PO 4 MESICNIM VZTAHU


06.09.2008 - 15:51
(Ryby) amzonka
PO 4 MESICNIM VZTAHU
ahojky lidi,uz si nevim rady se svym přitelem je mi 17,jemu 26.Chodime spolu 4 mesice a zijeme spolu.Se zacatku bylo vsechno krasny byl na me hodnej,rozmazloval me,psali jsme si zamilovane sms,lichotil me,dotykal se me...byl proste uzasnej.Uz dva mesice se potykam z problemem ,ze kdyz ho chci polibit tak me kolikrat odmitne a rika mi ze neni pubertak aby se tak casto libal.Liba se semnou jen kdyz ma postrani umysli,kdysi me vzdycky polibil kdyz jsme loucili nebo kdyz jsme se vitali a ted dostavam jen obycejnou pusu,pripadam si jak kdyby semnou chodil nekolik let.moc mi ty polibky schazi.DAle kdyz mi pise sms tak je stroha,pry ze ho nic nenapada.Je ke me odmerenejsi uz se tolik nesnazi,ale rika ze me miluje,ale k cemu mi to je kdyz mi to nedava tolik najevo.nevim co mam delat aby ke me byl zase pozornejsi?aby me neodmital kdyz mu chci dat v soukromi polibek?aby si me zas rozmazloval,aby me nebral jak samozrejmnost?aby se me dotykal(myslim tim dotek z lasky-POHLAZENI) PROSIM PORADTE JSEM Z TOHO SMUTNA.MLUVIT S NIM JSEM O TOM ZKOUSELA ALE ON MA NA TO VZDYCKY 1000 ARGUMENTU A NIKDY TO NEPRIZNA.)http://najdise.cz/najdise-images/…

Řazení:
06.09.2008 - 19:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele marik@, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ked vtacka lapaju pekne mu spievaju. A toto je zivot :9:
06.09.2008 - 20:24 | Filtr
(Blíženci) hela215
teď budu možná za největšího pitomce,ale není ten Váš věkový rozdíl trochu velký.možná jsem nevivinutá já,ale v 17letech bych nikdy nepomyslela na kluka staršího 20-ti let.tím chci říct,že takový muž má už trochu jinak nastavenou hlavu a nějaké ty něžnosti potřebuje pouze k tomu aby ulovil,pak když si myslí,že má jistotu tak se vrací do svých kolejí.mysli na svůj další život :1:
06.09.2008 - 20:40 | Filtr
(Lev) WOAM » hela215
Je mi 18 a už půl roku zažívám báječný vztah s mým přítelem, kterému teď bude taky 26. kamarádka z ročníku má dokonce přítele kterému je 28 a taky si to nemůže vynachválit. Lidi si prostě sednou nebo nesednou, na věk bych to nevztahovala.
06.09.2008 - 23:36 | Filtr
(Panna) sunray
Ja mam dojem, jestli on nepotrebuje ted cas si to v ty svy hlavince nejak srovnat. Mozna se ted potrebuje stahnout do sve jeskyne a dat si cas na to, aby si ujasnil co chce. Ono je nekdy fakt tezky z tech chlapu neco hned vytahnout za kloudnou vetu. Nekdy je na to potreba i 2-3 mesice, nez jim dojde, co delaji. Navic furt chteji dobyvat a kdyz dobydou, tak ochabnou. Chjo, netrap se a zkus ted byt vic s kamaradkami a jemu rekni, at se ozve, az bude mit v hlave jasno (jestli mit bude :))
07.09.2008 - 08:17 | Filtr
(Blíženci) hela215 » WOAM
mě ten rozdíl nevadí.pouze jsem chtěla dát příklad.před 10ti lety jsem chodila s mužem kterému bylo 50let a časem jsme se rozešli ne kvůli věku,ale jeho pozdějším názorům.kamarádka si jednoho takového vzala nyní se po šesti letech rozvádějí a tvrdí že to byla chyba.tak nevím.
07.09.2008 - 13:40 | Filtr
(Panna) _panenka_
ahojky víš..starší kluci jsou prostě trochu jiní..Mám taky spoustu kamarádek, kterým vychází vstah s hodně starším klukem.. Ale někdy se to prostě nepovede a je fakt, že on nebude lepší..To žhavé zvládají i starší kluci, ale ten tvůj k nim asi nepatří..víš jsi mladá a myslím, že se nemusíš vázat pouze na jednoho kluka na pořád.. :1:
07.09.2008 - 14:25 | Filtr
(Ryby) amzonka » _panenka_
to se lehce rekne,ale vis ja ho mam moc rada a nedokazu ho jen tak opustit a zapomenout.musi byt urcite i jine reseni.kazdopadne dik za radu.
07.09.2008 - 14:46 | Filtr
(Ryby) amzonka
nevim jeste me napadlo ze bych se k nemu mohla zacit chovat taky odmerene a venovat mu mene casu,treba mu to dojde ze me straci.
07.09.2008 - 21:05 | Filtr
(Panna) sunray » amzonka
Asi ano, amazonko. Zkus se zabavit s kamarádkami, zkus jít s holkama do kina, prostě dělej něco, abys nemyslela jenom na něj a na to, kdy se ozve, že je tady. Ať si to v hlavě probere a dá ti vědět. Já vím, je to hrůza to čekání, viď? Neboj, znááám to :=) Ale na druhou stranu /a to jsem taky pochopila až v praxi :=)/ škemráním si pozornost nezískáme, holka. Tak hodně sil a zdaru :17:
08.09.2008 - 09:51 | Filtr
(Vodnář) vydra iva
Ve 26 letech to je jistě už samostatný mužský, zkus být více samostatná a míň být na něm závislá. Pokut je vztah mezi vámi pevný, bude to lepší a určitě se vrátí i ty něžnosti. Pokud ne nemáš čeho litovat.
Třeba tím, že je tolik vyžaduješ se zatvrdil a kvůli tomu je nechce. Až je nebudeš chtít, sám začne, bude se mu stýskat.
Přestaň se trápit a žij. :6:
08.09.2008 - 10:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15: :1:
09.09.2008 - 00:05 | Filtr
(Střelec) Whippzojka
Holka myslím že ti víc než rozumím. Něco podobného jsem si kdysi zkusila taky. Jak už tu jednou zaznělo, když ptáčka lapají, hezky mu zpívají. Vím že tě nepotěším, ale s největší pravděpodobností to už lepší nebude. Je ti 17 let, krásný věk... Jdi od něj. Já se dostala tak daleko, že jsem od něj neodešla, ale utekla. Slovně mě sprostě napadal (časem, né hned...) a ve finále mi dal takovou facku, že jsem v tu chvíli úplně zapoměla, jak se jmenuju... Vím že je to přesně to, co si číst nechceš, ale bohužel... Samozřejmě ti nic takového nepřeji, naopak. Kéžby si byla tou vyjímkou :17:
09.09.2008 - 07:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sutech, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak tak koukám, tohle je celogenereční problém. Uf, jsem ráda, že si nemusím připadat jako zbabělec, když jsem z takového vztahu utekla. Doslova a do písmene, rozloučila jsem se, sbalila a šla. Nejsem nemladší, ale takhle žít jsem nechtěla, proč proboha by jsi tak měla žít Ty, když Ti je 17náct. Rozhodnout se budeš muset stejně sama, ale už jsi začala, takže k nějakému řešení v dohledné době stejně dojdeš. Jak psala eithne , láska má být pohlazení, dotýkat se Tvého srdíčka zlehka jako vánek a bezbolestně jako pohlazení. Láska je dar a ne utrpení. Přeji hodně síli při rozhodování, potom to už půjde samo. :27: :17: :15: J.
10.09.2008 - 11:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Amazonko,
já bych Ti teď napsala název jedné knihy - nic z něj prozatím nevyvozuj, ale sežeň si jí a přečti. To co je tam psáno, je sepsáno klukama a bez obalu říká, že nejen my holky leckdy říkáme něco jiného než myslíme. Kluci jsou na tom taky tak, ale z jiného důvodu - lecky se nám bojí říct pravdu, aby nám neublížili. Zkus si ji sehnat a uvidíš.

Greg Behrendt: Až tak moc tě nežere.
10.09.2008 - 23:34 | Filtr
(Panna) sunray » Sem.miš
Hmmm, tak tu knihu si musím fakt přečíst, asi bude dooost napínavá pro mě. Díííky za typ. Už jsem přečetla Ženy jsou z Venuse a Muži z Marsu, dále Proč ženy pláčou a ... ví bůh co, dále Mars a Venuše se mají rádi, Mars a Venuše s láskou, Mars a Venuše začínají znovu a asi bych si měla tedy přečíst Mars a Venuše na pracovišti .. :1: pač to se mě týká. Holky, dejme se do četby, ať pochopíme, co ty chlapi myslí svými pohledy. Mám takový dojem, že z nich to nevyčteme :)) Hurá do knih. :15: papa :17:


11.09.2008 - 08:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » sunray
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tady v té knížce říká onen Greg, jak to fakt chlap cítí, ale protože ví, že tohle a tohle nám nemůže říct nebo udělat, protože by " nás to sebralo ", tak to udělá jinak a taky říká jak. A taky říká, že ví, že nás třeba leckdy udržují v naději a ona vůbec neexistuje. Vysvětluje takové signály od muže, které něco znamenají a co ( většinou chuť na sex ) a taky jak my si blbě vysvětlujem něco, co je pro ně naprosto normální - než aby čelili otázkám proč ne?, tak raději řeknou: tak zase někdy.... Prostě fakt zajímavé čtení. Píše to ještě s kolegyní, která tam občas píše kapitolu, jak to cítí ta ženská a že by ho kvůli některým věcem zaškrtila, jak ho "nenávidí", když má pravdu. Přesně a stručně.
11.09.2008 - 09:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Nemohu mluvit za všechny nás chlapi, ale to co dělá on to nechápu, pokud tě má rád. Muži nejsou jenom dobyvatelé, tohle je mně cizí. Třeba jen může být trochu chladnější, ale to by znamenalo, že je takový od začátku. Jsou takoví mezi námi. Ale on byl jiný. Normální to není. Podle mě někoho má, nebo si na něj minimálně myslí. A není schopen se rozhodnout, protože ti nechce ublížit, když cítí jak ho miluješ. Jenomže si musí uvědomit, že láska není soucit, musí se k tomu umět postavit. Řekni mu co ocítíš. Petr. :29:
11.09.2008 - 14:21 | Filtr
(Ryby) amzonka » epeta
dik za dalsi nazor konecne taky od chlapa,vis taky me to napadlo ale myslim si ze tohle neni ten pravy duvod,mozna se mylim ,mozna taky ne.ale co muzu delat stejnak to nezjistim.tak zatim ahoj
01.10.2008 - 12:21 | Filtr
(Kozoroh) savia
Ahoj mas pravdu skus ho aj ty trosku ignorovat a uvidis tu zmenu nesmie na 100 percent citit ze ta ma istu vies aj ked ano musis no nejako zakryt...sama z vlastnej skusenosti viem ze si ta viac zacne vsimat..ale fakt je ten ze ked ta uz raz ma nebude taky pozorny ako na zaciatku tak to je v zivote raz tak inokedy tak ale uz to nikdy nebude ako na zaciatku ale cest niektorym lebo ja s priatelom prvych 8 mesiacov som mala co robit hadali sme sa bolo to o nicom a potom sme mali super obdobie takze je to individulane vies.....ale ako 17 rocna baba budes mat este kopec chalanov.... :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »