Nevěra


06.09.2008 - 23:29
(Panna) sunray
Nevěra
Ahojky vám všem do diskuze,cítím se smíšeně, protože vím, že nejednám správně. V práci si mě všimnul jistý ženatý kolega a začal mě doslova "uhánět". Protože jsem byla krátce po rozchodu s býv. přítelem (důvodem rozchodu byla jeho nevěra), neměla jsem sebemenší chuť se s někým novým seznamovat, dokonce jsem se cítila šťastně. Kolega v práci mě uháněl natolik, až jsem mu podlehla. Několikrát jsme se spolu opakovaně vyspali, ač jsem od začátku věděla, že je ženatý. Postupně se sbližujeme a já mám stále více pocit, že bude nejlepší z toho uniknout, ačkoliv se mi ten člověk dostává stále více pod kůži. Velmi hezky se ke mně chová a hovoříme o mnoha věcech a názorech, na kterých se shodneme, ale není mi dobře z toho, že podvádí svoji ženu. Ovšem na druhou stranu mám strach ze samoty. Je zvláštní, kolik lidí se diví, že tak hezká holka a jsem stále sama. Někdy nevím, jestli je chyba ve mně, že jsem stále sama, nebo je to prostě život, který se často neptá na to, co chceme, prostě nám naservíruje na podnose nějakou tu "mňamku" :-) Moc by mně zajímal váš názor, rady nebo i osobní zkušenosti.Předem děkuji.

Stránka: 1 2 3
Řazení:
06.09.2008 - 23:47 | Filtr
(Střelec) Guilty Saphira
Je mi 17, tudíž nemám právo radit, jen vyjádřím svůj názor. Není to tak, že si všiml, že jste po rozchodu smutná a zranitelná, vrhl se na vás a teď si vás vydržuje jako své pobavení i když doma chce mít pevné zázemí s manželkou? Neměl by si ujasnit co chce? Úlet s ženatým mužem se stane, ale být vámi tak ten vztah nevydržuji jen proto, aby jste se necítila sama. Rozhodně ne, když ho nemilujete. Já bych se na něj vykašlala, zkusila být zase chvilku free, uspořádala si v hlavě co vlastně chci a pak se to vydala hledat. Mezi svobodnými jedinci. ... Přeju hodně štěstí ať už se rozhodnete pro cokoli. :17:
06.09.2008 - 23:58 | Filtr
(Panna) sunray » Guilty Saphira
Díky Saphiro za vyjádření názoru. Protože to takhle trvá už 3 měsíce, obávám se, abych se do něj nezamilovala, protože by to bylo dost bolestivé pro všechny. Ještě jednou díky moc :15:
07.09.2008 - 11:58 | Filtr
(Beran) Lubka
devenko ...
ja som na tom uplne rovnako, ale uplne. trva to rok a pol, najprv som bola nestastna, trapila som sa, ze je zenaty, presne tak ako ty ... trapila som sa, ze podvadza svoju manzelku.
U nas nejde len o sex, vyborne si rozumieme, dokazeme sa rozpravat hodiny, vzajomne sa podporovat..
Dnes, po roku a pol uz neriesim jeho manzelsky zivot. Som zamilovana, ale nikdy som mu to nepovedala a ani sa nechystam. Jednoducho, beriem si, co zivot dava. Som spokojna, stastna, citim sa neviazana a s kridlami. Mam chut smiat sa, lietat a viem, ze ak do mojho zivota pride niekto iny, dostupny, slobodny, rada tu vyzvu prijmem a On to bude musiet chapat ...
Chcem si zivot uzivat! Nepotrebujem sa obhajovat, len chcem povedat, vychutnavaj si to plnymi duskami a nerozbi rodinu - to je to najdolezitejsie.. O ostatne, nech sa postara on.
Vela stastia
07.09.2008 - 13:05 | Filtr
(Panna) sunray
Milé dámy, mockrát díky za vaše náhledy. Vše to, co mi píšete, to všechno se mi uvnitř nyní hrozně mele a motá. Mám stavy, kdy si říkám to samé co ty Lubko, život je jenom teď a tady a není čas ho neužít, ale pak zase přijde opak, který zmiňuješ ty, milá jojojo, že bych mohla zůstat stejně nakonec sama ... Ještě nikdy se mi to nestalo. Říkala jsem si sama sobě - "Hlavně ať se nezamotáš se ženatým ..." a ejhle za pár týdnů se mi to stalo. V jedné knížce psal autor, že pokud máš z něčeho strach a myslíš na to, pak si ho vlastně myšlenkou přivoláš. Asi jsem myšlenkou přivolala čin. Nedávno jsme jeli sami dva k němu na chatu, nebo mě po práci vzal na brusle. Pracujeme spolu v práci. Naštěstí každý v jiné části budovy, takže se nevidíme :)). Prostě fakt šílený úlet. Kdyby se choval alespoň jako hulvát, tak se tím vše vyřeší :32:, ale on mi říká "princezno" a hrozně hezky se ke mně chová, jako žádný muž dlouhá léta... Otevřeně se s ním bavím o všem. O tom, jaké to je podvádět a být podvádějící, o tom, jak jsem nikdy nechtěla ženáče, o tom, jak krásně se spolu milujeme, prostě o všem. Neberu si servítky a teď nedávno jsem mu řekla, že bych nechtěla být jeho manželkou, když vidím, co jí dělá za zády :)) Myslím, že ho to asi trochu probudilo a zmrazilo :5: Jsem strašně ráda za vaše názory a mockrát vám díky. Doufám, že vám taky budu moci pomoci. Hezkou neděli. :17:
07.09.2008 - 13:30 | Filtr
(Panna) _panenka_
víš i když si s ním až tak rozumíš a všechno, ale přesto ty si pořád až ta druhá..a nejsem si jistá, že to tak nezůstane..moje kamarádka si také začala s ženatým mužem..zamilovala se..on ale neplánoval odejít od manželky ani nic podobného a jí začalo vadit, že se vrací k ženě a žárlila na ní..nakonec zjistila, že to nemá budoucnoust..nechtěla, aby opustil ženu a dítě..nechtěla rozvracet manželství...
Víš myslím, že by sis to všechno měla ještě nechat projít hlavou.. víš teď to ještě jde ukončit, ale až se do něj zamiluješ tak to bude o hodně těžší..
07.09.2008 - 14:35 | Filtr
(Panna) Charis
ahoj sunray,
tak isto ako je teraz neverný svojej žene, bude možno neskôr neverný tebe.... tak aby si potom nebola nešťastná
07.09.2008 - 19:47 | Filtr
(Vodnář) MAMAY
Plně stebou souhlasím,něco podobného zažila má dobrá kámoška.Ze začátku to bylo ŤuŤumuťu,láska až zahrob,ale potom ty následky.Kámoška se málem zhroutila,zaplať pábů už jeto pryč. :8:
07.09.2008 - 20:17 | Filtr
(Panna) sunray » MAMAY
Ahoj holky, no právě. Moje kamarádka chodila prosím pěkně 5 let se ženatým, nakonec se s ním rozešla, protože jí bylo jasný, že to nikam nevede. /Podotýkám, že s ním jezdila po celém světě, všichni - i její rodiče - o něm věděli, věděli to naprosto všichni, nikdo z těch dvou se s tím netajil/ a nevedlo to prostě nikam. Navíc má poslední zkušenost s přítelem byla, že on mě podváděl, takže to vidím akorát teď z obou břehů téže řeky a holky povím vám - je to tedy pěkný záhul ... :) /už se tomu musím i trochu smát/. Takže když to vidím kolem sebe, jsem skeptická k tomu vztahu už nyní. Ale díky vám za pochopení i rady /hlavně za pochopení, protože to lze taky pěkně odsoudit, že?/ No, zítra jdu do práce, tak se musím teď pěkně "vybavit" vnitřně na pracovní týden, protože se jistě v práci nejméně jednou potkáme. Mějte se všechny krásně, ženy. Papa :17:
07.09.2008 - 21:11 | Filtr
(Panna) sunray » Charis
Ahoj Charis,

no prááávě, nevěra je mor a právě tím, že podvádí svoji ženu, bude podvádět i mě a pak další a další a další ...díky za radu. A Charis, dodatečně přeji vše nejlepší k tvým narozeninám, které jsi měla včera. A ještě jedna otázka: Odkud je ta fotečka, kde jsi vyfocená? Není to ze Slovenska? Někde ve středním Slovensku? Mám dojem, že tam jsou nějaká místa, kde je kombinace přírody a umění - dle těch visících kamenů, které tam vidím.
:17: :17: Hodně štěstí :17: :17:
07.09.2008 - 21:54 | Filtr
(Panna) sunray
Tyjo holka, tak to taky nemáš vůbec snadný. A jak to, že se vrátil zpět? Víš, mě ten "kolega v práci" řekl, že je mu sympatický islám kvůli tomu, že tam může mít více žen. /Ale nejvíce žen si může nakonec dovolit stejně jenom bohatý šejk/. A tak mi připadá, že chlapi tak nějak pořád tápou mezi více ženami a pořád "cyklicky" pobíhají v kruhu od jedné k druhé. Moc ti držím palce, abys to doma zvládla. Já už taky přicházím o iluze co se mužů týče. Ještě pár "pavztahů" a bude to ok :1: A taky si říkám, že v životě není asi vše uzavřené definitivně a pokud se mají dva lidé setkat, pak se setkají. Hoodně štěstí :17:
07.09.2008 - 22:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
sorry jestli se budu po někom opakovat, ale nemám teď čas to pročítat. Jestli s enechceš trápit a nabít si hubu, vem nohy na ramena :3: Myslím že nejsi ten typ co by to ustál a byl v pohodě, nakonec budeš mít sebevědomí v pr*eli až s ena tebe ten ženáč vykašle a navíc výčitky z toho podvádění. Ale jestli se ráda trápíš, pokračuj v načatém díle, pak se můžeš třeba politovat :2:
07.09.2008 - 23:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj sunray, svobodní lidé bývaji často sami, těm zadaným to jde líp, jsou přímější. Chodil jsem s vdanou ženou, bylo mi s ní dobře, výčitky jsem neměl protože jsem ji miloval a dal jsem tomu vztahu všechno, nakonec se vše vyřešilo samo.
Měj pěkný den. Petr
07.09.2008 - 23:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » koudak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nechci být zvědavý, ale mohu vědět jak to dopadlo?? Rád bych slyšel jednou taky nějaký happyend a ne že se na tebe vyflákla... :23:
08.09.2008 - 08:36 | Filtr
(Rak) luciehrrr
ahoj sunray,

něco odobného jsem zažila, nastoupila jsem do firmy a po třech měsících si mě jeden kolega stáhl k sobě na oddělení. Začali jsme spolu jezdit na služeby a už to bylo. Psali jsme si přes icq ikdyž jsme seděli naprototi sobě, drždili se a bylo tam hodně dvojsmyslů. Bylo to na nás vidět, svítili jsme štěstím jak lampion po tmě. Trochu nám to přerostlo a nevydrželi jsme bez sebe, takže jak byla příležitost tak jsme jí využili. Pak jsme uděli chybu s jedním klientem při sepisování smlouvy, no mysleli jsme jen na to až budeme spolu, a šéf si zavolal mě, ne mého ndřízeného. Oznámil mi, že to musím ukončit jinak, že půjdu z firmy. Měsíc jsme se drželi a pak mi řekl, že má veškerou naši korespondenci přes icq a pošle jí jeho manželce. Skončilo to tím, že jsem já dala výpověd. Prostě mi hlavou proletělo, že míň ztratím, než kdyby on odešel. Ještě jsme se nějaký čas stýkali, ale už to nebylo ono. Takže postupem času se to vytratilo. Prostě letní láska.

Michodem, předtím se skoro už rozváděl a teď je se svou ženou opět šťastný. asi mu došlo jaký má doma poklad a že je potřeba se o něj starat, jinak se přestane lesknout.

Nelituji toho co se stalo, ale už předem bylo jasné, že to nemá budoucnoust. Bylo to jen chvilkové pobavení.

Asi si tím musí projít řada lidi, takže nejsi ani první ani poslední

Co říci závěrem? Uživej si a měj se krásně, život je jen jeden
08.09.2008 - 08:45 | Filtr
(Panna) sunray » koudak
Ahojky Kodaku,

a jak se to samo vyřešilo? Chjo jsem hrozně zvědavá :-)
08.09.2008 - 08:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » luciehrrr
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo, ale nezapomínej že každej je jinej a někoho to může docela položit a ne že si řekne: "užila jsem si, je to fajn ale je to pryč".
08.09.2008 - 10:03 | Filtr
(Panna) sunray » ***
No tak Kouďák se asi nevyjádří, je nejspíš zaneprázdněn pondělní prací, nebo se nás bojí???... :-))
Ano, je to tak, jak milí přátelé říkáte, někoho to porazí a je z toho úplně v pr... (asi jako já teď a to jsem prosím pěkně věděla už před 3 měsíci, ale já jsem prostě nepoučitelná někdy), ale pak jsou jiní, kteří se oklepou a jdou rychle dál. Ale jak píše jojojo s tou smskou - to je fakt ošklivý od toho člověka, ale zase na druhou stranu ukazuje na sebe, jaký ve skutečnosti je a brrrr, pryč ruce i hlavu od takového jedince, který takhle ještě hnusně rozebírá druhé (no, mám s tím taky zkušenost !!!!).
Přeji vám všem kráááásné pondělí a všem moc děkuji za pomoc a rady. A držte se!!! :17:
08.09.2008 - 10:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » sunray
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemůžem tu po něm chtít, aby šel s kůží na trh, je to jeho soukromá věc :1:
Ať to bylo tak nebo tak, stačí se podívat kolem sebe, takových případů jsou stovky a každej si může vyhodnotit jak to asi dopadá... Ano jsou i vyjimky kdy muž opustí manželku a pak je s tou novou a jsou šťastní a neudělájí za pár let to samé, ale jak jsem napsal jsou to vyjimky :3: Šel bych do toho jen v případě, že bych byl smířenj s tím že si tu hubu nabiju a že by mi ten člověk za to opravdu stál. Ale nevím jestli by pro mě mohl být někdo takovou hvězdou, když někoho podvádí...
08.09.2008 - 10:42 | Filtr
(Panna) sunray » ***
No, to by mě zajímalo, kolik lidí se za ty ručičky chytně a řekne si, že už bude navždy věrný/á... :1: Ale řeknu vám jednu věc. Když mi bylo 14 let, měla jsem předsevzetí, že nikdy, NIKDY, nebudu se ženatým. Uplynulo přesně 14 let a stalo se. Kampak se ty sny a ideály rozplynuly? A ještě rozplynou. Postupně se mi rozplyne asi vše :-)
Všem vám přeji, aby se vám dneska dařilo a Kouďákovi obzvlášť, protože ten teď mlčí jako hroch :3: Ten je napínavej a tajemnej jako hrad v Karpatech :-)
08.09.2008 - 10:42 | Filtr
(Beran) angels » sunray
Ahoj sunray,jak to že se vrátil?Tam ta ho poslala někam a já blbá si říkala,ted to bude lepší.Není to lepší a já už se ani nesnažím,jednoduše už tomu vztahu nevěřím.Mám to hodně těžké a jen čekám co se bude dít a pomalu blázním...nemám kam jít,nemám finance ani nic.Jen dvě deti které miluju.Podle mě mu to vyhovuje,pořád na mě hledal chyby.Teď má doma vypráno,uvařeno.Může si dělat co chce.Kterému muži by to nevyhovovalo?Jsem na něm existenčně závislá,mám ho ráda,ale dochází mi,že takhle žít nechci.Stačí mu hospody a asi i ty ženské ale mě nepotřebuje.Děti,ty ano,ty miluje.Snad máš pravdu že v životě není asi vše uzevřené...nějak to dopadne.ahoj. :17: :17:
08.09.2008 - 17:45 | Filtr
(Vodnář) MAMAY
U kámošky to bylo jiné,má svůj byt,děti jsou velké.Ty to máš daleko horší PŘEJI TI HODNĚ SÍLY ABYS TO VYŘEŠILA :3:HODNĚ ŠTĚSTÍ :17: :15:
08.09.2008 - 19:42 | Filtr
(Panna) Charis » sunray
ahoj Sunray, ďakujem za prianíčko. Tá fotka je zo stredného Slovenska, z lesníckeho skanzemu ale názov miesta už mi vypršal z hlavy :20: bolo to moc pekné akoby tie kamene lietali medzi stromami a drevené sochy lesnej víly a tak... pekné :17: :17:
08.09.2008 - 20:40 | Filtr
(Panna) sunray » angels
Tak to musíš být vnitřně velmi silná, protože to je asi dost těžké soužití s mužem, jenž tě zranil a stále zraňuje. Obdivuji tvoji výdrž. Ale nejsi na tom sama. Je takto více žen, které vlastně už neví co to je, když je má někdo rád, nebo ty projevy lásky od svého manžela už neznají. Přeji aby se ti vše vydařilo a posílám hodně sil. :17: :17:
08.09.2008 - 20:49 | Filtr
(Panna) sunray » luciehrrr
Čau Lucko, díky za tvoji otevřenou zpověď. A asi máš pravdu, že si tím musí projít řada lidí. Touto zkušeností, kterou mám, a taky díky tomuto diskuznímu blogu mě to někam posunulo. Ještě nevím kam, ale podle výpovědí vás všech jsem nějak objevila, že na tom přeci nejsme s těmi problémy nakonec tak úplně sami, že jsou tu další lidé, kteří mají potíže podobné. Doma rodičům a ségře o tomto svém "románku" říci nemohu, protože jsme Taková normální rodinka a tak se tyto věci u nás nerozebírají a ani nechci, aby to věděli.
A jak ti Lucko trval ten románek s nadřízeným. Jenom by mě zajímalo, když to byla taková intenzita mezi vámi, že jste, jak říkáš "Svítili jako lampioni po tmě", jak dlouhá to mohla být doba? :3:
Tak ještě jednou díky a měj se.
08.09.2008 - 23:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak jo, na nátlak společnosti, nevyřešilo se to, trvá to doteď.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-64
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »