Najlepsi a v tom istom momente najhorsi .......


30.09.2008 - 20:12
(Kozoroh) savia
Najlepsi a v tom istom momente najhorsi .......
Dnes som sa zaregistrovala a zda sa mi to byt skvela vec ze su tu rady od roznych ludi tak chcem pocut vas nazor .. Mam priatela boli sme spolu asi tri roky potom prestavka a zase sme spolu ked sme sa rozisli myslela som ze som stratila vsetko cely zmysel a trapila som sa velmi na koniec sme opat spolu uz dokonca viac ako rok zijeme spolu ale su chvile kedy si poviem ze toto nie je ten co bol a dokaze byt agresivny krici a dokazal mi ublizit nie len slovne ale potom dokaze byt zase super ale zase pride den kedy sa stane clovekom ktoreho nemozem zniest pri sebe ale chybal by mi najviac na svete a takto to je stale dookola a neviem co dalej ... ked chcem odist urobi taku vec ze ma to dokaze vratit spat .. a odpustit ale on uz raz mal manzelku a ona tiez odisla kvoli tomu aku ma povahu ze niekedy sa ho bojim ale je mi zaroven vsetkym.. dik za komentar.... :17:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
30.09.2008 - 20:39 | Filtr
(Panna) _panenka_
Víš chlap co dokáže vstáhnout ruku na ženskou není ten pravý pro život.. A myslím, že bys dokázala žít bez něj..jenom by ses to musela naučit a dát tomu čas.. Co když to jednou přežene a vážně ti ublíží?? A ty jeho změny nálad taky nejsou to pravé...
Víš ve vztahu by ste si měli navzájem vyjít vstříc a ne se bát přítele...
30.09.2008 - 20:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Palik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takto Ti poviem, co v zaludku to v hlave. Preto sa treba vratit k povodnej strave ludi ktora sa ale pripravuje doma a vola sa Makrobiotika. Zeny su kreatorky zivota a zdravia a su vrchol evolucie, len tato doba im to bere a treba to znovu najst. Muzi su bojovnici a maju svoj sen.
30.09.2008 - 20:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Věř,že dokážeš žít bez něj,ne hned,ale časem to půjde určitě,není dobré v tomhle zůstávat,vím,o čem mluvím a jak píše Panenka,jednou to může dopadnout i hůř...chce to sílu na to,abys odešla,ale jak to jednou uděláš,bude líp.ono totiž tihle hajzlíci moc dobře vědí,jak na to,abys od nich neodešla,slibečky,hezký řečičky a tak je to pořád dokola...
30.09.2008 - 21:11 | Filtr
(Kozoroh) savia » _panenka_
Ja keby som citala toto od niekoho ineho hned by som povedla rychlo prec zo vztahu.. suhlasim v celej miere v nazormy ludi tu iba potvrdili to co viem uz davno .. len sa bojim ze ked budem niekoho mat ze budem stale cakat aby bol ako on a hovori sa ze dcera si podvedome hlada partnera takeho akeho ma otca a daleho povahovo nie su moj otec je taky isty videla som veci a zazila ktore som povedala ze nikdy viac ale ked sa tak pozeram zazivam podobne situacie.. viem ze by dokazel ist proti mne....situacia je dost napata .. dakujem za komentar... :17:
30.09.2008 - 21:24 | Filtr
(Panna) _panenka_ » savia
no tak v tom máš pravdu..je pravda že se to říká a že je to hodně častý jev že si hledáme podobné partnery jako jsou naši otcové...jednoho takového mám doma :3:..ale je taky fakt, že jenom ty to můžeš ovlivnit a změnit..hlavně když to víš a uvědomuješ si to..
a neboj se, určitě bys našla daleko lepšího..jen tomu musíš dát šanci a čas.. :17:
30.09.2008 - 21:52 | Filtr
(Střelec) chivs
zlucnicek ho trapi :)
30.09.2008 - 22:27 | Filtr
(Rak) janey82
tohle je začarovaný kruh, musíš z něj ven, jinak tě to zničí...bude to těžký, ale zvládneš to!!! Ty totiž máš na víc!! :3: :15: :17:
01.10.2008 - 08:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, pokusím se napsat stručně jasně jak to vidím a můžeš nad tím třeba přemýšlet :3:

1. Zůstaneš s ním, nějak ty jeho špatný stavy budeš snášet a těšit se na jeho dobrý nálady. Časem si tě nejspíš vezme a budete mít děti. No a jednoho dne tě doopravdy vybřinká natolik, že skončíš třeba i v nemocnici a to bude poslední kapka po letech teroru... už budeš natolik psychicky rozhozená že uděláš i to k čemu bys normálně neměla odvahu a rozvedeš ses ním, odejdeš od něj.
Výsledek: budeš rozvedená ženská v letech s dětma, těžko si budeš hledat partnera... bejvalej se ti bude pravděpodobně mstít, nebdue platit na děti a bude ti ztrpčovat život jak bude moct...

2. Odejdeš od něj hned, sebereš se a nebueš nad tím víc přemýšlet a budeš ho totálně ignorovat, vyhneš se mu i když ti bude moc chybět a budeš se trápit pochybnostma že jsi neudělala dobře (naprosto normální - hříčk lidské psychiky).
Výsledek: Nejspíš tě bude nějaký čas terorizovat, ale časem ho to přestane bavit když nebude žádná odezva a najde si jiný objekt na kterým se vyřádí. Za nějaký čas se z toho vzpamatuješ. Budeš krásná mladá holka bez závazků s životem před sebou a budeš mít šanci potkat někoho s kým to bude opravdu fajn.

ps: vyber si co chceš :3:, nejsem rozhodně vševědoucí, jen si uvědom že lidi se nechovají podle nijak složitého vzorce, stačí se podívat kolem sebe... no a já bych se nespoléhal na to, že to bude ta vyjimka která tvoří tak cca 1% :5: a to jsem asi hodně optimista, protože takovej případ ani neznám.
01.10.2008 - 08:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj.Dokážu se vcítit do tvé situace. je to strašně těžké a někdy jistě až deprimující. Znám spousty takových mužů - bláznů a taky spousty manželství kde takoví muži mění se v majetnické usurpátory. Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají...To platí stále. Musíš cítit jaký je uvnitř, jaké je jeho srdce, nejen k tobě ale i k ostatním lidem k okolí. Pozor na pozlátko srdceryvných vyznání a obětavých činů. Může být pouze cholerický a pracuje na sobě, ale to zas musíš být ty taková která na to má žaludek a pevné nervy hlavně do budoucna, kdy může přijít složitější období a tvrdá realita opět odhalí jeho "vyceněné zuby". Zní to drsně ale je to bohužel tak.Ahoj ať ti to dobře dopadne :1: :29:
01.10.2008 - 08:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano tak to je!!! :30: :29: :15:
01.10.2008 - 08:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...no a ještě dodatek k tomu co píšeš, že si hledáš stejné typy jako je tvůj otec. První metu jsi zvládla tím že si to uvědomuješ, teď s tím můžeš něco dělat. Zkus si o tom s někým pokecat, zjistit na to názory druhých a utvoř si vlastní. No a když víš k čemu máš sklony, není to už tak složitý, zajímej se o jinej typ mužů :3: Pozitivní je, že takovejch blbců jako máš teď není zas tolik, tak pokud nebudeš chtít vyloženě zas něco takovýho, pořád budeš mít dost na výběr :4: :5:
01.10.2008 - 09:01 | Filtr
(Vodnář) vydra iva
Myslím, že se máš něco naučit, proto Tě to pořád vrací k tomu tajtrlíkovi.
Přemýšlej, co nezvládáš? nauč se to a rychle pryč.
01.10.2008 - 11:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vydra iva
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... naučit se odejít a dát u sbohem, odpoutat se od toho a nebát se být sama. :3:
01.10.2008 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teda,Tebe je vážně škoda kdekoliv,pokud se nevěnuješ psychologii :30: :30:že jsem ta Tvoje slova nečetla tak před čtyřmi lety,mohla jsem si ušetřit pár nervíků.zase je fakt,že mě to hodně naučilo a te´d si dávám setsakra pozor,do čeho lezu :4:
A jinak,nedávno jsme tady řešili otázku,proč ženy zůstávají s muži,kteří jim jakkoliv ubližují a ničí je a vypadá to,že Ty jsi tady uvedl ten nejdůležitější důvod,strach z toho,že zůstane sama...to je to nejtěžší,překonat ho a uvědomit si,že to zvládne i bez něj
:17: :17:
01.10.2008 - 12:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tatuat Fairy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky ...:4: :4: :4: já jsem jenom čekal, jestli hodíš do placu svůj příběh, který taknějak tuším...
Jinak před 4 lety bych to takhle asi neviděl... a nejhorší je, že ty příběhy jsou navlas stejný! To mě na tom nejvíc děsí!

ps: psychologií se vlastně zabývám každý den, když zpracovávám svýho psychopatickýho šéfa :5: :5: :5:
01.10.2008 - 12:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Do placu ho nehodím,zas tak otevřená povaha nejsem.jestli tě zajímá,napíšu ti ho soukromě do vzkazů.
Je to až zarážející ,jak jsou si ty příběhy a osudy podobný,v tom s Tebou souhlasím.je to o tom,že člověk se sice rád eptá na názor nebo zkušenost,ale prožít si to stejně musí sám.asi jako když nám maminka říkala,nesahej na ty kamna,spálíš se...stejně jsme se museli přesvědčit na vlastní kůži :3: :1:
no jo a já si říkala,kam na to chodíš a Ty máš takovejhle trénink :4:
01.10.2008 - 12:26 | Filtr
(Kozoroh) savia » ***
Niekedy ma to trapi a inokedy to dam prec z hlavy a som stastna sama so sebou inak chcela som ist na psychologiu ... hehe no a este som chcela ze zivot je taky kratky ze sa neoplati trapit sa kvoli niekomu nikto a ani on mi nezobere moje JA to si nedam .. dakujem vsetkym... :17:
01.10.2008 - 12:57 | Filtr
(Ryby) Bell1103
Ahoj Savia, po přečtení Tvého dotazu jsem si vzpomněla na jednu ukázku z knihy. Možná je to úplně od věci, ale třeba ....
Plánovací porada před inkarnací? Třeba takhle...

Svět není ničím jiným než školou lásky,
naše vztahy s manželem nebo manželkou,
s dětmi a rodiči,
s přáteli a příbuznými jsou univerzitou,
v níž se máme naučit,
co jsou ve skutečnosti láska a oddanost.
SWAMI MUKTANANDA


Ráda bych vás pozvala na imaginární cestu: Budeme putovat do časů před tímto životem, do časů, kdy jste se připravovala na svůj návrat na zemi. Sedíte ve velké místnosti s mnoha dalšími bytostmi, z nichž všechny čekají na návrat do lidského stadia existence, aby mohly pokračovat ve svém duševním růstu. Každá z vás zkoumá předchozí život, uvědomuje si všechny poznatky, jimž jste se naučily, i ty, kterým se teprve musíte naučit, citové dovednosti, jež jste si osvojily, i ty, co jste ještě nezvládly. Hodnotíte se se soucitem, objektivitou a láskou. Nic, na co pohlížíte, není posuzováno jako dobré nebo špatné - je to prostě místo, kam jste dospěly na své duchovní cestě.

Přítomni jsou moudří učitelé, kteří vám pomáhají v pochopení některých složitějších problémů, jimž musíte čelit. S jejich pomocí sestavujete seznam prožitků, které chcete dobrovolně podstoupit ve svém příštím zrození jako lidské bytosti. Budou to prožitky vytvářející příležitosti k vašemu růstu v lepší a svobodnější duše.

Nyní hovoří ke skupině jedna z pradávných učitelek. "Jste připraveni?" Shromážděné duše pokyvují na znamení souhlasu. "Výborně. Začneme tedy s obsazováním rolí," navrhuje učitelka.
Někdo vstane a promluví. "Zdravím vás, přátelé. Strávila jsem Svůj minulý život jako velký sobec a jsem rozhodnuta tentokrát to neopakovat. Proto chci čelit výzvě milovat někoho bezvýhradně - možná někoho, kdo na tom nebude fyzicky úplně dobře nebo bude mít nějaký problém, který budu muset tolerovat. To mě odnaučí sobeckosti a naučí službě ve prospěch druhých. Je tu někdo, kdo by této roli odpovídal?"
Vstane jiná bytost. "Ano, já! Vlastně to pro mě bude skvělá příležitost. Minulý život jsem strávila posedlostí svou krásou a fyzickou silou a úplně jsem zapomněla na vnitřní rozvoj. Rozhodla jsem se, že tentokrát nesmí nic překážet mému duchovního růstu, a proto se potřebuji naučit mít se ráda za to, jaká jsem uvnitř. Z toho důvodu budu mít ve věku třiceti let nehodu, po níž zůstanu částečně ochrnutá. Je to náročný úkol, ale jsem na něj připravená. Myslíš, že bychom se mohly dát dohromady?"
"To by bylo skvělé," raduje se první bytost. "Co kdybychom se seznámily a vzaly se ještě před tou nehodou a já se o tebe pak budu do konce života starat?"
"Ach ano, to je ještě lepší, než jsem doufala," výská druhá bytost. "Protože další velký problém spočívá v tom, že jsem trvala na své nezávislosti a nikdy nikoho nepotřebovala. Budu se muset naučit být na tobě absolutně závislá a ty se mi budeš muset nesobecky oddat."
Obě bytosti se otočí k učitelce, aby jim dala svolení, a ona souhlasí. Pak tyto dvě duše přistoupí k sobě, obejmou se a přislíbí si vzájemnou lásku a pomoc v nadcházejícím životním cyklu. Ostatní duše jsou jim za svědky a tleskají na znamení obdivu a podpory
Nyní je řada na vás, abyste vstala a promluvila ke shromážděným. "Naléhavě potřebuji pomoc," začnete. "V mnoha životech jsem se neměla dost ráda. Prožívala jsem nepěkné citové situace a nikdy jsem z nich nedokázala odejít. Tolerovala jsem všechny druhy špatného zacházení a byla tak pasivní, že jsem se nikdy neozvala. Už nedovolím, aby to pokračovalo. Vážně jsem o tom přemýšlela, a proto jsem tentokrát rozhodnuta jednou provždy své chování změnit. Potřebuji nějakou opravdovou výzvu, která by mě probudila, protože jakmile se ocitnu v lidském těle, zapomenu na to, kdo ve skutečnosti jsem."

Všechny bytosti přikyvují. I ony vědí, jaké je to vrátit se na zem a zapomenout, proč tam vlastně přišly. Mnohé z nich mají za sebou něco podobného, co si nyní vyžaduje radikální opatření.
Jedna z velkých učitelek předstupuje před shromáždění. "Napadlo mě něco vhodného," navrhuje. Vyvolá jméno duše sedící nedaleko vás. Okamžitě ji poznáváte. Je to někdo, koho jste kdysi milovala a naprosto mu věřila.
"Nedlužíš této duši trochu lásky?" zjišťuje učitelka.
"Ano, ctihodná," kajícně praví. "Před několika lidskými věky to byla moje manželka a její láska mi pomohla zbavit se strašlivého pocitu viny1 kterou jsem s sebou tak dlouho vláčela. Mám u ní obrovský dluh."
"Výborně," pochvaluje si učitelka. "Potřebuje někoho, kdo ji přiměje k tornu, aby si konečně začala vážit sebe sama. Proto budeš v nadcházejícím životě opět její manžel. Tentokrát ale budeš bezohledný, nevěrný a krutý, dokud to už nebude moci déle snášet a odejde od tebe. Tím se jí podaří prolomit negativní cyklus z mnoha předchozích životů a už nikdy nebude sama se sebou špatně zacházet. Protože ti bezmezně důvěřuje, máš její svolení zahrát pro ni tuhle roli. Proto jsem tě vybrala. Jakmile to uděláš, tvůj dluh bude splacen a budeš žít až do konce toho života jako dobrý člověk."

Pak se učitelka obrátí k vám. "Přijímáš?"
Vaše srdce plesá radostí, protože si uvědomujete, že konečně po mnoha pokusech v tolika životech dosáhnete zlomu! A váš drahý přítel vám přitom pomůže! Sotva dokážete vstřebat tolik vzrušení a vděčnosti.
"Ano, přijímám." Přistoupíte k duši, jež se z velké lásky k vám rozhodla hrát tak nevděčnou roli ve vašem příštím životě.
"Slibuji, že tě nezradím," ujišťuje vás ta bytost. "Budu se chovat tak příšerně, že budeš přinucena mít se ráda natolik, abys mě opustila."
"Děkuji ti, drahá," říkáte a obejmete ji.
Vesmírné shromáždění pokračuje a každá bytost souhlasí, že bude hrát určitou roli pro druhé. Jakmile byly obsazeny hlavní role na vašem seznamu, přejdete k vedlejším, dokud nevytvoříte stovky dohod se stovkami jiných duší, jež budou vašimi učiteli. Všechna tato rozhodnutí jsou činěna s velkou láskou, soucitem a odvahou. Potom se posadíte a čekáte na správný okamžik, než se narodíte do rodiny duší, jež souhlasily, že se stanou vašimi rodiči, a takto začínáte další cyklus své duchovní cesty...

Jakmile se narodíte, na všechno zapomenete.
O pětadvacet let později se seznámíte s mužem, do kterého se na první pohled zamilujete, a přestože má příšernou povahu a vy máte podezření, že stále spí se svou bývalou přítelkyní, provdáte se za něho. Vaši přátelé i rodina vás považují za blázna, i vy tajně pochybujete o svém rozhodnutí. Jaksi ale cítíte, že všechno je tak, jak má být.
Během následujících deseti let s vámi bude zacházet velice ošklivě. Přes všechny snahy změnit ho vás bude neustále týrat, až nakonec jednoho dne seberete odvahu a odejdete od něj. Slíbíte si, že už nikdy nechcete být s nikým, kdo vás nebude milovat tak, jak si zasluhujete. Tu první noc po odchodu budete sedět v maličkém bytě, osamocená, vyděšená, s uplakanýma očima, a přesto hrdá, protože budete vědět, že jste udělala správnou věc. A někde na nebesích se bude usmívat moudrá učitelka.

Dospěla jste k názoru, že mám příliš bujnou fantazii? Nebo jste připustila: "Ano, dává to smysl. Ve svém nitru cítím, že by to mohla být pravda." Jak by se změnil váš pohled na život, kdybyste věděla, že tento scénář je pravdivý? Pohlížela byste se na své vztahy odlišně, kdybyste věděla, že jste si osobně každý z nich vybrala? Jaký byste měla dojem z lidí, které potkáváte, kdybyste si pamatovala, že každý z nich je duší, jež souhlasila hrát určitou roli ve vašem duchovním růstu?
Ukázka z knihy Tajemství života, která by každá žena měla znát
Autor: Barbara De Angelis
01.10.2008 - 13:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak, tak - B je správně - odejít, ať si on najde jiný objekt ke svým výlevům. Pokud se někoho bojím, tak se mu vyhnu obloukem, třebaže má sem tam dobrou náladu. Ten strach časem naroste a ona bude se bát i odejít.
:24:
01.10.2008 - 14:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bell1103
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neber si to prosím osobně, ale tohle je strašnej blábol! S takovou knížkou bych podložil kratší nohu od stolu, nebo ještě líp s ní zatopil :5:
Právě takovýhle bláboly slouží hlupákůk k tomu aby se chlácholily, je to s prominutím výplod vyšinutého mozku, nebo hodně nešikovně a zcestne napsané podobenství... a takový bludy nahrávají právě těm grázlům... vždyť tam autorka nepřímo nabádá k tomu aby si dotyčná tu lekci prožila... já NESOUHLASÍM, prožít si to musí v případě že nepochopí hned na začátku že měla vzít nohy na ramena. Jinak na mě prosím s podobnejma sebemrskačskejma rádoby duchovníma výplodama nechoďte :4:
01.10.2008 - 14:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná bys udělal chybu. Ta autorka tu ženu nabádá k tomu, že když ji tato situace potká, tak má být silná a vzepřít se a odejít. Jen tak si může vážit sama sebe. Ale máš pravdu v tom, že ta žena musí nejdřív pochopit, že takhle postavený vztah je špatný. Pokud to nepochopí, má smůlu a prožije si to víckrát. Proto si některé ženy vybírají dokola furt stejné typy mužů a nevědí proč... :3:
01.10.2008 - 15:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no mě tam nejvíc vytáčí ta představa, že už je všecno dopředu jasné, že si ta osoba vybere to několikaleté utrpení a musí si ho projít aby pochopila. Tak blbě čtu, ale já tam vidím tohle. A už nekomentuju takový ty žvásty o učitelích apod. To se na mě nezlob, ale za střízliva to paní spisovtelka snad nepsala :4:
01.10.2008 - 15:32 | Filtr
(Beran) bizonecka
Je těžké odejít od člověka s ketrým žiješ tři roky a myslíš si,že ho miluješ...ale je to doopravdy láska,když se ho bojíš a bojíš se jeho agresivity?Má ten vztah vážně smysl?Nebojíš se o své zdraví?Tento člověk asi pro Tebe není ten pravý ořechový a měla bys hodně rychle začít přemýšlet jak z tohoto vztahu vycouvat...dřív než bude pozdě.Určitě to bude bolet,ale čas vše spraví a na Tebe někde čeká ta doopravdická láska se vším všudy.Hrdost máš jen jednu,nenech po sobě šlapat a ubližovat si...
01.10.2008 - 16:29 | Filtr
(Kozoroh) savia » ***
najhorsie je to ze on ma dobre srdce ja dobry clovek len sa v zivote sklamal myslim ze nie je vyrovnany pretoze manzelka sa s nim rozviedla a on aj za cenu len kamaratskehovztahu by bol s nou pretoze maju syna ale ona odisla som tam ja mna lubi mam vsetko inak prachy nie ja nie som sliepka pozor ani si ma nevydrziava mam pracu atd ale myslim ze uz nikdy alebo neviem neveri zenam tak nejako vnutorne myslim nie je vyrovnany s jej odchodom ale kvoli synovi ona mu je lahostajna mna lubil daleko davno pred tym rozvodom ale vztah na tajnasa je ina vec a ja napr chcem mat aj deti ale nikdy nedovolim aby malo moje dieta jeho priezvisko a ja nie ja tiez chcem mat svadbu on sa ohranicuje tym ze uz raz a druhy krat to neurobi .. ale zase neudrel ma priamo bolo to na zaklade aj mojej povahy aj ked nema si ani dovolit zvysit hlas to je fakt ale ja stale cakam ze to bude super ale nechce sa mi cakat cely zivot ... mat deti a on ze nase dieta mu bude prednejsie ako ja on je baran a ze krv nie je voda a take nazory tazkeho charakteru.... dik moc ze sa vyjadujete... :17:
01.10.2008 - 16:33 | Filtr
(Kozoroh) savia » bizonecka
O zdravie neviem nebojim len ked je agresivny neda sa s nim nic je ako zmyslov zbaveny ale ja som tvrdohlava a poviem si svoje aj keby co vies a to ho vrcholne nasiera ze si poviem jedna vec je ze som s nim druha vec ze si dovoluje to co nesmie a ja mu to netolerujem a preto sa pohadame vzdy... tyzden je v pohode a tyzden ho nemozem ani vidiet... tazka situacia... ja sa mu zase dokazem postavit a povedat ale co je vela to je vela... aj na mna dik za komentarik... :17:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-54
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »