Lámu si hlavu


03.11.2008 - 19:20
(Býk) Prometheus
Lámu si hlavu
byl jsem během týdne u dvou kartářek a každé vyšlo něco jiného :25: a teť si lámu hlavu, která měla pravdu, nebo proč byl výsledek pokažde jiný.... Máte stím někdo skušenost? Díky za odpověď.

Řazení:
03.11.2008 - 20:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vlčí.., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není lepší spoléhat sám na sebe! :22: :3: :1:
Navštívila jsem kartářku jednou a týden jsem z toho nemluvila :22:, takže už nechci. :27:
03.11.2008 - 20:31 | Filtr
(Blíženci) hela215
no tak asi to nebylo to pravé.já si takhle jednou vykládala sama a vyšla mi taky blbost.ono to chce opravdu najít někoho kdo to zná a učit se od něj.
03.11.2008 - 20:38 | Filtr
(Býk) laky.nova
ahoj tak hlavně nevím proč jsi byl u dvou bych šla k jedné a kdyby se to nevyplnilo šla bych k druhé tak teď musíš čekat podle toho která bude mít pravdu tak ta je ta pravá:-)

Já mám kartářku ke které už chodím dlouho a když jsem u ní byla po prvé řekla mi že je dobře že jsem přišla že jsem měla přijít že mi to zachrání život no a od té doby tam chodím pravidelně tak jednou za rok někdy i časteji a vždy to vyšlo...ze začátku mě to děsilo ale teď jsem ráda že tam můžu zajít.

Měj se krásně a hodně štěstí:-)
03.11.2008 - 21:16 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..a ten výklad proběhl na jednu a tu samou danou věc? Na jednu a tu samou otázku? ..Co to bylo za výklad? Je jich vícero a každý může vyjít úplně jinak.. A taky záleží na Tvém momentálním rozpoložení v jakém jsi, protože v jeden den pro Tebe mohlo být důležitého úplně něco jiného než v den druhý.. :1:
04.11.2008 - 11:20 | Filtr
(Beran) lenyška
Budoucnost vzniká spojením minulosti s přítomností.Vše co jsi udělal,prožil.Výklad karet vychází z toho,jak jsi zrovna ten den byl naladěn-z momentálních myšlenek.Možná,že jsi se po prvním výkladu rozhodl něco změnit a to pak ovlivnilo druhý výklad.Třeba-než jsi šel na 1 uvažoval jsi změnit práci a pak,než jsi šel na 2 řekl sis-ještě tam vydržím,práci měnit nebudu a to je zásadní změna v myšlení.Je to jako když dojdeš na křižovatku,stojíš a přemýšlíš-mám jít rovně,vlevo a nebo doprava a pak se dáš vlevo.Jenže jsi měl jít rovně,ale stejně se k cíli dostaneš i když si trošku zajdeš...Já u kartářky byla nedávno,strávila jsem 3super hodiny a vše,po čem toužím se mi do 3let taky splní-pokud něco zásadního nezměním.Co mi nebylo zcela jasné,mi vysvětlila a nebo udělala dovýklad a mám jasno.No a pomalu se to plní...Jo a nečekej hned zásadní změny,všechno má svůj čas,dostaneš to v pravou chvíli,ale nesmíš myslet negativně-stejně se to nestane!!! :29: :29: :29:
05.11.2008 - 02:38 | Filtr
(Panna) elaviel
Kasli na karty a dej vecem volnej prubeh. :27: I kdyz ono to jde tezko (znam z vlastni zkusenosti). Co se ma stat, stane se, tak to neres, pokud jsi zmatenej. :27:
08.11.2008 - 10:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele picollka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Prozradím tajemství.Kartářky jsou media napojená na duchovní síly.Karty jsou jen zástěrka,pochytávají věci z minula i budoucna a ani k tomu nepotřebují karty :3:..to není nic divného jelikož duchové skutečně existují a někdo je i vidí a cítí.Duchové lžou a někdy i mluví pravdu,jsou to černí andělé-padlí a také zářiví světelní andělé...Já je vnímám i vidím a dříve jsem se s tím zabývala,tak znám mnohá tajemství.Co se stane ve tvé budoucnosti je založeno na tvé víře,budeš mít to,čemu uvěříš..jde o duchovní zákon a všichni kdo se nějakým způsobem zabývají prorokováním to vědí.Důležité je,zda dotyčná prorokyně zprostředkovala to,co slyčela od černých nebo od zlatých..a to ty nepoznáš...a často ani dotyčná prorokyně vlastně neví komu dělala reproduktor.Já mám výhodu,že je i vidím a cítím...ale já už se s tím nezabývám.Vím však věci z budoucnosti lidí..mlčím a za pár let vidím,že se to stalo.Není to žádná záhada,jen prostě existují duchovní světy,které mají své zákony.Mnohé zákony jsou skryté v Bibli v Novém zákoně..pod výroky Ježíše.Pokud tě to zajímá,tak tam mrkni...neposílám tě však do církví,ty bohužel často neví o těch zákonech nic :25:..pá Tereza
08.11.2008 - 11:08 | Filtr
(Štír) atraM
Lidskej faktor...
10.11.2008 - 18:07 | Filtr
(Rak) Fabka
Ahojky,zkušenosti mám s tím značné.Musím se přiznat,že si musí každý sám najít tu svou,která mu vyhovuje.Záleží na energii,které jsou v souladu.Mohla bych vyprávět, jak má kamarádka.Silná to osobnost přišla k 1. kartářce.Nejen, že jí nic neuhodla ,ale role si vyměnily.O radu prosila kartářka.Hledej tu pravou.Nebo zkus dobrou numeroložku.Já už si vykládám sama a pracuji s kyvadlem.To jen dolaďuji.Hodně štěstí :29: :17: :6:
11.11.2008 - 18:35 | Filtr
(Kozoroh) melory
tiez som bola u dvoch naraz v blizskej dobe. ale moje sa zhodovali :27:
14.11.2008 - 13:27 | Filtr
(Váhy) Ňani
Chodím k jedné kartářce a z 95% to vyšlo, nikdy jsem nezkoušela jít současně k jiné abych se přesvědčila jestli to bude schodné, tak nevím asi bych to neměnila a zůstala u jedné , ale záleží jak jsi byla spokojená ty .. a hlavně co ti vyšlo a co ne pak bych se rozmýšlela kam zajít příště...
17.11.2008 - 06:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majklmaus, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud nevíš,kde dát prachy za ptákoviny,zajdi za dalšími kartářkami a sponzoruj je. :21:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »