Kočky nám pomáhají


10.12.2008 - 22:09
(Beran) lenyška
Kočky nám pomáhají
máte rádi koččičky?Tak je nechte,ať se vám otírají o nohy-očistí vás od špatných energií.A jestly vám rády spinkají v posteli,tak vám říkají-toto je pro tebe špatné místo,nespi tu a přestěhuj si tu postel jinam,mysli na své zdraví. :15: :15: :15:

Stránka: 1 2
Řazení:
10.12.2008 - 22:33 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Osobně se přiznám, že kočky zas tak moc ráda nemám - mají divné oči. Ale také jsem četla, že pokud člověku "pochodují" někde po těle, třeba po hrudníku, tak je tam nějaká nemoc/špatná energie, že ji umí vycítit.
10.12.2008 - 23:04 | Filtr
(Lev) simba » Tyna_Tynka
Tak to fakt, to by mohla potvrdit moje máma. A já taky. Když jsem se z fyzického i psychického přetížení potřetí sesypala a už zůstala doma,tedy u mámy, protože doma jsem to nezvládala. A ona má kocoura. Byla a jsem na antidepresivech a práškách na nervy. Celý týden, než jsem se dostala z nejhoršího, mi ležel na klíně a nechal se hladit. To jindy dlouho nevydrží. Po týdnu nabyl přesvědčení, že jsem z nejhoršího venku - bylo mi líp, pravda. Ano, vycítí a dokonce bych řekla, že kočky nemoc z těla vytahují. Opět příklad od mámy - bolelo ji břicho a ulevilo se jí, když jí kocour na bolavém místě ležel. Tolik moje poznatky :1:
10.12.2008 - 23:15 | Filtr
(Panna) elaviel
Hmm, s tim, ze kocky spi na spatnych zonach... slysela jsem o tom, ale ted, jak to pises, se mi vybavuje, ze segre spi kocicka porad v posteli. Reknu ji to, aby nespala na zlym miste. :27:
11.12.2008 - 01:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele romi.h.w, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je krásné téma,měli jsme doma dva kocoury,jeden byl bílý a druhý černý,jeden byl z popelnice a druhý ze smeťáku,každý měl úplně jinou povahu,ten bílý byl moc hodný,ale měl rád jen mě a nikoho jiného,ten černý to byl zlobivec,všechno zničil,nebo poblil,fakt humusák takovej smradlavej a ten měl rád každého,hlavně když přinesl salám nebo párek,měla jsem je oba moc ráda,ale už umřeli,celé noci se rvali,lítali tam chlupy a někdy tekla i krev,ten bílý s námi spal a vždycky nás do rána učesal,olizoval nám kštice tak dlouho,když jsme spali ,dokud nevytvořil účes,který očekával.Ten černý měl jiné starosti,stále někam odcházel a pak se celý roztrhaný vracel,měl svůj okruh milenek,doplatil na to jednoho dne se nevrátil,tak jsme hledali a hledali a našli jsme ho na kolejích na kaši.Ten druhý nikam nechodil,bylo mu nejlépe u mě v klíně,jednou začal zvracet a kadit krev,byla jsem vyděšená,tak jsem zavolala veterináře,přijel a píchnul mu injekci,že to nemá cenu,pak ho vzal k sobě na pitvu a zjistil,že měl rakovinu snad všech orgánů,které mají co do činění s trávením,to byl příběh našich koček,byla s nimi fakt prča,ale ty konce.Ten bílej co spal s námi v posteli,byl sám moc nemocný a stejně tam spal,tak nevím.
11.12.2008 - 01:34 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer
Kočičky doslova miluju... :5: :4: :5:

11.12.2008 - 01:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » e.s.o.rimmer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no jistě,dvounohý,že jo :3: :2:
11.12.2008 - 01:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdybych se měla řídit podle toho mýho zrzavýho miláčka,tak asi nemůžu spát nikde.Ať si lehnu kdekoliv,je hned u mně a krade si místečko pro sebe.Je se mnou od tý doby,co jsem opustila rodné hnízdo,to už je nějakých sedm let a pořád mě pronásleduje.Zkoušela jsem cokoliv,dokonce mu nešetrně a sobecky přibouchnout dveře před čumáčkem,během pár proškrábaných nocí se naučil si otevřít...sem tam přemýšlím,že to není náhoda,že se mně tak drží...jestli oni v tom nebudou nějaký reinkarnace,či co :4:A to samý má můj taťka s bráškou tohohle miláčka.Taky se od něj nehne,když je doma.A co je mimo,kocourek se trápí... :8:úplně je na něm vidět,jak mu chybí
11.12.2008 - 09:55 | Filtr
(Vodnář) vydra iva
Zdravím, u nás doma se za dlouhý čas vystřídalo spousta koček. Každá byla jiná, každá měla jiné zvyky.
Napíšu o posledních dvou.
Měli jsme kočičku úplně černou, která měla nemocné oko, které jsme museli pořád vykapávat. Nejvíc měla ráda moji dceru, ale spávala u nás v posteli a nejraději mě ležela ve vlasech ( to jsem fakt nesnášela). Pak nám začala utíkat i když byla vykastrovaná, pořád ji to lákalo ven, až ji byl osudný velký náklaďák.
Nynější slečna je celá mourovaná a je to hroznej darebák. Dostane se úplně všude a pořád něco vyvádí. Její nejoblíbenější zábavou je kousat a chytat prsty u nohou když spíme. Zvlášní je že ta zase s náma nikdy nespí, je v křesle. Přes den spí v posteli dcery, ale podle mě je to jen, že v jiné by ji otravovali děti.

Čím víc poznávám lidi, tím víc miluju zvířata.

11.12.2008 - 10:23 | Filtr
(Lev) simba » vydra iva
Tak hlavně poslední věta fakt sedne. Jo zvířátka, ta neublíží úmyslně jako někteří lidé. :27:
11.12.2008 - 11:35 | Filtr
(Beran) anairis » romi.h.w
Ahoj Romi,
Pozorně jsem si přečetla tvůj příspěvek. Máš taky zajímavé zkušenosti s kočičkama. Předpokládám, že tvůj bílý kocourek s tebou stále spal aby tě chránil a léčil před nebezpečím možné nemoci. Víš že kočky inklinují na geopaktogení, kde může být v podzemí voda, ložiska,aj. zony a pejskové zase na ty čisté.Stejně tak přistupují k člověku.Kočky dokáží svým vnímáním pronikat do nám nepochopitelným, neviditelných oblastí. Už staří egyptané měly kočku jako symbol skrytého vidění, magie, léčení,aj.jsou to úžasná zvířata a velmi osobitá, kočka si nedá jen tak od někoho poroučet, je velmi svobodná a má svůj rozum.Pes je polarita kočky, proto se někdy nesnáší, jinak doplnují.
Tvůj kocourek u tebe spal, aby splnil ulohu, kvuli které hlavně přišel, převzít na sebe nemoc a tím věčným vrněním u hlavy upravit (kočky to dělají vědomně či podvědomě) aurické pole. takováto věrná zvířátka v nás zesilují lásku a pochopení, úctu ke zvířecí říši. Tím, že se v nás hnou city, hlavně když odejdou. Chtěla bych toho ještě tolik napsat.
Doma jsme měly hodně koček, jeden kocourek mi občas nedovolil se pohnout, drápky mě držel kůži na hlavě a taky žárlil. Naše poslední číča s námi žila 15 let a umyslně si to prodloužila kvůli mě, když jsem ji prosila. Ale neměla jsem zasahovat, protože ji to už dlouho nebavilo a neměla moc zubů.
Přeji hezký advent . M :29:
11.12.2008 - 12:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » simba
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kulioko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No nevím, jestli poslední věta sedne, já zase říkám, kdo má rád zvířata, většinou nemá rád lidi.
11.12.2008 - 13:07 | Filtr
(Štír) Melody Pond » kulioko
Já mám ráda některý lidi a některý zvířata...
Asi nejdu s většinou... :32:
11.12.2008 - 13:24 | Filtr
(Blíženci) hela215
já kočky miluju.od mala jsem s nimi trávila hodně času.a ty jejich oči mě hrozně přitahují.momentálně ne,ale dříve jsem se do nich podívala a měla jasno o co jde.jinak ale třeba když se odřete,nebo někde něco hnisá je lepší si ránu nechat vylízat od psa-ten má uzdravující jazyk :2: :1:
11.12.2008 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No neviem, ci je to tak, ako hovoris, ale ja macky v posteli neznesiem. spavali sme s jednou takou u starkej v obyvacke a kedze macka prespala cely den, o tretej nad ranom sa zobudila plna energie a zacala mi brnkat po nose, tak to uz fakt bolo privela a skoncila na chodbe. nic proti mackam, ale co je vela, to je vela...este tak pohladkat to ano, ale nemam rada, ked sa o mna otieraju, pride mi to, ze sa cistia oni a nie ze cistia nasu zlu energiu. :25:
11.12.2008 - 21:28 | Filtr
(Rak) - E - » e.s.o.rimmer
a když spěj u tebe v posteli tak je to ideální :5: ...
11.12.2008 - 21:33 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer » - E -
Teda co mi to tady předhazujete? :4:
11.12.2008 - 21:38 | Filtr
(Kozoroh) atreb
Jak si vysvětlit to , když kočička spí s pejskem na jedné podušce. Jaká zona tam je?
11.12.2008 - 21:43 | Filtr
(Štír) Melody Pond » atreb
Tak to jsou pak ty potvory rozmazlený jak ty naši netopejři :5:
11.12.2008 - 22:33 | Filtr
(Lev) simba » kulioko
Ne, právě že ne. Kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi. Takový má rád jen sám sebe. Jednoho takového jsem měla"tu čest" poznat. Dokázal surově kopnout do pejska, který se mu prostě připletl pod nohy. Pak byl scjopný bít děti a vyhrožovat vraždou. To sedne jak hrnec na prdel - omlouvám se za ten výraz, ale je to tak. To, že mám pomalu ale jistě raději zvířátka, je proto, že ona nepodrazí, nezklamou, nejsou falešná. na rozdíl od mnoha lidí. Ale neboj, jsou lidičky, kteří mě vlastní osobností přesvědčují, že jsou i ti hodní. Po velmi špatných zkušenostech se ze mne stal pesimista. Snad se to obrátí k lepšímu.
11.12.2008 - 22:44 | Filtr
(Lev) růžička » simba
Nejsou jen přítulný kočky , ale i laboratorní potkani.Máme takového mazlíka doma. Nikdy bych nevěřila , že si získá moje srdce :4:
11.12.2008 - 22:46 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » simba
To je asi pravda. Ale kočky se mi někdy právě trochu falešné zdají. Takové vypočítavé - dojdou si pro pohlazení, kdy chtějí, a to jakoby se jim člověk prostě musel věnovat, jinak se urazí, a když se jim nechce, tak jako by nic - a ty jejich drápky - pěkně ostré. :4: Proto mám nějak radši psy. Ti mají takové upřímné oči, kočky takové záhadné. Psů se vůbec nebojím - žádných. Když se na ně podívám, můžu se s nimi "spojit", tak ví, že ani oni se nemusí bát mě. A jsou věrní a velmi vděční. To moc kočky nejsou, ale jen z mého pohledu samozřejmě. Říká se ale, že pes je věrný svému pánovi a kočka svému domovu.
12.12.2008 - 03:45 | Filtr
(Panna) elaviel
Hmm, to je zajimavy. Urcite to z tebe vycitila. Ted me napada - nenapadlo vas nekdy, ze si treba i se zviratkama resime nejakou karmu? V tomhle tvym pripade by mi to tak skoro i sedelo. :27:
12.12.2008 - 03:49 | Filtr
(Panna) elaviel » Tyna_Tynka
Nekde jsem od nekoho slysela, jak rekl(a), ze kocky nas neberou tak, ze my jsme jejich pani, ale tak ze oni jsou pani nasi. Tim padem oni si rozhoduji, kdy nam budou venovat pozornost. Celkem by to tak i sedelo. :4: Ja jsem nikdy kocky extra nevyhledavala, byly mi jedno, ani mi nevadily, ani jsem je nemilovala. Pak si ale segra poridila kocicku a zamilovala jsem se. :12: I kdyz to je pekna potvora. A narodila se na zacatku srpna, takze to je kocka lvice. To byste neverili, jak se podle toho chova - dama :4:
12.12.2008 - 06:03 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » elaviel
Ano, tak to mám momentálně podobně - nevadí mi, ale ani je nemiluju. Je pravda, že v okolí nemám nikoho, kdo by ji měl, abych se s ní přímo setkávala, takže zatím jsem neměla příležitost se do ní zamilovat. :4: :3:
12.12.2008 - 11:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ane, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Měla jsem kočičku sedm let a už ji nemám šest let a moc mi chybí. byla to přítulná kamarádka :15: :17: :27:, která vycítila, co ani člověk ne. Jsou úžasný :15:
Příspěvky: 1-25 26-46
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »