Sny na pokračování


21.10.2008 - 06:42
(Rak) - E -
Sny na pokračování
Stává se vám někdy, že se zdá sen z prostředí, které znáte, s lidmi, které znáte a s dalšími zajímavými detaily, které už znáte, ale jen ze snů?Dneska se mi jeden takový zdál.Ani už nevím proč jsem v nějaký partě lidí, která se rozrůstá a jejich pozdravem je pustit nejdřív jednu písničku a pak klidně takový to zdar nebo cokoliv. :1:Je to zajímavý, protože právě jsem si ji v tom snu pouštěl (už ani nevim co to je a jestli existuje i tady) a najednou přišel jeden od nás, kterýho bych si jinak nepamatoval, pustil to, hned sem ho poznal a tak nějak sme tam začali křepčit radostí prostě jentak. :4:

Řazení:
21.10.2008 - 11:37 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer
Trochu jo...a když, tak je to směsice lidí za dlouhý roky, co se v životě nepotkali a mluvili mezi sebou... :4:
Ňáký hustý ne? :2:
22.10.2008 - 20:51 | Filtr
(Štír) Elenor
jj,stává. :3:
08.11.2008 - 11:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele picollka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě se to stává hodně často.Vidím v těch snech lidi,které neznám a místa co neznám...slyším hudbu co neznám a pak za pár měcíců i někdy roků se ty věci fakt dějí,příjdu na to místo,potkam tam i ty lidi a poznávám je.Takhle jsem poznala i svého manžela,viděla ho ve snu,ukazoval mi svůj dům,kuchyn..no a a já komentovala tu kuchyn,že se mu moc nepovedla,že je malá a že tam je málo pracovní plochy....za 3 roky,jsem stála v této kuchyni a můj manžel v oblouku dveří..mluvil přesně to,co v mém prorockém snu.Ber to vážně.Někdy jsou ty sny i vyučující,naučí tě duchovní zákony,mluv s nadpřirozenými bytostmi,které v těch snech vidíš.Ale ptej se na odpovědi jen těch co září jako zlatí a nemluv z černými,ty lžou.
10.11.2008 - 13:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » picollka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vola sa to DEJA VU, ked sa situacia skutocne opakuje a zo sna alebo predstavy sa prenesie do skutocnosti. avsak clovek nikdy nevie, ktory sen sa raz skutocne udeje a uvedomi si to az v okamihu opakovania sa v realite. aj mne sa to uz stalo ale zabudla som na to a spomenula si az ked sa to udialo. podla mna je vsetko vopred urcene, skratka osud a nase podvedomie alebo nasa dusa vie presne, co sa stane, obcas nas na to upozorni, ale je tazke odhadnut ten moment alebo pochopit zmysel nasho sna o buducnosti. bolo by zaujimave dopredu vediet co sa ma stat, ale mozno aj trochu nebezpecne... :32:
10.11.2008 - 15:53 | Filtr
(Rak) - E - » picollka
docela mě udivilo, že tam bylo docela dost černochů (ne cikánů), což u nás není...třeba ten jeden, co přišel ke mně s tou hudbou byl černoch, měl středně kratší vlasy a pamatuju si tam z tý bandy ještě jednoho černocha...přitom neznam doopravdy žádnýho.
Ta hudba byla něco, co se těžko popisuje, byla to taková trochu taneční veselá písnička, která nás hned sladila a dala do pohody. :1:
10.11.2008 - 18:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » - E -
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele picollka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
možná to značí něco o tvé touze po porozumění a jednotě s lidmi kteří jsou trochu odlišní než ty,pro tebe i nepochopitelní.A v tom snu jsi dostal odpověd tuto-s odlišnými lidmi nehledej co vás rozděluje ale spojuje.V tomto případě v tom snu vás spojila hudba..v životě tě s lidmi odlišnými může spojovat i něco jiného než hudba..třeba stejné koníčky,stejné zájmy..stejné bydliště.V tom snu ti bylo z duchovní oblasti zjeveno,abys hledal vždy to,co tě s lidmi spojuje a na tom stavěl spojení.Pá..moc krásný vyučující sen. :15:
10.11.2008 - 19:27 | Filtr
(Panna) elaviel
Obcas se mi zda sen, ktery se mi uz kdysi zdal. A casto se mi stava, ze se mi zda sen a ten se pak uskutecni. Napr. pred dvema dny se mi ve snu zdalo, ze mi kamaradka napsala, ze se druhe kamaradce, ktera byla skutecne tehotna, narodilo mimco. Ve snu me trochu nastvalo, ze mi nenapsala, v kolik hodin se miminko narodilo (asi vliv techto stranek, ha ha). Rano po probuzeni jsem mela na telefonu smsku prave od kamaradky, ktera mi psala i v tom snu. V te realne sms stalo, ze Marinka (ta tehotna holcina) je v nemocnici a prisly na ni kontrakce. Porod trval skoro 24 hodin... Dalsi den jsem se opet probudila a mela jsem na telefonu smsku od te kamaradky ze sna, ze se Marince narodila holcicka. Bylo tam, kolik vazi, ale ne v kolik hodin. Proste se stalo to samy, co v tom snu. Je to zvlastni. A v tomto duchu bych mohla pokracovat. :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »