podraz?


12.09.2008 - 02:43
(Blíženci) Pretoria
podraz?
Po roce a půl se semnou rozešel přítel bylo někdy v půlce tohoto srpna. Ještě Na konci srpna mi psal že mě miluje, ale že už by nám to neklapalo. Já jak jsem z toho byla spatná dala jsem jeho číslo své nejlepší kamarádce ať mu zavolá a nějak s ním promluví jestli by to nešlo vrátit.On aniž by ji kdy předtím viděl se s ní začal psát. Teď ji navšítivl a asi se do ní zamilovává. Ona mi psala že si spolu jenom povídají o nic nejde. A on že proč by mi to mělo vadit když jsme se rozešli že je jedno s kým se stýká a zakazovat mu to nemůžu. to opravdu nemůžu to je fakt. Ještě po něm truchlím a šla jsem se kní vybrečet a ona si s ním klidně něco začíná i když pomalounku a polehounku, ale určitě mu brzy podlehne. Udělal by tohle nejlepší přítel? Cítím to jako velký podraz od obou. Ztratila jsem tím pádem nejenom svého přítele a lásku, ale zároveň nejlepší kamarádku kterou jsem měla už 15 let. Jak tohle mužu rozchodit? Letos jsem přišla i práci, kterou jem kvůli němu opustila a všechno se posralo. Takže už mi nic nezústalo člověk uvažuje i o tom hodit si mašli, ale stálo by mi to za to? Poraďte co s tím dělat jak se s tím vyrovnat. :24:

Stránka: 1 2
Řazení:
12.09.2008 - 04:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele QueenOfTheStoneAge, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
cau pretoria, vim, ze mas asi ted zlomene srdce, ale musim ti rict, ze jsi fakt pekna krava a blba jak to poleno...odkdy kamosi resi tvoje soukrome vztahy? ja fakt nechapu tvoji logiku - jak muzes dat kamosce cislo na sveho borce a cekat, ze ona to za tebe vyresi? jisteze nebyla hloupa a vyuzila situace ku prospechu svemu....pac to asi teda nebyla kamoska, kdyz se tak zachovala.hmm, to pak boli jeste vic. a ty si taky jeste blba, ze si kvuli chlapovi odesla z prace a cela si se tomu oddala a ted ti zbyly jen oci pro plac...fakt ti preju, aby ti to priste vyslo a poucila ses, ze neni vsechno zlato, co se trpyti...jo brouku, na prvnim miste jsi vzdycky ty a pak az ti druzi. :29:
12.09.2008 - 06:59 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Především si neházej provaz až si přečteš ten příspěvěk nademnou. "Blbá kráva" nejsi Ty,ale ta pisatelka, která se Ti tu snaží "pomoct" ale s totální absencí taktu a slušnosti a prakticky neví,co povídá.

Tvůj příběh není první ani poslední svého druhu,řekla bych,že je dost klasický. Když někoho milujeme,jsme kolikrát schopni bezhlavě pro něj dělat věci,nad kterými bychom sami s chladnou hlavou žasli. Viz. ta práce a nakonec i to,že požádáš o pomoc nejlepší kamarádku. To nebyl mmožná nejštastnější tah,ale v konečné fázi všechno zlé je pro něco dobré. Víš v životě prostě musí přijít věci nepříjemné,abychom si vážili těch dobrých. Dneska to vidíš černě,ale za pár týdnů a měsíců to tak nebude. Nech kamarádku a bývalého přítele být. Pokud se s tou dívkou chceš stýkat, tak si zakaž jakékoliv hovory o "něm" s ní, věnujte se něčemu jinému. Ale myslím,že asi nebudeš chtít. Myslím,že bude dobře,když si najdeš jiné kamarády,abys na to bolestné neviděla. A věř tomu,že čas všechno vyléčí :17: :1:
12.09.2008 - 07:03 | Filtr
(Lev) simba » QueenOfTheStoneAge
Tak zdravý pohled to je, ale nezdravě podaný.........no hezky napsáno - od zdravého egoisty :21: Ono to jde říct i jinak, snad na to časem přijdeš. Určitě není kráva a blbá jak poleno, jen nešťastná a v tomhle udělala chybu a ne jednu. Tak se laskavě nauč slušně vyjadřovat nebo sem nelez.
12.09.2008 - 07:13 | Filtr
(Lev) simba
Nuna Ti to napsala tak jak to cítím i já. Podraz to byl hlavně od kamarádky a bývalý přítel hezky ukázal co v něm vlastně je. Čas to zahojí, o mašli ani neuvažuj. A jak radí Nuna, najdi si lepší přátele. Vím, jaké to je, mám jednu teď už bývalou "nejlepší kamarádku." Zvedni hlavu a neukazuj jim jak moc to bolí, třeba je to těžké. Pouč se z toho a uvidíš, že časem bude líp :17: :17: :17:
12.09.2008 - 07:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sutech, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Holka , hlavu vzhůru. Na vyrovnání jedna noc nestačí, jen čas otupí hrany bolesti. Budeš muset začít malými krůčky jít vpřed. Velký skok nepomůže. Pro začátek si namaluj na papír ústa v širokém usměvu a na něm nápis, UŽ JE LÍP, pověs si ho na místo, kde na něj často uvidíš. Třeba se Ti to bude zdát hloupé, ale má to své opodstatnění. Zkus to a uvidíš. Možná ze začátku ucítíš ohromný vztek, zadrž ho a nepouštěj ho ven a na ty smějící se ústa se usměj také, třeba jenom v duchu. Zkus myslet na jiné věci, ale pokud to nepůjde, nebraň se myšlenkám a zároveň přemýšlej copak Ti to asi má dát. Neživ v sobě nenávist vůči příteli i kamarádce. Teď to nevidíš, ale za čas tomu budeš ráda, když budeš chtít, příjdeš na to, že se nic neděje bez důvodně. Teď to bolí a moc, ale žádný člověk na světě nestojí za to, aby jsi si brala dobrovolně život. Jo, je to občas k posr......, ale všechno špatné je pro něco dobré. Děvče, hlavu vzhůru, bude líp. :27: Za každým mrakem je sluníčko. :17: :15:
12.09.2008 - 09:08 | Filtr
(Lev) simba
Jo, pomůže jí, ale směrem dolů :23:
12.09.2008 - 09:20 | Filtr
(Vodnář) vydra iva
Po přečtení příspěvků mě napadl pohled z jiné strany.

Buď ráda, dala jsi dohromady dva lidi, které, ať chceš nebo nechceš, miluješ. To samé čeká na TEBE.
Hlavu vzhůru, dej se do pořádku, pěkně se obleč, učeš, pokliď si v hlavě a srdci a jednou až si budeš říkat, to je ale krásnej den. Potkáš obyčejnýho kluka, mužskýho, podíváš se líp a najedou se s Tebou zatočí svět a budeš vědět, že vše špatný je k něčemu dobrý. A to je pravda pravdoucí.
Místo mašle si pořiď boxovací pytel, je to dobrá terapie.
Hodně štěstí :27:
12.09.2008 - 12:55 | Filtr
(Střelec) Whippzojka
Tak především, házet si mašli kuli podrazákům (což oni OBA skutečně jsou) je naprostá pitomost. Další věc co mi nejde moc na rozum, proč si nechala kamarádku, aby řešila tvé -problémy-? Jedna věc je, že si jí jdeš poplakat na remeno (i já mám jednu takovou spřízněnou duši) ale věc druhá a pro mě upřímně nesmyslná, aby za mě volala chlapovi, kterej se se mnou rozešel... Ale chápu, že zoufalá situace si žádá zoufalé činy (jak se říká) ale doufám, že to pro tebe bylo zadosti učinění a už nikdy takvou pitomost nedělej. Pokud si s ním píše a ještě se s tím netají, měla by sis najít jinou kamarádku. Pravá přítelkyně by tohle nikdy neudělala. Chlap mé kamarádky je zkrátka TABU a může být jaký chce. Tedy takhle to aspoň funguje mezi kamarádkama, mezi kterýma se pohybuji já. Jemu to sice zakazovat nemůžeš, to ani jí, ale aspoň víš, jak se k nim zachovat a udělat si na celou situaci svůj názor. Já osobně bych to brala jako velký podraz a i přesto, že by mě to velice mrzelo, nejspíš bych jeho i jí poslala na samé dno potravinového řetězce (tím chci říct, že by u mě oba zkončili) a už bych s nima nechtěla mít nic společného.... :17:
12.09.2008 - 13:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky. Pokud se rozhodl Tvůj přítel říct Ti, že Tě miluje, ale neklapalo by vám to, tak bys to měla chápat tak, jako že by vám to skutečně neklapalo, protože Tě nemiluje. Kdyby Tě miloval, nikdy by k takovéhle kombinaci nedospěl. Chtěl Ti tu ránu jen trošku umenšit. Ono se to říká špatně. Ale zřejmě měl dost rozumu na to, aby Ti nemazal med kolem huby a za rohem Tě nepodváděl s jinou. Za to bych si ho fakt i vážila. A to, že chlap potřebuje po rozchodu utěšit, to je normální. Využije jakoukoli šanci, která se mu naskytne - a Tys mu jí sama naservírovala. Kámoška je teď jenom náplast na samotu a případně na sex, takže časem si spolu zase porozumíte a spolu na něj budete nadávat, jak vám to mohl udělat. Není to zrada, on se s Tebou rozešel a Tvoje kámoška to věděla. Oba byli volní. A pokud jde o lásku, jde solidarita kámošek do háje - u kluků to myslím platí taky. Akorát oni si to tak neberou, asi... Dělej něco pro sebe, on se objeví někdo pro Tebe lepší, neboj.
12.09.2008 - 15:51 | Filtr
(Panna) sunray
Milá Pretorio,
ber tuto zkušenost jako "výbavu" do budoucnosti. Procházíš "protřením zraku", kdy zjišťuješ, s kým máš tu čest až později. Jsou dva druhy lidí - lidi s jednou tváří a lidi s více tvářemi. Je to pro mě naučená kategorizace, kterou se řídím ve společnosti. Jedince s více tvářemi "akceptuji", ale nepouštím je do svého teritoria, protože vím, jak dokáží "vysát" moji energii.
Samozřejmě můžeme lidi dělit různě. Jenom chci říci, že teď jsi zažila spoustu silných zkušeností, ale pořád, i když to bolí, je to lepší poznat teď, než později.
Hlavně neuvažuj o ublížení si. Je to těžké, určitě to musí hrozně bolet a užírat tě. Ale pán bůh ví, co by tě potkalo s oběma lidmi později ... Držím palce a přeji hodně štěstíčka. Drž se, jasan?? :17:
12.09.2008 - 20:08 | Filtr
(Panna) _panenka_
ahojky, no koukám že si asi hodně důvěřivý človíček viď...věřím, že je jednodužší dát číslo kamarádce, ale je to taky velký risk..promluvit sis s ním měla spíš ty, ale to už je jedno...na druhou stranu...mám taky nejlepší kamarádku a když jsem měla s přítelem problémy, tak jsem s ní o tom mluvila a mluvil o tom s ní i můj přítel..a kolikrát spolu byli sami..ona mě nikdy nezradila a vím, že by si s ním nikdy nezačala..pokud tohle nemůžeš říci o té své kamarádce, nebude to ta pravá...a ikdyž se ti te´d zdá všechno černé, není to konec světa..přítel si tě evidentně nezasloužil a pokud budeš chtít něco probrat, zastoupíme kamarádku zatím mi :3:není to sice ono, ale aspoň víš, že za tebou někdo stojí..¨
a ty urážky ze začátku neber vážně..n+kdo má pouze silný slovník :4:
12.09.2008 - 20:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kazdy v zivote dela chyby, i vlasce. Ja si vzdycky rikam, chybami se clovek uci a pak se te same chyby snazim vyvarovat. Aspon jsi pro priste poucena, snaz se to vzit pozitivne. Ja chapu ze je to tezky, pac ja kdys mam problemy v lasce tak se horko tezko snazim myslet racionalne... Vzdycky si svoje problemy res sama a ne pres jine lidi! Ale to us ti tady urcite radili jini lide. A jeste jedne vec. On za to nestoji! A myslim, ze ta kamaradka to taky pozna. Zalezi na tom, jestli to sni mysli vazne. Ale takovy sou chlapy...Mela jsem podobnou zkusenost. Chodila jsem s klukem, do ktereho jsem byla hrozne zamilovana. Byla jsem hodne mlada...15 mi bylo, takze jeste hodne naivni ve vztazich...No, on me pak nechal a zacal chodit s moji nejlepsi kamaradkou! A vis co mi rekla na to, kdys sem se ji ptala proc s nim chodi kdys vi, ze mi to akorat ublizi a jestli ho vazne miluje? Rekla mi, ze ho nemiluje, ze s nim chodi jen tak....Chapes to? V ty dobe us mi to mohlo bejt jedno ale porad jsem k nemu neco citila zejo, takze taky velky zklamani. Ale pak mi doslo, ze mi za to zklamani vubec nestal! Bylo to jim a ne mnou. Nemysli hlavne negativne. Snaz se myslet co nejvic pozitivne. Napis si na papirek par vet, jako napr. Jsem svobodna nezavisla duse, myslim pozitivne, mam sve zajmy, nenecham se nikym negativne ovlivnovat a budu myslet jen sama za sebe a hlavne nebudu nikdy zavisla na chlapovi! Nebo neco podobneho a kazdy vecer pred spanim si je cti, po case se to nauc nazpamet jako malou modlitbicku a tesne pred usnutim zhluboka dychej a pak si ji nahlas pro sebe zopakuj! Urcite to pomaha...Je to na zpusob homeopatie...takova mala afirmace! Jinak za cas smutek prejde, uvidis:)
Ps: Kvuli ZADNYMU chlapovi nestoji za to hodit si masli...
PS2: Ale taky na ne uplne nezanevri:D lol.
12.09.2008 - 22:04 | Filtr
(Panna) _panenka_ » GentleBitch
tak s tímhle s tebou souhlasím :3: dost výstižný..
14.09.2008 - 09:09 | Filtr
(Blíženci) Pretoria » Nuna
Díky. Právě včera jsem zjistila, že ta kamarádka už opravdu s mým bývalým spí. A jsou spolu i když jsem do poslední chvíle věřila,že to neudělá protože jsem kamáradky už od školy a ví jaký by to bylo kdybych si já začala s jejím bývalým manželem a přesto to udělali i když mě to takhle zranilo. Ten rozchod bych i rochodila, ale to že si začal s mou nejlepší kamoškou tak z toho jsem úplně v prdeli. Ke všemu mi napsal že je rád, že s ní je a lituje toho že mě kdy poznal. Bude to trochu trvat než to čas vyléči je to ale dvojnásobná bolest.
14.09.2008 - 10:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pretoria
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bez uraky kamaradka je pekna mrcha a on peknej hajzl...
14.09.2008 - 10:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » GentleBitch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale myslim, ze te to urcite neurazi ze?:))
15.09.2008 - 09:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » GentleBitch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš, myslím si, že tvoje hanlivá slova urážející bývalého přítele a kámošku jsou přesně to, co teď ta zraněná duše chce poslouchat, protože se potřebuje vybrečet a nějak "to ze sebeš dostat". Ale dmnívám se, že to není úplně správný obrázek skutečnosti. Nevím, proč by si moje nejlepší kámoska nemohla rozumět s klukem, se kterým já si nerozumím. Přece nejsme jedna bytost, každý má jiné priority a jiná přání. Proto se on s ní rozešel, protože cítil, že to není ono. Měla by být ráda, že s ní naoko nezůstal a potají jí s kámoškou nepodvádí. To by pak byla jiná situace. Ale tu kámošku za ním poslala ona. Jak známo, kámošky mají něco společného a něco rozdílného. To společné se mu líbilo na první partnerce i na druhé, to rozdílné se mu na první nelíbilo a druhá má něco, co první neměla - o tom je přeci výbr partnera. Řekla bych, že Pretoria by měla zapátrat po někom, komu se bude líbit taková, jaká je, aby kvůli někomu třeba nemusela tlumit některé svoje vášně či záliby. Jestli spolu s přítelem nemluvili otevřeně, co se mu na ní nezdá a co by si představoval jinak, pak samozřejmě neví, proč ji opustil a trápí se. Třeba kdyby to věděla, tak si řekne: to je trubec, tak jestli to vidí takhle, ať si jde. A možná by byla ráda, že se ho zbavila.
15.09.2008 - 10:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sutech, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, nikdy není nic takové jaké se na první pohled zdá. A podle slov zde napsaných na vysvětlenou máš pravdu a hlavně , holka si ujde ještě velký kus cesty než příjde na to co máš na mysli svými písmenky. Jo, jo, nic není zadarmo. :27:
15.09.2008 - 12:40 | Filtr
(Panna) _panenka_ » Sem.miš
Víš to, co píšeš jé dvojsečné...Když máš nejlepší kámošku, čekáš od ní podporu, když je ti nejhůř a to samé, když je ti dobře a jsi čerstvě zamilovaná, musíš se někomu vypovídat...a momentálně to u nich dvou půjde dost těžko... Víš musela by být hodně velký flegmatik a asi mít i víc životních zkušeností, aby všechno hodila za hlavu a řekla si no tak co, tak s ním bude ona, vlastně se nic neděje..To nejde takhle najednou..kdyby s ním kamarádka začala chodit později, bylo by to o něčem jiném..ona by byla smířená s rozchodem a myslím, že by i lépe zvládala to, že její kámoška chodí s jejím bývalým..
Mě se třeba stalo, že moje kamarádka chodila s klukem..bylo nám 15 a bylo to chození jenom o puse..byli spolu asi týden...mě se ten kluk líbil a asi za půl roku po tom, jsme spolu začali chodit my...kamarádce to nevadilo, protože to bylo dost dlouho po nich a já se jí na to dokonce i ptala..teď se z ní stala jak má tak přítelova nejlepší kámoška..ale tohle všechno nejde najednou, chce to čas..
15.09.2008 - 13:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » _panenka_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já vím, všechno chce svůj čas. Já chci jen říct, že by se to nestalo, kdyby neměla ten "hloupý" nápad, poslat tu svou kámošku, aby řešila problémy za ní. To se prostě nemá !! Kdyby se o to pokusila sama, mohlo být všechno jinak. Člověk se nemá vyvlíkat ze svých záležitostí a nechat je za sebe řešit jiné. Pak na to doplatí. Aspoň je poučená.

To je jako bych měla spor s nadřízeným a bála se ho řešit sama. Tak bych tam poslala kolegyni, šéf by viděl, že ona je ochotná a schopná a jí by povýšil a já bych "utřela".
15.09.2008 - 13:54 | Filtr
(Panna) _panenka_ » Sem.miš
máš pravdu, že si člověk musí řešit věci sám...já jsem jen reagovala na tvé obhajování kamarádky..víš vidím to ze svého pohledu...od kamarádky bych to brala jako podraz..určitě bych chtěla, aby mi to aspoň řekla a ale to, že se spolu zblížili se určitě nemohlo stát jen za tu dobu, když za ním šla orodovat za kámošku...
a ty už možná máš takové zkušenosti, ale někomu chybí a potřebuje je získat..a navíc to, jestli spolu budou neovlivní ona a už vůbec za to nemůže pouze ta chvíle, kdy za tím klukem poslala kámošku...
15.09.2008 - 14:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » _panenka_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Může za to ta chvíle. Zamiluješ se za vteřinu, pokud se někomu podíváš do očí a on pro Tebe má kouzlo. Kdyby se nepotkali, nechodí spolu. To mi nevymluvíš.
Ale jinak dobrý, O.K.
:15:
15.09.2008 - 14:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: já tomu řikám jiskra, když přeskočí...
15.09.2008 - 15:22 | Filtr
(Panna) _panenka_ » Sem.miš
no to je fakt..ale neříkej mi, že když byly nejlepší kámošky, tak se ten kluk nikdy s tou kámoškou nepotkal..vím, že když má moje nej. kámoška kluka, vždycky mi ho představí..pokud by ta jiskra přeskočila, bylo by to už dřív..tohle byla spíš jen poslední kapka, ale ne ten hlavní popud...to zase nevymluvíš ty mě :3:
15.09.2008 - 16:00 | Filtr
(Blíženci) hela215
ahoj nebudu se moc rozvášňovat,ale myslím si,že by jsi měla být v klidu.Stalo se už s tím nic nenaděláš,alespoň jsi poučená pro příští život.až se uklidníš udělej si radost a očekávej nečekané :1:
Příspěvky: 1-25 26-46
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »