Zvyknout si nebo rozchod?


07.11.2008 - 14:18
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ellis55, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Zvyknout si nebo rozchod?
Ahoj lidi, mam malej problem-- mam pritele pres pul roku,potiz je ale v tom, ze i tak nezmizli nektere projevy, ktere jsem myslela, ze casem pominou. Kuprikladu mi dava ruzne prezdivky, ktere mi moc nelichoti, dela si legraci ze vseho, co ja myslim vazne,skadli mne...proste, jako by nemel zadnou uctu a ja se pak ptam, proc je pak porad se mnou, kdyz je takovy. Rika mi, ze me miluje a nekdy se tak i chova, ale pak to zas zazdi s nejakou podobnou pitomosti...Mam se s nim rozejit nebo si na to zvyknout?diky

Stránka: 1 2
Řazení:
07.11.2008 - 14:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ellis55, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo jasne uz mockrat, jenomze on to pak vsechno obrati na zert, ze se nemam brat tak vazne a pak z toho vyjdu jak takovej urazlivej pitomec :25:
07.11.2008 - 14:45 | Filtr
(Panna) Jája13
Těžko poradit,není to mnoho informací o vztahu jako takovém. :14:
Proč jste vlastně spolu začali chodit,co ti ten vztah dává pozitivního,kdy a jak často je ti s přítelem dobře?Tohle vše si prober,je víc kladů či záporů.
Tak jak jsi to napsala,řekla bych jdi od něj,jsi mladá a nebudeš mít problém navázat vztah,kde si budete více vycházet vstříc,respektovat sebe a své vzájemné názory.
Ale tahle rada je unáhlená při nedostatku informací,které tu máme.
Jen tak uvažuji,proč má tvůj přítel potřebu tě shazovat,neumím si představit, jak byste, s takovým chováním, vychovávali děti? :17: :29:
07.11.2008 - 14:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já mam na nočním stolku kartičku s větou : Pokud si nemůžeš říct jednoznačně ano, pak je to ne.
Vim,že je to kategorický,navíc jsem o dost starší a mam ji tam teprv půl roku,ale snažim se podle ní řídit.Vlastně se řídim. :1:
a vlastně lituju,že sem jí tam neměla před 10 lety,tu kartičku
07.11.2008 - 14:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jestli jsou to jenom nevinny srandicky, tak si myslim, ze na tom nic neni. Zkus mu to treba nekdy oplatit taky nejakou srandou, nebo si udelej srandu z nej, at vidi jaky to je, dobirej si ho atak. kluci to nekdy zkousi. Treba ti tim chce naznacit, ze se s tebou nudi, co ja vim...Proste testuje vody do kterych ma vstoupit. Kdys to budes brat s nadhledem a humorem, tak to bude ok. Mozna to beres moc vazne... Zkus byt taky vtipna...Ze me si taky pritel dela nekdy srandu a ja se tomu jenom smeju...Rika mi treba ze vypadam jak cervena karkulka, kdys mam neco cervenyho, nebo mi i jednou rekl ze vypadam jako ufon....:D vul jeden...:)) Ale beru to ze srandy. Taky si ho dobiram. Na rozchod bych to urcite nevidela. Ale na druhou stranu se rika vseho moc skodi. a jestli ti prijde ze to moc prehani, tak mu treba uplne v klidu rekni, at toho necha, ze se ti to nelibi...a kdys neprestane, tak ho potom zkus treba delsi cas nevidet...jemu se zacne styskat a pak as te zase uvidi, tak si treba srandu delat nebude...
07.11.2008 - 15:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale asi taky zalezi na tom, co treba presne ti rika, v jakych situacich atak...Zkus to nejak upresnit. A vsechno co ty myslis vazne on si z toho dela srandu? no, jste spolu teprve pul roku a to jeste neni tak dlouho, treba to casem vymizi...Zalezi na tom, jestli se dokaze potom zachovat nejak vazne v nejaky dulezity situaci...Hm, je to na tobe, ale jestli ti rika, i hezky veci a chova se tak podle toho, tak to vtipkareni ma treba jenom proste v povaze...treba te bere vazne, ale jenom je proste takovej. Musi si z toho proste udelat srandu. Ted zalezi jenom na tobe, jestli to chces snaset, kdys ti to tak vadi... :17:
07.11.2008 - 15:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kaan, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co se škádlívá,to se rádo mívá.Znáš to?
Neber vše vážně.Není to dobré pro vztah a vůbec pro život.
Myslím si,že když má takovou povahu,propluje životem s úsměvem na rtech.Co si víc přát?
Přemýšlej ,jestli chceš takového partnera na stálo.Myslím,že to vůbec není špatné,ale samozřejmě to musí mít trochu úroveň.
Co pro tebe jsou přezdívky,co ti nelichotí?
07.11.2008 - 16:09 | Filtr
(Blíženci) Nuna
No,já osobně bych teda nebyla s někým,kdo nerespektuje moje přání. Pokud on ví,že Ti jeho srandičky na Tvůj účet vadí a přesto Tě tím pořád trápí,tak v tom vztahu k Tobě zase tolika lásky nebude. Empatie je jedna z věcí,která je základem pro vztah a nedovede li se vcítit do Tvých pocitů, tak bych ho poslala k šípku,ať si jde dělat srandičky z někoho jiného. Už nejste dva puberťáci - předpokládám,že nebude mladší než Ty - ale skorem dospělý lidé,tak by bylo záhodno aspoň ve věcech důležitých se tak chovat. Vsadím se, že kdybys začla s tu samou hrou, tak by se mu to hrubě nelíbilo. Chování těhle lidí nedovedu vysvětlit, nechápu,ale nelíbí se mi a tak se s takovými lidmi nestýkám a pokud už musím, tak s nimi komunikuji jen o věcech nezbytně nutných. Víš, jestli sis na to nezvykla po půl roce, těžko si na to zvykneš teď a do budoucna se to bude stupňovat. Dneska tě ještě dovede nějak uchlácholit, za pár let ho nějaké chlácholení přestane bavit a je li dnes jízlivý ironicky, za pár let bude jízlivý velmi zle. Nechci razantně odsoudit vztah,který je třeba pro Tebe důležitý,ale svěřila jsi tenhle problém a na něj reaguju. Přiznávám,že velmi subjektivně, třeba Ti někdo jiný řekne "prosimtě, taková prkotina",ale za sebe - já bych zdrhla už dávno ! :3: :4:
07.11.2008 - 16:10 | Filtr
(Blíženci) Nuna » baralinka
:30: :30:
Chcu taky takovou kartičku! :1:
07.11.2008 - 16:14 | Filtr
(Panna) Artep
Ahoj, budu mluvit za sebe, já takovéto tzv škádlení(přezdívky typu: šiško,čuňátko,oslíku,pitomečku atd)( :23:nebo nějaké to domácí pošťuchování "facička sem facička tam" :28:) nemám ráda,protože z vlastní zkušeností vím,že tam se nějak ztratí hranice a naběhne to někam jinam a už to nelze zastavit a není to ani zábavné! Spíše se to pak nazývá ponižování,ztrapňování,zesměšňování a to nemá rád nikdo!
Trvala bych na tom aby si takové nějaké přezdívky nechal pro své kamarády!! Ty jsi jeho partnerka tebe má hýčkat a lichotit ti! Pokud to nepochopí a nezmění ten svůj postoj :14: nemá cenu v tom nadále pokračovat!! Už nyní se ti to nelíbí,co potom za čas?? :23: Hodně štěstí :15: :29:
07.11.2008 - 18:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ganesh, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Elis...
jseš s ním proto, že ho máš ráda, nebo pro to, že zkoumáš, jestli dělá víc pitomostí, než uneseš?

PS: to nahoře je otázka na zamyšlení.. ale ve skutečnosti.. kdybys svůj vztah měla založený na Lásce, nepotřebovala bys psát tento příspěvek.. takže?.. takže je to úplně jedno, jestli s ním ještě nějakou dobu budeš, nebo si najdeš někoho jiného (kterého už zřejmě v merku máš..)
Na druhou stranu.. třeba je jen hravý a chce, abys byla taky.. někdy je nejlepším lékem na duši, pořádně se sama sobě zasmát ... :3:
07.11.2008 - 19:08 | Filtr
(Vodnář) bebu84
ahojda,řekla bych, že si se svým přítelem musíš promluvit...
můj mi taky dal své přezdívky a taky jsme se škádlili, ale bylo to škádlení hezké....no a můžu říct, že když jsem mu něco řekla, tak jsem taky brala všechno vážně, a neznám srandu.... :24: přitom mně každý zná jako usměvavého člověka, který nezkazí legraci a jen tak ho něco neurací.... :24: :23:
no a teď mám jen slzy pro pláč

Prostě si jen promluvte
08.11.2008 - 03:59 | Filtr
(Panna) elaviel
Jojo, presne, souhlasim, ze zalezi, jakyho razu to "skadleni" je. My si s pritelem delame srandu ze sebe navzajem a pak se tomu smejem, neberu to nijak tragicky, ale na druhou stranu vim, ze to jsou nevinny zerticky. Nesnesla bych, kdyby me nejakym zpusobem ponizoval (treba ve spolecnosti jinych lidi s vymluvou, ze to byla jen sranda). To bych s nim hodila vaznou rec a dala mu na vybranou - bud prestane, nebo zdar. Moc jsi to nespecifikovala, tak nevim(e), jak to brat, tak si z toho snad neco vyberes. :27:
08.11.2008 - 08:25 | Filtr
(Váhy) myriam
:17:Milá Marie, prečo si robíš problém, keď nemusíš, poznáš ho len pol roka a už teraz sa k tebe správa tak, že ti to nevyhovuje. Na čo čakáš, že sa zmení, alebo nebodaj, že to pochopí. :25:
Nemaj ružové okuliare, keď sa už teraz správa takto, neskôr to bude ešte horšie. :8:
Radšej ako čakať na zázrak, je poobzerať sa po lepšom, myslím si, že máš právo na lepšieho. Na chalana, čo ťa nebude strapňovať a ponižovať
:27:Prepáč za trošku silnejšie slová, ale život je veľmi krátky. :27:
:17: :15: :17: :15: :17: :15: :17: :15: :17:
Veľa šťastia
08.11.2008 - 11:12 | Filtr
(Ryby) Naďule » baralinka
ta kartička :15: super ,jak jednoduché a jak pravdivé :30:
08.11.2008 - 15:18 | Filtr
(Váhy) dreamer81
Prekvapuje ma ze ty ako zena v znameni Vah mas problem s takymito prejavmi. Skadlenie a doberanie sa je podla mna sucastou velkeho mnozstva vztahov (osobne ho velmi oblubujem) a aj ono samo o sebe udrzuje iskru. Ak by ti vsak vyhovoval viac "serioznejsi", "prizemnejsi" vztah hladaj inde a do nicoho sa nenut pretoze casom ti to bude vadit este viac... Ja na takomto vztahu ale nic zle nevidim.. (pokial tie prezdivky nie su nadavky...)
08.11.2008 - 16:00 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer
Pokud Ti to nevyhovuje, jo...

Ale...zároveň se ptám: Není to spíš Tvoje vysněná verze jeho samotného???

Chceš aby byl jiný??? Pokud ano, nezměníš ho...
Jestliže jej přijmeš takového jaký je, tohle Ti vadit nebude...
08.11.2008 - 16:30 | Filtr
(Střelec) dfaust
Jste spolu krátkou dobu. po těch zkušenostech co mám, že jsem si prožila toto 24 let bych po tak krátké době neváhala a odešla. Žít pak celý život v ironii a v poznámkách není nic příjemného. Člověk si zvykne to je pravda. Ale zničí tě to. Vím co píši.
08.11.2008 - 18:19 | Filtr
(Kozoroh) ZIRKON
Ahojky milá ellis.Asi vím čím procházíš.Sama nevíš jestli tě stále miluje hlavně v situacích kdy tě ponižuje.A pak se sama sebe ptáš co jsi provedla špatně že je k tobě takovej.Určitě se chová tak mezi lidmi a s tebou je úplně někdo jiný a je ti sním fájn.Jinak bys ten vztah určitě dávno ukončila.Máš ho asi hodně ráda když hledáš pomoc i jinde.Ale musíš se stejně rozhodnout sama.Asi to bude bolet,ale já bych na tvém místě ten vztah ukončila... málo kdo se změní, musel bytě opravdu moc milovat, aby stím něco začal dělat.Nebo víš co ? Mám nápad, zkus se chvílu chovat jak on a třeba pochopí jak se cítiš ty a začne možná přemýšlet...jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá :27:
08.11.2008 - 20:10 | Filtr
(Beran) bizonecka
Ahojky.
Ani náhodou bych si na něco takového nezvykla...Pokud se člověk ke kterému něco cítím ke mě neumí chovat s láskou a úctou...nezaslouží si mě.Nepřeháním.Od milovaného člověka očekávám slůvka podpory,lásky,tolerance a něhy a pokud není schopen mě to dát,strádám a má láska uvadá.Promluv si s ním,pověz mu co Tě trápí a dej mu šanci to napravit.Pokud se žádná změna neodehraje,ukonči to...Myslím na Tebe a držím palečky :15: :17: :17: :17:
08.11.2008 - 22:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bizonecka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ellis55, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojte, takze udelala jsem dnes rozhodnuti,promluvila jsem si s nim o tom jeste jednou, ale jako obvykle nechapal nebo nechtel chapat..ja uz nevim. takze sem to ukoncila,ted sice pochybuju jestli to bylo spravni,ale snad mi moje sebevedomi v budoucnu podekuje. Tak diky i vam lidi :1:
09.11.2008 - 08:50 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ellis55
Takže rozchod? A co na to říkal on? A jak je Ti? Že to nebolí tak moc že ne? :1: Neboj,bude líp. Je krásná slunečná neděle, někam vyraž ven,přijdeš na jiný myšlenky. :15: :30: :29:
09.11.2008 - 19:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

je to jeho povaha. Ty jsi jiná. Nemáš zřejmě ráda ironickou legraci, v které on se zřejmě vyžívá.
Buď si zvykneš, a nebo se s ním rozejdi. On se nezmění. Přeji ti, abys byla šťastná. :1:
09.11.2008 - 21:04 | Filtr
(Beran) lenyška
Moc na tebe myslím a přeju,aby to brzy přebolelo.Teda,pokud si přítel neuvědomí,že jsi lepší TY :12:,než ty jeho VTI´PKY :8:.Uvidíš dej mu čas,hlavně mu nevolej,jinak to nevydržíš a skočíš mu do náruče a nic se nevyřeší+budeš se dál trápit :19:.Jinak mám dojem z toho cos napsala-že ty jsi ten vztah brala vážně,ale asi jen ty :9:.Ale můžu se mýlit...
21.11.2008 - 13:38 | Filtr
(Lev) bruno
cauves :17:
a zkousela sis z nej delat uplne tu samou prdel jako si ji dela on z tebe?? zkus na nej takovou tu obracenou psychologii, od sebe, vim, ze to zabira.. proste mu vytri zrak a uvidis jak se mu to bude libit
27.08.2009 - 09:01 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Artep
Souhlasím s tebou, Petruš, ale zároveň i s holkama před tebou... Je to dvousečné. Člověk nemá být zas tak moc vážný, ale ty srandičky zase "ocať - pocať" :3:
Příspěvky: 1-25 26-28
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »