Lidé,kteří nezemřou přirozeně


10.01.2009 - 08:11
(Rak) Saddáma
Lidé,kteří nezemřou přirozeně
Ahoj, zajímalo by mě co se stane s dušemi lidí,kteří nezemřou přirozeně. Jsou např. popraveni,úkladně zavražděni nebo zahynou při nějaké hromadné nehodě či přírodní katastrofě a nestačili si vše na tomto světě ještě vyřešit

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
10.01.2009 - 09:44 | Filtr
(Panna) Namchan
Nestačili si vše na tomto světě vyřešit.Pišeš.
V dnešni době teměř neexistuje člověk,ktery by měl vše vyřešeno.
Po přechodu na onen svět se každemu dějě podle jeho zralosti.Bud stoupa vyše,byl-li ušlechtily,nebo je připoutan či dokonce klesa dolu, podle nizkych sklonu.
Napřiklad při vraždach hrozi nezralemu člověku,že se necha vtahnout do pomstychtivosti.Mnoho zavražděnych je připoutano ke svym vrahum a pronasleduji je po desetileti,staleti i dele.
Neuvědomuji si,že tim promarnuji drahoceny čas.
Viděl jsem lidi,kteři byli poměrně slušni,ale z nenavisti ke svemu vrahovi šli za nim až tam, čemu lide řikaji peklo.Do jemnohmotnych temnych urovni-myšlenka na křivdu a pomstu je pevně poutala ke svemu vrahovi.
10.01.2009 - 09:49 | Filtr
(Panna) Charis » Namchan
ako takým ľuďom pomôcť, čo sa nevedia alebo nechcú zbaviť nenávisti?
10.01.2009 - 10:25 | Filtr
(Panna) Namchan » Charis
Maš na mysli lidi už na onom světě?
Tam muže pomoci jen laska,modlidba atd.
Jeden muž skončil v temnych jemnohmotnych urovnich a byl stale stahovan niže temnymi dušemi,ale na zemi zanechal ženu. Ta žena byla poměrně dost čista a velice jej milovala. Kdyby ji nebylo,asi by se nahoru nedostal.A nebo ne tak brzy.Neustale na něho myslela a modlila se za něho.Parsek lasky od ni miřil až k němu a jemu se dole v temnu zjevoval jeji zařici obraz,ktery mu daval silu myslet na hezke věci a tim se postupně dostal nahoru.
10.01.2009 - 11:22 | Filtr
(Rak) Saddáma » Namchan
To je velice zajímavé odkud tyto informace čerpáš? Mně se často zdá o již nežijících lidech,které jsem byť žili v naší době nemohla poznat, protože žili tisíce kilometrů daleko. Ale asi je to jen výplod fantazie. Každopádně díky moc za cenné poznatky
10.01.2009 - 11:34 | Filtr
(Panna) Namchan » Saddáma
Občas mohu navštivit jine urovně než hmotne.A viděl jsem mnoho zbloudilych a připoutanych duši.Uvědomit si,že něco neni v pořadku je na onom světě o mnoho težši než na zemi.Je třeba aby si to lide uvědomili,kteři touži po duchovnim rustu. Na onom světě se člověk dostane mezi stejně zrale nebo nezrale lidi.Což ma za nesledek,že v temnějšich urovnich neni tak snadne přijit na světlejši myšlenky.Země je vyjimečna tim,že zde mohou žit vedle sebe lide všech stupnu zralosti.
10.01.2009 - 11:39 | Filtr
(Rak) Saddáma » Namchan
Ti dotyční zesnulí mají podobu příbuznou té své pozemské nebo je to energie tak jak se popisuje.
10.01.2009 - 11:46 | Filtr
(Panna) Namchan » Saddáma
Člověk ma několik těl na sobě.Vlastni člověk je duchovni podstaty,pak ma na sobě několik těl z jemnohmotnosti a z hrubohmotnosti.V podstatě člověk pořad vypada jako člověk.Pokud jde životem spravně formuji se jeho vnitřni těla ke krase.Pokud se vybiji ve vašnich a zlobě,znetvořuje tim sva jemna těla a dochazi k odpornym znetvořeninam.
10.01.2009 - 11:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saddáma
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pyras, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Saddáma, přečti si knížku, nebo se podívej na film- Jak přicházejí sny - je tam pěkně zobrazeno a popsáno to, jak to může s tímto typem zemřelých a jejich pronásledovateli dopadnout.
10.01.2009 - 12:07 | Filtr
(Rak) Saddáma » pyras
Dobře díky moc za informaci určitě to skouknu. Jen jsem chtěla říct, že nikoho se nesnažím pronásledovat přichátí to samo sporadicky
10.01.2009 - 12:20 | Filtr
(Panna) alassea » Namchan
Stretla som sa na regresnom kurze s pojmom privtelené duše,tomu všetkému rozumiem,okrem iného to má aj logiku,a mám s tým skúsenosti aj z mojho blízkeho okolia.Hovorilo sa na tom kurze o tom,že niektoré privtelené duše človek so sebou "nosí" i niekoľko storočí,to znamená,že keď zomriem/napríklad ja/ tak ten privtelenec so mnou zostane a prejde do ďaľšej inkarnácie?tomu nerozumiem.Nevieš,prosím,ako to je?
10.01.2009 - 12:34 | Filtr
(Panna) Namchan » alassea
Přivtělenec?Tim mysliš duši,ktera stiha někoho svou nenavisti třeba jo?Jako že je k ni připoutana.
Ano tam to neni časově omezeno.Člověk muže byt na někom připoutan i staleti.Vesměs musi dojit k vzajemnemu odpuštěmi a porozuměni,aby se rozdělili.Je to mnohdy naročne,jednak duše už nema rozum a jen bezprostředně proživa co naplnuje jeji citěni.

10.01.2009 - 12:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Charis
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pyras, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
čauki,Země je hranicí mezi pozitivní a negativní úrovní dá se říct, že se tady zobrazují veškeré možnosti negativních sfér, z toho důvodu je tu i hodně nenávisti. Nejůčinnější způsob, jak očistit Zemi od těchto vlastností je jít příkladem a vysílat pozitivní myšlenky,žít v lásce a hlavně zjistit, co Láska vlastně je, protože tady je i význam lásky zkreslený.
V temných úrovních je vnímání velmi potlačeno, velmi se tam zvýrazňuje negativní myšlení, ke kterému jsou tam vytvořené podmínky. Bytosti tam žijící jsou energeticky zotročovány a vysávány. V tomto prostředí je velmi těžké najít cestu zpět nahoru, ale je to možné, každý má šanci procitnout a jak píše PŘÍTEL, nejůčinnější pomoc je modlitba a vysílání positivních myšlenek do těch úrovní. Je ale třeba být velmi opatrný při komunikaci a prací s těmito úrovněmi,je třeba mít kolem sebe dostatečnou ochranu a při sebemenším intuitivním upozornění okamžitě práci přerušit.
Tady rozepisuji dvě podobná témata, tak se omlouvám, že jsem je od sebe neoddělil. :27:
10.01.2009 - 12:40 | Filtr
(Štír) Tasha11
ahoj Saddama, ludia, aj ked zomreli neprirodzenou smrtou, zomreli, kedze zomriet mali. NIc nie je nahoda a pokial by umriet nemali, neumreli by. Takze ich duse iste splnili ulohy, ktore tu plnit mali. Takze rovnako ako aj ine duse ostavaju niekde v astraloch . REspektive zalezi od danej duse , kam ide a kam nie. Ci sa este planuje a potrebuje opat narodit, alebo uz nie.
10.01.2009 - 13:04 | Filtr
(Panna) alassea » Namchan
Skúsim to popísať konkrétne.Moja mama-veĺmi závislá na svojom mužovi/mojom otcovi/až natoľko,že si myslím,že reálne hrozí,že keď ona "raz" zomrie zostane ako privtelenec pri ňom,pretože nie je schopná ho opustiť,vzdať sa ho,nechať ho ísť,tiež je v nej obrovská nenávisť,čo ju hrozne zatemňuje.Ako sa tu dá pomocť,aby sa to nestalo,respektíve ako tu vobec pomocť.Je alkoholik-všeobecne má problém so závislosťami a pri vyhotovení aut.kresby na jej "osobu" tam boli zistené 3 privtelené duše.Asi naozaj len tá Modlitba by mohla pomocť.Každý má predsa svojho anjela,možno i viac anjelov-ale podľa stupňa svojho vývoja,takže aj tí anjeli mávajú rozličný stupeň vývoja,neviem či som sa do toho nezamotala,to sú zas dokopy dve témy :43: :23: :8: :27:
10.01.2009 - 13:09 | Filtr
(Štír) Tasha11 » alassea
alassea ahoj, v takom pripade naozaj treba ziadat motlidbou a nielen anjelov, ale i archanjelov, aby pomohli. Urcite pomozu, naviac predovsetkym otec ma prosit a ziadat, pokial prave jemu take cosi hrozi.
10.01.2009 - 13:16 | Filtr
(Panna) alassea » Tasha11
Ja to skúsim :15: :17:,s otcom neviem,či by sa na takúto tému dalo "rozumne" hovoriť,je dosť materialisticky zameraný,asi by neuveril :23: :29: :17:
10.01.2009 - 13:25 | Filtr
(Panna) Namchan » alassea
Toto je v dnešni době všeobecny jev.Jen velmi male procento lidi po smrti smi stoupat do světlejšich urovni.Největši čast lidi zustava po smrti v blizkosti země u svych pozustalych anebo u lidi, kteři maji stejne sklony-zavislosti pozemske.Na tom ma vinu celkovy upadek lidstva a neochota zajimat se o tyto věci.Lidem chybi poznani zakonu stvořeni.
Pokud to jde,tak je třeba člověku vysvětlit jemnohmotne zakony onoho světa.Pokud o tom nechce nic slyšet,tak nezbyva nic jineho než modlidba.
Je třeba si uvědomit,že samotna zformovana slova ještě nejsou modlidbou.
Modlidba ma učinek pouze pokud je dostatečně procitěna.Musi byt naplněna skutečnymi city-jen tehdy muže očekavat pomoc z hury.
Samotne myšlenky a slova zustavaji v astralu. Kdežto city leti vzhuru ke Světlu.
Čistota citu jim dava lehkost.
Jestliže jsou v modlidbě city křivdy,jako že člověk repta,že zrovna ho muselo postihnout co ho potkalo,tak modliba je znečištěna a nemuže stoupat.
10.01.2009 - 13:33 | Filtr
(Panna) alassea » Namchan
ďakujem za tvoje slová :17:,vlastne som dlho nedokázala odpustiť,a ešte stále som neodpustila /ale čo?keď vlastne viem,že nič nie je náhoda a všetko som si svojím konaním prichystala ja :23:/ a dlho som sa tiež nedokázala modliť,alebo vobec priblížiť k Bohu,teraz už by to snáď šlo,ale aj tak neviem ,ako na to,predsa len som ešte stále moc sebecká :8:
10.01.2009 - 13:40 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Namchan
To si pekne a vystizne napisal :1:
10.01.2009 - 13:43 | Filtr
(Panna) Namchan » alassea
Ono ve skutečnost při modlidbě neni vubec potřeba formovat myšlenky a slova. To je jen pomucka pro lidi.Je třeba využit každou chvili,když na člověka přijde nějake vnitřni pohnuti-obratit vnitřni zrak k Panu a nechat rozlit cele sve citěni.Samozřejmě se mohou použit nějaka slova jako pomucka. :27:
10.01.2009 - 14:55 | Filtr
(Rak) Saddáma » Namchan
nádhera sledovat vaše příspěvky hodně mě to obohacuje fakt moc moc díky :1: :17: Jinak duše už opravdu není schopna myslet, v myšlení je přece kus nás samých. Já si vždycky představovala že jsme to stále my se svým sebeuvědoměním akorát ve sférách mimo tuto realitu
10.01.2009 - 15:03 | Filtr
(Panna) Charis » Namchan
mala som na mysli ľudí, ktorí ešte žijú a vlastne to Alassea už napísala za mňa, vlastne som sa za rodičov modlila dlhé roky a potom prišlo také obdobie, kéď som si povedala, že to už nemá zmysel. Tak si mi pripomenul , že všetko má zmysel. Vďaka :17:
10.01.2009 - 15:07 | Filtr
(Panna) Charis » pyras
to si myslel asi ,keď je ten človek už mŕtvy, že? Tak ja mám teda asi trochu ľahšiu úlohu v tom , že nie je. Už sa tu rozoberala bezpodmienečná láska a to mi vždy nejde. ale aspoň si to uvedomujem...,skúšam... ďakujem :29:
10.01.2009 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tiez som byvala viac sebecka a plna nenavistnych myslienok...to preto, ze bolest zo straty bola silnejsia...ale ludia tu na najdise mi dost pomohli a teraz sa naozaj snazim byt pozitivnejsia a laskavejsia. uz len fakt, ze sa snazis byt ina, ti pomaha. chce to len cas, uprimnost k sebe samemu a k ostatnym a vela lasky a zvladnes to.drzim ti palce :17: :3:
10.01.2009 - 15:28 | Filtr
(Panna) Namchan » Iza23
Ano jakekoli rozhodnuti člověka,jej napojuje na nitky ve stvořeni a těmito nitkami proudi k člověku posila.Když se rozhodne k dobru-ke změně a navic to prociti a prosi vnitřně o posilu-tak přichazeji k člověku obrovske pomoci.Ale vždy přijdou až člověk uděla prvni krok.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-79
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »