a nejhorší je pak kdy se přímo po druhém pídí.O to víc to bolí.Myslím si,jak uhasíná důvěra druhému,vytrácí se láska v nedohlednu. :22:

:27:Dělíš se s náma a myslím,že víš sama co cítíš a chceš.
13.01.2009 - 20:20 | Filtr
(Beran) Catwoman1
Niečo podobné robil aj môj priateľ a neskutočne ma tým vytáčal..po pár hádkach však pochopil. Čo keby si mu povedala, nech ti hneď povie v danej situácii dôvod, pre ktorý dohodnuté veci zruší? A nie až o deň dva...lebo to potom vyzerá, že si necháva čas na vymyslenie toho dôvodu.
Inak ti radím byť tak isto nespoľahlivá ako on, zrušiť občas schôdzky, urobiť si iný program bez neho, aby si nebol tebou tak istý.
Rob to isté čo on, hlavne sa naňho moc neupínaj a všetko sa dostane do normálu...
13.01.2009 - 20:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proč tam ten smajla zvrací, vysvětli mi to, abych to špatně nepochopila, jak je mým zvykem :25:
Příspěvky: 1-25 26-44
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »