Astrální cestování


01.11.2008 - 17:54
(Ryby) Nessa14
Astrální cestování
Ahoj lidi! :3:Věříte někdo z vás v astrální cestování? Jestli ano umíte to? Jak dlouho jste to skoušeli až se vám to poprvé povedlo? Hodně mně to zajímá :5:

Řazení:
01.11.2008 - 18:13 | Filtr
(Lev) Iwetka :-F
Já bych to chtěla někdy umět ,ale zatím to zkouším a ne moc valně...chce to asi ještě hodně hodně času..
02.11.2008 - 08:44 | Filtr
(Váhy) Mandragora
Moc se tím nezabývám, protože večer jsem jednou nohou na zemi a už spím, ale jednou jsem to zkoušela.
Nejdůležitější je se uklidnit a představit si sebe sama stát v některém rohu místnosti, jak se díváš na své tělo v posteli.Pak už je to jednoduché.V podstatě stačí mít přání.Navštívila jsem čarodějnici v její čarodějné kuchyni.Zasypávala dítě pískovým cukrem.Moc jsem tomu nerozuměla, ale bylo mi vysvětleno, že se stane nějaká přírodní katastrofa.A taky se stala.Nejprve se v Německu sesypal nějaký důl a pak přišly povodně.Bylo to v roce 1997.
03.11.2008 - 18:56 | Filtr
(Býk) laky.nova » Mandragora
tak to je hustý
04.11.2008 - 12:07 | Filtr
(Beran) lenyška
Ahojky,možná že problém je v tom,že málo věříš a nebo moc to chceš,ale ještě nejsi připravená...Cestovala jsem na kurzu Shamballa1024,navedla nás učitelka.Cestovala jsem,do svého nitra...Ze začátku jsem viděla zlaté město,střechy měly tvar jako ruské paláce a půlka byla ve stínu modrého oblaku.Vstoupila jsem do města a uviděla zlatou kašnu.Když mě učitelka zasvěcovala,náhle jsem vzlétla nad domy,víš a víš,až jsem již nerozeznala domy,ani stromy.Letěla jsem dál,viděla jsem moc,moc vody(moře,oceán)až jsem přiletěla k břehu,kde začal písek.Pak jsem přišla k altánku,kde jsem si odpočinula na posteli,co stála uprostřed.Vzbudily mě postavy,že mám jít dál.Došla jsem k zlatému chrámu,se spoustou schodů.Pomalu jsem vystoupala až k velkým dveřím,prošla jsem dovnitř a po pravé straně stály bytosti v šedém rouchu.Byl to velký zlatý sál a uprostřed stál velký zlatý trůn.Seděl tam bůh,měl vousy a bylo to příjemné setkání.Požádala jsem ho o radu,když jsem dostala odpovědˇ,poděkovala jsem a se všemi se rozloučila a vyšla jsem velkými dveřmi ven.Byl krásný den,svítilo sluníčko a já téměř tančila po schodech dolů a bylo mi do zpěvu.Konec cestování.Na kurzu nás bylo 6 a až pak jsem se dozvěděla,že to moje létání bylo proto,že jsem dostala dar-léčit zvířátka.Tento dar jsme dostaly jen 2.Jo a byla jsem po cestování unavena,jako horník.Takže vydrž,co se má stát,se stane. :27: :29: :15:
04.11.2008 - 12:24 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer
Jo tak to já moc rád cestuju, akorát ta Astra mi chybí... :5:

(je vůbec nutná???) :25:

http://www.obrazky.cz/detail/…

...fešná teda je... :3:
04.11.2008 - 17:16 | Filtr
(Lev) Iwetka :-F » e.s.o.rimmer
Já myslím, že tobě bude stačit tvoje Laděnka,že? :4:
04.11.2008 - 21:04 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer » Iwetka :-F
:25: Jak to víš??? :5: :2:
05.11.2008 - 02:45 | Filtr
(Panna) elaviel
Muj byvaly pritel tvrdil, ze astralne cestoval. Ze se dokonce podival do svych minulych zivotu. Zajimalo me to. Kdyz jsem to zkousela s nim a s jeho kamaradem, tak me sice jeho kamarad uvedl do hodne koncentrovanyho stavu, kdy jsem jakoby plula vesmirem, ale protoze neco predtim popijeli, tak me proste nedokazal navest dal. Bylo to hodne nezodpovedny, ale to je jedno. Probrala jsem se z toho koncentrovanyho stavu sama a citila jsem se trochu "mimo telo". Porad jsem nekde v myslenkach cestovala a citila se jako bych byla duchem porad nekde jinde. Byl to divnej zazitek, ale diky tem dvema, kteri to nebrali vazne a zodpovedne. Jinak verim, ze to je mozny a dokonce, kdyz si prectes poradnu Vyklad snu, tak zjistis, kolik lidi astralne cestuje ve snu. :27:
06.11.2008 - 08:13 | Filtr
(Lev) Iwetka :-F » e.s.o.rimmer
Jsem astrálně cestovala za tebou a viděla jsem tě :2: :4: :4: :4:
06.11.2008 - 10:35 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer » Iwetka :-F
Fakt??? :5:

A kde jsme byli??? :25: :6:
07.11.2008 - 13:09 | Filtr
(Lev) Iwetka :-F » e.s.o.rimmer
Tak to jsi už přesně nepamatuju, ale někde určitě.... :4: :4:
08.11.2008 - 10:27 | Filtr
(Ryby) Nessa14
Děkuju moc všem za odpovědi! Doufám že se mi to někdy povede :1:
08.11.2008 - 11:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele picollka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Stalo se mi to hodněkrát v noci ve spánku,viděla jsem obrazy z budoucnosti své i jiných lidí.Jednou jsem viděla nádherné schody ozářené zlatou září.Po nich pomalu sestupavali andělé ve zlatém rouchu.dÍVALA JSEM SE SE ZALÍBENÍM NA TA ROUCHA,BYLA NÁDHERNÁ.V duchu jsem zatoužila také po takovém..když už byly skoro u mě blízko..najednou jsem si všimla,že jedno takové nesou v rukou.Přišly až ke mě a najednou jsem ucítila to roucho na sobě,bylo duchovní a splynulo se mnou.No a od té doby mám zvláštní auru,citliví lidé ji vnímají a dívají se na mne všude jak na zjevení.Mám dary uzdravování,lidí i zvířátek a vidím do duchovní oblasti.Je to nádherné.Ráno když jsem se z toho cestování probudila,cítila jsem to roucho na sobě a od té doby ho mám :16:
22.11.2008 - 02:51 | Filtr
(Štír) Tasha11 » elaviel
Elaviel, nie som si ista, ci sa moze za astralne cestovanie povazovat vstup do nasich minulych zivotov. Aj napriek tomu, ze sama som sa videla v minulych zivotoch cez regres v alfe, nemyslim, ze som astralne cestovala.
Co sa tyka astralneho cestovania samotneho, nemyslim, ze je nutne ho robit. Preco? Co prist ma, vzdy pride. Chce to cas , duchovnu zrelost a hlavne dobry dovod, ci nie?
22.11.2008 - 05:48 | Filtr
(Panna) elaviel » Tasha11
Mas pravdu, Tasho :27: totiz, to mi rikal on, ale ja jsem si to nikde neoverila, jestli to jde a mozna to je vazne blbost. Kazdopadne, on o tom byl presvedcenej, ale mohl se mylit. Diky za poznamku. :27: No, a k tem minulym zivotum a astralnimu cestovani - je pravda, ze pokud tim clovek nutne nepotrebuje neco vyresit, tak to neni dobry, ale co kdyz je nekdo tvor zvedavy a chce to vedet. Necham toho, mas pravdu, duchovni zralost je nejpodstatnejsi a nic se nedeje bezduvodne. :27: :17: Pokud jsem doted nemela moznost nahlednout do svych minulych zivotu, nebo astralne cestovat, tak to nebylo pro muj vyvoj dulezity. :17:
30.11.2008 - 18:19 | Filtr
(Rak) Hannae
Ahoj vsichni :)
O astralni cestovani se nesnazim, ale jednou se mi stalo, ze jsem mela sen a vedela jsem , ze je to jen sen a byla jsem v tom snu a zaroven jsem vnimala sama sebe a videla se jak spim v posteli, jak vedle me spi muj muz a dokonce i slysela jeho chrapani. Bylo to zvlastni prozivat sen a jeste se u toho pozorovat, muzu rict , ze me zachvatila naprosta panika, az jsem zacala ze snu knourat a nemohla se probudit. A pak jsem dostala sileny strach , ze se neprobudim a budu litat kdo vi a nevratim se zpatky ....no muzu rict , ze prijemny to nebylo, ale mozna, ze kdyz nekdo prekona svuj strach, muze to byt krasne, ale ja uz to zazit nechci :))) Skoncilo to tak , ze myho muzskyho asi rusilo to knourani, tak jsem videla jak se obraci ke me , sahnul mi prstem na celo a v tu ranu jsem byla dokonale vzhuru, zatimco on spokojene spal az do rana....ja ne, ja se az do rana bala usnout :3:
30.11.2008 - 19:01 | Filtr
(Lev) růžička » Iwetka :-F
Ahoj, věř mi že nejde o příjemný pocit. Tělo je tvá schránka a duše lítá a nemůže zpět. Šílený sklíčený pocit, když nevíš kdy se k tobě opět vrátí zpět. Kdysi jsem ty pocity dlouhodobě zažívala , aniž bych o něj stála... :9: :9:
30.11.2008 - 19:08 | Filtr
(Lev) růžička » picollka
:1:Ahoj, chce to navštívit místo, kde se zjevuje panenka Marie . Je to místo nekonečných příjemných prožitků a krásných nočních snů, alespoń mne tam poctily :27: Vřele doporučuji, i když nechodím do kostela ale věřím .
:1: :17: :15:
26.12.2008 - 12:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » růžička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lydia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, už jsem tu dlouho nebyla, tak odpovídám až teď a věřím, že si přečteš,co Ti chci napsat. Astrální cestování je nádherný pocit, ale! musíš to umět "cestovat".Každá duše je spojena s tělem uzounkou stříbnou nití a i když duše cestuje, vždy se do svého těla vrátí.Nevrátí se jen když tělo umírá.Je to ale hodně nebezpečné pro laiky.Takové nekontrolované létání prožívají obyčejně malé děti, nebo starší lidé.Je to obrovská rychlost a pro toho,kdo na to není připraven a neumí to, to může opravdu být velmi nepříjemný zážitek. Pro toho, kdo toto umí, je to nádherný pocit, který se nedá ani popsat.Věř mi,zažívám to, i když ne často. Zdravím a přeji Ti, aby Tě potkávaly jen krásné věci, které si budeš i krásně prožívat.Lýdie
09.06.2009 - 10:28 | Filtr
(Rak) janey82
Škoda že to neumím, hned bych někam odcestovala...
09.06.2009 - 12:38 | Filtr
(Štír) Tasha11
nechcene som bola mimo telo niekolkokrat, ono to vsak viem pomenovat az teraz, co to vlastne bolo, vo vsetkych pripadoch mi bolo velmi zle, choroba, alebo obd....


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »