co je málo a co moc?


27.11.2008 - 23:57
(Blíženci) Nuna
co je málo a co moc?
Láska se dá dávat najevo mnoha způsoby. Někdo má potřebu říkat svému milovanému protějšku "miluji Tě" několikrát denně, někdo si napotrpí na slova,zase má rád velká gesta. Z někoho nevymámíte jediný projev náklonnosti za celé měsíce, někdo by vás samou láskou sežral. Jsou dvojice,které si píší 50 zamilovaných smsek denně, jsou tací,kteří mobil do ruky nevezmou. Někdo má potřebu vidět svého vyvoleného denně, někomu to stačí jednou za týden. Někteří zahrnují své lásky dárky,druhé zase ani nenapadne koupit společné lístky do kina. Někdo dává svoji lásku na odiv celému světu a někdo si ji chrání pro sebe a užívá si ji v soukromí.A co Vy? Jak jste na tom? :1:Není to kontroverzní téma, jen taková malá nápověda k milé úvaze o tom,jakou podobu by měla mít,nebo má,vaše láska,takže doufám,že si tady nevjedete do vlasů,až si budete hájit to své. :3:

Řazení:
28.11.2008 - 02:22 | Filtr
(Vodnář) anik
Tři roky jsem měla vztah s člověkem, který mi za celou dobu neřekl ani jednou, miluju tě. Možná to bylo tím, že mě nikdy nemiloval. Slova mám tě rád dokázal napsat jenom po sms. Jedinkrát v životě mi řekl, že jsem krásná.
Teď už spolu nejsme, i když on si myslí opak. Ale je to už zbytečné.
Já osobně nečekám, že mi můj budoucí partner bude vyznávat lásku každou minutu. Ale chci mít vedle sebe človíčka, který mě bude milovat prostě proto, že existuju a taky mi to dokáže říct nebo dát najevo tehdy, kdy to nejmíň čekám. Netrvám na drahých dárcích, ale růžička nebo nějaká drobnost občas neškodí.
Tak to je můj názor. :1:
28.11.2008 - 11:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj :3:
Jsem z těch, co vyznávají - všeho s mírou.
Takže to ráda slyším, ale ne denně.
A nesnáším sms typu: Miluju Tě. A co Ty?
Já to taky neumím říkat pořád a ani při sexu moc ne. Spíš při mazlení, tulení a při hezkých chvilkách, který spolu strávíme.
Pro mě je vyznání lásky i to, že mi koupí kobylku na kytaru, když ví, že mi rupla, aniž bych ho žádala. Nebo CD, o kterém ví, že ho nemám. Jen tak. Z lásky.
:12: :27:
28.11.2008 - 13:56 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Ahoj, to mi připomělo, že jsem nedávno četla článek - kolik sexu je tak akorát? A odpovídal tam pan Šmolka, a řekl svatou pravdu - to je jako byste se ptali: kolik cukru do kávy je tak akorát?
Pro každého prostě jinak a zase musí přijít alespoň určitý kompromis. Stejně tak tady, je na každém, jak mu to vyhovuje. Asi by se měli sejít raději jedinci, kteří to mají přece jen podobnější, jinak jeden bude nakrknutý, že ho druhý otravuje a ten druhý, že mu první vůbec lásku nedokazuje...
Osobně to mám taky s mírou, když jsem s přítelem začala v 15 chodit, tak to samozřejmě byly docela časté sms :4:, a teď již ve zralém vztahu podle mě, si někdy každý řekneme - miluji tě, když cítíme, že je na to vhodná chvíle, a to je pro mě nejlepší. :17:
28.11.2008 - 14:13 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Tak to legrace je :4: :17:, to já znám taky, ale u nás je to opačně, že mě takhle škádlí přítel. :21: Vždycky se zeptám: Máš mě rád? A on: No to teda nevím, možná malinko. :4: :3: A mě to vždycky rozesměje. :1:
28.11.2008 - 14:15 | Filtr
(Kozoroh) atreb » Tyna_Tynka
To myslím patří také ke vztahu :17: :15: :17:
28.11.2008 - 15:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tyna_Tynka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je krásné,já přesně v těchhle chvikách poznám,jak moc mě má rád,při tomhle škádlení...i když jsme se tak škádlili a ještě jsme spolu nechodili.
A s tím vyznáním,když to tak cítím,dám to najevo třeba pohlazením,dotykem,přitulením,objetím,pusou.Je pěkný,když mi třeba ve tři v noci přijde smska,ve které stojí chybíš mi,miluju tě,vím,že je v práci a vzpomněl si na mě.ale chodit mi každou noc,asi ho zabiju.Když je to moc časté,tak se to omrzí a člověk to pak bere jako samozřejmost... :27: :17:
28.11.2008 - 16:08 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Tatuat Fairy
Jo tak s tím pohlazením, přitulením to mám stejné. :15: Někde jsem četla, že je 5 typů vyznávání lásky a každý člověk má jeden dominantní a pak ještě jeden docela silný - takže většinou používá 2 z těch 5. A někdy i tímhle může docházet k nedorozumění v páru. Bylo to nějak slovně, dotekem, že pro druhého něco děláme a ještě dva způsoby, ale ty si už nepamatuju. No slovně - to je jasné, že to dotyčný říká, ale právě to od druhého potřebuje taky slyšet, pak dotekem - to je to pohlazení, polibek atd. a zase to od toho druhého očekává (a právě třeba i na veřejnosti, a když to druhému vadí, tak už začíná problém), a že pro druhého něco děláme - tedy muž například doma pořád něco kutí a opravuje s vědomím, že to dělá právě pro ženu, a tak jí ukazuje lásku, žena zase muži vyváří apod. Pak může nastat situace, že se třeba dotyční milují a hodně, ale každý to vyjadřuje jinak - žena třeba dotekem a kontaktem a muž tím, že pro ni pořád něco dělá - a ve finále jim to prostě nevyjde, protože žena si ho přeje mít u sebe a mazlit se a chybí jí to od něj a myslí si tudíž, že ji až tak nemiluje, přitom muž by pro ni udělal první poslední, ale potřebu blízkosti s ní nesdílí a naopak by od ní čekal, že až konečně přijde domů se spoustou pěkných výrobků, tak mu ona dá dobrou večeři, pak zákuseček atd. zatímco ona by se chtěla mazlit. :23: :4: Takhle to tam bylo vysvětlené a něco na tom asi bude...
24.06.2009 - 15:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jaenn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
miluji tě je někdy svazující, ale když chci vyznat lásku, tak třeba večeří, lístkem na koncert, pohlazením atd. :1: nebo něčím co by mu udělalo radost :62:
24.06.2009 - 17:40 | Filtr
(Rak) mate » Jaenn
...pokud tomu tak doopravdy je,slova "miluji Tě" by neměl být problém vyslovit...stačí jednou...

v životě každého z nás se může stát,že jeden z nás se vydá na druhý břeh a pak už není komu ty slůvka říct....

24.06.2009 - 18:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tyna_Tynka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 76elisha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no, tak nějak tak to funguje u nás.. :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »