přátelství po rozchodu


10.12.2008 - 07:57
(Váhy) goldi20
přátelství po rozchodu
Řeší se tady stavy po rozchodech, nevěra, neštastná láska,atd..Ale co přátelství po rozchodu. Myslíte , že to může fungovat. Mohou být bývalí partneři přátele, nebo si jen na to hrají. Co si o tom myslíte.Přátelíte se z některým z bývalých partnerů/partnerek. Můj osobní názor je ten, že to jde. Možná je to tím , že se přátelím s bývalým a popravdě nám to "klape" víc , než když jsme spolu chodily. Ono taky záleží na důvodů atd. Tak pište , diskutujte.

Stránka: 1 2 3
Řazení:
10.12.2008 - 08:20 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Už jsem to tady říkala několikrát - mám s otcem svých dětí velmi dobrej vztah. Jako otec funguje perfektně, domluvíme se na všem,pomůže mi když potřebuju,jsem schopna s ním sedět a povídat si s ním normálně o všem, nedohadujeme se, neděláme si naschvály. Není důvod. Je to člověk,který měl v mém životě důležitou roli a nezavrhnu ho jen proto,že teď hraje v jiném divadle. :3: Jsme kamarádi a byť jsou věci,ve kterých jsme každý už někde jinde, přeci jenom ten kus života,co jsem s ním prožila, se nedá zahodit. Takže já dneska v tomhle příspěvku nebudu v oponentuře. :1:
10.12.2008 - 08:23 | Filtr
(Štír) Melody Pond
Přátelím se se svým bývalým manželem a jak jsme byli špatní manželé, jsme dobří přátelé. Jeho přednosti a dobré vlastnosti mi stále imponují a špatné trápí jeho novou milou ženu :20:
Asi to záleží na tom, jaxe s tím aktéři srovnaj... :5:
10.12.2008 - 08:25 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Nuna
:32: to můj ex nebyl moc dobrej otec, tudíž jsem angažovala jiného :30:
10.12.2008 - 08:38 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Melody Pond
Proč ne! Když starý kolo blbě jede, je třeba ho vyměnit za nový! :2: :4:
10.12.2008 - 08:42 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Nuna
Ahááá, tak proto se to po... já totiž neumim jezdit na kole :32:
10.12.2008 - 08:50 | Filtr
(Panna) laku
Ono také záleží, co se od toho přátelství očekává a jak má člověk v sobě ten ukončený vztah srovnaný.Já jsem se takhle kamarádila s bývalým přítelem přes rok po rozchodu a bohužel jsem od toho očekávala, že budeme zase spolu. Proto jsem se konečně rozhodla toto přátelství ukončit, protože jsem se s tím prostě nedokázala srovnat a akorát jsem se trápila. Bohužel on mě pořád kontaktuje,a nějak to nechce respektovat,śnad ho to přestane bavit, když nijak nereaguji.
10.12.2008 - 09:14 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Melody Pond
No vidíš - jednoduchý vysvětlení. :4: Kdyby to takhle pojali všichni,ubyla by tady polovina příspěvků. :2: Což by ale zase byla škoda. :1:
10.12.2008 - 09:35 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Nuna
Učiněná škoda :23: Já to tak vlastně nemyslela :32: Prostě ta myšlenka, že se oba oprostěj od toho zlýho, ale nemusej se vzdát toho co fungovalo...je fajn, ale jen v případě, že oba stojej na svých nohách... :36:
10.12.2008 - 10:05 | Filtr
(Lev) simba
Víš Zlatunko, ono jak s kým. Se mstivým člověkem to asi nepůjde. Tedy ne asi, určitě ne. Mám svoje zkušenosti, jde o otce dětí(oba :2:). Jsem totiž 2x rozvedená. No a teď jsem se přestěhovala od spolubydlícího do nového bytečku a spolu vycházíme v dobrém. Asi i proto, že mu i teď dost pomáhám. Ale oba máme klid, který jsme tak potřebovali. :27:
10.12.2008 - 10:34 | Filtr
(Panna) Artep
:30: :30: :30: Je to skvělé přátelství bez přetvářek. Doporučuji!!!! :29:
10.12.2008 - 10:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Romanečko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Záleží ako sa rozídete ak v dobrom prečo nie, ale keď dosť nešťastne, tak neviem či máš chuť najbližšie roky ho vidieť,
Ja stým problém nemám( až na jeden prípad) :29:
10.12.2008 - 11:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj.
Samozřejmě, že to jde, být přátelé po rozchodu. Jde t v případě, že oba pochopí důvody rozchodu a vyrovnají se s tím. Pak je jasno a není důvod pro výčitky a nebo nesnášenlivost.
Když jeden z partnerů nepochopí, proč ho druhý opouští, nefunguje to. Protože neustále cítí křivdu a neustále se bude ptát proč... a bude zaujatý proti případným dalším partnerům svého bývalého.
:3:
10.12.2008 - 11:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přála bych si , aby to tak fungovalo.Zatím k tomu nemůžu nic víc říct. mám pocit, že když láska zmizí, může být přátelství jiná a třeba i lepší forma porozumnění.
10.12.2008 - 12:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zlatunka,

pokud jsi vdaná, máš se svým manželem plno problémů, a on se ani po letech nezmění, tak je těžké být s ním po rozvodu přítel.

Gauner zůstane tím, čím je, a kdybys měla hodného, milého, tak se nemáš proč rozcházet, nebo rozvádět.

A pokud to někomu jde, tak je to zajímavý úkaz. To se nemuseli rozvádět či rozcházet. Mě to hlava nebere.
Nemohu se přátelit s tím, který dovedl zkazit polovinu života.

Pěkné odpoledne :1:

10.12.2008 - 12:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sem.miš

Možná, že to někomu opravdu jde. To se rozváděli kvůli nějaké banalitě. S kterou se umí oba dva vyrovnat, a záleží jim na dětech. Proto píšeš o rozvodu sladce, jen jeden nebo druhý něco nepochopí. Většinou, ten, který je tlačen do kouta, to cítí velice silně. Ale není pravda, že musíš po rozvodu být zapšklá, unadávaná bába. Naopak. Je ti lépe, a víš, že jsi pro sebe i své děti něco vyřešila.
Křivdu cítít nemusíš, té se musíš hlavně oprostit, a vůbec všeho zlého, co ti život nadělil.
Jsem ráda, že tobě to takto funguje.

Pěkný den :1: :29:
10.12.2008 - 14:20 | Filtr
(Panna) elaviel
Jasne, ze to jde, pokud bejvaly neni treba psychopat (jak uz tady padlo), anebo se s tim rozchodem oba vyrovnali. Ja se kamaradim se vsemi byvalymi, az na jednu vyjimku. Sice to v nekterych pripadech trosku dyl trvalo, nez se s tim jeden z nas smiril, ale nakonec jsme kamaradi. :27: Hodne zalezi na tom, jestli rozchod probehl v dobrym, nebo zlym.
10.12.2008 - 15:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele romi.h.w, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S bývalým manželem máme dobrý vztah,neříkám,že jsme přátelé,ale co se týká dětí na všem se v pohodě domlouváme a vycházíme si vzájemně vstříc,ale ono to bude tím,že jsme se spolu kamarádili už jako děti,pak jsme spolu ve 14 letech začli chodit,ve 23 letech jsme se vzali a ve 28 rozvedli,to už je pořádný kus života s jedním člověkem,tak to se těžko vymaže z hlavy,ale jak říkám jako přítele ho už neberu,přítel by nikdy nepodrazil a on to udělal.Ale jinak si myslím,že je možné se s bývalými partnery kamarádit dál a může to kamarádství být i hezčí,než partnerský vztah.
10.12.2008 - 15:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když budu mluvit za sebe,hodně rozlišuju kamarádství a přátelství.Kamarádů mám hodně,přátel jenom pár ale za to vím,že se na ně mohu spolehnout.Takže přátelství s bývalým nejde,alespoň ne u mě,jelikož jsme se rozešli právě kvůli nespolehlivosti,ale kamarádit s ním můžu.Když se vidíme,popovídáme si,občas si vypomůžem,snažíme se spolu vycházet hlavně kvůli malýmu,kterej za naše problémy nemohl a nemusí jimi tedy ani trpět.
10.12.2008 - 15:26 | Filtr
(Beran) lenyška
S exmanželem se spíš už ani nezdravíme i když jsem snahu měla-on vždy byl chudák a já mrcha,co mu ublížila,chce výživné,atd.No i když realita je jiná,když není vše a zcela po jeho,tak se vzteká a dělá naschvály.Nebere ohledy ani na mě,ani na syna.A můj 1expřítel,po 4letech zjistil,že mu chybím i když má ženskou,občas si napíšem+zdravíme se,chci si sním promluvit-máme něco nedořešeno.A můj 2expřítel,s tím jsem se viděla za 2roky 1x a mluvili jsme o všem.
10.12.2008 - 15:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Erika12, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Určite je to možné i když jsi myslím že to chce hlavne čas.Se svými ex se proste kamarádim sejdem se na kafe nebo jen tak si napíšeme nebo zavoláme.Před pár měsíci jsem se rozešla s posledním a ani nevím proč do teď jsem proste nedostala vysvětlení jen samé bláboly nebavíme se nekomunikujeme spolu i když sedíme v jednom kanclu,ale věřím že se to zlomí a budem taky kamaradi zatím to nejde,ale ano myslím že přátelství je někdy lepší než samotnej vztah. :27:
10.12.2008 - 16:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kulioko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj dámy. Trochu to tady rozstřelím, tu vaši růžovou diskusi jako muž. Já si myslím, že to asi nebude moc dobře fungovat v případě, pokud je nerovnováha ve vztahu.
10.12.2008 - 16:21 | Filtr
(Panna) elaviel » kulioko
No, to uz se tady ale resilo :2: :4:
10.12.2008 - 16:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » elaviel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kulioko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vy se moc rozepisujete a mě to nebaví číst :-)))
10.12.2008 - 16:24 | Filtr
(Štír) Melody Pond » elaviel
Javor, chlapi semtam tvrděj, že to ženský maj démony a po rozchodu se nechtěj vidět, ale při pohledu na obličej exíka, když jsem mu řekla, že s někym bydlim, na mně šly paralelně mdloby a záchvat smíchu... :5:
10.12.2008 - 16:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Melody Pond
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kulioko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A to jako proč... moc tomu nerozumím ???
Příspěvky: 1-25 26-50 51-63
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »