o co mu ide?


20.09.2008 - 13:32
(Rak) wanilka
o co mu ide?
ahojte,potrebovala by som asi nazor nestranny.... priatel sa so mnou rozisiel so slovami, ze si svoj zivot vie teraz predstavit aj inak a ze to chce skusit. takisto padlo vela reci o tom aky som uzasny clovek, ze sme si neskutocne blizki a ze vie, ze mi moze otvorit svoje sufliky a povedat mi vsetko, co ho trapi, co s nikym nerozobera, ze takisto vie, ze by som mu bola vzdy oporou, ze by som ho vo vsetkom podporovala . ze momentalne chce teraz svoj zivot inak a ze mozno o mesiac, dva, tri, ci styri bude zas unormalneny, ale ze sa mu zda nefer mi povedat, aby som na neho cakala.momentalne sa stretava s inou babou, pri ktorej neriesi ziadne problemy, ktora sa smeje a asi mu to nateraz tak vyhovuje. avsak sme v kontakte a raz do tyzdna sa stretneme. okrem toho ze sa porozpravame, dojde aj kunejakym dotykom, ci objatiam, niekolkokrat u mna prespal a tej babe o tom nepovedal, vraj nemusi o vsetkom vediet.moja otazka je, ci je nejaka sanca na to, aby sme boli este spolu, ci to robi len z lutosti voci mne alebo sam ma bordel v hlave a nevie co chce?

Stránka: 1 2
Řazení:
20.09.2008 - 14:26 | Filtr
(Panna) alassea
je,ak ho necháš ísť,nebudeš sa mu nijak pripomínať a uvedomí si,že mu chýbaš,ak si to uvedomí,tak stojí za to.Inak nie. :17:
20.09.2008 - 14:50 | Filtr
(Rak) wanilka » alassea
respektovala som jeho rozhodnutie, nerobim nic, cim by som mu mohla liezt na nervy. vzdy sa ozve on, nie ja.... dufam, ze si to vestko uvedomi skor ako bude neskoro :(
20.09.2008 - 18:04 | Filtr
(Rak) wanilka
naozaj si mi nepomohol, ale dakujem za reakciu. je tazke sa pozerat ako odchadza a je aj tazke nevediet o nom nic, zvykat si na rana bez neho a tak :(
20.09.2008 - 21:28 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..áááá další takovej,co hledá sám sebe! :28:...
.. má Tě jako pojistku... co kdyby mu to s tou novou nevyšlo? Tak se vrátí k Tobě a Ty ho přivítáš s otevřenou náručí..
...a za pár měsíců to udělá znova..
..jak radí Toulavej - smiř se s tím,že odchází...
..já bych to řekla krutěji: Pošli ho do prdele !!...
...nic jinýho si nezaslouží...

Měj kapku hrdosti, žádnej chlap za takovéhle ponížení nestojí. Žádnej člověk za to nestojí! :3:
21.09.2008 - 10:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojki, nějak v tom tvém příspěvku vidím ,,chlapáka,, tedy kluka,kterej se nechal zlákat pohodou a sexem u jiné ženy. Nějak ho nalákala a on šel rád. A momentálně má tebe jednou za týden jak píšeš, aby si s tebou popovídal a ,,využil tě,, a jinak je s ní. Víš, neber na něj takový ohled. Jsi zamilovaná do něj proto máš teď pocit, že ho moc potřebuješ a chceš být s ním. Vykašli se na něj... nezvedej mu telefon a nepiš mu. Vždyť on tě trápí. Co z toho máš?

Stále víc a víc vidím, jací ,,hajzlíci,, chlapi dokážou bejt. Jak si dokážou vymýšlet a lhát a přetvařovat se..... především co se týče lásky. Vztahy snad ani nemají smysl.
21.09.2008 - 11:42 | Filtr
(Blíženci) hela215
ahoj wanilko!jak jsem ti to už psala na tom chatu.vykašli se na něj s prominutím.víš,že mám takovou zkušenost taky,možná to jsou nějaké spasitelské sklony či co,které nás nutí těm malým bezmocným chudáčkům pomáhat :10:,ale už se na to vykašli měla bys v sobě objevit také svou sobeckou stránku,která ti řekne-kašli na to takových může být,ale může být i lepší.žij nepřežívej.
21.09.2008 - 15:38 | Filtr
(Štír) Elenor » Nuna
Ahoj Nuno,napsala jsi to skvěle a plně s tebou souhlasím. Já bych ho taky poslala do prdele. Mě osobně by to ponižovalo,dělat mu trampolínu,když si on vzpomene. Wanilko,nic ve zlým,ale jsi lidská bytost,ne kus hadru. Vím,že to je těžký,když jsi do něj zamilovaná. Jen s ním ztrácíš čas.
21.09.2008 - 18:20 | Filtr
(Rak) wanilka
dakujem za odpovede. asi tusite, ze ste ma vobec nepotesili. je mi z toho celeho smutno. nenechavam zo seba robit handru, len nechcem prist o aky taky kontakt. v podstate je to skvely clovek, v tomto zlyhal.
21.09.2008 - 19:52 | Filtr
(Blíženci) Nuna » wanilka
Láska dovede být slepá že? :8:
My Tě nechceme utěšovat. To bysme Ti museli lhát.
Utěšit Tě může jen jediné - že se určitě časem najde někdo, kdo si Tvoji lásku zaslouží. :15:
21.09.2008 - 20:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
o comu ide? - to myslím tobě ani nepřísluší řešit. Jen bych se opakoval po ostatních. Máš dvě možnosti:
1. trpět mu to dál a doufat, že si to rozmyslí a vrátí se (nepřímo mu takové jednání schvaluješ, tím že si to necháš líbit). Výsledek = budeš se hrozně trápit a praděpodobně se na tebe vykašle, navíc ti to asi nahlodá sebevědomí :24:

2. dáš mu jasně najevo co si o tom myslíš a pošleš ho do pr***e.
Výsledek = taky se budeš trápit, ale zachováš si svou hrdost a svou cenu. Pravděpodobně se nic nezmění, ale šance je rozhodně větší než v prvním případě. Jen si nejsem jistej jestli to je dobře... Každopádně nebudeš nikomu dělat vola, což je v jinak nezáviděníhodné situaci aspoň nějaké plus.

Přeju hodně odvahy.
21.09.2008 - 22:21 | Filtr
(Kozoroh) Ježíšek
Má tě jako pojistku,kdyby to co ted našel,nebylo lepší než ty.Kašli na něj a najdi si člověka,který tě bude doopravdy milovat.Na to máš přeci právo stejně jako my všichni :17:Nedávno tu někdo psal o knížce "Až tak moc tě nežere".Já si jí koupila a doporučuji :15: :17: :17:
22.09.2008 - 15:59 | Filtr
(Rak) wanilka » Ježíšek
viem, ze mate vacsina pravdu, ale viete si aj predstavit ako sa mi to zle cita :( hlavne ked to mam v tej racej povahe
22.09.2008 - 16:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » wanilka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vim to uplne presne... jake to je. Jsem ted trosku dal byla jsem tam kde ty jeste nedavno a muzu ti rict bude lepe. :17: Jen si opravdu nestav ty vzdusne zamky nebo stav ale proste poznas jak je to doopravdy a bude to vzdalene vsem predstavam ale bude to OK. :17:
22.09.2008 - 16:07 | Filtr
(Rak) wanilka » Ashena
neviem, ci sa to vobec niekedy dozviem, ale to teraz neriesim, neriesim ani co ked sa nahodou bude chciet vratit. nebudem sa nicit niecim, co nie je. teraz riesim seba samu a ako sa zmierit s tym, ze rano vstavam sama, ze vecer zaspavam sama.... a tak, ved viete
22.09.2008 - 22:23 | Filtr
(Kozoroh) Ježíšek » wanilka
vím,mám ascendent v raku a s mými city to taky není jednoduché,musíš být silná a soustředit se ted jen sama na sebe :17: :17: :17:
23.09.2008 - 00:34 | Filtr
(Rak) malá žužu
ahoj Wanilko,nečetla jsem všechny názory co Ti lidé poslali,takže možná budu někoho opakovat..každopádně ten Tvůj frajer,není farajerem,ale obyčejným srabem a vyčůránkem.má Tě jako zálohu a až se na něj vykašle ta jeho vysmátá,tak mu budeš dobrá.hlavu vzhůru a nečekej na něj,nebude to naposledy co si s Tebou hraje.radím Ti:utíkej co můžeš,každé ženské je škoda pro takového falešného hráče!!!měj se co nejlépe :27: :17: :27:papa
23.09.2008 - 10:34 | Filtr
(Býk) Jiťulka
Wanilko, co na to říci? Nečte se ti to dobře, moc to bolí, ale myslím, že jsi přesně věděla, co ti tu lidičci napíší.
Nuna to napsala jako první naprosto přesně a ani já nenapíši nic nového. Snad jen jednu nezapomenutelnou větu, kterou mi před lety řekla paní psycholožka: "lidé se k nám chovají tak, jak my jim dovolíme".
A mám ještě tyto životní zkušenosti:
- Nic v životě není náhoda, vše je jak má být (i to, co se nám nelíbí)!
- dokud člověk nepochopí příčinu svých potíží, je odsouzený je prožívat znovu a znovu
- Některým lidem (včetně sebe sama) nejvíce prospěješ tím, když se naučíš říci NE! (a to si myslím pro tebe zřejmě má být ponaučením z této situace)

Jako ráček jsi velmi citlivý ochranitelský všeodpouštějící človíček, ale o to pečlivěji si musíš vybírat partnera. Tohle je klasický manipulátor. Uchlácholí tě slovy o tom, jak jsi skvělá a má jistotu, že při své dobrotě (a možná i trochu naivitě) na to skočíš. Težko ti věřit, že je to skvělý člověk, když si s tebou takto bezcitně zahrává. A že si k tobě ještě občas zaběhne pro sex je opravdu nehoráznost! Co tomu říká tvoje hrdost?! Věř těm, kteří psali, že to udělá znovu - ty sama mu to dovolíš, pokud ho šťastná s láskou přijmeš zpět. Nebude to lepší - naopak, bude to jen horší. Tohle není náhodné pochybení, tohle je zásadní povahová vada!
Něco musí zkončit, aby něco jiného mohlo začít. Věř, že někde (možná nedaleko) je někdo, kdo touží po lásce a pochopení stejně jako ty a dokáže si jí vážit. Tak neplač a udělej mu ve svém srdci místo..... pak přijde :17:
Buď hrdá a statečná i když to není lehké - držím ti palce :29: :17:
23.09.2008 - 10:47 | Filtr
(Rak) wanilka » Jiťulka
aby som zabranila nedorozumeniu.... my sa nestretavame za ucelom sexu! to by som nedovolila, aj ked sexualne napatie medzi nami je.

verim tomu, ze sa deje to, co sa diat ma a takisto verim aj tomu, ze ak mame byt spolu tak budeme. ja do toho nezasahujem nijak, ja sa mu ozyvam len v urgentnych pripadoch (co sa stalo asi trikrat). snazim sa zit svoj zivot bez neho, len mi byva smutno a chyba mi... co je asi prirodzene
23.09.2008 - 17:16 | Filtr
(Lev) holčička16
moje milá narazila si na kluka ,který je ais na hlavu todle se přece nedělá i když ho máš moc a moc ráda . na tvém místě bych mu naznačila bhudto já nebo ona .. a dje mu ultimátum .... podle mě se tak rozhodl jenom proto, aby si udělala dobře s jinou ženskou .. mám takvou kámošku a ona udělla to samé díky bohu kámoš byl tak chytrý a netrpěl jí to a už ji víc nechctěl ted má super holku a je štastný .. a ta mrcha ta je ted sma samotinká .. nenech se tahat za nos :21: :3:
23.09.2008 - 21:59 | Filtr
(Rak) Fabka » Jiťulka
nenapsala bych to líp.Jsem taky račice a taky se v tom občas plácám a taky potřebuju slyšet stejnou podporu.I za mě dík :29:
23.09.2008 - 23:10 | Filtr
(Kozoroh) marieanna » wanilka
Bude tě ještě dlouho srdce bolet.Ale to přejde.není to lehké já jsem taky jeden vztah ukončila po 5 letech,když jsem zjistila že mi celou dobu lhal.Krásné řeči jsou jen pořád řeči.Chtěj od něj skutky,pokud si nemůže vybrat,tak to ukonči ty.Srovnáš se stím my ženy to dokážem lépe než muži.A možná tomu budeš ještě ráda,třeba potkáš teprve životní lásku.Já ji zatím nepotkala ale věřím že příjde.Držím ti palce a přeji ti sílu v rozhodování.lena :15: :18:
24.09.2008 - 13:02 | Filtr
(Rak) Bibi35
Vypusť ho z hlavy a koukni se okolo,takových jako je tenhle je spousta.Budeš se akorát trápit a za to žádný takový človíček nestojí. Spíš mu vyhovuje to,že má dvě strany....Nech si ho jako kamaráda,ale dotyky a intimnosti odbourej.Hodně štěstí... :17:
24.09.2008 - 17:16 | Filtr
(Býk) machule
Ahoj všem. Musím reagovat na tuto diskuzi...
Wanilečko VYSER :16: se na něho :21:!!! Copak Ti nevadí, že jsi AŽ druhá??? Máš přece nějakou hrdost a nemáš za potřebí sbírat jednou týdně "drobečky", které na Tebe zbydou. Věř mi, vím o čem mluvím, zažila jsem něco podobného, ale jsem z toho už venku.
Nevím jací jste vy raci, ale já jelikož jsem býk bych tohle už nikdy nechtěla snášet! Žádné dělení se o chlapa. On by si měl ujasnit co chce. Možná bych ho trochu potrápila tím způsobem, že bych nereagovala na sms, telefonáty atd. a už vůbec bych ho nepustila do svého pelíšku.
I když milé kočičky a kocourci, určitě by se tady našlo plno dušiček :6:, kterým by vyhovoval takový vztah (mě možná taky, jsem 11 s manželem :20:, takže jistě chápete ...), jaký má ten dotyčný k Wanilce. Mít takovou tu berličku, která vyslechne, obejme, utěší, polituje, pomiluje, dobije baterky a potom šupky hupky na týden zpět do reality a jiného vztahu. Ale to je špatně, je to tak trochu využívání a když se tam pletou ještě city :12: tak je to už v pr...., pardon, v dupce :24: :18:
Milá Wanilko, vše záleží jen a jen na Tobě. Ujasni si všechna pro a proti. Stojí Ti to vůbec za to? Kdyby se ocitla v takové životní situaci třeba Tvoje dcera (hypoteticky) co bys ji poradila? Ať dělá ze sebe hadr nebo ať dá tomu chlapovi hadrem po čuni? :3: Promluv si sním.
Měj se krásně. Držím palečky a pokud jsem Tě něčím ranila, tak mi to promiň.
Papa Machule :17: :27:
24.09.2008 - 18:47 | Filtr
(Býk) Jiťulka » wanilka
Jojo - promiň - než jsem dočetla všechny příspěvky, nějak se mi účel jeho návštěv pomotal :25:
Ničeho se neboj, vše bude jak budeš chtít, proto se můžeš bát leda sama sebe :32:
Přeji hodně štěstí a odvahy podívat se do nové krásnější budoucnosti :17: :29:
24.09.2008 - 18:51 | Filtr
(Býk) Jiťulka » Fabka
Děkuju :17:
Víš, každý někdy potřebuje podporu nebo možná nakopnutí. I mně se ho před lety dostalo a s láskou a vděčností na toho člověka vzpomínám. Tak jen posílám dál :27:
Také hodně štěstí a odvahy - obojí je třeba :17: :29:
Příspěvky: 1-25 26-42
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »