pyramidy


28.08.2008 - 18:47
(Blíženci) hela215
pyramidy
ahoj.třeba to sem nepatří,ale je to tak dva roky co jsem viděla nějaký ruský dokument o nadšených egyptolozích,kteří se vydali do nějaké pyramidy vzívat bohy.brali si s sebou kameru že si to natočí.tak natáčeli najednou taková divná tma a stíny lidi začali ječet no a pak konec radši jsem to na chvíli vypnula.no a když jsem to zase zapnula říkali že kamera se našla-to je logické ale ti lidé už ne.co si o tom myslíte.prý ten film byl kdysi i v češtině na videokazetách stalo se to někdy v devadesátých letech.víte o tom něco někdo dík.hela

Řazení:
11.09.2008 - 14:57 | Filtr
(Váhy) Klárik
Je to možná velmi děsivé ,ale jen málo lidí ví kolik tajemství pyramidy a egypt sám o sobě vlastně má .Spousta tajemných věcí si uchovává své kouzlo ,které se snaží někteří hnidopichové říkají si vědci neúspěšně poodhalid tyhle tajemství jsou přitom možná velmi důležité jen si představ ,že některé dovednosti popisující se na svitcích by byly skutečné a faraoni jimi kdysi vládli možná i zanechali odkaz možná je jím pyramida jak této moci porozumět a možná ji i ovládnout
11.09.2008 - 10:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Valdez
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Promiň mi tu netaktnost, ale po přečtení takových knih o pyramidách by člověk už měl vědět, že se tam píše tvrdé -y-
:3:
10.09.2008 - 23:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Valdez, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Piramidy slouzi k premene a odvedeni negatyvnich myslenek na Zemi.Postavyli je Lemurane ktery znali silu myslenky....
Precti si knihy od Ernest Muldasev spolecne s Tajnou Doktirnou od pani Blavatske a spisi od Edgara Ceisiho...Velmi podrobne popisuji funkci Piramid :15:
01.09.2008 - 10:25 | Filtr
(Blíženci) hela215 » Sem.miš
jednou se s nimi setká každý.to je ale ještě doufám času dost.také jsem před pár lety ještě chtěla,ale pak mi došlo,že na to má každý svůj čas a můžeme přijmout věci z duchovního světa přes lidi.teď nemyslím konkrétní učení nebo náboženství ale radu a obyčejnou lidskou pomoc :1:
10.07.2011 - 17:12 | Filtr
(Štír) Iluminator
V této souvislosti je možno přpomenout starší český patent. Jedná se o ostření žiletek. Není to žádná pavěda, ale oficiálně registrovaný patent. Vše spočívá v uložení tupé žiletky do malé pyramidy. Jak to funguje, co je principem se neví, ale funguje to.
10.07.2011 - 16:12 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
O tom nevím.Ale asi chtěli rusové v něčem dotáhnout amíky :4:.Takový národní mindrák,že nemají Holywood :9:.
10.07.2011 - 16:04 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Sem.miš
Ty máš ráda Indiana Jonese,že jo :3: :4: ?


Pyramida byla sama o sobě dost nedobytná. Nebyl ani nejmenší důvod dělat tam nějaké pasti.I kdyby se tam někdo dostal - kromě kamene nebylo co ukrást.

Jo a že by si Egypťané mysleli,že Slunce se točí kolem nás,to je nejlepší vtip dne :61:.

Podívej se na film Okem boha Hora a pochopíš proč.Odkaz dala přede mnou Izabel :17: :29:
30.12.2008 - 17:27 | Filtr
(Štír) atraM
Takže něco jako "Záhada Blear Wich" v egyptském prostředí?
:1:
10.07.2011 - 15:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iluminator
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak si pozri tento cyklus o pyramidach http://www.youtube.com/watch/… ma to 10 casti, ale kazda stoji za to :3:
30.12.2008 - 15:05 | Filtr
(Štír) Leos27
Tak přimo o tomhle jsem neslyšel. četl jsem ale dost knih o oegyptě a pyramidách. Cetl jsem ze je nechal postavit Henoch, aby uchránili vědění pro další generace. jejich poloha je pry s ostatnima pyramidama dokonalá kopie hvězd v Orionu. Taky nasměrování na světové strany a jejich rozmery nemuze byt brana jako samozdrejmost. Kdyz si vezme clovek v uvahu jen vahu pyramidy, clovek tehdy nemohl mit znalosti aby ji umistil tak ze se skoro vubec za tech nekolik tisic let nepropadla, jako jine stavby.
Taky jsem slysel o meditacich v pyramide. Je pravda ze se tam dokaze clovek mnohem vice ponorit do sebe a ma hlubsi prozitky. Jeden clovek vylezl na pyramidu a zkousel zvednout ruku. Dostal podle svedku silnou ranu elektrickym proudem. A to nemluvim ani o ceskem vedci, ktery dokazal ze se v malych napodobeninach pyramid brousi ziletky, i potraviny v nadobach pyramidoveho tvaru dele vydrzi. Sam sem si zkousel par pokusu a rikam ze je to pravda. Je to ciste muj nazor, takze si to kazdy preberte jak chcete :) peace and quietude
01.09.2008 - 09:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hela215
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, taky si nejsem jistá, jak bych obstála. Ze zkušeností, co mám tady s lidma, když se něco děje a nebo nastane okamžik hrůzy nebo mám strach, tak jsem absolutně paralyzovaná - nemůžu vydat hlásku a nemůžu se hnout z místa. Takže se mnou by měli zlé vyšší bytosti jen málo práce, páč bych se nedovolala a neutekla. A hodný vyšší bytosti by to taky neměli jednoduchý, než bych se rozmluvila... Ale setkat bych se s nima chtěla, to je takový moje přání.
:3:
29.08.2008 - 15:22 | Filtr
(Blíženci) hela215 » Sem.miš
no proč jsem to vypnula-znáš asi takový ten pocit jako že na tebe něco z té televize vyskočí :22:.ono aťse mluví co chce tak si myslím že alespoň já osobně bych při střetu s nějakou vyšší bytostí tohoto rázu asi neobstála.nepočítám toho svého anděla ten byl "hodnej"
29.08.2008 - 13:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proč jsi to vypnula? Asi se propadli do jedné z pastí nebo je unesli mimozemšťani. Já bych se tomu moc nedivila, protože pyramidy byly stavěny tak, že jejich otvory, ty malinké ve stěnách, byly nasměrovány vždy na nějaké to souhvězdí, v době, kdy ještě lidi věřili, že Slunce se točí kolem nás, tak stavěli stavby, které dnes nikdo postavit snad ani nedokáže, přestože tenkrát neznali ani kolo, ani koně..

Tenkrát prý byli dvoje lidi - faraoni a obyčejný lidi, jako jsme my. A faraoni byli prostě jiní - takoví vyvolení. Kým a k čemu? No, myslím, že ty pasti a smrtící viry a kdovíco ještě tam zanechávali, nebyli jen kvůli vykradačům hrobů, ale i kvůli tomu, aby se obyčejní lidé prostě nedozvěděli pravdu.
:14:
10.07.2011 - 15:18 | Filtr
(Štír) Iluminator
Je to zajímavé, že ani na dnešní úrovni poznání nejsou dostupné informace o pyramidách, jejich funkci a původu. To co je k dispozici si často protiřečí a v podstatě žádná zjištěná fakta nejsou k dispozici. Mnohé z nápisů stř a pozdní doby je možno přečíst (byla nalezena deska s řeckým textem a jeho hier. překladem).Některé interpretace tvrdí, že se jedná o hrobky, jiné výzkumy tvrdí, že nebyla nalezena v pyramidě jediná mumie, že ty jsou mimo pyramidu.
Jediné vysvětlení, které nemá slabiny, kromě té zasádní- fantasy, je vysvětlení ala goald-Hvězdná brána.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »