co vy na to?


29.09.2008 - 12:23
(Ryby) Margi
co vy na to?
Ahojky, jelikož bych chtěla slyšet více názorů, tak jsem se rozhodla, že se Vám tu svěřím a doufám, že mi někdo napíše svůj názor....Minulý rok jsem se rozešla s přítelem, samozřejmě nás neminulo pár hádek, jak to tak bývá a tím jsem se hodně sblížila s jeho nejlepším kamarádem. Chodili jsme společně na různý akcičky a výlety.No a nedávno se to všechno jaksi zlomilo a vyspali jsme se spolu :20: na jednom takovém společném víkendu pod stanem. No a od té doby když se vidíme, tak skončíme v posteli, kde je na mě neuvěřiletelně milej, hodnej a prostě mě to s nim baví,,,Ale po tomhle víkendu jsem si řekla a dost, takhle to dál nejde. Napsala jsem mu, že je mi s nim sice fajn, ale že s nim nebudu jen spát, když se dostaneme do nálady, že už na to nemam a že bych chtěla vědět jak on tohle bere jestli jen jako užívání si anebo jestli je v tom třeba něco víc.No a tak mi napsal, že o tom ještě neuvažoval a že o tom bude muset popřemýšlet.Je tohle normální? Copak chlapi neví jak to berou a musí o tom popřemýšlet? :22: :23:Čekala jsem odpověď, že to bere jen jako užívání třeba, abysme si to vyjasnili, ale tohle? Po týhle zprávě jsem si připadala normálně jak s prominutim debil....Co vy byste na to řekli nebo si mysleli?

Stránka: 1 2
Řazení:
29.09.2008 - 12:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nešil, nejsi debil. Já bych řekla, že je to normální úkaz. Chlap pozná fajn ženskou a nepřemejšlí o ní hned jako o životní partnerce. Jestli ho vzrušuješ, je normální, že první, kam se t pokusí dostat, je postel, ne oltář. A když se vám to oběma líbí a na nic se neptáš, je to pro něj naprosto vyhovující stav - užíváte si oba. Ale Ty jsi začala prostě myslet na to, jestli jde jen o sex a nebo o chození.. on ještě nezačal přemýšlet, teprve se chystá na základě Tvých otázek. Co je na tom špatného? Nebo Tys hned od začátku měla jasno?
V čem je problém??
:20:
29.09.2008 - 13:03 | Filtr
(Ryby) Margi » Sem.miš
Ale to ne na začátku jsem to brala jako hru, jako prostě užívání si... ale pak se to ve mě nějak zlomilo a prostě jsem si řekla, že takhle to dál nejde, nikdy jsme o tom totiž nemluvili, až včera jsem se konečně odhodlala,,,,
No a tuhle odpověd jsem vážně nečekala,,,,
tak mě malinko vykolejila,,,
Víš, nejhorší je to jeho chování - je to rak a ještě k tomu nějakej náladovej, či co,,, má období, když někde jsme, že bud mě naprosto ignoruje, což mi samozřejmě vadí anebo ted o víkendu jsem se bavila s klukem a byla sranda tak mu mu pak řek, že patříme k sobě,,,
Tak to mě nakoplo a včera jsem mu napsala... a tahle odpověd mě malinko zarazila, jelikož jsem čekala nějakou jasnu odpověď...
Ale jinak děkuju za názor, takhle jsem o tom vůbec neuvažovala.... :17: :15: :1:
29.09.2008 - 13:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Margi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Margi, prostě se to v něm asi ještě nezlomilo, nebo jestli ano, tak to nebylo "tak slyšet" a on o tom nezačal tak moc uvažovat. Myslím, že teď bude. Ale taky si myslím, že jestliže je rak, tak bys mu měla vylíčit všechny výhody vašeho chození a případné budoucnosti, protože rak je vyloženě rodinný tvor. Ne hned, ale až to přijde, bude žít hlavně pro rodinu a pro děti. Ale je nerozhodný, takže je moudré ho jaksi trochu přimět k tomu, aby se rozhodl správně.

Jo a jak jsi říkala náladový, co znám koho v raku, je náladový. Takže to není nic zvláštního, ber to jako normální. Jen to bude chtít asi tvoji trpělivost, aby se z té nálady měl čas a důvod vždycky vrátit do polohy "normální".
:3:
29.09.2008 - 13:52 | Filtr
(Ryby) Margi » Sem.miš
No uvidíme, jak to dopadne no,,, necháme se překvapit,,, víš, jen mě zarazila prostě ta odpověď nemam ráda takovýhel neurčitý odpovědi,,, přece musí vědět, jak to bere ne?

Ale každopádně ti děkuji za rady a za názor, je dobrý slyšet víc názorů... :1: :27: :17:
29.09.2008 - 14:00 | Filtr
(Vodnář) vydra iva
Urči tě to bral taky jako hru, pobavení. Třeba jsi ho překvalila, že by to mohlo být i jinak.
Potom každý musí poplřemýšlet, co vlastně chce.
Dej mu čas a možnost, Váš vztah probrat ze všech stran.
Pak napiš jak to dopadlo, budeme zvědavý.
29.09.2008 - 14:09 | Filtr
(Ryby) Margi
Já vim, taky jsem to po mobilu řešit nechtěla,,, ale zase na druhou stran na tohle jsem srab,,,, :24:

Ale taky jinak děkuji za názory,,, aspoň vidím z kolika pohledů se na to dá koukat, jeliož včera jsem měla jen jeden :25: :6: :20: :17:
29.09.2008 - 14:11 | Filtr
(Ryby) Margi » vydra iva
Víš, ono to právě nebylo poprvý,,, ale nějaký náznaky už byly dřív, ale na to jsem před tim nějak nereagovala...

Každopádně dam určitě vedět, nějak se to už musí vyvrbit,,, :1:
29.09.2008 - 14:20 | Filtr
(Panna) _panenka_
tak docela chápu že si se cítila špatně..když už totiž s někým spím tak to nebude jako jen tak..něco k sobě musíte cítit...
Ale na druhou stranu..jen bych se opakovala kdybych ti říkala že chlapům to vždycky dýl trvá..
on třeba ještě přemýšlí, co by to udělalo s jeho kamarádstvím s tím klukem, se kterým si chodila..je to jeho nejlepší kamarád a třeba neví jak na to bude reagovat. Možná má strach že se s ním přestane byvit co já vím....do teď vlastně o nic nešlo..mohli ste být spolu a nic neřešit..teď už najednou neví co dál..
A určitě by bylo lepší, kdyby si s ním mluvila osobně..po smskách nic nevyřešíš...
tak hodně štěstí :15:
29.09.2008 - 14:33 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Ahoj Margi,
zdravím tě a po přečtení tvého příspěvku si já osobně myslím, že musí popřemýšlet o tom jestli ti má říct, že je v tom něco víc, aby si tě udržel, na to na co tě má, ale přece nebude sám proti sobě a jestli o to nechce přijít, tak z něj třeba vyleze, že mu jde i o něco víc. Protože jinak by tě ztratil a to si asi ještě chtěl vypřemýšlet...

Je to jen můj názor, já nejsem chlap, taky někdy jejich názorům nerozumím. Pa a měj se fajn a najdi pro život někoho, koho potřebuješ, abys byla spokojená a šťastná se vším, o co v životě usiluješ. Zdraví tě slaměnka
29.09.2008 - 14:38 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Margi
A ještě jedna rada do života, nauč se a neboj se mluvit o všem otevřeně, nech to až se opravdu uvidíte, zkrátka se sejděte a řešte to spolu! Jinak se budeš trápit, že nevíš co a jak kdo myslí... Ale někdy je to těžké, vím. :29:
29.09.2008 - 14:42 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Sem.miška to ( jako vždy) napsala přesně a správně! :1: Chápu Tvůj úhel pohledu a chápu i jeho. Chlapi to opravdu mají jinak než ženské a tohle je dokonale "učebnicový" příklad toho. Možná Tě to zarazilo a vyděsilo,ale není to určitě Tvůj první životní postřeh v duchu " Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše" :4: :3: Jen se Tě dotkl asi zatím nejvíc. Je mi úplně jasný, že je dost těžký "sedět a čekat" než on o tom začne přemýšlet. Dovedu si představit sama sebe, jak bych šílela já. :4: Ale asi nic jiného nám nezbyde,když chceme víc než jen postelový vztah, protože když budeme chvátat,tlačit, tak toho mužskýho akorát vyděsíme. Oni ti pacholci prostě musí mít aspoň pocit, že jsou to oni,kdo ulovili a že to mají celé ve své režii. :8: :1: Nemůžu Ti poradit víc než tady zaznělo. Užívej si to hezké a netrap se tím, co Ti vadí. Zatni zub. Třeba to bude stát za to. :3:
29.09.2008 - 14:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já se obávám že je to docela blbej start, ale nadruhou stranu nic není nemožné a netroufám si říct že z toho nic nebude. No a co se chlapů raků týče, z nich dostat nějaký postoj a názor... já osobně na to nemám nervy, hlavu bych mu urazil :5: :5: :5:
Jak už tady zaznělo, dej mu prostor aby o tebe usiloval a získal si tě. Přechod od tohodle kamarádského spaní spolu do vzthu bude asi těžší, ale jde to. Jde jen o to, aby se nenechal "natlačit" někam kam původně nechtěl, protože pak by to nedopadlo dobře a bolelo by to víc než teď... jsem pro dát mu prostor aby o tebe projevil zájem. :3:
29.09.2008 - 19:57 | Filtr
(Střelec) chivs
Ja tomu vazne nerozumim. Musis prece vedet, co chces. A ne se divit, jak maly decko ze sis udelala bebi, a ze te proste podvedlo jiny decko. Pravidla hry jsou jednoduchy, ale nekdy dost tvrdy. :21:. Halvne z toho nedej problem a pouc se ze svych chyb a uz je neopakuj. A hlavne si to uzij :32:.
29.09.2008 - 20:12 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Margi
Tak sa mi zda, ze ty si nechces priznat, ze si trosku nanho namotana, ze ano?:-)
Chcela by si s nim chodit a cakas co on na to.
Tak ti poviem, ze ked sa hned s niekym vyspis, tazko potom bude z toho hlbsi vztah...to tajomne spoznavanie a ocakavanie je totiz uz prec....
29.09.2008 - 20:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » chivs
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vše co začne sexem, sexem končí. Vztah má začít pocity, a ne +jedem+, zatím bych si užívala, ale čekala, co se z toho vyvrbí. Protože vznik vztahu chce čas. Buďto se to vyvine dobře, a zjistíte, že si rozumíte nejen v sexu, ale v i v názorech. Potom budete mít vyhráno. :27:
30.09.2008 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Demeter
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, co si představit pod tou větou: Vše co začne sexem, sexem končí....? Na mě to působí, že to odsuzuješ. Vždyť ve vztahu je sex taky důležitý, hlavně u mladých lidí, takže když spolu začnou nakonec chodit, stejně to skončí sexem, čím dál častěji, řekla bych :-) A to je pozitivní,ne? Pokud spolu dva lidé skončí v posteli ( na mezi nebo v seníku ) pak se navzájem přinejmenším přitahují a jeden druhému se líbí. Takže to začne nějakými pocity. Jinak by to bylo znásilnění, přeci. A to, že o tom pak nemluvili, neznamená, že se u nich ty pocity neprohloubily.
Já samozřejmě neoroduji za to, aby se na sebe mladí vrhali hned, jakmile zjistí, že se navzájem líbí. Ale zde bylo psáno, že se nějakou dobu znali, scházeli se, jezdili na společné akce a najednou to bouchlo a skončili v posteli ( ve stanu ). Což mi připadá jako normální vývoj. Nebo zná někdo nějaký jiný normální??
30.09.2008 - 09:13 | Filtr
(Ryby) Margi » Demeter
Abych to upřesnila a dala do kupy, tak se známe cca 6 let, takže to nebylo tak, že bych se s nim seznámila hned mu skočila do postele, to zase ne,,, :20:
´Jinak vztah už tam určitě je,,, po těch šesti letech se známe docela dobře, jsme každej den v kontaktu a dobře si rozumíme, akorát tohle jsou novoty, o kterých jsem zatim nemluvili, až já jsem s tim vyšla na světlo.... :27:
30.09.2008 - 09:20 | Filtr
(Ryby) Margi » Nuna
No tak první postřeh to bohužel není no,,, :23: jen mě to zarazilo, myslela jsem, že napíše jasnou odpověď,,, ale jak to řekla Sem.miška, tak takhle jsem nad tím vůbec nepřemýšlela :3:

A v režii to má zatim opravdu on, jelikož mě by to ani nenapadlo, že bysme si spolu něco začli, ale prostě se to zlomilo a já si to chci vyjasnit :20:

Ale jinak děkuji za radu a za názor,,, a nezatnu jeden zub,ale všechny :4: :3:
:30: :29:
30.09.2008 - 09:39 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Margi
Jestliže se znáte takovou dobu, tak tam, opravdu je velká šance,že by z toho "mohlo něco být víc" :3: Rozhodně až vykřikne to své "ANO" ,tak nám dej vědět :15: :4:
30.09.2008 - 10:06 | Filtr
(Ryby) Margi » Nuna
Dam vědět určitě, ať bude jeho odpověď jakákoliv,,,, jestli se teda někdy vymáčkne :1:

Jelikož mi přijde, že zatim nic neřeší,,, ale tak necham ho v klidu a uvidíme, jak to dopadne,,, zatim dělá, jak kdyby nic,,, :23:

Nedávno jsem si už řikala, jestli nejsou lepší ženský, že chlapum fakt nerozumim,,, ale zase na druhou stranu, pořád by mi tam jeden nástroj chyběl a druhý asi přebýval, tak jsem si to zase rozmyslela :4: :4: :4: :4: :3: :16:
30.09.2008 - 10:09 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Margi
Jistě jsi tu četla,kdy a proč se z žen stávaj bisexuálky že? :4:
30.09.2008 - 10:24 | Filtr
(Ryby) Margi » Nuna
počkej, počkej, ty jo to jsem nečetla,,, kdy a kde to bylo? nepamatuješ si? :27: :3:
30.09.2008 - 10:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Margi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
objevilo se to tady víckrát,mrkni do diskuze ROZHOVOR,tam to bylo zmiňovaný naposledy
http://diskuze.najdise.cz/prispevek…
ale musíš se k tomu prokousat :3: :4:
30.09.2008 - 10:44 | Filtr
(Ryby) Margi » Tatuat Fairy
tyyyyy jo... tak toho ale je,,,
ale juknu na to, děkujiii :17: :15: :27:
30.09.2008 - 13:40 | Filtr
(Býk) Raducha
CO ? Nic...průměrný vzorek mužské populace. Chyba je V TOBĚ ! :5: Nejsi muž :32:, tedy kladeš otázky, kterým absolutně nemůže porozumět. Pokud položíš takovou složitou otázku, budeš čekat do konce světa než si to přebere !Formuluj přesně, aby mohl odpovídat ano-ne. :3: .
Debil nejsi, jsi normální žena. Odhadem je, že teď mu v mozku šrotuje : mám se vázat, nemám se vázat, jak to myslí ? nechce si mě vzííííííííítttttttttttt :23: :23: :23: ?
Počkej, co z něj nakonec vyleze. Záleží hlavně na Tobě, abys byla v pohodě. :29:
Příspěvky: 1-25 26-36
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »